lauantai 13. kesäkuuta 2020

Glossybox kesäkuu 2020

* boksi saatu pr-näytteenäEilen postissa saapui kesäkuun Glossybox ja olin ihan valtavan innoissani, koska tämä on ensimmäinen Glossyboxini ikinä. Olen paljon eri kauneusbokseja tilannut, mutta Glossybox on jostain syystä jäänyt mulle vielä tuntemattomaksi. Olen toki boksin sisältöjä muista blogeista seurannut, mutta nyt sain ihan ikioman boksin käsiini.
Glossybox sai heti ensinäkemältäni pisteet kotiin siitä, että boksi on kaikista tilaamistani kauneusbokseista kaunein ja persoonallisin. Heti kannen alta paljastui kaunis rusetti ja kuviollinen silkkipaperi sekä saatekortti. Pakkaus huokuu yleellisyyttä ja tästä tulee heti fiilis, että tämä on paketoitu juuri sinua varten. Monissa muissa kauneusbokseissa tuotteet on vain heitetty boksin sisään, joten tämä yleellisyys oli todella mukava yllätys.
Kesäkuun boksin teemana oli World of Beauty ja boksiin valitut tuotteet ovat beauty experttien suosikki tuotteita ympäri maailmaa. Boksin teema oli hauska ja silkkipaperissa oleva painautus maailman kartan kuvalla sopii teemaan. Ihanaa, että boksin ulkoasuun ja teemaan on panostettu näin paljon.
Glossybox sisältää ilmeisesti yleensä viisi tuotetta, mutta kesäkuun boksiin oli pakattu mukaan kuudes extra tuote. Tein heti boksin avattuani havainnon, että mukana oli niin tuttuja kuin tuntemattomiakin brändejä, mikä on tosi kiva juttu. Itse kun toivon aina näistä kauneusbokseista tulevan jotain uusia tuttavuuksia. Ilokseni myös totesin, ettei mitään minikokoisia tuotteita boksissa ollut, vaan kaikki tuotteet olivat reilun kokoisia elleivät ihan täysikokoisia. Mukaan mahtui niin meikkejä kuin ihon- ja hiustenhoitotuotteitakin.
De Bruyére After sun gel Aloe vera

Tämä ranskalainen brändi oli itselle tuntematon, mutta kaunis pakkaus herätti heti mielenkiintoni. Tuote on erittäin ajankohtainen, sillä after sun voidetta on hyvä levitellä auringossa oleilun jälkeen iholle viilentämään ja kosteuttamaan. After sun voiteen tehtävänä on hoitaa palanutta ihoa ja toisaalta ylläpitää ihon kosteustasapainoa, jolloin myös rusketus pysyy kauniina pidempään. Tuotteen inci vaikutti hyvältä, sillä aloe vera on listalla jo toisena. Juuri aloe veralla on ihoa hoitava vaikutus ja se korjaa auringonpolttaman ihon vaurioita ja viilentää mukavasti.
arvo: 19€
Bang Beauty Felt tip precise eyeliner

Bang beauty on amerikkalainen brändi ja boksista löytyi heidän kapeakärkinen vedenkestävä eyelineri. Olen saanut eyelinereita kauneusbokseista viimeisen puolen vuoden aikana niin paljon, ettei ne enää jaksa innostaa yhtään, mutta tämä oli kiva, koska kärki on oikein ultra kapea. Tällä saa hyvät terävät rajaukset, joten taidan jättää testiin, varsinkin kun kynä on vedenkestävä.
arvo: 18€
Senhor do Bonfim Sea water hair spray

Suolasuihkeet on varsinkin kiharahiuksisille ihana volyymia, tekstuuria ja kiharan muotoa korostava täsmätuote. Olen viime aikoina kovasti innostunut suolasuihkeista, joten tämä pääsee ehdottomasti käyttöön. Suihkeessa on aivan ihana kesäinen tuoksu, johon rakastuin välittömästi.
arvo: 18€
Trifle Cosmetics Lip & cheek jam

Tämä oli boksin tuotteista itselle erikoisin ja hetken aikaa ihmettelin mikä kumma tämä on. Tätä tuotetta voi käyttää kahdella tapaa. Joko huulilla tai poskilla ja ohut vesipohjainen sävyttävä koostumus antaa hennon roosan sävyn iholle. Testasin tätä ja levittyy todella helposti ja hyvin. Sävystä tulee iholla oikeasti aika vaalea, mitä on vaikea uskoa, kun katsoo pullon kirkkaan punaista sisältöä. Tämä voisi oikeasti toimia poskipunana, joten ehdottomasti testiin. Tuotteen raaka-aineista 99% on luonnollisia.
arvo: 13,50€
Oslo Skin lab The solution anti-wrinkle collagen

Boksista löytyi 5 päivän kuuri Oslo Skin labin kollageenijauheita. Olen näistä kuullut paljon puhetta ja on myös kiinnostanut testata, joten tämä sattuikin sopivasti. Kollageeni ihossa vähenee iän myötä ja juuri kollageenin vähentymisen takia ihossamme näkyy juonteita. Nämä kollageenijauheet nautitaan sisäisesti ja niiden on tarkoitus vähentää ryppyjä sekä myös selluliittia. Sisältää 100% hydrolysoitua kollageenia. Nautitaan juomaan tai ruokaan sekoitettuna.
arvo: 10€

Oryza beauty Opaline flawless highlighter

Tämä vegaaninen kaunis highlighteri puikko oli boksin extra tuote. Puikko e-vitamiinia ja riisiuutetta, joka kosteuttaa ihoa. Sävy näytti puikossa todella tummalta ja ajattelin aluksi tämän olevan aivan liian tumma omalle vaalealle iholle. Testasin tätä kuitenkin kädelle ja sävy näyttikin yllättävän hyvältä. Ei lainkaan liian tummalta ja kuulto oli mitä upein. Luulen, että tulen pitämään tästä ja aionkin ottaa käyttöön. Kuulto on helposti häivyteltävissä sormin tai meikkisienellä.
arvo: 22€
Ensimmäinen Glossyboxini yllätti minut täydellisesti. Boksin sisältö oli todella hyvä ja tuotteiden arvo yli 100€. Se on aika hyvä kokonaisuus 18 euron kauneusboksille. Glossybox kustantaa siis 17,99€/kk ja tilauksen hinta tippuu, jos boksin tilaa koko vuodeksi. Tuotteita arvostelemalla saa kerättyä glossy-pisteitä, joilla voit jatkossa maksaa esimerkiksi boksitilauksesi.

Minulla on teille myös alekoodi, jolla saatte -30% tilauksestanne. Boksin hinnaksi jää tällöin 12,59€, joka ei todellakaan päätä huimaa! Koodi on ANSKU30 ja boksin tilaukseen pääset tästä.

Mitä ajatuksia kesäkuun Glossybox herätti?
8 kommenttia on "Glossybox kesäkuu 2020"
 1. Tuo boksi on kyllä aika edullinen verrattuna Goodieboksiin. Mielestäni viime boksi oli parempi, nyt oli liikaa aurinkotuotteita ja kesäisiä juttuja. Eyeliner oli ainut joka herätti vähän mielenkiintoa :) viime kuussa pidin meikkisiveltimestä ja luomiväripaletista sekä siitä upeasta eläinkuosisesta laatikosta! Glossyboksin laatikot on kyllä nättejä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnan puolesta boksi on kyllä edullinen, itse asiassa yksi edullisimmista kauneusbokseista ja sisällöt on kuitenkin pääasiallisesti olleet ihan kivoja. Viime kuukauden Glossybox oli kyllä aivan huippu ja se luomiväripaletti aivan upea :)

   Poista
 2. Mä en oo Glossyboxia tilannut enää viime syksyn jälkeen, mutta tässä oli kyllä kivanoloisia tuotteita :) Ehdottomsti paras sisältö minkä oon itse Glossyboxeissa nähnyt oli edellinen eli toukokuun boksi! Sen olisin ottanut itselleni enemmän kuin mielelläni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toukokuun sisältö oli kyllä huikea. Kuolasin sitä itsekin muiden blogeista ja etenkin se luomiväripaletti on ihana <3

   Poista
 3. Tosi kiva boxi. On kiva, kun huomioitu vuoden aika. Esim joku after sun talvella ei kovin ajankohtainen ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on kans todella kiva, että bokseissa huomioidaan vuodenaika ja sisällössä oikeasti mietitään kokonaisuuksia :)

   Poista
 4. Kiva boksi, mutta edellinen parempi. Jos tuo extratuote tulee vaan niille joille tämä kk ensimmäinen tilausjaksossa on boksin sisältö melko kapea. Kun se oma vaan joskus saapuisi sieltä ruotsista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tällä kertaa extra tuote oli kaikille tilaajille, mutta korjaa toki jos ole väärässä. Toukokuun boksi oli kyllä aivan huikea minustakin!

   Poista