torstai 24. kesäkuuta 2021

Boxycharm premium toukokuu 2021

 


Tässä tulee nyt viimeinen Boxycharm postaus tällä erää. Kuten aikaisemmassa Boxy postauksessani kerroin, lopetin kaikkien Boxycharm boksien tilauksen. Syitä siihen oli monia ja avasinkin niitä viime kertaisessa. Katsotaan aktivoinko tilaukseni vielä jossain vaiheessa, mutta tällä hetkellä tuntuu, että tarvitsen hiukan taukoa näistä bokseista. Moni asia on ärsyttänyt ja myös pursuilevat kaapis suorastaan ahdistaa nykyään. Lisäksi näin kesällä mun meikkausinto on aika minimissään ja painelenkin menemään mieluummin luomuna kuin paksut pakkelikerrokset naamalla hiestä valuen.

Kerroin myös viime postauksessa uutisen, että Ipsy osti viime vuoden vaihteessa Boxycharmin. Tämä on todennäköisesti vaikuttanut boksien laskeneeseen tasoon. Tällä kertaa sattui myös niin, että sain Boxycharmista täysin saman tuotteen, jonka olen aikoinani saanut Ipsystä. Varastojen kierrätys on siis alkanut, mikä on todella sääli ja harmi tilaajien kannalta. Varsinkin tästä näkökulmasta, jos on ollut molempien boksien tilaaja ja vaarana on saada samoja tuotteita nyt toisen tilauksen kautta. Näin ei saisi olla ja koen tämän suureksi vääryydeksi maksaville asiakkaille!
No niin, aloitetaan nyt tästä Larucen sivellinsetistä. Kyseinen setti multa siis jo löytyykin, sillä se on joskus mulle Ipsyn mukana tullut. Setissä oli tosin tällä kertaa uutena tuo pikkusivellin, joka sopii esim rajausten tai kulmien muotoiluun. Kaksi isompaa sivellintä (highlighter ja kabuki) multa jo itseltä sitten löytyykin. Siveltimet itsessään on tosi laadukkaat, varret mukavan tukevat pitää kiinni ja karva super pehmeää. Tykkään näistä, mutta en välttämättä olisi tarvinnut kahtena kappaleena. Nämä lähtee siis eteenpäin. Harmittaa, sillä nämä oli boksin arvokkain tuote (97$) ja näin ollen mulle hyödyttömät.
Too Faced hangover primerista sen sijaa oli mielissäni. Olen joskus käyttänyt tästä sen testarikokoisen tuubin ja rakastuin. Tykkäsin tosi paljon tämän voidemaisesta koostumuksesta, joka kosteuttaa ja josta ei jää silikonisen liukasta pintaa (tuote ei muuten sisällä silikonia) iholle. Nyt sain ison tuubin, josta riittää. Primer sisältää kookosvettä, joka siis auttaa myös ihoa kosteutuksessa. Nyt mulla onkin primereita sitten varmaan loppu elämäksi, kun toukokuun normaalissa Boxycharmissa tuli primereita peräti kaksi tuubia ja nyt tämä.
Kaunis on ainakin tämä Bloomeffects royal tulip nectar purkki, vai mitä sanotte. Nestemäinen seerumi auttaa vahvistamaan ihon omia suojamuureja ja sopii myös yönaamioksi. Koostumus on jännä, sillä se on purkissa aivan vesimäinen, mutta iholla tuntuu kuivaöljyltä. Levityksen jälkeen ihon pinta ei kuitenkaan jää öljyiseksi. Ja mikä tuoksu tässä on! Se muistuttaa makeiden persikoiden, pioneiden ja kukkaniityn sekoitusta makealla twistillään. Tykkään kovasti ja tulen ehdottomasti käyttämään. Harmillisesti tässä ei ole pumppua, vaan tuote pitää kaivaa tuolta purkista sormin...
arvo 65$
Mac ei lukeudu ollenkaan mun mielikki brändeihin valitettavasti. Vielä vähemmän innostuin, kun boksista saimme yksittäispakatun luomivärinapin! Käyttääkö joku tällaisia oikeasti? Tämä mattainen vanhan roosan sävyinen luomiväri on kyllä sävyltään kaunis, mutta mun ei tule kyllä tartuttua tällaisiín yksittäisiin nappeihin, kun palettejakin löytyy kaapeista. Joten huti tuote ja mistä tämänkin 20$ arvo on tosiaan repäisty? Samalla hinnalla saisi jo kokonaisen luomiväripaletin.

Bite Beautyn huulimeikkejä on tullut aikaisemminkin, sen muistan. Nyt saimme Power move creamy matte lip crayon kynän, joka on ihanan persikkainen sävyltään. En ole tätä vielä testannut, mutta on juuri eikä melkein mun sävy! Tämä on siis kiva ja tulee nyt kesän aikana varmasti myös käyttöön. 
Oletteko ennen kuulleet käsiseerumista? En minäkään ja ihmettelin ensin onko tuote täysin nesteenä tuubin sisässä. No ei ollut vaan ihan perinteisenä voidemaisena se tuli sieltä puristettaessa ulos. Koostumus oli tosin kevyehkö, mutta äärimmäisen hyvin imeytyvä ja tuoksultaan taivaallinen. Tässä jos missä oli kukka-aromia käytetty. Sopii kesään ja pidän siitä tunteesta minkä se jättää iholle. Tuubi itsessään on vähän tylsän näköinen, mutta itse tuotehan se ratkaisee. 


Kokonaisuutena yllättävän hyvä boksi näin viimeiseksi boksiksi kaikkien näiden monien huonojen boksien jälkeen. Ainoastaan ne siveltimet ja Macin luomiväri harmitti, mutta eiköhän tämä tästä iloksi muutu. Nyt kesäkuun valinnoissa olisi ollut tarjolla ensi kuun boksiin Anastasian iso Norvina luomiväripaletti, jota jo ehdin harmitella että miksi hitto juuri nyt kun lopetin tilaamisen. Mutta sitten tulin taas järkiini. Voinhan mä ostaa sen paletin Beautybaysta erikseenkin ja toisaalta tällä hetkellä en kyllä tarvitse yhtään palettia kaappiin lisää. Joten toistaiseksi olen vielä ok lopetuspäätökseni kanssa ja jään seurailemaan muiden blogeista boksien sisältöjä tulevaisuudessa.
4 kommenttia on "Boxycharm premium toukokuu 2021"
 1. Wau mikä sisältö...olen itse harkinnut tätä Premiumia mutta katselen vähän mitä perusboxi tulee maksamaan tullihomman jälkeen. Tässä kyllä oikeastaan kaikki tuotteet olisi olleet mieluisia paitsi persikkainen huulituote, ei mun sävy. Itse lopetin sen Luxen tähän boxiin joka on nyt matkalla. MACin yksittäiset napit olen depottanut paletteihin joita mulla on, yksittäisiä mulla on vaan erikoispakkauksissa ja harvoin niitä tulee käytettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Premium on kyllä ollut melkein aina ihan huikea! Toivottavasti sen hinta ei hirveästi nousisi noiden tullien myötä. Mulla oli ikävä yllätys tulleista ja posteista kun tilasin niitä add-oneja boxucharmilta. Tuli aika iso lasku hups :D

   Poista
 2. Sisältö kyllä näytti ihan kivalta, mutta itselleni ei olisi välttämättä moni tuote kolahtanut. Siveltimet ei omaan silmään ollut mitenkään super kauniit ulkonäöllisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siveltimet ei näytä kauniilta, mutta ne on tosi mukavan tuntuiset kädessä ja toi karva on ihanan pehmoista. Mulla on tuon merkin muita siveltimiä käytössä ja tykkään niistä kyllä ihan valtavasti. Olisin ottanut nämäkin käyttöön jos ei löytyisi jo tuplana :D

   Poista