torstai 17. kesäkuuta 2021

Glossybox kesäkuu 2021

 * boksi saatu, sisältää mainoslinkkejäKesäkuun Glossybox on täällä ja teemana on poolside paradise. Tämän piti siis olla erityisen kesäinen boksi, mutta valitettavasti teema ja sisältö ei nyt ihan kohdanneet. En nimittäin kokonaisuutta katsoessani erityisemmin näe tässä kesäfiilistä, vaikka after sun voide tietysti siihen boksin ainoana tuotteena meneekin. Mutta se olikin sitten ainoa varsinainen kesätuote. Tähän settiin olisi sopinut esim. suolasuihke kunnon surffitukan tekoon tai itseruskettava tai jotain. 

Vaikka teema ei nyt ihan kolahtanut niin boksissa oli pari oikein kivaa tuotetta ja yksi totaalinen huti. Ei tämä kokonaisuutena kuitenkaan huono ollut ja tätä yhtä hutituotetta lukuunottamatta kyllä tykkäsin sisällöstä. Glossyboxeissa kuitenkin aika usein on se harmillinen juttu, että monet bokseissa edustetuista brändeistä on Suomesta hankalasti saatavilla, joten liikaa ei halua tuotteisiin kiintyä, kun niitä ei sen jälkeen oikein saa mistään. Eipä sillä, mukava kuitenkin aina testailla uusia tuotteita.

Muistutan myös alekoodista boksin tilaukseen. Koodilla ANSKU30 saatte Glossybox* tilauksesta -30% alen. Kannattaa käyttää hyödyksi, jos mietit tilaamista.

Tässä tosiaan boksin ainoa varsinainen kesätuote eli Minetan Rapid recovery after sun gel, jota sopiikin levittää iholle auringonpalvonnan jälkeen. Aloe veraa sisältävä kosteuttava ja rauhoittava geeli parantaa auringosta tulleita ihovaurioita. En tietenkään suosittele ketään käristelemään itseään auringossa, mutta mikäli vahinko sattuu niin pistähän ainakin after sunia iholle vähän lievittämään kuumotusta.
Yksi boksin suosikeistani oli tämä KNRD Beauty pH color changing lip oil. Tämä osoittautui jo heti testatessa aivan huippu tuotteeksi. Yleensä huuliöljyt ovat tosi öljyisiä ja jättävät myös sen öljyisen tunteen huulille. Tässä koostumus on miellyttävän samettinen, ei ollenkaan sellainen perinteinen öljyinen. Sanoisin tämän jopa tuntuvat asteen verran huulirasvamaiselta, mutta täyteläisemmältä ja erittäin hoitavalta. Tässä on myös jännä ominaisuus. Huulilla nimittäin väri kehittyy ja antaa hennon punan huulille. Jännittävää, sillä tuote putkilossa on kirkasta. Merkistä en ole ennen kuullut, mutta tästä pisteet!
Kulmageeli on mun meikkipussissa aivan vakiovaruste nykyään. Boksista saimme Saint Luxe läpinäkyvän kulmageelin, jolla saa aseteltua kulmat siihen asentoon kuin haluaa. Käytän itse kulmageeliä, koska sillä saa ryhtiä ja skarpimmat kulmat. Tosi kiva ja testaan mielelläni!

Toinen musta tuubi on Plum & Poppy curl & volume mascara, joka on vedenkestävä ripsiväri. Tämä tietysti sopii kesään ja vaikka poolille, sillä vedenkestävänä tämä kait kestää vähän myös uimista ja hikoilua. Lupaa kaarevia ja tuuheita ripsiä, joka selviää vain kokeilemalla. Kiva tuote kuitenkin, ripsivärit on yksiä mun lemppareita kauneusbokseissa.
Viimeisenä sitten sen boksin ehdoton huti. Eli HAMMASTAHNA. Siis huoh... Bettestä tuli aikoinaan aina välillä ties mitä tahnoja ja ponnareita. Minusta hammastahna ei kuulu kauneusboksiin ja en voi ymmärtää miten niitä aina laitetaan näihin mukaan. Kyllähän tämä tietysti käytettyä tulee, mutta en tästä kyllä mitenkään turhan innoissaan ole. Onneksi kuitenkin harmistus ei ollut niin valtava, koska muuten boksin sisältö oli kiva ja kaikki muut tuotteet pääsevät käyttöön, joten annettakoon anteeksi nyt hammastahnalle, kunhan ei enää uudestaan jooko!

Mikä fiilis ensimmäisestä kesäboksista?
14 kommenttia on "Glossybox kesäkuu 2021"
 1. Huuliöljy on kiinnostava! Onkohan tuo sellainen, että se on kaikilla vähän eri värinen? Ja hammastahna taas on ihan vitsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko sävy kaikilla erilainen mutta mulla se on ainakin aika pinkki :D

   Poista
 2. Ihan kiva sisältö! Tuo Kinder on tuttu merkki Boxycharmista, mä sain sen highlighterin.

  https://charmingnails.blogspot.com/2021/05/boxycharm-huhtikuu-2021.html

  Tuo huulikiilto olisi todella kiinnostava tuote! Muutoinkin kivan meikkipainotteinen sisältö ja kiinnostavampia meikkejä kuin Goodieboxissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa kyllä Glossybox peittoa Goodieboxin helposti :D Tykkäsin kans että oli meikkejä

   Poista
 3. Jotkut jutut tässä kiinnosti niin tilasin tämän (irtisanoin heti ja tulee vielä heinäkuu) ja asiakaspalvelu ystävällisesti palautti menetetyt 20 eur krediitteinä lopulta. Joten sain tilattua äitille 1 kuukauden lahjakortin. Oma boksi vaan vielä tiellä tietämättömällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se sieltä tulee. Jännä, lähettääkö Glossyboxikin boksit tilaajille eri aikaan?

   Poista
  2. Tulin erikseen katselemaan sun vastausta eikä oo vieläkään toi boksi tullut. Vasta eilen ollut jossain Saksassa. Muutenkin just niitä krediittejä ei saanut käytettyä oman boksin maksamiseen missään vaiheessa (menettää ne jos tilaus katkeaa) joten ei oikein mitään super hyviä fiiliksiä tästäkään. Mutta eiköhän tässä boksissa ollut semmosta tavaraa että ne saa käytettyä.

   Poista
  3. Joko nyt oot boksin saanut?
   Siis häviääkö kaikki kerätyt kreditit jos tilauksen pistää tauolle? Täh onpa hölmö systeemi. kyllä monissa paikoissa pisteet säilyy vaikka tilauksen katkaisiskin...

   Poista
 4. Apua toi hammastahna tuo niin mieleen LivBox ja Bette ajat :'D Onneksi nykyään noita ei pahemmin enää bokseista näy! Sisältö on muuten mielenkiintoinen, kulmageeli olis ollut näistä ehkä itselle kiinnostavin tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä tiedä kans mitään muuta boksia mistä noita hammastahnoja tulee kuin nämä suomalaiset boksit :D

   Poista
 5. Multa loppui just LF boxin tilaus ja oon miettinyt ottaisko vaikka Goodieboxin tai tän kokeiluun, mut tuntuu vähän et näiden boksien sisälto on kyl muuttunut viime aikoina aika onnettomaksi, niin ehkä vaan ostan "sokkona" jotain kaupasta kun kokeilunhalu iskee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä ihan oikeassa. Suomessa myytävien boksien taso on laskenut ihan huolella. Välillä tulee hyviä kuten tämän kuun boksi mutta sitten taas monta kuukautta putkeen usein aika huonoja :/

   Poista
 6. Hammastahnaa lukuun ottamatta ihan kivan näköinen sisältö :) Myös after sun -voide olisi ollut mulle vähän huti, kun mulla on vielä kaikki aiemmatkin bokseista tulleet after sunit käyttämättä :D Huuliöljy kuulostaa kyllä tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos hammastahnaa ei olis ollut niin ei olis harmittanut yhtään, mutta tosiaan kiva sisältö :)

   Poista