tiistai 8. kesäkuuta 2021

Toukokuun Boxycharm 2021Viime kuukausina pettymykseni Boxycharmiin on paistanut läpi ja olen ilmaissut turhautumiseni aika voimakkaastikin täällä blogin puolella. Ajattelin jo huhtikuussa katsoa vielä toukokuun ja tehdä päätöksen boksin jatkosta tämän kuukauden perusteella. Sain normi boksini viime viikolla (Premium odottelee vielä postissa) ja petyin jo laatikkoa noutaessani sen todella pieneen kokoon. Normaalisti Base boksi on vähän pienempi kuin premium, mutta tällä kertaa se laatikko oli aivan mini. Ehkäpä pienin mitä olen koskaan nähnyt.
Pelkoni vahvistui sillä hetkellä, kun boksin avasin. Olin jälleen kerran pettynyt sen sisältöön. Kiukun puuskissani kävinkin sitten peruuttamassa koko Boxycharm tilaukseni, koska oli toukokuun viimeinen päivä ja näin ollen myös viimeinen päivä perua tilaus ennen kesäkuuksi vaihtumista. Perumiseen ison syy on tietysti boksien huonontunut laatu. Se on ollut havaittavissa oikeastaan vuoden vaihteesta lähtien, sillä boksit eivät laadultaan vastaan nykyään ollenkaan sitä mitä ne vielä viime vuonna olivat. Juttelit tästä aiheesta instagramissa yhden seuraajani kanssa, joka tiesikin kertoa, että Ipsy oli marraskuussa ostanut Boxycharmin osaksi konserniaan! Tsiisus ihan oikeasti, tämä tuli itselle pienenä shokkina. Tässäkö oli sitten syy boksien huononemiseen? Epämääräisiä tuntemattomia brändejä, hallitsemattomia kokonaisuuksia ja selkeä tason lasku sijoittuu juurikin siihen aikaan kun kaupat tehtiin ja Boxycharm siirtyi Ipsyn omistukseen. Asian on pakko vaikuttaa!

Toiseksi kirjoittelin jo aikaisemmissa Boxycharm postauksissa, että heinäkuusta EU:ssa astuu voimaan uusi tullisäännös, joka todennäköisesti tulee ruuhkauttamaan ulkomaan pakettien postitukset ja nostamaan myös hintoja, sillä kaikki paketit on tullattavat. Tämä myös osaltaan vaikutti lopettamis päätökseen.

Kolmanneksi yritän jo ennakoida tulevaa Espanjaan muuttoa ensi vuonna ja vähentää materiaa. Muuttolaatikoiden määrä tulee olemaan kustannussyistä rajallinen, joten ei ole mitään järkeä enää hamstrata hallitsemattomasti kosmetiikkaa, josta joutuisi kuitenkin pian luopumaan. Olen myös huomannut, etten enää ilahdu muutenkaan materiasta. Se ahdistaa ja stressaa, kun kaikki nurkat on täynnä tavaraa. Joten mennään toistaiseksi nyt näin eli tilaus katkesi toukokuuhun.
First aid beauty Hello fab coconut skin smoothie priming moisuturizer

FABin tuotteet on kivoja ja mulla on näitä ollutkin jonkin verran kokeilussa. Osa toimii, osa ei. Ehkäpä tässä ärsyttää se, että olen aivan varmasti saanut täysin saman tuotteen joskus Ipsystä. Mietin tässä vain, että kierrättävätkö ne nyt myös Boxycharm tilaajien kautta vanhoja varastoja. Joka tapauksessa, tuote on kookosvettä sisätävä kosteuttava ja heleyttävä voide/primer, joka tasoittaa ihon pintaa ja tekee sen meikkivoiteelle otolliseksi.
Beauty Creations Flawless stay hydrating primer

Boksissa oli myös toinen primer, joka jättää iholle mattapinnan, kirkastaa ja tasoittaa ihon pintaa. Sikäli primereista kyllä tykkään, mutta minua hermostuttaa, että samasta boksista löytyy kaksi saman tuotekategorian tuotetta (eli primeria) ja samalla kiukkuani vielä lisää se, että olen nyt varmasti jo kolmatta kuukautta putkeen saanut boksista primerin. Vaihtelukin virkistäisi välillä. Jätän tämän kuitenkin testiin.
Hey Honey Come clean propolis & minerals facial scrub

Tämä kuoriva kasvoputsari oli kenties boksin yksi onnistuineimmista tuotteista. Kuolleenmeren suolaa sisältävä kuorinta sopii myös herkälle iholle, mistä plussaa. Toivon tämän olevan sopivan rouhea ja herkälle iholleni sopiva. Merkkinä tykkään kyllä hey Honeysta!Tarte Shape tape glow wand

Tarten kanssa ei juurikaan voi mennä pieleen. Shape tape concealer on yksi mun kesto suosikeista mitä tulee peitevoiteisiin ja boksista saimme shape tape peitevoiteen, joka tarkoitettu silmänalusten kirkastamiseen ja liftaamiseen. Putkilon toisessa päässä on myös irroitettava töpöttelysieni, jolla aineen voi ihoon taputella. Testaan tätä mielelläni ja katson miten tämä eroaa siitä perinteisestä shape tapesta.

Ciate London sahdow flip

Taas nestemäinen luomiväri. Eikö nämä ikinä lopu! Pieneen hetkeen ei muuten olekaan tullut mitään luomiväripalettia, onko ne nyt tyystin jääneet historiaan? Joka tapauksessa tällä nestemäisellä luomivärillä mentiin peräedellä metsään. Sävyä en edes swatchannut sillä jo tuubin läpi näen, ettei tällainen vihertävä metallichrome sävy ole ollenkaan mun juttu. Tulee enemmän mieleen kalansuomut tai jotain sinne päin. Joten joo, ei tule käyttöön.


Boksin tuotteista siis kaksi jää mulle itselleni. Sama meno on ollut vähän joka kuukausi, joten koen todella turhaksi maksaa näistä bokseista ja posteista kallista hintaa, kun suurin osa tuotteista lähtee mulla eteenpäin. Ei ole enää Boxycharm entisaikojen loistossa. Sääli, sillä tämä oli ehdottomasti paras kauneusboksi ikinä...

Mitä ajatuksia herätti? Kannattiko lopettaa vai olisiko vielä pitänyt jatkaa ja katsoa? Ja mitä mieltä olette siitä, että Ipsy meni ja ostin Boxycharmin?
10 kommenttia on "Toukokuun Boxycharm 2021"
 1. Sulla on taas ihan erilainen boxi kuin mulla tai kellään muulla! Näissä on kyllä tosi paljon vaihtelua ja kaksi primeria on outo valinta boxiin...luomiväripaletti olisi pelastanut koko homman, olisin sen kyllä itsellekin halunnut, Sissi oli ainut meistä kenen boxista se löytyi :D Premiumia odottelen innolla, se kyllä houkuttaisi, miten usein se siis tulee sinulle? Eikös sulle tule Luxekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä sisällöt viime kuukausina heitelleet tosi paljon! En tajua miten voi olla niin isoja eroja :D

   Sissin boksista pidin itsekin. Se paletti oli upea ja olisi kyllä pelastanut tämänkin boksin kokonaisuudessaan.

   Mulle tulee premium joo joka kuukausi ja Luxe joka 3 kuukausi, mutta nyt lopetin ihan kaikki boksit. Katsotaan jos myöhemmin innostun vielä tilaamaan

   Poista
 2. Boksi on kyllä tosi erilainen kuin mitä muilta bloggaajilta luin. Jotenkin nämä keväällä tulleet boksit eivät kyllä ole vakuuttaneet. Harmi jos Ipsy aikoo heikentää Boxycharmia vai onko tarkoitus sitten tehdä yhdistyminen Ipsyn kanssa kokonaan. Ipsyltä tekemäni tilaus on kyllä ollut todella tasokas ja kovasti mieleeni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan että yritetäänköhän tässä ajaa Boxy alas ja yhdistää lopulta yhdeksi samaksi yritykseksi... en tiedä mutta huonolta vaikuttaa! Ipsy on kyllä nostanut tasoaan nyt muutaman kuukauden aikana :)

   Poista
 3. Jahas, oiskohan se tuo yrityskauppa taustalla vaikuttanut bokseihin. Koko kevät on monen toimesta ihmetelty boksien laskenutta tasoa ja tuo ehkä selittää.
  Ottaa päähän toi tullimuutosjuttu, kun kuitenkin haluaisin jotain boksia tilata. Ehkä se ois sit kuitenkin mieluummin Ipsy kun Boxy jos joku pitää valita ja mietin boksien nykyistä tasoa. Tai sitten lopetan tilauksen kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan että yrityskauppa on tässä nyt taustalla vahvasti. Ainakin boxyn add on kaupassa on ollut Ipsy boksien tuotteita myynnissä joten varastoja kierrätetään ahkeraan :D

   Poista
 4. Mun mielestä ihan ok:n oloinen boksi, oli se sitten kehu tai haukku. Tosin en itse kyseistä boksia tilaa, joten en tiedä, miten se on muuttunut ja onko hinta–laatu-suhde Suomeen tilattuna kannattava...
  Minusta tuo putsari ja FAB:in pohjustaja vaikuttaa kivalta ja luomiväri myös tosi siistiltä (tosin ei varmastikaan kaikkien mieleen, itse olen tällainen riikinkukko). Mutta vähän jännä kyllä, että samassa boksissa on kaksi kosteuttavaa pohjustajaa.
  Tuosta Tarten peitevoiteesta olen nähnyt yhden negatiivisen arvostelun, mutta toivotaan, että se toimii sulla.
  Näissä bokseissa on aina aika suurikin riski, että sieltä tulee tuotteita, jotka ei sovi omalle ihotyypille tai omaan makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki nuo tuotteet siis itsessään on varmasti hyviä ja kiinnostavia, mutta kun vertaa aikaisempiin bokseihin niin taso on laskenut reilusti. Ennen tuli joka boksissa luomiväripaletti, nykyään lähetetään näitä yksittäisiä nestemäisiä luomivärejä joissa ei edes sävyt osu kohdilleen :D

   Poista
 5. Ymmärrän tosi hyvin sun syyt lopettaa tilaus. Mä jatkan kyllä omaani vielä, mutten tiedä kuinka kauan jos boksien laatu jatkaa laskuaan. Välillä sisällöt on hyviä, mutta aika kaukana ollaan siitä vuoden tai parin vuoden takaisesta ajasta, jolloin Boxycharmit oli aina täyttä timanttia! Tuntuu että Ipsyt on nykyään huomattavasti parempia, eli tilanne on kääntynyt ihan päälaelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mä jään kiinnostuneena seurailemaan muiden bokseja. Muutonkin takia joutuu jo vähän himmailemaan ostohaluja, koska ulkomaille muutto ei ikävä kyllä mahdollista koko kosmetiikkavaraston mukaan ottamista :D
   Mutta samaa mieltä, Boxy oli aivan super ihana vielä vuosi-pari sitten! Kaikki boksit aina ihan huippuja

   Poista