keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Näin estät hiertymät sisäreisissä kesäsäilläKesä ja shortsi- sekä mekkokausi on täällä. Monelle (mukaan lukien minä itse) kesä tuo mukanaan kuitenkin kovasti päänvaivaa pukeutumisen osalta. Isoreisisille nimittäin shortsien, hameiden ja mekkojen käyttäminen ei ole mikään itsestäänselvyys, kun hankaavat reidet alkavat jo lyhyen kävelyn jälkeen kuumottaa ja hiertää. Koko päivän kävely ei tule kuuloonkaan ja vaatteet täytyykin aina ulottua vähintään reisissä hankauskohdan yli, jotta iho ei ole seuraavana päivänä ruvella ja kirvele niin, ettei liikkumisesta tule enää yhtään mitään.

Olen itse taistellut tämän reisivaivan kanssa niin kauan kuin jaksan muistaa. Ruumiinrakenteeni on sellainen, että reidet ovat aina olleet isot ja kaikki rasva pakkautuu alakroppaani. Rakastan kuitenkin mekkoja ja kyllä kesäkuumalla niitä shortejakin mieluummin käytän, kuin kuljen pitkissä housuissa tai puen sukkahousut aina mekon alle. Viime kesänä löysin pelastavan tuotteen, joka on ollut jo tänä kesänäkin taas käytössä, eikä hankaavat reidet enää todellakaan vaivaa ja voin taas käyttää mekkoja huoletta silloin kun haluan. Halusin vinkata tästä tuotteesta myös teille, sillä uskon, että aika moni kärsii tästä samasta ongelmasta, mistä itse kärsin aikaisemmin.
Kyseinen pelastava tuote on Linola Suojaava balsami, joka toimii kaikenlaisten hiertymien ja ihoärsytysten hoitamiseen ja ehkäisyyn. Nimenomaan ehkäisy onkin hankaavan ihon paras lääke, sillä ihoa ei kannata päästää siihen kuntoon, että iho rikkoutuu. Rikkonainen iho on aina altistuneempi tulehduksille ja kesäsäillä haavautunut iho myös kutisee ja kirvelee ikävästi.

Linola suojaava balsami muodostaa iholle läpinäkymättömän ja vettähylkivän kalvon, joka estää ihon hankaamisen. Balsami sopii mitä mainioimmin juuri herkille ihoalueille ja ihan kaiken ikäisille vauvoista vaariin. Kasviperäiset aineosat estävät ihoärsytystä ja tukevat ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Voide ei sisällä mineraaliöljyjä tai silikoneja. Balsamin ihotuntuma on kuitenkin vähän silikoninen, joten se liukuu mukavasti iholla ja tekee sisäreisistä hiukan "liukkaat" joten vaikka iho kävellessä hankaakin edelleen yhteen, se ei aiheuta iholle mitään ärsytystä ja kävely luonnistuu ilman kipua tai haavaumia päivän päätteeksi.
Linolan balsami on moniin muihin markkinoilla oleviin hiertämistä estäviin tuotteisiin moninkertaisesti parempi, sillä tämä kestää iholla tunteja. Monet muut vastaavat tuotteet kuluvat pois niin nopeasti, että iho hankautuu epämukavasti ellei tuotetta ole jatkuvasti lisäämässä. Itsellä tämä balsami kestää iholle monta tuntia, huolimatta siitä että päivä on kuuma ja iho hikinen. Pakkaan balsamin aina mukaan, sillä tuubi on sopivan kokoinen käsilaukkuun ja tuotetta voi helposti lisätä, mikäli kokeen sen tarpeelliseksi.
Olen niin onnellinen, että löysin lopulta oikeasti auttavan tuotteen sisäreisien hankausongelmaan, sillä vaiva oli paitsi kivulias niin myös itselle aika nolo. Nyt on kuitenkin niin helppoa ja mukavaa liikkua lempi kesävaatteissa ilman päänvaivaa ja hiostavia sukkahousuja.

Linolan balsamia on myynnissä apteekeissa ja verkosta löytyy Yliopistonapteekki.fi

Kerro mikä on sun paras niksi hankaaviin reisiin!
6 kommenttia on "Näin estät hiertymät sisäreisissä kesäsäillä"
 1. Mulla On PAKKO olla shortsit mekkojen alla, koska tää merituuli saattaa lennättää helmat korviin keskellä kaupunkia koska vaan. ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, tuulisella säällä pidän kyllä itsekin shortsin mekon alla :D

   Poista
 2. On kokeiltu kaikkia tämmösiäkin ja perus vaseliinia, mutta kyllähän noi aina sit hikoillessa tuntuu lähtevän. En mekkoja oikein käytä, shortsit on kivat eikä tuu niin pahasti hankausta :) Kiva kuitenkin että näitä löytyy, ehkä sopii muille paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet tuotteet kuluu hikoillessa, mutta itse olen tämän voiteen kanssa kyllä kokenut että se kestää todella hyvin. Monesti ei ole päivän mittaan tarvinnut edes lisätä. Shortseja toki käytän myös välillä, mutta kaikkien mekkojen kanssa se ei ole mahdollista.

   Poista
 3. Hei! Kiitos tuotteen esittelystä, jotain tämän kaltaista on kiikarissa. Onko tuote hajusteeton, ja osaatko sanoa mahtaako se tahrata vaaleita vaatteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuote on hajusteeton ja ainakaan omia tummia vaatteita se ei ole tahrannut. En osaa sanoa miten se toimii esim valkoisten tai vaaleiden vaatteiden kanssa. Hyvin on kuitenkin pesussa lähtenyt sekä vaatteista että iholta, joten uskon sen toimivan oikein hyvin :)

   Poista