maanantai 1. kesäkuuta 2020

Otettaisiinko päivittäinen kahviannos ihonhoitoon?

* tuote saatu yhteistyössä 4organic.fiNyt kaikki kahvin ystävät kuulolle! Olen löytänyt aivan täydellisen ihonhoitotuotteen, joka tuoksuu tuoreelta kahvilta ja on täysin luonnonmukainen sekä vegaani. Balmyou 100% arabica coffee oil on nimensä mukaisesti puhdasta kahviöljyä, joka on puristettu kahvipavuista. Kahviöljy on luonnon oma boosteri, joka sopii parhaiten +30 iholle sen erityisen vahvojen antioksidanttien ja vaikutustensa vuoksi. Aito kahviöljy kosteuttaa, kiinteyttää ja uudistaa ihoa, joten sillä on varsin moninaiset vaikutuset. Jo ihan pari tippaa riittää koko kasvojen käsittelyyn ja ihonhoidon päätteeksi kasvoilta leijailee ihana tuoreen kahvin tuoksu. Öljy on tietyisti öljyä ja melko tuhtia sellaista, mutta se imeytyy öljyksi varsin hyvin ja nopeasti. Suosin tätä itse kuitenkin enemmän iltakäytössä yötä vasten. Kahviöljy sisältää luonnollisesti runsaasti kofeiinia, joka stimuloi aineenvaihduntaa, mikä taas kiinteyttää ihoa. Erityisesti alkavien juonteiden taltuttamiseen tämä öljy on aivan täydellinen. Kahviöljyä kannattaa myös kokeilla tummien ja turvonneiden silmänalusten hoitoon. Itse nimenomaisesti rakastuin öljyyn siksi, että se hoiti tummat silmänaluset kuntoon ja nyt ei juuri peitevoidetta ole tarvinnut enää käyttää.
Kahviöljy on hyvin vahvaa, joten tätä ei todellakaan ole tarkoitettu sisäisesti nautittavaksi. Kuten incistä huomaa, öljy ei sisällä mitään muuta kuin puhdasta Arabica kahviöljyä. Tämä on siis ehtaa tavaraa ja suositellaan käytettäväksi kuuriluontoisesti 2-5 viikon ajan. Muutaman viikon tauon jälkeen öljyä voi taas käyttää kuuriluontoisesti ja niin edelleen. Parin tipan käyttövahtia pullo kestää pienen ikuisuuden, joten tämä on todella satsaus. Öljy sisältää paljon hyviä omegaöljyjä, jotka auttavat ihoa palautumaan erilaisista ihovaurioista. Kofeiinin lisäämä aineenvaihdunta poistaa iholta kuona-aineita ja öljyn sisältämä palmitoleiinihappo kosteuttaa ja silottaa ihoa. Tämä on varsinainen tehoseerumi siis ja parasta tässä on ehdottomasti se, ettei öljyssä ole mitään turhia lisättyjä aineita. Maksat siis vain puhtaasta laadukkaasta öljystä.
Öljy pullon avatessa nenään leijailee todella ihana kahvin tuoksu, joten tämä on todellisten kahvin ystävien luottotuote. Olen itse saanut omat tummat silmänaluset hoidettua kuntoon öljyn avulla ja turvotusta eikä tummuutta näy juuri lainkaan. Onkin aivan ihana kulkea nyt kesähelteillä meikittä, kun tummat silmänaluset eivät loista kilometrien päähän. Tuotetta kannattaa tosiaan käyttää kuuriluontoisesti ja ihan pari tippaa kerrallaan. Koska tuote on todella voimakasta, ei sen kanssa kannata ylenmäärin läträtä turhaan.

Pakkaus on valmistettu kierrätyslasista ja puuosa on bambua. Pullo on minusta kauniin tyylikäs ja pipetillä annostelu on todella helppoa eikä tuotetta lurahda vahingossa liikaa. Plussaa tuote saa ehdottomasti vegaanisuudesta, eläinkokeettomuudesta ja tuotteella on myös NaTrue-sertifikaatti. Olen aivan kiintynyt tähän tuotteeseen ja rakastan tätä kaikella tapaa. Pidän erityisesti tästä ihanasta kahvin tuoksusta ja öljyn mahtavista ihoa hoitavista ominaisuuksista. Itsellä tämä on toiminut ihan täydellisesti, joten mieleni tekisi testailla myös muita Balmyou brändin tuotteita.
Instagramin puolella @glitteri_addikti on muuten menossa arvonta, jossa yhdellä on mahdollisuus voittaa itselleen tämä ihana kahviöljy. Kannattaa käydä osallistumassa.

Mikäli kiinnostuita Balmyou kahviöljystä tai haluaisit kokeilla jotain muita brändin tuotteita hiukan huokeampaan hintaan, niin koodilla BALMYOU20 saatte tämän viikon ajan kaikista brändin tuotteista -20% hinnoista pois. Koodi voimassa 7.6.2020 saakka 4organic.fi verkkokaupassa. Suosittelen todella tutustumaan, koska Balmyou tuotteet ovat korkealaatuisia luonnontuotteita, joihin on käytetty vain yhtä raaka-ainetta per tuote.


Miltä kahviöljy kuulostaa? Ottaisitko mukaan ihonhoitorutiineihisi?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti