keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Huhtikuun kosmetiikkaroskat

 * tuote saatu, sisältää mainoslinkkejä



Tänään käydään läpi huhtikuun loppuneet kosmetiikkatuotteet, joita olikin tällä kertaa vähän maltillisempi kasa kuin viime kuukausina ollaan saatu tottua. Kaappien siivousprojekti ehkä pikku hiljaa alkaa tuottaa hedelmää ja sieltä onkin paljon lentänyt roskiin tai lähtenyt eteenpäin sellaisia tuotteita, jotka ei mulle sovi tai jotka muuten vain ovat olleet huonoja. Ihanan vapauttavaa saada siivouksen jäljiltä vähän tilaa ja löytää uusia tuotteita.




Bioderma soothing micellar cleansing foaming gel

Tämä tuli joskus Goodieboxin mukana ja tykkäsin kyllä tästä. Vähän paksumman puoleinen geeliputsari ja tuoksuton hypoallerginen tuote. Pesevä, mutta ei silti kuivattava. Tämä sopii muuten myös teinien iholle.
Jatkoon!
Myynnissä: Lookfantastic* (käytä alekoodi GA20 jolla saat jopa -20% alen syyskuun loppuun)

Jabushe cleansing lotion

Tämä brändi oli mulle uusi tuttavuus ja sainkin tuotteen viime vuoden Lykon joulukalenterista. Tuote osoittautui kuitenkin ihan mahtavaksi. Sen maitomainen koostumus jätti ihon aivan ihastuttavan pehmoiseksi, eikä kuivattanut vaikka poistikin meikin ja lian tehokkaasti. Ihanan raikas yleellinen spa tuoksu myös. 
Jatkoon!
Myynnissä: Lyko*

Formula 10.0.6 Bare face beauty cleansing oil*

Olen oppinut viime vuosina tykkäämään öljyputsareista, mutta niiden kanssa mulla on ehto. Niiden pitää nimittäin emulgoitua vedellä pois tai muuten en niitä käytä. Noh tästä tuotteesta en tykännyt juuri siksi, ettei se emulgoidu mihinkään vedellä vaan kasvot on aina pakko puhdistaa uudestaan jollain toisella tuotteella. En jaksa sitä rumbaa joka ilta, joten jäi käyttämättä. Mantelin tuoksusta tykkääville tässä on voimakas mantelin tuoksu.
Ei jatkoon.




Foamie conditioner bar*

Foamien palasaippuat on todella ihmeellisiä. Ne nimittäin vaahtoaa ja PALJON! Yleensä palashampoista ei oikein saa vaahto tekemälläkään, mutta tällä saa parilla hieraisulla jo sellaiset vaahtokylvyt, ettei tosikaan. Tämä zero waste tuote on loistava, jos kaipaa tehokkaasti pesevää ja ekologista tuotetta. Yksi huono juttu tässä kuitenkin on. Tämä hoitoaine on todella kuivattava ja omat luonnostaan kiharat kuivat hiukset siis huutaa kuivuuttaan aina pesun jälkeen (ja tämän piti erityisesti olla juuri kuiville hiuksille tarkoitettu). Mun kuiville hiuksille tämä ei siis sovi, mutta jos sulla on rasvoittuvat hiukset, niin suosittelen. Tämä on tehokas, riittoisa ja edullinen.
Omille hiuksille ei jatkoon.
Myynnissä: Oletkaunis*, Nobe*, Lyko* ja Lookfantastic*

Four reasons dry shampoo*

Four reasons hiustenpesutuotteet on ihan mahtavia, mutta en ole täysin vakuuttunut näistä hiusmuotoilutuotteista. Tästä kuivashampoosta jäi ihan mahdottomat valkoiset raidat hiuksiin eikä niitä saanut kammattua millään. Myös haju oli aivan kamala ja meinasi tukehduttaa minut kylppäriin. En käyttänyt loppuun.
Ei jatkoon.

Überwood color shine shampoo*

Mieto hedelmäinen tuoksu. Tuote on vegaaninen ja täysin luonnollinen. Tarkoitettu värjätyille kuiville hiuksille. Tekee hiuksista pehmeät ja vaahtoaa hyvin. Pakkauksessa on muuten käytetty puuta.
Jatkoon!




Bernard Cassiere Bilberry soothing mousse*

Herkälle iholle tarkoitettu kosteusvoide, jonka paksu moussemainen koostumus oli hiukan outo. Tämä ei valitettavasti tuntunut omalle iholle tarpeeksi kosteuttavalta eikä tässä myöskään ollut miellyttävää tuoksua. Käytin pois, mutta ei päässyt suosikikseni. Paras oli yökäytössä, sillä voide on paksua ja jättää ihon myös hiukan rasvaiseksi.
Ei jatkoon.

Beauty Garden camomille exfoliator*

Kasvokuorinnalta toivoisi sellaista maltillista rouheutta. Tämä kuorinta tuntui kuitenkin enemmän kasvonaamiolta kuin kuorinnalta. Syy siihen oli tuotteen koostumus, joka oli todella paksu ja rasvainen, jopa hoitavan kosteuttava. Rakeita (jotka olivat jotain saksanpähkinän kuoren palasia) oli niin vähän ja ne olivat niin pieniä, ettei niitä iholla edes tuntenut. Siksi käytinkin tämän oikeastaan pois kasvonaamion tavoin, eli annoin vaikutella iholla sen 10 minuuttia ja sitten huuhtelin pois. Siihen tarkoitukseen tämä oli hyvä ja oikeasti tuntui tosi hoitavalta. Ainakin oma kuiva ihoni tykkäsi ja tuntui tosi pehmeän kosteutetulta hoidon jälkeen. Kuorinnasta tästä ei kuitenkaan ole.
Ei jatkoon kuorintana.

Ecooking day cream

Yllätyin miten hyvä tämä Ecooking päivävoide oli. Se oli jämäkkää, mutta imeytyi silti hyvin. Eikä tätä tarvinnut paljoakaan edes levittää, kun oli koko kasvot jo käyty läpi. Tuoksuton ja vegaaninen. Voide sisältää tyrniä, salviaa, peptidejä ja proteiineja, jotka ylläpitävä kollageenituotantoa.
Jatkoon!
Myynnissä: Cocopanda*, Lyko* ja Lookfantastic* (alekoodi GA20)




Symbiosis London tightening & resplendent eye mask

Hyvä kevyt ja kosteuttava silmänympärysvoide. Sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa. Oli miellyttävän nopea imeytymään. Kuitenkin kallis.
Ei jatkoon hinnan takia.

Biodroga intense moisture formula*

Aivan ihana sy-voide! Miksi sen piti loppua, yäää. Tässä tuotteessa oli jännää se, että kosteuden imeytymisen ihoon oikeasti tunsi. Siis saman tien kun voide joutui kosketuksiin ihon kanssa, tuntui jotenkin raikkaalta, virkistävältä ja täyteläiseltä. Harvoin sellaista tunnetta saa.
Jatkoon!

L'occitane dry skin hand cream

Ensikosketukseni tähän ranskalaiseen(?) brändiin. Olin mieltänyt tämän jotenkin tylsäksi brändiksi, mutta mitä vielä. Käsivoide oli yksi parhaimmista mitä olen käyttänyt. Ihana täyteläinen ja rasvainen, mutta silti laadukas ja nopeasti imeytyvä. Pystyin käyttämään tätä jopa päivisin ilman että joka paikka jäi rasvaiseksi. Todella loistava siis kuivaihoiselle ja etenkin talvikäyttöön! 
Jatkoon!
Myynnissä Eleven* (suurin osa antanut tälle 5 tähteä!)




Dermalect XL lash volumizer

Sain tämän Boxycharmista, joten tätä tuotetta ei valitettavasti Suomesta saa. Ripsiä tuuheuttava, kasvattava ja vahvistava seerumi, joka on pakattu ripsivärituubiin. Hyvin toimi ja koin, että tästä oikeasti oli jotain apuakin. Mutta pakkaus oli niin pieni, että loppui kyllä nopeasti. Hinnaltaa aika arvokas.
Jatkoon!

Estee Lauder pure color cheek palette - glow

Mikä näissä kalliissa brändeissä on, että monet ratsastaa vain nimellä? Sain tämän paletin viime jouluna mieheltä lahjaksi Estee Lauder lahjapakkauksessa. Olin tosi innoissani, koska olin pitkään halunnut testata brändin meikkejä. Mikä pettymys kuitenkin. Ensinnäkin sävyt aivan liian tummia vaalealle iholle ja todella pigmentti näissä lisäksi todella olematon. En myöskään pitänyt siitä, että aurinkopuuterissa ja poskipunassa molemmissa oli shimmerhippuja. Highlighter taas oli aivan mahdottoman tumma ja sitä ei saanut kunnolla häivytettyä. Joten joo, kaipaako enempää kehuja 😂
Ei jatkoon.




Listerine fresh ginger & lime*

Alkoholiton suuvesi, jossa on perinteisiä suuvediä miedompi maku. Mä en henkilökohtaisesti ole mikään suuvesien ystävä todellakaan enkä kuulu näiden kohderyhmään. Testasin kuitenkin kun pr-lähetyksessä sain. Ihan ok sitruunainen ja inkiväärin maku, mutta silti mulle vähän liian too much. En osannut tätä käyttää, joten mies tyhjensi tämän. Hän piti mausta. 

Uoga uoga bravo musta hiilisaippua*

Palasaippua itsessään kaunis kaksivärinen mustavalkoinen. Tätä voi käyttää mihin vain, kasvoille, käsiin ja vartalolle. Itse käytin käsisaippuana. Tämä oli hyvä, koska ei astiassa lilluessa silti lähtenyt veden kanssa sulamaan löllöksi kuten monet muut saippuat tekee. 
Jatkoon!

Uoga uogacare for coffee kuorinta*

Palakuorinta, joka kestää pitkään. Tämä on siis neliönmallinen palasaippua, joka sisältää oikeita kahvipavun rakeita kuorivana elementtinä. Tämä oli kuitenkin aivan liian karhea ja jäi siksi käyttämättä. Mulla punoitti, kuumotti ja sattui ihoon aina kun tätä käytin, joten lopulta heitin roskiin.
Ei jatkoon.




Terre mars body cleanser

Hajuton, sieluton ja mauton suihkusaippua. Okei en maistanut, mutta tässä ei ollut mitään, mikä olisi saanut syttymään. Mä tykkään suihkugeeleissä nimenomaan tuoksuista, joten ei ollut tämä hajuton litku minun juttuni. Tuli joskus Goodieboxista.
Ei jatkoon.

Lycopedi soothing cream*

Kevyt ja ohut jalkavoide, jossa minttuinen tuoksu. Ihan jees ja kosteutti, mutta talvella kaipaisin tuhdimpaa voidetta. Kesällä tämä on hyvä. Sisältää AHA-happoja, sheavoita ja vitamiineja.
Jatkoon!
Myynnissä Lycon

Rimita Green sensitive deodorant*

Rimitan dödöt on huippuja ja paljon kehuttuja. Sensitive versiossa ei juurikaan tuoksua ollut, joten tykkään enemmän siitä normi versiosta. Tämä on loistava myrkytön dödö, joka ei sisällä allergeeneja ja oikeasti myös toimii. Mun yberaktiivisessa arjessa tämä ei ihan aina jaksanut pitää, mutta luonnolliseksi deodorantiksi silti tosi hyvä ja ehkäpä juuri paras!
Jatkoon!
Myynnissä Ruohonjuuri

Keep it clean käsidesi*

Käsidesissä nyt ei juuri mitään ihmeellistä ole, mutta tykkään näistä tuoksuvista käsideseistä. Tässä sitruunassa oli ihana pirteä sitruunan tuoksu. Pullo on kätevän pieni ja mahtuu taskuun tai käsilaukkuun. Ei myöskään kuivata kuten monet muut käsidesit, koska sisältää glyserolia.
Jatkoon!
Myynnissä Oletkaunis*





Frudia cherry body wash*

Frudia on noussut pienessä hetkessä mun yhdeksi lemppari brändiksi. Tämä on siis korealaista kosmetiikkaa ja mitkä tuoksut näissä on kaikissa wow! Kirsikalta tuoksuva kermainen suihkusaippua oli yleellinen! Siis aivan ihana ja tuoksu niin herkullinen ettei mitkään sanat riitä. Tosin huomasin, että tuoksuun tottu nopeasti, jolloin se ei enää tuntunut niin voimakkaalta.
Jatkoon!
Myynnissä: Oletkaunis*

Savon Liquid cherry blossom

Tuoksu oli kirsikkainen, mutta niin pirun mieto, ettei sitä melkein edes haistanut. Voi harmi, muuten ei moitteita.
Ei jatkoon tuoksun takia.

Ziaja baltic home spa shower gel & shampoo*

Ziajan uusin tuoteperhe eli baltic home spa mango sarja on vaan ihana! Kirjoittelin tästä aikaisemmin jo blogiin. En vain voi kehua tarpeeksi. Ihana tuoksu ja edullinen (kaikki tuotteet maksaa about 10 euroa). Bongaat näitä Sokoksella.




Innisfere My real squeeze mask Ex 

Riisiuutetta sisältävä rauhoittava ja kosteuttava sheet mask. Istui hyvin kasvoille.
Jatkoon!

Beherenow Inhale exhale
 
Ihastuttavan kosteuttava naamio, jossa myös hyvä tuoksu. Tämä brändi on muuten suomalaisen kosmetiikkabloggaaja Virve Fredmanin luoma.
Jatkoon!

Elizavecca Water lock hydro-gel melting mask*

Ah, mä rakastan hydrogeelinaamioita. Ne pysyy kasvoilla jotenkin paljon paremmin kuin normaalit sheet maskit ja on paljon paljon kosteuttavampia. Tässäkin oli seerumia reilusti.
Jatkoon!

The Saem Argan sheet mask*

Korealainen brändi, joka on uutuutena myynnissä Beautykon valikoimissa. Todella super kosteuttava, koska seerumia oli ihan yli oman tarpeen. Seerumi oli ohutta ja vesimäistä, jolloin se myös imeytyi nopeasti. 
Jatkoon!

Frudia Cactus sheet maks*

Frudiasta ei mitään pahaa sanaa. Mun lempi brändejä ja ehdottomasti jatkoon. Tässä oli raikas makea tuoksu, mistä pidin. 
Jatkoon!
8 kommenttia on "Huhtikuun kosmetiikkaroskat"
  1. Samaa mieltä tuosta Estee Lauderin paletista😱

    VastaaPoista
  2. Olipas paljon loppuneita :) kiva nähdä myös arvosteluita "huonoista" meikeistä tai sellaisista jotka ei nappaa yhtään. L`Occitanen tuotteet on ihania ja tuo käsivoide ihan huippu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olen aina kyllä kirjoittanut myös niistä huonoista tuotteita. Se on minusta ihan yhtä tärkeää kuin hyvien mainostaminen :)

      Poista
  3. Kovinkaan montaa tuttua en tällä kertaa bongannut :) Bioderman geeliputsarista olen myöskin pitänyt ja mulla on kans ihan kohta loppumassa se. Formula 10.0.6:n öljyputsarin hankin jokin aika sitten ja se on mun uusi suosikki :D


    Frudian suihkusaippua kuulostaa ihanalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo no kiva että sulla toi öljyputsari toimi. Eihän siis itse tuotteessa ollut mitään vikaa, mutta mä en tykkää siitä jos öljyt ei emulgoidu veden kanssa. Oon niin laiska etten jaksa mitään moninkertaisia pesurutiineja sen takia :D

      Poista
  4. Musta Loccotaine on ihana brändi, hassua, että vasta nyt olet päässyt käyttämään tuotetta. Toi käsivoide on niiden ikonisin tuote, ihan paras. Mulla on Listerineltä vähän miedompi tuote käytössä ja miehellä voimakkaampi, itse käytän sitä tosin silloin tällöin, enkä todellakaan päivittäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihana että tuli nyt vihdoin tutustuttua koska salee halua ostaa heidän tuotteitaan lisää <3

      Poista