tiistai 9. kesäkuuta 2020

Meikkilook Alamar cosmetics Reina del caribe vol 1 paletillaPitkästä aikaa otetaan taas bloginkin puolelle meikkilook postausta. Talvella valon määrä on niin vähäinen, ettei meikkikuvien ottamisessa ole mitään järkeä. Kesän tullessa kuitenkin ulkoiset puitteet meikkilook kuville on taas kohdillaan, joten tänään esittelen teille meikkikuvien kera yhden tämän hetken suosikkipaleteistani.

Paletti on ihanan kesäinen Alamar cosmeticsin Reina del caribe vol 1 paletti ja ostin tämän boxycharm pisteilläni joskus viime talvena Boxycharmin omasta kaupasta. Alamar cosmetics on Yhdysvaltalainen indiebrändi, jonka meikit ovat saaneet inspiraatiota Karibian väreistä ja kulttuurista. Meikit ovat hyvin värikkäitä ja pigmenttisiä ja paletin kesäinen ulkoasukin miellyttää minua kovasti.

Paletin rakenne on minusat selkeä, sillä neljä alinta sävyä ovat kuivana käytettäviä mattasävyjä ja neljä ylintä sävyä shimmereitä, joita voi käyttää sekä kuivana että märkänä. Vaikka paletin värimaailma saattaakin äkkiseltään näyttää hiukan irralliselta, niin värit taipuvat kuitenkin moneen ja sointuvat yllättävänkin hyvin yhteen keskenään. Mattaiset sävyt ovat sopivan sävyisiä, jotta meikin kaunis häivyttely on mahdollista ja olenkin saanut koko silmämeikin tehtyä ihan tällä yhdellä paletilla. Paletin ehdottomasti upeimmat sävyt ovat shimmerinen el malecon, joka on kauniin oliivinvihreä sekä celia, joka on kirkkaan turkoosi hieman kultaisella vivahteella. Pelkästään jo tuon upean el maleco sävyn takia halusin paletin itselleni, sillä vastaavaa sävyä en ole mistään muusta luomiväripaletista koskaan löytänyt.
Tässä kuvassa näette vielä swatchit paletista. Sävyt todella ovat pigmenttisiä, eikä minun tarvinut vetää kuin yksi pyyhkäisy kädelle ja värit ovat iholla upean kirkkaina. Sanoisin, että tämä paletti on täydellinen kesäpaletti ja paletti, joka sopii rohkealle värejä rakastavalle meikkaajalle.

Brändi on julkaissut myös toisen luomiväripaletin, joka on nimeltään Reina del caribe vol 2. Sen sävy maailma on ensimmäistä huomattavasti tummempi ja sopiikin mielestäni paremmin iltameikkiin. Molemmat paletit toki yhdessä tukevat toisiaan, mutta itse pidän enemmän juuri tästä ensimmäisestä sen kepeän ja iloisen värimaailman vuoksi.

Yllä oleva punertava meikki on tehty kolmella sävyllä. Häivyttelyyn käytin oranssia coco-taxi sävyä ja punertavan ulkonurkan tein sävyllä tropico. Liikkuvalle luomelle olen levittänyt kauniin helmiäistä shimmeriä la costa sävyä. Tämä on hillitty, mutta kaunis meikki arkeen ja erityisen kesäinen.

Tummempi vihreä meikki syntyi kahdella sävyllä eli häivyttelyyn kevyellä otteella ruskeaa cafecito sävyä ja muutoin koko luomelle suosikkiani eli oliivinvihreää shimmeriä el malecon sävyä. Meikki kimaltelee aivan sanoinkuvaamattoman upeasti valossa ja minua harmittaakin, ettei kuvaan pysty tätä kimalletta vangitsemaan. Tämä meikki sopii hyvin iltameikiksi tai rohkeammille meikkaajille päivämeikiksi.


Mikä on sinun suosikkisävysi Reina del caribe paletissa?
8 kommenttia on "Meikkilook Alamar cosmetics Reina del caribe vol 1 paletilla"
 1. Sulle sopii Tosi hyvin vihreä luomiväri ♥ Ihania meikkejä ja makee paletti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku! Vihreä on kovasti kipuamassa yhdeksi mun suosikki sävyksi luomiväreistä <3

   Poista
 2. Kauniit luomivärit näissä kahdessa kuvassa! Jotenkin sävyt on niin tummat värinapeissaan paletissa, että mulla menisi tällainen hankinta kokonaan ohi pelon vuoksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Minäkin arastelin aikaisemmin värikkäitä ja tummia sävyjä, mutta nykyään rakastan värejä. Huolellisella häivyttelyllä myös värikkäillä napeilla saa tosi kauniita meikkejä

   Poista