torstai 16. huhtikuuta 2020

Maaliskuun roskat

* merkityt tuottee saatu, sisältää mainoslinkkejä



Tänään käydään vihdoin läpi maaliskuun kosmetiikka roskien saalis. Maaliskuussa loppui omalla mittapuulla melko vähän tuotteita, vaikka mikään pieni kasa ei tämäkään määrä todellakaan ole. Ilmojen lämmetessä huomaan selkeästi kaipaavani kevyempiä voiteita ja raikkaita kesäisiä tuoksuja, joten yritän nyt vielä ahkerasti kuluttaa tulevan kuukauden aikana pois talven jämät, jotta kesäkauden vihdoin virallisesti startatessa saisin kaivaa kaapista testiin ihania uusia tuotteita. Maaliskuun loppuneissa nähdään yllättävän monta aivan huippu tuotetta, joten vinkkailen näiden kohdalla teille isolla peukulla. Roskapostaukset on itselleni niitä lemppareita, sillä saan kerrottua mielipiteen useasta tuotteesta kerralla ja vinkattua jotain aivan uskomattoman hyviä suosituksia tuotteista, joista olen todella pitänyt. Monesti olen myös itse löytänyt roskapostausten kautta muista blogeista uusia suosikkeja ja itse asiassa myös nyt maaliskuun roskissa on muutama tuote, joita olen muiden suosituksista lähtenyt kokeilemaan.




*Tony Moly Panda's dream smudge out mascara volume

Tony molyn hellyttävän suloiset pakkaukset saa hymyn huulille, mutta joillekin hassuttelevat eläinhahmot meikkituotteissa voi kertoa myös huonosta laadusta. Tämän ripsivärin kohdalla ei kuitenkaan ole kyse heikosta laadusta, päin vastoin tämä 38-asteisella vedellä helposti lähtevä ripsiväri on oikein mainio arkiripsiväri ja siron harjan avulla ripsiväriä on helppo levittää myös pieniin ripsiin. Mikään erityisen tuuheuttava ripsiväri tämä ei ole, mutta perus ripsiväriksi todella loistava ja pituutta tällä saa jonkin verran. Itse käytin tätä pohja ripsivärinä ja päälle laitoin aina tuuheuttavaa volyme ripsiväriä. Harjan muotoilu on mahtava, sillä se levittää massaa todella hyvin niihin kaikkein lyhyimpiinkin ripsiin. 
Voit käydä lukemassa aikaisemman postaukset täällä.
Nyt tarjouksessa Lykolla* 13,20€ (norm. 16,5€)
arvio: 4/5


Tarte Amazonian clay finishing powder

Tarten tuotteista olen lukenut niin paljon hyvää muista blogeista, että tilasin viime kesänä jätti tilauksen brändin verkkokaupasta. Tämä puuteri oli yksi tuotteista ja se yllätti kyllä positiivisesti. Irtopuuteri oli hyvin hienojakoista ja piti rasvaisuuden hyvin iholta poissa, mutta varjopuolena tämä oli myös todella kuivattava, joten todella kuivalle iholle en tätä puuteria suosittelisi. Koska puuteri oli niin kuivattava, se myös helposti korosti juonteita entisestään, joten parhaimmillaan tämä puuteri on vain kasvojen t-alueelle levitettäessä.
arvio: 3/5


Soaphoria in white orgaaninen deodorantti

Hyvää deodorantti on vaikea löytyy erityisesti jos haluaa löytyy hyvän luonnollisen deodorantin, joka vielä tuoksuu hyvälle. Soaphorian voidemainen luonnonmukainen deodorantti ylitti kaikki odotukset ja tästä dödöstä tuli minun kaikkien aikojen suosikki deodorantti ikinä. Voidemainen koostumus on helppo levittää ja voide tavallaan "sulaa" iholle. Tuoksu on aivan taivaallinen pionin ja kukkien yhdistelmä, joka on luonnonkosmetiikalle hyvin epätavallista (ensimmäistä kertaa ikinä törmään hyvältä tuoksuvaan luonnonkosmetiikkaan) ja voide ei tahraa vaatteita mistä iso plussa. Kaikkein olennaisimpana kuitenkin se, että tämä todella pitää hajut poissa koko päivän. Suur suositus! Tuote pääsi myös marraskuun kosmetiikka suosikeihin ja postaus löytyy täältä
arvio: 5/5


It's skin cookie & hand cream

Tammikuun kosmetiikkasuosikeissa kirjoittelin aivan yli-ihanasta käsivoiteesta joka tuoksuu ihan keksiltä (postaus löytyy täältä). Tämä super kosteuttava ja nopeasti imeytyvä voide peittoaa monet käsivoiteet ja herkullinen tuoksu vaan on vastustamaton. Pakko saada lisää.
arvio: 5/5





Ziaja coconut creamy shower soap

Kaikille kookoksen ystäville tiedoksi, tässä on mahtava suihkusaippua joka ei kuivata ja sen kermainen koostumus suorastaan hellii ihoa. Ja tuoksusta puhumattakaan, ihanan makea kookoksen tuoksu huumaa aistit. Plussaa Ziajan edullisuudesta, sillä etenkin Notinolta saa Ziajaa tilattua Suomeen todella huokeaan hintaan.
arvio: 5/5


Organic kitchen In the spotlight hair conditioner

Niin paljon kuin tästä hoitoaineesta oliskin halunnut pitää, niin valitettavasti omille kiharoille ja kuiville hiuksille tämä ei ollut riittävä. Tässä oli ihana mantelinen ja appelsiinimainen tuoksu sekä kermainen koostumus, mutta se ei riittänyt selvittämään takkuja eikä myöskään tuntunut erityisen hoitavalta. Ei jatkoon.
arvio: 2/5


* Lyko orange & bergamont hand wash

Niin hassulta kuin se voikin kuulostaa, niin ihastuin tähän käsisaippuaan. Tässä oli raikas appelsiinin tuoksu, joka hivenen tuo mieleen joulun, mutta sopii siitä huolimatta käytettäväksi ihan ympäri vuoden. Pumppumekanismi on tässä hyvä ja se annostelee saippuaa juuri sopivasti. Eikä kuivata käsiä, loistava. Pakkaus olisi voinut olla tyylikkäämpi. Hyvä ja edullinen.
arvio: 4/5




* Maybeauty foot mask

Kirjoittelin taannoin aivan loistavasta kuorivasta jalkanaamiosta, postaus löytyy täältä. Maybeautyn tuotteet on mulle erittäin mieluisia, sillä niille luvataan 100% tyytyväisyystakuu ja tälläkin kertaa olin todella tyytyväinen. Naamio kuori jalkapohjista kuolleen ihosolukon sekä poisti kovettumat hyvin tehokkaasti. Pehmeät hyvinvoivat jalat on kesäkauden lähestyessä itselle todella tärkeää, joten vahva suositus tälle tuotteelle. Alkuperäisestä postauksesta löytyy muuten alekoodi, jolla saa kaikista Maybeautyn tuotteista -30% pois.
arvio: 5/5


Popmask Starry eyes

Sain Boxycharmin mukana tämän silmänympärysnaamion ja pakko sanoa, että yksi mielenkiintoisimmista naamioista mitä olen kokeillut. Kyseessä on itsestään lämpiävä silmänympärysnaamio, joka muistuttaa siis silmille nukkuessa laitettavaa kankaista lappua, joka estää valon osumisen silmiin. Naamio ei siis sisältänyt mitään hoitavia seerumeita tai muita tehoaineita, vaan naamion teho liittyi nimenomaan lämpöön ja rentoutukseen. Rentouttava tämä oli ja lämpö iholla tuntui ihanalta. Koin tämän kuitenkin itselle ehkä vähän turhaksi ja enemmän hemmottelevaksi rentoutushoidoksi kuin kauneusrituaaliksi, mutta kiinnostava testata silti.
arvio: 3/5


Maybeauty The incredible face mask

Maybeautyn kasvonaamio poistaa kuolleita ihosoluja, mustapäitä, epäpuhtauksia ja ihokarvoja. Tämä on tehokas, mutta poisrepiminen sattuu niin hemmetisti. Mutta kauneudella on hintansa, vai mitä?!
arvio: 3/5


Masquebar pretty Animalz

Söpö seepra sheet mask olisi muuten ollut oikein loistava, mutta naamio ei istunut kasvoille ei sitten millään. Silmille ja suulle tarkoitetut aukot oli aivan liian pienet ja koko naamio kasvoille muutenkin kokonaisuudessaan lyhyt, joten se meinasi tipahdella pois koko ajan. Lopulta luovutin ja heitin naamion pois.
arvio: 1/5


* A'Pieu greentea milk one-pack

A'Pieun naamiot kuuluu mun omiin ikisuosikeihin. Kermainen koostumus ja kosteuttava naamio tekee mitä lupaa. Naamio istuu hyvin kasvoille ja seerumia on juuri sopivasti. Suosittelen.
arvio: 5/5


* Whamisa organic flowers hydrogel mask

Kaksiosainen hydrogeelinaamio oli ihanan viilentävä ja kosteuttava. Naamion osaset pysyi kasvoilla hyvin paikoillaan ja kosteustehoja riitti pitkäksi aikaa. Ainoastaan tuoksu oli hiukan yrttinen omaan makuuni, mutta muuten oikein hyvä naamio.
arvio: 4/5




Skin & Co Roma whipped cleansing cream

Tämä kermaiden voidemainen kasvonputsausaine herätti minussa aluksi ristiriitaisia fiiliksiä. Tuotteen mantelinen tuoksu etosi nimittäin todella paljon ja muistutti minua härsiintyneestä rasvasta. Yleensä kun on tottunut hyvältä tuoksuvaan kosmetiikkaan, niin tämän tuoksu oli nenääni todella vieras. Tuoksuun kuitenkin tottui nopeasti ja onneksi annoin tälle vielä uuden mahdollisuuden. Itse tuote nimittäin oli todella hyvä ja kermaisuuden ansiosta se ei kuivattanut ihoa yhtään vaan teki siitä samettisen pehmeän jokaisen pesukerran jälkeen. Iho tuntui nimittäin siltä, kuin siihen olisi levitetty kerros kasvovoidetta, vaikka iho ei varsinaisesti rasvaiselta tuntunutkaan.
arvio: 4/5


Yves Rocher Pur bleuet express eye makeup remover

Yksi parhaimmista ikinä testaamistani meikinpoistoaineista. Poistaa täydellisesti myös vedenkestävän meikin, ei ärsytä silmiä eikä jätä öljyisyyttä iholle. Todella hyvä ja todella riittoisa. Tuote näyttää juuri nyt olevan Yves Rocherin verkkokaupassa puoleen hintaan eli 4,9€.
arvio: 5/5


Yves Rocher Hydra vegetal ultra-fresh cleansing gel

Aivan ihana kosteuttava geelimäinen kasvoputsari, joka tuoksuu raikkaalta. Tuoksu ei ole liian voimakas ja sopii myös miehille. Herkälle ja etenkin kuivalle iholle tosi hyvä, koska ei kuivata eikä jätä kiristelevää tunnetta kasvoille. Myös tämä tuote Yves Rocherilla nyt puoleen hintaan eli 6,9€.
arvio: 5/5


Soaphoria Carbone aktiivihiili-saippua

Tämä kasvojen pesuun tarkoitettu palasaippua tuntui aluksi tehoavan hyvin, mutta minusta teho katosi aika pian enkä lopulta kokenut saavani tästä enää juurikaan hyötä. Toiseksi pala oli todella kova ja siitä oli työlästä saada saippuaa hierottua käsiin. Lopulta käytin pois käsien pesussa.
arvio: 2/5


Revolution x Jake-Jamie watermelon mask

Kosteuttava kasvonaamio, joka tuoksuu vesimelonilta. Voiko parempaa toivoakaan? Naamio oli ihana kosteuttava ja erityisesti tuoksu oli super ihana. Naamio koostumus vain oli hiukan hankala, sillä se oli siirappinen ja tarttui sekä tahmasi kaiken mihin koski. Naamiota joutui helposti hiuksiin ja pienet vesimelonin siemenet takertuivat ihoon ja hiuksiin. Ihan kiva, mutta en ehkä ostaisi uudelleen.
arvio: 3/5


Löytyikö loppuneista tuttuja tuotteita tai uusi kiinnostava tuttavuus?
8 kommenttia on "Maaliskuun roskat"
  1. No ei yhtään tuttua tuotetta, vain tuttuja merkkejä. Panda ripsaria on kyllä ehdottamasti kokeiltava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, Panda ripsaria on kehuttu niin monessa muussakin blogissa :)

      Poista
  2. Muutama, tuo Itsskinin käsivoide alkoi houkuttelemaan:) Mä oon tykästynyt noihin hygrogel- naamioihin, ne on niiiiiin kosteuttavia ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It'skin käsivoidetta yritin hamstrailla itselle lisää, mutta kaupat huutaa ei-oota. Näemmä niin suosittu tuote että loppu kaikkialta :(

      Kosteuttava se naamio oli kyllä :)

      Poista
  3. Mulla oli kans joku tuollainen eläinnaamio ja istuvuus oli kyllä huono :/ Mua alkaa aina ahdistaa huonosti istuvat naamiot ja ne on pakko ottaa pois, vaikka miten haluaisi yrittää hyödyntää kaikki tuotteet. No, onneksi niistä saa edes puristettua sitä seerumia yleensä.

    Muutama muukin tuttu tuote löytyi. Revolutionin vesimeloninaamio on ihan kiva, mutta kieltämättä tosi tahmea :D Yves Rocherin silmämeikinpoistoaine oli mullakin joskus käytössä, mutta jotenki se jäi. Ei ole tullut pitkään aikaan YR:lta mitään tilattuakaan. Pitääpä pitkästä aikaa vilkaista mitä heillä on valikoimissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tulee myös tosi ahdistava fiilis huonosti istuvista naamioista, tavallaan vähän ahtaanpaikan kammo jos niin voi sanoa :D

      YR on yllättävän hyviä tuotteita. Pitkään karsasti brändiä, mutta näemmä ihan turhaan koska lähes kaikki tuotteet mitä olen testannut, on olleet todella hyviä

      Poista
  4. Yves Rocherin tuotteethan ovat mielestäni tosi laadukkaita, meillä oli ennen kauppakeskus Jumbossa saatavilla näitä, mutta liike lopetti. En ole sittemmin ikinä verkosta tilannut, mutta voisin kyllä joskus tilata sieltä kokeiluun tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä itsekin ihastunut brändin tuotteisiin. Nyt näyttää verkkokaupassa oleva myös tosi hyvät alet ja heillä on super nopea toimitus.

      Poista