keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Tammikuun kosmetiikkasuosikit

* merkityt tuotteet saatu



Ihanaa, tänään päästään katsastamaan tammikuun kosmetiikkasuosikit ja mukana onkin yllättäen useampi talvi-iholle ajankohtainen loistotuote sekä muutama erinomainen meikkituote, joihin on tullut tartuttua tammikuun aikana monen monta kertaa. Suosikki postausta on aina kiva tehdä, sillä omista lemppareista on helppo kirjoittaa ja olen aina niin täpinöissäni, kun saan suositella mahtavia tuotteita. Toivottavasti tekin tykkäätte näitä lukea ja saisitte uusia vinkkejä lähteä rohkeasti kokeilmaan uusia tuotteita.




Instagramin puolella eilen jo vilahtikin tämä ihana It's skin Cookie & hand cream eli keksin tuoksuinen käsivoide. Tilasin tämän voiteen Beautybaysta ja tämä sattui siellä silmään oikeastaan ihan sattumalta. Luin arvosteluja ja tätä oli kovasti kehuttu. Lisäksi piparintuoksuinen käsivoide sai todellakin mielenkiinnon heräämään ja samalla veden kielelle siinä määrin, että nappasin tämän ostoskoriin. Onneksi nappasin, voide on osoittautunut aivan huikeaksi ja uskallan jopa väittää tämän olevan yksi parhaimmista käsivoiteista ikinä!

Voide on tuhtia, joten pikku määrä riittää koko käsille erinomaisesti. Tämä myös imeytyy käsiin samantien, joten olen pystynyt päivisin jatkamaan koneella työskentelyä heti voiteen levittämisen jälkeen. Arvostan tätä ominaisuutta käsivoiteissa, sillä minulla ei ole mielenkiintoa jäädä odottelemaan useiksi minuuteiksi voiteen kuivahtamista. Ihanasta tuoksusta tämä voide saa kunniamaininnan. Voide tuoksuu ihan Oreo-keksille ja vaikka oma voiteeni pitäisi olla minttukeksi, niin minttu ei minusta tässä tuoksu lainkaan. Muita tuoksuvaihtoehtoja on mansikka ja original eli pelkkä keksi. Voide on hennon mintunvihreää ja siinä on seassa tummia "keksin muruja" jotka tosiasiassa eivät ole muruja vaan väripilkkuja, jotta voide näyttäisi sisältävän keksinmuruja. Voide on niin suuressa suosiossa, että se on tällä hetkellä myyty Beautybaysta loppuun, mutta toivottavasti varastoja täydennettäisiin pian.




Loppu vuoden Ipsy plussan mukana tuli tämä Evolue hydrating serum, jonka avaamisen jälkeen en ole muihin seerumeihin enää koskenutkaan. Seerumi sisältää vain viittä eri raaka-ainetta, joista hyaluronihappo on heti incin toisena. Tämä on huippu kosteuttavaa ja imeytyy hetkessä. Pidän myös siitä, että seerumin levityksen jälkeen kaikki kasvovoiteet imeytyvät ihoon helposti. Jotkut seerumit nimittäin tekee iholle kalvon ja kasvovoiteen imeyttäminen ihoon on tuskaisen työlästä. Sitä ongelmaa ei tämän seerumin kanssa ole ollut. Olenpa myös huomannut sen, että kosteutettu iho näyttää hyvältä ja otsalla toisinaan selkeästi näkyvät juonteiden alut on tasoittuneet ja hävinneet tämän seerumin käytön myötä kokonaan. Koostumus tässä on erikoinen ja hiukan limainen. Seerumissa on niin voimakas pintajännitys, että kädelle puristettu pisara ei liiku mihinkään vaikka käden kääntäisi ympäri. Tämä ei siis ole nestemäistä lirua eikä voidetta, vaan hiukan hyytelömäistä nestettä. Joka tapauksessa huippu tuote!




Tästä hurmaavasta Ayu Organics Green tea vartalomoussesta* kirjoittelinkin viime vuoden puolella ihan oman postauksen, jonka voit käydä lukemassa täältä. Tämä hiukan vaseliinimaisen tuhti vartalovoide on aivan ihana talvella kuivalle iholle ja tekeekin ihosta silkkisen pehmeän, ravitun ja kosteutetun. Rakastan myös voiteen raikasta hentoista vihreän teen tuoksua, joka on sanoinkuvaamattoman herkullinen ja tuo mieleen kesän. Voiteen kosteusteho pysyy iholla pitkään, sillä tämä mousse ei ole vesipohjainen ja siksi se kannattaakin levittää hiukan kostealle iholle vaikka heti suihkun jälkeen. Katsokaa myös miten super söpö tämä liukuvärjätty metallinen pakkaus on. Jos haluat hemmotella kehoa ja aisteja, niin tässä tuote jossa saat molemmat samalla kertaa.




Yksi ihastuttavimmista meikkivoiteista ikinä tulee tässä! The Balm Even Steven whipped foundation on todellista taikuutta. Katsokaa nimittäin miten pieni tämä meikkivoidepurkki on. Voisi luulla että tämä on viikossa käytetty loppuun. Kuten myös kuvasta näkyy niin purkki on lähes täysi vaikka olen käyttänyt tätä lähes koko tammikuun. Voidemaista meikkivoidetta tarvitsee koko kasvoille ihan minimaalisen pienen pisteen, sillä samettinen koostumus levittyy todella tehokkaasti ja tämä on myös super peittävä meikkivoide, joten läträämistä en todellakaan suosittele. Piilottaa muuten erittäin tehokkaasti aknearvet ja ihon punoituksen eikä tämän meikkivoiteen kanssa peitevoidetta edes tarvitse käyttää.

Koostumus on todella mielenkiintoinen ja sitä on vaikea kuvailla, se pitää kokea. Voide on nimittäin erittäin samettista mutta ei lainkaan voidemaisen tuntuista vaan tuntuukin iholle levitettäessä enemmän puuteriselta. Iho ei jää tämän meikkivoiteen levityksen jälkeen kiiltäväksi vaan lopputulos on puolimattainen, joten puuteriakaan ei välttämättä tarvita. Sävy lighter than light on todella vaalea, joten suosittelen normaalille vaalealle iholle sävyä light. The Balmin omilla nettisivuilla on myynnissä kaikki sävyvaihtoehdot ja he toimittavat myös Suomeen. Cocopandalta saatavilla vain sävy lighter than light.




Tarten shape tape contour concealer on jo maailmalla kulttimaineeseen päässyt loistava peitevoide, johon itsekin olen kovaa vauhtia rakastumassa. Peitevoiteesta on saatavilla runsaasti eri sävyvaihtoehtoja, joten oma sävy löytyy varmasti. Tuhti ja loistavasti peittävä voide häivyttää kasvoilta eilisen silmäpussit, finnit ja kaiken muunkin minkä haluaa taikoa piiloon. Helppo häivyttää sormin tai beautyblenderillä eikä tämä keräänny rumasti ihon juonteisiin. Ainoa pieni miinus tulee valtavankokoisesta applikaattorista, joka nappaa tavaraa mukaan kerralla aivan liikaa. Pitäisi varmaan pyyhkiä applikaattorin reuna pullon suuhun, mutta en ole halunnu niin tehdä ettei pullon suu töhriinny hävettävän näköiseksi. Tarten tuotteita saa tilattua vain heidän omasta verkkokaupasta Jenkeistä, mutta toimittavat suoraan Suomeen, joten tilaaminen on tehty helpoksi ja aina välillä on myös tarjouksia, jossa saa ilmaiset postikulut. Suosittelen suurella sydämellä, tätä ei turhaan hypetetä!


Tällaisia oli tammikuun kosmetiikkasuosikit. Oliko joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

18 kommenttia on "Tammikuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Hei hauska sattuma kun kirjoittelin just tänään valmiiksi postausta mun tammikuun suosikeista ja mulla on kans Shape Tape siellä! :D Se on aivan loistava!

    Kaikki muutkin tuotteet kuulostavat tosi kivoilta :) Etenkin käsivoide!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe sehän sitten sattui, jos sullakin ylsi Tarten peitevoide kuukauden suosikkeihin :D Ei sillä, loistava tuote kerrassaan!

      Käsivoide on sulattanut mun sydämen <3

      Poista
  2. Ei yhtään tuttua! Shape tapea haluisin kokeilla, vielä joskus. Kun saa käytettyä vanhoja pois ensin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shape tape on kyllä ehdottomasti tuote, jonka hankkisin testiin :)
      Usein näistä suosikeista löytyykin muidenkin blogeista mielenkiintoisia uutuuksia itselle mikä onkin tämän postaussarjan ideakin.

      Poista
  3. Toi Cookie & Hand Cream näyttää aivan taivaallisen ihanalta! <3

    https://kuplivaarki.fi/

    VastaaPoista
  4. Mielenkiintoisia suosikkeja ja tuo seerumi kiinnostelee yllättäen eniten. Mä oon niin vannoutunut seerumifani ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumeita kuluu allekirjoittaneellakin aika paljon ja testailen mielellään uusia. Sitten kun se uusi helmi löytyy niin se on menoa :D

      Poista
  5. Mielenkiintoisia suosikkeja, mulle ihan tuntemattomia jopa nimeltä, paitsi tietenkin Tarte ja theBalm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It's skiniltä ehkä tunnetuimpia tuotteita on sheet maskit joita itsekin olen käyttänyt. Ayu organics on taas vilahdellut välillä muissakin blogeissa mistä se alunperin itsellekin tuli tutuksi. Evolue varmasti tuntemattomampi koska sitä ei suoraan Suomesta saa mistään.

      Poista
  6. Toi käsivoide kuulostaa niin ihanalta! *.* Ei oo tullut mieleenkään, että voidetta vois saada keksin tuoksuisena!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei mullakaan ihan ensimmäisenä tulis mieleen piparin tuoksuinen rasva, mutta kyllä nykyään taitaa ihan kaikenlaista olla tarjolla :D

      Poista
  7. Toi käsivoide kuulostaa niin hyvältä! Ihastelin sitä silloin jo sun IG-storyssa<3 :D Pitää ehdottomasti ostaa toi jossain vaiheessa testiin, kun tulee tarvetta uusille käsivoiteille.

    Myös toi theBalmin meikkivoide alkoi kiinnostaa! Mä rakastan theBalmin meikkejä, vaikka en ookaan taas ihan vähään aikaan niitä ostellut, ja tolle meikkivoiteelle voisi ehdottomasti antaa mahdollisuuden. Millä sä levität ton meikkivoiteen? Ihan sormilla vai siveltimellä tai sienellä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The balmin meikkivoide on tosi ihana, mutta harmi ettei suomessa ole myytävänä kuin tuo tosi vaalea sävy. Sitä toki saa sotkettua myös vähän tummemman meikkivoiteen kanssa jos tuntuu ettei sävy ihan osu mutta itse kyllä tykkään tuosta aivan valtavasti! Kesällä vain sävyn puolesta liian vaalea :(
      Parhaiten saa minusta levitettyä siveltimellä koska koostumus levittyy tosi helposti. Toki sienelläkin varmasti saa hyvin töpöteltyä, sitä en itse asiassa ole edes testannut. Koostumus on nimittäin tosi jännä kun se ei ole nestemäinen mutta ei kiinteäkään :D

      Poista
  8. Kiva postaus, en ole koskaan ottanut selvää tai törmännytkään, että theBalmilla on omat sivut. Tuntuikin välillä kun selaili, että cocopandassa melko kapeat valikoimat ja täällä blogeissa näkyy sitä sun tätä. Ehkä pitää joskus harkita, jos sieltä raaskisi tilata tuotteita kokeiluun :) Tuo meikkivoide ainakin kuullosti super-erikoiselta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tilannut pari kertaa tuotteita ihan suoraan TheBalmin omilta sivuilta ja hyvin on toiminut,. Myös Ipsyn kautta saa tilattua ja myös pari kertaa bokseissakin tullut niin sitä kautta päässyt tutustumaan myös brändin enemmän :)

      Poista
  9. Tuo Ayu Organicsin voide on aivan super ihana!! :)

    VastaaPoista