sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Boxycharm permium tammikuu 2021




Jostain syystä Boxycharm premiumin matka Suomeen kesti aivan älyttömän kauan. Normaali tammikuun Boxycharm tuli jo aikoja sitten, ja sen olen täällä blogissakin jo availlut. Olen huomannut, Boxycharm on jo jonkin aikaa lähettänyt bokseja melko eri aikaan ja vielä ihan loppu kuustakin, joten johtunee kai siitä nämä toimitusaikaerot. Pääasia, että boksi on nyt täällä.




Tammikuun premium boksi ei ollut oma suosikkini, vaikka toki muutamia tosi kivojakin tuotteita boksista löytyi. Sanoisin kuitenkin, että tykkäsin huomattavasti enemmän siitä normi boksista tammikuussa, jonka sisältö oli tosi kiva. Uskon kuitenkin, että moni näistäkin tuotteista pääsee omaan käyttöön, vaikka ne ei suoranaisesti suuri aplodeja ensisilmäyksellä saaneetkaan. Välillä aina sattuu näitä vähän huonompiakin bokseja.





Boksin helmi oli tämä Ofran uusi Mini mix good to go paletti. Ofran meikit on aivan super super hyviä, laadukkaita, innovatiivisia, kaikin puolin toimivia ja kauniita! Olen monet monet kerrat kuolannut Ofran paletteja, mutta ne on niin älyttömän hintaisia, ettei ole kyllä kukkaron nyörit vielä heltyneet niitä hankkimaan. Voitte varmasti kuvitella mikä riemu tästä syntyi, kun sain ensimmäisen Ofran paletin!!! Tämä on upea ja ihana arkipaletti. Keskellä on iso highlighter nappi, jossa on eri sävyjä. Sivellintä voi kiepauttaa siinä sotkien kaikista sävyistä hiukan väriä mukaan tai sitten ottaa kohdistetusti vain yhtä sävyä. Pienemmät napit ovat luomivärejä ja niistä kauneimpana erottuu tuo upea hohtava vihreä. Sävy on jotenkin tosi uniikki ja upea kaikin puolin. Keskisuuria pannuja voi käyttää myös luomiväreinä tai sitten aurinkopuuterina ja poskipunana. 

Palettia en ole vielä testaillut, mutta ihaillut senkin edestä. Tämä on huikea ja tulee ehdottomasti jäämään kokoelmiin. Luulen, että tulen käyttämään tätä tosi paljon.
arvo: 39$




Boksin yksi itseäni vähiten kiinnostavista tuotteista oli tämä REN perfect canvas jelly oil cleanser ja pakko sanoa, että jo ajatus hyytelömäisestä öljyputsarista on jotenkin ällöttävä. Tuote lupaa kyllä poistaa vedenkestäväkin meikin ja aurinkosuojatuotteet. Se on myös 100% luonnollinen. Koostumus muuttuu kasvoilla hieroessa hyytelöstä öljyksi ja siiten veden kanssa maitomaiseksi. Jotenkin minua henkilökohtaisesti tämä jostain syystä etoo, joten en aio tätä itselle jättää. RENin tuotteissa on myös oman kokemuksen mukaan hiukan eroja. Osa on todella hyviä, osassa olisi parantamisen varaa. 
arvo: 32$




Erilaiset kasvonaamiot on kovasti mun mieleen ja niitä tulee käytettyä ainakin kerran viikossa. Siksi uusia naamioita, erityisesti kosteuttavia sellaisia, testailen kovinkin mielelläni. Tämä upean sininen tuubi on Summer Firadys Jet lag mask. Hauska nimi ainakin, mietin täytyykö tämän kanssa odotella kesää vai pitäisikö lähteä jo testailemaan. Naamiot on tarkoitettu kosteusköyhälle ja väsyneelle iholle. Naamiota voi käyttää yönaamion tapaan tai päivällä kosteusvoiteena. Se sisältää ravitsevia vitamiineja, antioksidantteja ja keramideja.
arvo: 48$




Boksin vähiten kiinnostava tuote oli PMD Beautyn Silverpure makeup removing cloth, joka on kestokäyttöinen meikinpoistoliina. Minulta löytyy vastaavia liinoja jo entuudestaan useita, ja vaikka ne kovin käteviä onkin niin ei näitä arkielämässä kovin usein tule käytettyä. Ehkä pitäisi enemmän siirtyä näihin, kun vanulappuja menee aika paljon meikin poistoon. Eniten olen kokenut nämä hyödyllisiksi kuitenkin matkoilla. Liina tarvitsee vain kostuttaa vedellä ja pyyhkiä meikki pois. Itsellä nämä on kyllä toimineet vallan mainiosti.
arvo: 30$




Paletin lisäksi itse innoistuin Fenty Beautyn Full frontal volume, lift & curl mascarasta. Uusia ripsivärejä testaan aina mielelläni, koska vain sillä tavalla voi löytyä se oma uusi suosikki. Fenty Beautyn meikin on yleisesti tosi hyviä. Ripsiväriä en brändiltä kuitenkaan ennen ole testannut, joten odotan innolla tämän kanssa kohtaamista. Pakkaus on ainakin kiva!
arvo: 24$





Laura Mercier kuuluu mun kategoriassa niihin yleellisyys meikkeihin, jotka on kyllä aivan valtavan hyviä, mutta myös hintavia. Boksiin oli pakattu aivan mykistävän kaunis Caviar stivk eye color eli kynämuodossa oleva luomiväri. Kynä lupaa pysyä luomella sen 12 tuntia ja koostumus on super kevyt, helposti liukuva ja kermainen. Sävy on upea vaalea kulta. Kiva, että tämä on näin vaalea. Yleensä kultaiset meikit on tosi tummia kultaisia, joten tämä erottuu edukseen monista monista vastaavista tummista kultatuotteista. Tätä tulen varmasti käyttämään.
arvo: 29$


Kuten jo aluksi totesin, ei boksi yltänyt suosikkeihini. Ofran paletti, ripsiväri ja naamio oli kuitenkin boksin helmiä ja pelastivat tämän kokonaisuuden. Loppujen lopuksi boksi oli kuitenkin ihan kiva, mutta toivon että helmikuun boksi sykähdyttäisi taas aivan uudella levelillä.

Olisitko sinä tykännyt sisällöstä? 
5 kommenttia on "Boxycharm permium tammikuu 2021"
  1. Tuo removing cloth näistä mun suosikki :) Jos on hyvä niin se+vesi itsessään poistaa jo silmämeikit ja putsarin kanssa erittäin tehokas EIKÄ vedenpisarat valu pitkin kyynerpäitä hemmetin ärsyttävästi kun rätin puristaa nihkeäksi. Ihan lemppareita. Tuo paletti Ofralta kaunis kuvioinnin puolesta, sävyt näyttää mun makuun liian shimmereiltä. Musta on tullut matta-lover :D

    VastaaPoista
  2. Toi Ofran paletti on UPEA! ♥ Ja hei mun mielestä toi Renin tuote kuulostaa taas aivan ihanalta :D Renillä on tosiaan osa tuotteista erittäin hyviä, osa taas ei niinkään, mutta en oo koskaan aiemmin kuullut tollasesta hyytelömäisestä öljyputsarista. Ymmärrän kyllä, että ajatuksena toi saattaa ällöttää, mutta mun mielestä toi kuulostaa lähinnä erittäin hyvältä :) Tää boksi ei ehkä kokonaisuutena olisi ollut mullekaan se kaikkein mieluisin, mutta oli tässä tosi kivojakin tuotteita, kuten just toi Ofran paletti!

    VastaaPoista
  3. Olisin kyllä tykännyt! Paletti on ihana ja nuo Laura Mercierin kynät ihan parhaita. Cultin joulukalenterista tuli joku Summer Fridaysin naamio, mutta en ole vielä edes tutkinut, mihin se on tarkoitettu. Meikinpoistoliina olisi ollut varmaan se tylsin, kun käytän itse vähän toisenlaisia lappuja meikinpoistoon.

    VastaaPoista
  4. Mulla on tuo Ofran paletin highlighter yksittäisenä ja vitsit se on ihana! Olen käyttänyt sitä joka päivä siitä asti kun sen ostin <3

    VastaaPoista
  5. Oi, tuo Ofran paletti näyttää ihanalta ♥ Muutenkin tässä oli mun mielestä ihan kiva sisältö, vaikka ei kylläkään kaikkein paras. Fentyn ripsiväri kuulostaa kivalta ja itseasiassa samoin tuo Renin puhdistusöljyhyytelö :)

    VastaaPoista