perjantai 26. kesäkuuta 2020

Kesäkassin sisältö: We love the planet stickit + arvonta

* tuotteet saatu pr-lahjana, yhteistyössä 4OrganicstoreOlen viime päivinä viettänyt paljon aikaa rannalla tai Turun Samppalinnan maauimalassa. Kesällä parasta on olla ulkona ja pulahtaa veteen, silloin kun kuumuus alkaa käydä sietämättömäksi. Mulla onkin "rantakassissa" aina pari must have tuotetta, jotka kulkee mukana aina. En siis viitsi niitä edes kassista pois ottaa, koska tiedän, että seuraavana päivänä niille on taas kovasti käyttöä.

Rantakassista löytyy aina käsidesi (of course koska korona), aurinkosuojavoide, huulirasva ja deodorantti. Mulla on ollut tänä kesänä testissä useamman brändin aurinkosuojavoiteita ja olenkin niistä paljon jo puhunut kanavissani. Yhteistyössä 4Organicstoren kanssa pääsin testaamaan mielenkiintoisen vegaanisen We love the planet brändin puikkomuodossa olevia tuotteita.
Kuten sanottu We love the planet on vegaaninen brändi, jonka tuotevalikoimiin kuuluu sekä aurinkosuojapuikkoja että deodorantteja. Tuotteet on pakattu biohajoaviin zero waste pahvipakkauksiin, joten nämä ovat todella ekologinen valinta. Pakkaukset on jotenkin todella symppiksen kesäisiä ja tuote on pahvin sisällä siis puikkona, jota hierotaan iholle. Brändi on lähtöisin Alankomaista ja kaikki heidän tuotteet valmistetaan vesivoimalla ja aurinkoenergialla.

Brändin deodorantit on kaikki alumiinittomia ja 100% luonnollisia. Oma Sweet serenity deodorantti tuoksuu miedosti ruusulle ja sisältää mm. luomukookosöljyä, maissitärkkelystä ja mäkikuismaöljyä. Deodorantti on helppo hieroa suoraan puikosta kainaloihin ja pukeutuminen levityksen jälkeen onnistuu heti, sillä deodorantti on voidemaista eikä tee kainaloista märkiä. Deodorantti toimi hyvin normaaliarjessa, mutta aktiivisessa hikiliikunnassa ja vähän vauhdikkaammassa menossa se ei itselle ole aivan riittävä. Jos ei ole kova hikoilemaan, niin tämä deo on varmasti toimiva ja hyvä tuote.
Aurinkosuoja-stick on puolestaan mun yksi suosikkituotteista. Puikkomuodossa olevaa voidetta on niin helppo levittää iholle ja varsinkin matkustaessa arvostan sitä, ettei öljymäiset aurinkosuojat valu pitkin laukkua. Huomionarvoista on myös se, että lentokoneella matkustaessa nämä stickit eivät vie nestetilaa, koska tuote on puikkomuodossa. Se on myös ekologinen valinta ja täysin vesistö- ja koralliturvallinen tuote. We love the planet aurinkosuojapuikot ovat vedenkestäviä, joten uimaankin pääsee, joskin kannattaa silti muistaa lisäillä tuotetta päivän mittaan.

Itse testasin puikon tehokkuutta uinnin jälkeen ja iholla on edelleen vahamainen kalvo, vaikka lilluin vedessä yli puoli tuntia. Monet öljyiset nestemäiset aurinkosuojat nimittäin huuhtoutuvat vedessä iholta todella nopeasti. Puikko on tosi kätevä kasvojen rasvauksessa, mutta sopii mitä parhaiten myös vartalolle. Tässä puikossa on myös aivan ihana kirsikankukkainen tuoksu ja salaa jo toivoin, että voi kumpa tätä tuoksua saisi myös hajuvetenä. Puikkoja on saatavilla SPF 20 ja 30 suojakertoimilla. Tätä tuotetta voi muuten käyttää myös huulille! Huulet on yhtä tärkeä suojata kuin muukin iho, joten muistakaa olla kärtsäämättä.
We love the planet on sympaattinen ekologinen brändi, joka välittää kaikkein tärkeimmistä eli meidän ihosta, mutta myös planeetastamme. Sydämeni todella sykkii näille aurinkosuojapuikoille ja niiden helppokäyttöisyydelle. Eikä vie muuten paljon tilaa kassistakaan. Voi nimittäin helposti sujauttaa myös pieneen käsilaukkuun.

ALEKOODI

Alekoodilla SUNSTICK20 saatte tämän viikon eli 28.6 saakka aurinkosuoja-stickeistä -20% hinnasta pois 4Organicstoren verkkokaupasta. Shoppailemaan pääset täältä.

Instagramin puolella @glitteri_addikti on myös menossa arvonta, jossa voit voittaa itsellesi tämän ihanan aurinkosuojapuikon joko 20 tai 30 suojakertoimella. Kannattaa käydä osallistumassa. Arvonta auki sunnuntaihin 28.6 saakka.


Oletko sä jo päässyt testaamaan puikkomuodossa olevia aurinkosuojia?
1 kommentti on "Kesäkassin sisältö: We love the planet stickit + arvonta"