sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Ipsy plus toukokuu 2020Jatketaan kauneusboksien kanssa tänäänkin. Ipsy plus toukokuun boksi saapui mulle ihan vasta viime viikolla, joten aika pitkään boksi matkasi maailmalla. Koronan aiheuttamat viivästykset ilmeisesti jatkuvat edelleen ja posti Yhdysvalloista kulkee ihan pirun hitaasti. Minulla on edelleen jossain maailmalla yli kuukausi sitten lähettämäni Boxycharmin add-on paketti, eikä minulla ole mitään tietoa missä paketti mahtaa seilata. Toivottavasti se löytäisi perille jossain vaiheessa. Pidemmittä höpinöittä käydään katsastamaan boksin sisältöä.

Toukokuun boksi ei valitettavasti ihan yltänyt mun suosikiksi, vaikka muutama tosi kiva tuote boksissa olikin. Olin kuitenkin iloinen, että vihdoin kuukausi, kun boksiin ei oltu tungettu taas kerran niitä eyelinereita. Meikkipussi oli ainakin söpön kesäinen ja mulla tulee väreistä ihan mieleen auringonlasku meren rannalla.
Mudmasky aftermask vitam serum

Kyseinen seerumi tuli mulle jo tänä keväänä Goodieboxin mukana, joten oli pieni pettymys saada se uudelleen Ipsyn mukana. Tämä oli tietysti puhdasta huonoa tuuria eikä mitenkään Ipsyn vika, mutta harmitti silti, kun aina toivoisi että näistä bokseista tulisi itselle uusia tuotteita. Seerumi on pullollaan ihoa helliviä antioksidantteja ja muita tehokkaita superaineita ja se samalla myös kosteuttaa, suojaa ja korjaa UV säteilyn aiheuttamia vaurioita. Kuulostaa kyllä seerumiksi hyvältä, mutta en ole vielä sitä Goodieboxinkaan seerumia ehtinyt korkata, joten katsotaan mitä tämän kanssa keksin.
arvo: 52,88$
Wander beauty Frame you face precise brow gel

Sain tämän kulmageelin värittömänä, joten tätä tulee käytettyä topperina normaalin kulmavärin kanssa. Käytän nykyään päivittäin kulmageelejä, sillä ne asettavat kulmat hyvin paikoilleen ja kulmat pysyvät minusta geelin kanssa paremman näköisenä koko päivän. Geeli sisältää öljyjä, jotka saavat kulmat kasvamaan tuuheampina ja vahvempina. Tykkään!
arvo: 22$
Sugar rush A+ brush set

Pitkästä aikaa sain Ipsyn mukana siveltimiä. Jossain välissä siveltimiä tuli useinkin, mutta nyt on pitkään ollut taukoa, joten ihastuin näistä oitis. Siveltimet ovat kivan malliset, sillä kolmen siveltimen pakkauksesta löytyy niin häivyttelyyn, pakkaukseen kuin pikkutarkkaankin työskentelyyn sopiva sivellin. Sugar rush tiimi on tehnyt näiden suunnittelussa yhteistyötä Tarten kanssa ja niin syntyivät nämä iloisen pirteät siveltimet.
arvo: 19$
Tarte Tarteist lash paint mascara

Tämä oli minun oma valintani boksiin. Tarten meikit ovat pääsääntöisesti tosi laadukkaita ja hyviä. Olen muistaakseni muutamaa ripsiväriä brändiltä kokeillut ja ne ovat olleet kohtuullisen toimivia, joten halusin testiin tämän itselle vielä tuntemattoman ripsivärin. Massa sisältää mm. palmuvahaa, joka tekee ripsistä vahvat.
arvo: 23$


Coloured Raine cosmetics Vineyard Soirée eyeshadow palette

Vaikka luomiväreistä muuten yleensä pidänkin kauneusbokseissa kaikkein eniten, oli tämä pieni kuuden sävyn paletti suuri pettymys. Paletissa on kaksi mattaista sävyä (harmaa ja vaalean ruskea) sekä neljä shimmeristä sävyä. Kaksi violettia shimmeriä näyttää paletissa oikein kauniilta sävyiltä, mutta luin netistä hiukan arvioita ja monet olivat kirjoittaneet paletin sävyjen olevan todella haaleita iholla. Sävyt ovat myös todella lähellä toisiaan, joten paletilla on vaikea saada kontrastia. Itse pidän ehkä enemmän siitä, että saan meikkiin näkyvää kontrastia ja turhan vaaleat sävyt eivät minua erityisemmin innosta. Niinpä taidan laittaa tämän paletin korkkaamattomana eteenpäin. En myöskään ymmärrä tämän paletin arvoa, sillä näin pieneksi paletiksi, jonka laatu ei ole huippu luokkaa ja brändi melko tuntematon, en todellakaan laittaisi näin paljon arvoa.
arvo: 22$


Boksin ehdottomat helmet olivat nuo pirteät siveltimet sekä ripsiväri. Myös kulmageeli on kiva lisä, vaikka olisin ottanut sen mielummin sävytettynä. Luomiväripaletti ja seerumi ei tällä kertaa napostellut erityisemmin. Boksin tuotteiden arvo oli noin 130$, joka on hyvä arvo 25$ boksista. Mikäli boksin tilaaminen kiinnostaa niin suosittelen klikkaamaan Ipsyn sivuille tänne. Boksin lähettämistä Suomeen suosittelen Planet expressin kautta ja oman osoitteen pääset luomaa täällä.

Olisitko ollut tyytyväinen boksin sisältöön?
1 kommentti on "Ipsy plus toukokuu 2020"
  1. Ihanimmat nuo kauniin väriset siveltimet! Niihin olisin tyytyväinen :)

    VastaaPoista