sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Uusi kauneusboksi Ipsy glambag X



Tänään kurkistetaan taas uuden kauneusboksin sisään. Ipsy on julkaissut omat luksus boksinsa, joka kantaa nimeä Ipsy glambag X. En tiedä mistä tuo X on tähän nimeen keksitty, ei kovin persoonallinen minusta. Boksin idea on vähän vastaava kuin Boxycharmin Luxe boksissa. Konsepti on itse asiassa aivan identtinen, sillä tämäkin boksi ilmestyy 3 kuukauden välein ja sisältää 7-8 täysikokoista kauneustuotetta. Boksin hinta 55$ ja tilatakseen tätä X-boksia on oltava joku perinteisen Ipsy glambagin tai Ipsy plussan tilaaja. Tämä on minusta vähän kurja ehto sekä Ipsyllä että Boxycharmilla, koska tämän X:n tilaus kyllä kiinnostaa, mutta en halua tilata tällä hetkellä kumpaajaan noista edullisemista bokseista. Katsotaan mitä tulevat spoilerit tuovat tullessaan, jos X:n sisältö näyttää hyvältä saatan aktivoida tilauksen ja sitten vain skipata yli normikuukaudet.

Ensimmäinen X ei nopealla vilkaisulla julkistuspäivänä minussa herättänyt muuten kummoisia reaktioita, mutta Huda Beautyn palettia odotin kyllä kuola valuen. Kun sain boksin käsiini niin pakko sanoa, että mielipide muuttui ja kyllähän tuo sisältö aika kiva oli. Vähän jo alkoi kaduttaa, että pistin tilauksen tauolle. Fakta on kuitenkin se, että en tarvisi yhtään ylimäärästiä tuotetta ja Ipsy plus ei hetkeen ole kiinnostanut suuremmin, joten seuraan tilannetta tämän X:n osalta myös. Tämä ensimmäinen boksi kuitenkin yllätti positiivisesti ja boksin arvo oli moninkertainen tuohon ostohintaan nähden! Ipsy ei muuten Suomeen suoraan toimita, joten Planet expressille kannattaa esimerkiksi tehdä USA:n osoite, mitä kautta paketin saa helposti Suomeen.

Boksin mukana tuli muuten perinteisen tuotekortin sijaan sanomalehteä muistuttava muutaman sivun Ipsy sanomat, jossa kaikki boksin tuotteet on esitelty kattavasti. Tämä ensimmäisen boksin oli koottu yhteistyössä Patrick Ta:n kanssa. Itselle aivan vieras nimi, mutta Googlailu auttoi ja hän on jonkinsortin meikkitaiteilija, jolla myös oma meikkibrändi. Boksissa olikin yksi tuote myös hänen brändiltään. Toukokuun Ipsy X:n on koonnu Khloé Kardashian. En tiedä mitä mieltä oikein olen tästä uutisesta 😂




Private Doctor define minus serum oli oma valintani boksiin. Tuote on kasvoseerumi, joka hyödyntää jonkinlaista mikrokristalliteknologiaa tuotteen imeytymisessä ihon syvimpiin kerroksiin. Tämä pehmentää, liftaa ja kiinteyttää ihoa. Pullo on ainakin mahdottoman kaunis ja yleellisen oloinen. Otan mielelläni käyttöön.
Arvo: 49$





Sitten boksin helmi ja oma silmäteräni! Nimittäin Huda Beautyn rose gold remastere eyeshadow palette. Tämä on uusi versio jo aikaisemmin julkaistusta Rose gold paletista, mutta aivan sairaan upea ja itsellä ei tätä ole, joten olin aivan haltioissani. Tämä oli itseasiassa se syy, että lähdin tätä Ipsy X kokeilemaan ylipäänsä. Paletissa on todella upeat shimmerit ja metalliset sävyt. Mattaiset sävytkin käyvät erittäin hyvin yksyhteen ja tämä sopii täydellisesti arkipaletista juhlameikkeihin. Hudan paletit on laadukkaita, joten odotan tällä meikkaamista todella paljon. Upea!
Arvo: 65$




Tämäki tuote oli oma valintani boksiin ja kyseessä on Saints & Sinners haircare Illuminati divine shine holographic serum. Tämä on tuotteena hiukan erikoinen, sillä en ole koskaan ennen kuullut hiusseerumista, jota verrataan hiusten highliteriin. Mitä kummaa, onko glitterit ja kimalteet tulleet nyt myös hiustuotteisiin!? Jopas, hlitterihullulle tämä sopii, mutta kuulostaa näin kauneusvaikuttajankin korvaan vähän ehkä öööö överiltä. Vai mitä mieltä olette? Tuotekuvauksessa lukee, että seerumi sisältää valoa taittavia mikropartikkeleita ja saavat hiukset kiiltämään kauniisti. Seerumissa on myös paljon kosteuttavia öljyjä kuten kookosta, oliivia ja jojobaa. 

Noh testasin tätä ja ei, tässä ei ole glitterihippuja. Tuoksu on kyllä valtavan hyvä, mutta melko voimakas. Tykkäsin kyllä, mutta huomasin koostumuksesta heti, että valtavan silikoninen tämä on. Ja niinhan siinä incin alussa heti komeili monta silikonia ja hajusteet ennen niitä hoitavia öljyjä. Hiustuotteissa minua silikonit ei haittaa, koska näiden kuivien kiharoiden kanssa on ihan kivakin, jos saa vähän sileyttä hiuksiin, mutta tuo hoitavilla ja kosteuttavilla öljyillä tuoteen mainostaminen suututtaa kyllä, koska ne öljyt on aivan incin pohjalla. Niitä toisin sanoen on tuotteessa valtavan pieni määrä verrattuna niihin silikoniin. Kyllä tämä silti käyttöön tulee.
Arvo: 27,50$




Sitten boksin muut kuin kosmetiikkatuotteet. Ensimmäisenä kaunis ruusukullan sävyinen kasvojen hierontatyökalu Complex culturelta eli Sonic T-bar facial massager. Tämä on vähän vastaava kuin guashat ja jade rollerit. Tätä liu'utetaan pitkin kasvojen ihoa ja säännöllinen käyttö kiinteyttää ihoa. Viileä metalli tuntuu iholla mukavalta ja rauhoittavalta. Tätä pystyy muotonsa ansiosta käyttämään hyvin myös esim sheet maskien päälle. Ajattelin ensin, etten pidä tätä itse, koska vastaavia kasvojenhieronta työkaluja löytyy jo useita kaapista. Harvoin niihin tulee tartuttua, mutta tämä on kaunis ja erilainen, joten haluan ainakin testata. Jos jättäisin sen vaikka sohvapöydälle niin muistaisin iltaisin tv:tä katsellessa tätä käyttääkin.
Arvo: 58$

Sitten boksin ehkä vähiten kiinnostava tuote, vaikka toki hyödyllinen ja itsellä tuleekin käyttöön. Tämä oli oma valintani boksiin, mutta kaksi muuta vaihtoehtoa tässä kategoriassa oli niin tylsiä, että päätin ottaa nämä. Kitsch scrunchiet on kauniin vaaleanpunaiset ja mähän en nykyään muita ponnareita enää käytäkään kuin scrunchieita, koska ne on hiuksille moninkerroin paremmat kuin tavalliset hiuslenksut. Joten kyllähän nämä fiksu valinta boksiin oli vaikka ei mikään kovin hohdokas kauneusboksituote tosin olekaan.
Arvo: 12$




Sitten se boksia suunnitelleen Patricik Ta:n tuote. Sain itse hänen poskipunan. Jaossa oli muutama eri sävyinen poskipuna sekä kulmasetti, jossa oli oli kulmaväri ja vaha. Olin iloinen, että sain juuri tämän poskipunan, koska en itse osaa noita kulmavahoja käyttää. Sävy on oikein kaunis ja keväinen persikka. En ole vielä testannut, mutta pakkaus on todella upea ja laadukkaan oloinen. Kansi napsahtaa kiinni äänekkäästi ja tukevasti. Avaamiseen tarvitsee oikein kynnellä painaa tuonne kannen alle, jotta rasian saa auki. Rasian päällinen on peilinlailla heijastavaa materiaalia, joten se tekee tästä jo paljon kalliimman oloisen kun normaalit poskipunat. Tykkään!
Arvo: 32$




Boksissa tuli myös söpö pieni nestemäinen huulipuna About face Paint-it matte lip color. Mattapunaksi tämä on ihmeellisen kevyt ja huomaamaton. Se ei kuivu kiristeleväksi tai kuivata huulia muutenkaan. Olin myös pakkauksen avatessani haistavinani miedon mentholisen tuulahduksen, mutta huulilla tämä ei tuntunut viileältä tai miltään muultakaan. Oma sävyni on omaan makuuni vähän liian extreme tumma viininpunainen. Näytän tämä huulissa aivan vampyyriltä, vaikka sävy itsessään onkin kiva. Omalla kalpealla talvi-iholla se vain lähinnä korostaa ihon vaaleutta. Syksyllä tämä voisi toimia tumman luumuisen meikin kanssa.
Arvo: 22$




Ja boksin viimeisenä tuotteena vielä ripsiväri Pat McGrath labs Fetisheyes mascara, joka on kulttimaineinen ripsiväri. Itse en ole tästä ennen kuullut. Liekö olen pimennossa sitten kasvanut... Lupailee kaikkien mainospuheiden tapaan kauniin tuuheat, joustavat, pitkät ripset ilman paakkuja ja yhteen liimautuneita ripsiä. Kyllä kuulostaa hyvältä, mutta testissä näkee miten toimii. 


Sellainen setti tämä ensimmäinen Ipsy X. Oli yllättynyt todella positiivisesti lopulta koko boksista, vaikka aluksi vaikutti, että boksi on aivan floppi. Kivahan tämä oli ja monia kiinnostavia uusia brändejä sekä tuotteita. Toukokuun boksi kiinnostaa myös, sillä sieltä on tulossa esim. Anastasian luomiväripaletti. Katsotaan intoudunko sen tilaamaan vai tyydyn katselemaan vain somesta muiden bokseja.

Mitä mieltä olet tästä Ipsyn uudistuksesta? Kaivataanko markkinoille vielä lisää tällaisia luksus bokseja?
8 kommenttia on "Uusi kauneusboksi Ipsy glambag X"
  1. Tässä oli tosi hyvä sisältö, eikä vähiten ton Hudan paletin takia :D Mua myös harmittaa välillä noi tuotteiden markkinoinnit tietyillä ainesosilla, jos inciä katsoessa kuitenkin joutuu huomaamaan, että ne ko. ainesosat on siellä ihan häntäpäässä.. Toki on paljon ainesosia, joita ei tarvitakaan kuin se minimaalinen määrä tuotteeseen vaikuttamaan, mutta onneksi sitä on silti oppinut itse etsimään incistä aina ne ainesosat, joilla tuotetta markkinoidaan. Eikä sillä, voi se tuote olla hyvä joka tapauksessa, mutta en tykkää silti yhtään tollasesta tavasta ns. johdattaa kuluttajia harhaan. Toisaalta mä en varmastikaan ole se kaikkein tarkin ihminen tuotteiden ainesosien suhteen ja käytän kyllä paljon myös sellaisia tuotteita, joiden incit ei välttämättä vakuuta ollenkaan :D Mutta se onkin mulla just se harhaanjohtava markkinointitapa, joka eniten ärsyttää noissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tykkää ollenkaan enää siitä harhaanjohtavasta markkinoinnista jollain raaka-aineilla, joka on ihan incin lopussa ja ei näin ollen juurikaan edes vaikuta. Minusta ihan valehtelua suorastaan. Onneksi osaan nykyään lukea tarkemmin näitä inejä kiitos >Twistben ihonhoitovalmennuksen. On aika moni turha tuote jäänyt ostamatta ja toisaalta myös osannut valita hinta-laatusuhteeltaan hyvät tuotteet itselle.

      Poista
  2. Voi kun tälläisiä bokseja saisi suomeen helpommin niin tilaisin heti! Tai jos suomesta saisi!! Ihana tuo Hudan palettia <3 törkeen ihana ja kaikki muutkin olis kelvannut :)

    VastaaPoista
  3. En kyllä haluaisi tilata yhtä boksia saadakseni toista, haluaisin suoraan tilata tällaisen paremman boksin. Tuo paletti on kiva ja se olisi näistä tuotteista se mitä eniten himoitsisin vaikken oikeasti tarvitsisi paletteja enempää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kans ärsyttää tämmönen pakkotilaaminen, jotta voi tilata jotain muuta. Ei kiva, vähän kuluttajien pakottamista...

      Poista
  4. Mä kommentoin aiemmin puhelimella mutta en oo varma hävisikö se bittiavaruuteen. Noh, siis tuo paletti on ihana ja muutenkin varsin kiva sisältö! Harmi, ettei tuota voi tilata erikseen, koska mulle riittäisi hyvin boksi kerran kolmessa kuukaudessa jos sisältö olisi näin runsas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma, haluaisin vaan tämmösen ison luxus boksin, en niitä tavis pussukoita ollenkaan. Varmasti enemmän tilaajia saataisiinkin, jos tuo tilauspakko poistettaisiin :/

      Poista