perjantai 28. helmikuuta 2020

Infuzion system neulaton injektiohoito, näkyikö tuloksia?

* kaupallinen yhteistyö Ihoklinikka NuortioInfuzion System on aivan uskomattoman mielenkiintoinen patentoitu kasvojenhoitotoimenpide, jota pääsin viikko sitten testaamaan Turussa Ihoklinikka Nuortiolla. Ihollani on viimeisen vuoden aikana alkanut näkyä hentoja juonteita mm. otsan alueella sekä suun ympärillä hymykuopissa. Myös silmien ympärillä minulla on näkyvät juonteet, jotka erityisesti väsyneenä näkyvät todella selkeästi ja häiritsevät minua aika tavalla. Tiedän, että monet käyttävät täyteaineita juonteiden häivyttelyssä, mutta itse en koskaan pystyisi neulakammoisena sellaista edes harkitsemaan. Kun kuulin, että juonteita voi häivyttää myös kivuttomasti ilman neulapistoksia, kiinnostuin heti. Tänään kerron teille kokemuksesta, joka olikin melkoinen yllätys. Ennen-jälkeen kuvat hoidosta löytyvät postauksen lopusta.


Mikä on Infuzion?

Infuzion on hoitomuoto, jossa hyaluronihappoa kuljetetaan sähkövirran avulla ihohuokosten ja hikirauhasten kautta ihon syvimpiin kerroksiin. Infusion laitteen päässä on pieni kuula, jota pyöritellään ihoa vasten ja sähkövirta työntää hyaluronihappoa syvemmälle ihoon. Laitteella voidaan käsitellä koko kasvojen alue, kaula sekä dekoltee. Mikä parasta hoito on täysin kivuton ja sopii myös neulakammoisille. Koko kasvojen alueen käsittely kestää kerrallaan noin tunnin ja hoito aloitetaan aina kasvokuorinnalla, joka poistaa ihon pinnalta kuolleen ihosolukon. Näin varmistetaan, että hualuronihappo pääsee esteettömästi imeytymään ihoon ja hoidon vaikutukset todella näkyvät. Hoitoa suositellaan tehtäväksi kolmen kerran sarjana, jolloin kasvoja kohottava vaikutus pysyy noin 6 kuukautta. Hoito ei ärsytä ihoa eikä siihen jää mitään näkyviä jälkiä. Kasvot voi huoletta meikata heti hoidon jälkeen ja päivää voi jatkaa normaalisti ilman pelkoa mustelmista tai kivuista kasvoilla.
Mihin hoito perustuu?

Hoidossa ihoon imeytetään hyaluronihappoa, jota käytetään paljon anti-age tuotteissa, sillä se tehokosteuttaa ja häivyttää juonteita. Hyaluronihappoa löytyy solujen väliaineena luonnostaankin, mutta sen tuotanto vähenee 20-30 vuotiaana, mikä aiheuttaa näkyvien juonteiden syntymistä. Siinä vaiheessa kun iho alkaa menettää omaa kimmoisuuttaan, on hyvä aika ottaa hyaluronihappovalmisteet käyttöön. Hyaluronihappo on erityisen tehokas raaka-aine juuri siksi, että se kykenee sitomaan itseensä jopa 100 kertaisesti painonsa verran kosteutta, mikä taas pullistaa ihosoluja ja saa juonteet tasoittumaan. Ihon kosteutusta kannattaa siis todella harkita, jos juonteita alkaa iholla näkyä. Kosteutettu ja heleä iho näyttää aina paremmalta kuin kuivahko iho.
Infuzion hoidossa käytetään sarjan omia Skin Booster hyaluronihappo valmisteita, jotka sisältävät myös vitamiineja ja aminohappoja. Tämän lisäksi on käytössä myös Skin Volumizer, joka sisältää vain puhdasta hyaluronihappoa ja on Skin Boosteria selvästi geelimäisempi. Skin Volumizer täyttää ihoa enemmän kohdennetusti ja tämä hoito tehdään vain kerran (esimerkiksi kolmen hoidon sarjassa) ja se voidaan toistaa tarvittaessa. Infuzion hoidolla on myös juonteiden syntymistä ennaltaehkäisevä vaikutus. Kun iho pysyy kimmoisana, se ei pääse veltostumaan ja syviä juonteita ihoon ei synny. Infuzion hoitoon voi yhdistää kuorinnan lisäksi myös esimerkiksi mikroneulauksen, joka aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa ja moninkertaistaa näin hoidon vaikutukset.
Kokemukset ja tulokset hoidosta?

Hoitokokemus oli erittäin miellyttävä. Vaikka laitteessa oli pieni sähkövirta, se ei silti sattunut tuntui vain pienenä nipistelynä iholla toisinaan, mutta suurimman osan ajasta hoito ei tuntunut iholla miltään. Hoidon jälkeen iho suorastaan hehkui ja näytti säkenöivältä. Eron iholla huomasi jo yhdellä hoitokerralla. Ennen ja jälkeen kuvia vertaillessa puhelimen ruudulta pystyin selvästi näkemään, miten otsalla olevat juonteet ovat tasoittuneet ja iho kimmoisampi. Myös silmien alla olevista juonteista huomaa tasoittumista tummentumien vaalenemista. Huomasin myös, että hymykuoppien kohdalla olleet juonteet oli tiessä. Olin aivan hurmiossa tuloksesta, koska jo yksi hoitokerta riitti todella muovaamaan rypyt piiloon. Uskon, että kolmen hoitokerran satsilla saisin silmien alla olevat juonteet taiottua lähes olemattomiin.

ENNEN

JÄLKEENInfuzion hoitoja on tarjolla ympäri Suomea kauneushoitoloissa. Lähimmät palvelua tarjoavat kauneushoitolat löydät täältä. Ihoklinikka Nuortiolla yksi hoitokerta maksaa 210 euroa ja kolmen kerran hoitokokonaisuus 550 euroa. Hinnat voivat vaihdella eri toimipisteiden välillä.

Mitä ajatuksia postaus herätti? Olisitko valmis kokeilemaan botox hoitojen sijaan neulatonta Infuzion hoitoa?
10 kommenttia on "Infuzion system neulaton injektiohoito, näkyikö tuloksia?"
 1. Mielenkiintoista! Munkaan naamassa ei ole vielä ryppyjä varsinaisesti, mutta kyllähän siinä jo ikä näkyy. Erityisesti muka kiinnostaisi kokeilla tätä hoitomuotoa huuliin, kuulemma olis luonnollinen lopputulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä voi tosiaan käyttää myös huuliin ja huulten ympärille. Hyviä tuloksia on saatu, itse en huulille kokeillut mutta voin kuvitella, että auttaa varmasti.

   Poista
 2. Nykyään on näitä kaikkia neulattomia vaihtoehtoja joita voisin käyttää vanhetessani paljon mielummin kuin neulaa tai kirurgia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on samat fiilikset. Neuloihin en tulisi ikinä koskemaan mutta nämä uudet hoitomuodot kyllä kiinnostaa varsinkin kun ne on oikeasti todella tehokkaita.

   Poista
 3. Kyllä tässä kohtaa, viittäkymppiä hipoessa alkaa kaikki tälläinen kiinnostamaan :D
  Kuinka kauan hoidon tuloksista voi nauttia eli kauanko vaikutus kestää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikutus kestää yksilöllisesti noin puolisen vuotta, joillakin jopa pidempään. Näin pitkä vaikutus kuitenkin saadaan, kun kasvoille otetaan 3 hoitokertaa peräkkäin.

   Poista
 4. Epäilevä mutta kiinnostunut12. huhtikuuta 2020 klo 22.27

  Toimintaperiaategrafiikasta voisi päätellä että kun tuote Infuzion tunkeutuu solukkoon, niin se laajentaa solukkovälejä. Mitä tapahtuuu jos/kun hyaluroni poistuu solukosta, alkaako iho "roikkua"? Entä tarvitaanko laajenneisiin ihosolukkoväleihin jatkuvasti suurempia hyaluronihappomääriä, jotta vaikutus olisi toivottu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyaluronihappo on kudoksen oma kosteustekijä, eikä se laajenna soluvälejä , iho käyttää sitä hyödykseen. Se pitää ihon elinvoimaisena ja kosteutettuna. Lisänä olevat a, e ja c vitamiini estävät solujen hapettumista ja toimivat antioksidantteina. Toki iho ikääntyy joka päivä ja säännöllisenä hoidolla ylläpidämme ihon hyvää kuntoa. Hoitamaton iho vanhenee nopeammin ja voi alkaa roikkua, mutta kun hoitaa säännöllisesti varmasti vähemmän. Kiintettävät lift hoidot ovat asia erikseen.
   Iho pystyy ottamaan aina tietyn määrän hyaluronia vastaan kerralla, koska sen kosteudensitomiskyky on niin suuri. Siksi 6 kk aika on hyvä ylläpitohoidolle.

   Poista
 5. Mielenkiintoisen kuuloinen hoito. Muutenkin tuntuu, että nuo injektiohoidot ovat yleistyneet lähivuosina. Omassakin tuttavapiirissä täällä Kainuussa moni on innostunut erilaisista hoitomuodoista taistelussa juonteita vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja varmasti myös Hollywood kauneusihanteilla on jollain tasolla vaikutusta, sillä ikääntymisen merkkejä pyritään peittelemään ja ennaltaehkäisemään. Toisaalta onhan nuo neulattomat hoidot tosi hyvä vaihtoehto ja myös turvallisia

   Poista