torstai 6. helmikuuta 2020

Foreo Luna 3 älykäs kasvojenpuhdistuslaite testissäForeo Luna laitteista on pöhisty kauneuspiireissä jo pitkän aikaa. Oma kiinnostukseni laitetta kohtaa on ollut valtava jo pitkään, mutta en ollut tullut silti omaa Lunaani hankkineeksi sen melko suolaisen hintansa takia. Toiseksi olen myös ollut hiukan skeptinen siitä, voiko oikeasti värähtelevä kasvoharja pitää ihon puhtaana siinä määrin, että haluaisin maksaa laitteesta noin 200 euroa. Jouluna Nude blogissa järjestettiin arvonta, josta voitin itselleni rasvoittuvalle sekaiholle tarkoitetun sähäkän sinisen Foreo kasvoharjan. Meinasin seota, kun luin että pääsen vihdoin testaamaan tätä laitetta ja kerronkin kokemuksistani nyt teille. Olen käyttänyt kasvoharjaa noin kuukauden lähes päivittäin, joten tuloksia pitäisi näkyä, jos niitä on käytön myötä syntynyt.


Mikä on Foreo Luna?

Ruotsalaisen yrityksen Foreo kasvoharjat on valloittaneet maailmaa jo usean vuoden ajan. Innovatiiviset anti-age vaikutteiset kasvojenhierontalaitteet poistavat kuollutta ihosolukkoa, likaa ja talia samalla kasvoja hellästi hieroen. T-Sonic matalataajuusvärähtelyn tarkoitus on paitsi puhdistaa, myös vähentää kasvojen turvotusta, poistaa ylimääräistä nestettä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Luna 3 -laitteessa on pehmeät silikoniset harjakset, jotka myötäilevät kasvojen linjoja eivätkä tunnu hieroessa lainkaan kivuliailta.
Luna 3 laitteen käyttö

Foreo laitteiden käyttö edellyttää älypuhelinaplikaation, jossa voi valita perinteisen puhdistusohjelman lisäksi muutaman erilaisen kasvojen hierontaohjelman. Hierontaohjelmien tarkoituksena on kiinteyttää ihoa ja saada se pitkäaikaisen käytön tuloksena hehkumaan nuorekkaana ja pehmeänä. Aplikaation kautta voit itse säätää ohjelman pituuden ja värähtelyn voimakkuuden asteikolla 1-16. Itse käytän tällä hetkellä värähtelyvoimakkuutta 10, mutta käytön voi aloittaa hellemmällä värähtelyllä ja ihon siihen tottuessa nostaa volyymia pikkuhiljaa. Laaja säätöasteikko takaa laitteen sopivuuden myös erittäin herkkäihoisille, joten on aivan super ihanaa että erilaiset käyttäjät on huomioitu näin hyvin.
Applikaatiossa on myös selkeät video-ohjeet, joita seuraamalla voi harjoitella oikeaoppista hierontaa. Älypuhelinta käyttämällä sovelluksesta löytyy myös peili, joten puhdistus/hieronta operaation voi helposti suorittaa missä ja milloin tahansa. Erilaisia hierontaohjelmia löytyy tällä hetkellä neljä ja näitä ohjelmia käytettäessä kasvoja hierotaan Luna laitteen sileällä, ei nystyisellä puolella.
Älypuhelimen käyttö kasvojenpesun yhteydessä ei toki ole se kaikkein kätevin ja mieluisin tapa, mutta onneksi Lunan käyttö on mahdollista myös ilman älypuhelimen hiplailua. Nimittäin kun kerran on asetukset säätänyt puhelinapplikaation kautta kuntoon, pystyy Lunaa käyttämään vain yhtä nappia laitteen sivussa painamalla. Se helpottaa kummasti jokapäiväistä rutiinia.


Mikä Foreo Lunassa on niin erikoista?

Luna 3 akunkesto on viety aivan ultimaattiselle tasolle, sillä se kestää yhdellä latauksella jopa 650 käyttökertaa. Käytän laitetta itse kerran päivässä iltaisin, joten tällä käyttömäärällä laiteen akku kestää lähes kaksi vuotta ilman uutta latauskertaa. Täytyy jemmata latausjohto varmaan talteen, koska näin harvalla käyttövälillä ehdin hukata sen varmasti kymmeniä kertoja. Toisaalta on myös erittäin kätevä, ettei akkua tarvitse olla koko ajan lataamassa, mikä tekee myös laitteesta hyvin reissuystävällisen. Luna 3 nystypinta-ala on myös edeltäjiään laajempi, joten nyt kasvoja saa hierottua entistä helpommin ja nopeammin suuremmalta pinta-alalta. Laite on luonnollisesti vedenkestävä, mutta käytön jälkeen laite kannattaa kuitenkin kuivata huolellisesti, sillä se pidentää laitteen käyttöikää eikä silikoninystyt pääse venähtämään veden painosta. Foreo Luna paketin mukana tulee myös kätevä säilytyspussukka, jossa laitetta voi pitää pölyltä suojassa. Helpottaa kovasti myös laitteen pakkaamista mukaan reissuihin.
Käyttökokemuksia Foreo Luna 3:sta

Olen käyttänyt laitetta nyt päivittäin kuukauden ajan ja huomaan selkeästi muutoksen ihoni kunnossa. Olen vuoden kärsinyt pahasta aknesta, joka oikeanlaisella hoidolla on lähtenyt pikku hiljaa paranemaan ja loppuvuodesta positiivisia muutoksia näkyi jo kovasti. Edelleen kuitenkin epäpuhtauksia syntyy herkästi ja niistä syntyneet arvet näkyvät iholla pitkään. Lunan käytön myötä olen kuitenkin huomannut, ettei epäpuhtauksia synny enää niin paljon ja iho pysyy muutenkin puhtaana ja raikkaana. Iltaisin on myös todella rentouttavaa antaa kasvoille pieni hieronta laitteella ja antaa kasvolihaksien toipua päivästä. Käyttökokemus on niin puhdistus kuin rentoutusmielessä aivan ihana ja olen jäänyt laitteen käyttöön ihan koukkuun. Käytän laitetta itse niin, että kastelen sen ensin kauttaaltaan minkä jälken puristan laitteen päälle reilun tipan nestemäistä puhdistusainetta. Puhdistusaineen kanssa käyn kasvot läpi kauttaaltaan ja lopuksi huuhtelen sekä kasvot että laitteen. Listaan alle kaikki positiiviset muutokset, joita olen laitteen käytön myötä huomannut.

✦ Iho pysyy puhtaampana eikä ihohuokoset tukkeudu enää niin helposti. Varsinkin nenän ja poskien alueella ero näkyy selkeästi. Toki laite ei poista kaikkia mustapäitä, mutta aikaisemmin poskipäille nousi uusia näppyjä lähes päivittäin. Nyt niitä ei tunnu tulevan enää lisää ja vanhat näpytkin alkavat kadota.

✦ Talin tuotanto on vähentynyt, mikä näkyy etenkin siinä ettei kasvot rasvoitu päivän aikana enää entiseen tapaansa. Minulla on aina ollut voimakkaasti rasvoittuva T-alue ja puuteroinnista huolimatta naama puskee rasvaa jo parin tunnin kuluttua meikkaamisesta. Nyt kasvot pysyy mattaisina pidempään ja edes illalla kiilto kasvoilla ei ole lähelläkään entistä luokkaansa.

✦ Laitteen hierovat nystyt ovat parantaneet kasvojen verenkiertoa, mikä näkyy heleämpänä ja hyvinvoivana ihona. En juurikaan ole viimeisen kuukauden aikana kuorinut ihoani, sillä sille ei ole ollut tarvetta. Kasvojen iho on kuulas ja terveen näköinen. Verenkierron vilkastumisen näkee jokaisen laitteen käyttökerran jälkeen, sillä hieronnan loputtua iho saattaa hetken aikaa punoitella ja veren virtauksen kasvoilla saattaa jopa tuntea. Tunne on voimaannuttava ja virkistävä.

✦ Hieronta myös tuntuu ihanalta ja rentouttaa ilmelihaksia, mikä pitkällä tähtäimellä vähentää ilmejuonteiden syntymistä. Tässä saa siis puhdistusominaisuuksien lisäksi loistavan anti-age vaikutuksen kaupanpäällisenä.
Olen ollut omaan Foreo Lunaani enemmän kuin tyytyväinen ja olen kuullut myös muilta käyttäjiltä positiivista palautetta. Turhaan nämä laitteet eivät siis ole niin suuressa suosiossa ja aika näyttää tuoko Foreo markkinoille vielä jotain uusia innovatiivisia Luna laitteita erilaisilla toiminnoilla. Nykyään laitteita on siis tarjolla useampaa eri mallia, eri ihotyypeille ja eri hintaluokassa.

Oman Lunasi voit ostaa mm. Eleveniltä tai Kicksiltä.

Onko sulla oma Luna tai oletko kuullut laitteesta?
4 kommenttia on "Foreo Luna 3 älykäs kasvojenpuhdistuslaite testissä"
 1. Tätä haluaisin ehdottomasti myös itse kokeilla ja olisi varmaan osa viikottaista kasvojenhoitorutiinia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sujahti kyllä helposti ja huomaamattomasti osaksi rutiinia vaikka aluksi ajattelin että opinko käyttämään tätä päivittäin.

   Poista
 2. Siis mä niin odotan, että pääsen ottamaan oman herkälle iholle suunnatun liilan Foreon käyttöön! :) Nyt vaan iho oikkuilee taas vaihteeksi niin paljon, etten uskalla tähän hormonaalisen aknen sekasoppaan alkaa ihoa käsittelemään millään laitteilla. Enemmänkin yritän rauhoittua ja antaa ihon olla, kun tuntuu, että se on saattanut vähän ärhäköityä entisestään mun yli-innokkuudesta hoitaa sitä :D

  Mutta oli tosi kiva lukea sun kokemuksia tästä! Samoja tuloksia odotan itsellekin ja toki aion niistä myös blogiin sitten kirjoitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen. Itselläkin pitkä taistelu aknen ja herkän ihon kanssa ja kun iho oireilee niin silloin ei paljon tee mieli sitä tahallaan ainakaan ärsyttää enempää. Toivottavasti ihosi voi jo paremmin ja saisit laitteen pian käyttöön :) Mielelläni luen sinunkin kokemuksista!

   Poista