tiistai 22. kesäkuuta 2021

Goodiebox kesäkuu 2021



Mä olen jo huomannut taas joka kesäisen ilmiön. Blogia on mahdottoman vaikea ylläpitää säännöllisesti, kun aurinko ja hyvät säät suorastaan huutaa ulos. Enpä ole siis turhaa tästä reissaillut ja luulen, että monet teistä lukijoistakin on erilaisissa kesäriennoissa siellä, joten päivittelen kesän ajan blogia silloin kun hyvältä tuntuu. Näin siihen pysyy itselläkin positiivinen vire ja kirjoittaminen on kivaa.

Mulla alkaa kauneusboksien osalta nyt aika kuivat ajat. Kuten jo aikaisemmin olen kertonut niin lopetin kaikki Jenkeistä tulevat kauneusboksit. Näin ollen mulle tulee enää pr:nä Glossybox ja Goodiepointseilla sitten Goodiebox. Nyyh, itken jo nyt mutta eiköhän tähän totu pian.

Kesäkuun Goodiebox saapui kyllä harvinaisen synkän värisessä tumman ruskeassa boksissa. Miten kesäboksi oli pakattu näin melankoliseen boksiin?




Mulla on tässä jo pitkään ollut Goodieboxista omat mielipiteeni. Olen ollut aika pettynyt sisältöihin viime aikoina eikä tämäkään boksi ikävä kyllä parantanut tasoaan. Harmillista, jotenkin olisin kesäboksilta toivonut paljon enemmän. En tiedä miksi mikään boksi ei enää sytytä. Onko taso tosiaan näin huono nykyään vai onko syynä kosmetiikka ähky eli mikään ei oikein jaksa innostaa kun tuotteita on kaapit täynnä. En tiedä, mutta käydääs boksin sisältö yhdessä läpi niin kerron, miksen (taaskaan) ilahtunut boksista.




Taas Figs&Rougea. Ne on vissiin siellä pakkaamossa rakastuneet tähän brändiin, kun tätä tulee ihan jatkuvalla syötyöllä. Ensiksi on sanottava, että kyseisen saman tuottee olen joskus saanut jostain boksista. En muista oliko se Goodiebox vai LF mutta aivan vastaavan tuotteen olen loppuun käyttänyt, eikä se kyllä ollut hyvä alkuunkaan. Tämän brändin olen muutenkin julistanut osaltanu pannaan, koska jokainen testaamani tuote heiltä on osoittautunut huonoksi. Enkä ymmärrä mistä ne arvot näille revitään, kun primerit ei esimerkiksi toimi alkuunkaan, mutta tämänkin tuotteen hinta on 40€. Huikatkaa joku kommenttiboksiin, jos teillä on tämän brändin tuotteet toimineet.




Tissinaamio... Ihan oikeastiko? Mun tissit on tähän päivään asti pärjänneet ilman naamioita, joten eiköhän pärjätä vastedeskin. En halua edes kuvitella miten absurdia olisi istua sohvalla yläosattomista märkä sheet mask rintojen päällä. Kylmähän siinä tulis ehkä usko, että se kovin mukavalta tuntuisikaan. Joten kiitos, ei kiitos. Toivottavasti Goodieboxilla rauhoituttaisiin näiden erikoisten innovaatioiden kanssa 😂




Henkilökohtaisesti boksin kiinnostavin tuote oli Lavish care Rescue me hiusnaamio. Käytän hiusnaamioita itse viikottain, koska olen todennut niiden ylläpitävän kivasti hiusten kosteustasapainoa ja ehkäisevät latvojen hamppuuntumista. Tuote vaikuttaa lupaavalta ja sisältää vitamiineja, aminohappoja ja on täysin vegaaninen.




Goodiebox on erittäin kunnostautunut myös joka kuukausi lähettämään meille näitä kauneustyökaluja. Toivoisin niistä itse jo vähän taukoa, koska kaapit alkaa täyttyä ja harvoin näitä tulee käytettyä. Tämä facial ice roller laitetaan ennen käyttöä jääkaappiin ja metallinen rulla viilenee, jolloin se poistaa tehokkaasti turvotusta ja parantaa ihon pintaverenkiertoa. Kovin pieni on tämä rulla koko kasvojen työstämiseen, joten hetken tällä saakin sitten rullailla. Itsellä näitä löytyy jo monta kappaletta ja rehellisesti sanottuna en ikinä muista edes käyttää. Jos joku muistaa niin pisteet sulle. Aika usein nämä taitaa kuitenkin jäädä kaapin täytteeksi.




Puikkotuotteet ei lähtökohtaisesti ole omia suosikkejani, koska puikot ovat usein liian kovia ja suoraan siitä iholle levitettäessä ne vievätkin koko meikkipohjan mukanaan. En ole tätä vielä meikin päälle testannut, mutta kämmenselällä sävy oli melko punakka. Ehkä voisin käyttää tätä itse huulilla. Poskille tykkään käyttää puuterisia tuotteita, kun ne on paljon helpompi levittää ja häivytellä. Sävy tässä on kyllä kaunis.




Tämä viilentävä geelimäinen body jelly sopiikin sitten kesään ja on hiusnaamion ohella yksi boksin lupaavimmista tuotteista. Vartalohyytelö imeytyy nopeasti ja sopiikin hyvin auringonoton jälkeen iholle kosteuttamaan ja viilentämään, joten kesällä tätä varmasti tuleekin käytettyä. Tästä löytyy kookosvettä ja vihreää teetä.


No olipahan boksi taas! Jotenkin tuntuu, että näihin yritetään väkisin tunkea kaikkea erikoista ja sitten niitä ei kuitenkaan näin asiakkaan näkökulmasta tule käytettyä. Miksei voisi tulla enemmän sellaisia perinteisempiä meikkituotteita ja jotain ihonhoitoa, joka oikeasti päätyisi käyttöön. Usein myös nämä brändit kiertävät uudelleen ja uudelleen, mihin kaipaisin myös vaihtelua. Kokonaisuus ei tässä minusta toiminut, vaikka pari kivaakin tuotetta silti löysin. Heinäkuuta odotellessa. 
Jos boksin tilaaminen kiinnostaa, niin tämän linkin kautta liittymällä saat ensimmäisen boksin -50%.

Fiiliksiä tästä? Innostuitko?
4 kommenttia on "Goodiebox kesäkuu 2021"
 1. Mun mielestä Goodieboxista puuttuu ne wau -tuotteet. Joskus tuli Benefitin pikku ripsari mutta sen jälkeen ei ole merkkiä näkynyt. Liian usein on Figs & Rougea, jos liikaa tuputetaan niin valitettavasti tulee päinvastainen reaktio enkä itsekään ole merkin tuotteisiin erityisemmin ihastunut eikä ne tunnu hintansa arvoisilta. MCoBeautyä tulee kans aika paljon. Ja liikaa näitä härpäkkeitä jotka tuntuvat vähän turhilta kuten se jalkakivi, meni ihan roskiin kun ei tehnyt mitään. Tämä rulla on jääkaapissa mutta ehkä kerran viikkoon muistaa rullata? Välillä Goodieboxissa tulee kivoja juttuja mutta pari viimeisistä boxia on ollut blääh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis amen, sä kerroit kaikki mun ajatukset! Goodieboxin ongelma on se, että koko ajan tulee niitä samoja tuotemerkkejä. Lisäksi just ne boksin täytteenä olevat härpäkkeet syö kyllä mun hermoja. Se yleellisyys just puuttuu ja vaihtelu mitä itse just näiltä bokseilta kaipaan. Joten ois kiva jos he ottais asiakaspalautteesta vaariin ja tekis jotain asialle.

   Poista
 2. Toi oli tosi hyvin sanottu, että Goodieboxeihin yritetään vähän väkisin tunkea niitä erikoisia tuotteita ja unohdetaan ne perinteiset, yleensä kaikille kelpaavat tuotteet. Hiusnaamio olisi tästä ollut mullekin mieluisin tuote, mutta muuten sisältö jätti vähän kylmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Harmi, että siellä yritetään vähän liikaa näiden boksien kanssa. En tiedä tykkääkö kaikki muut käyttäjät näistä ihan hirveästi sitten, koska luulisi että boksin arvosteluissa (sivuille voi jokainen tilaaja jättää arviot) näkyisi se tyytymättömyys jos se on yleinen mielipide.

   Poista