lauantai 4. toukokuuta 2019

Ipsy Glam bag plus huhtikuu - raikasta keväistä kauneutta

Ipsy Plus tuli jo jonkin aikaa sitten, joten eiköhän oteta tänään esittely vuoroon. Tavallinen Ipsy pussukkani on vielä jossain maailmalla tulossa, mutta toivottavasti kotoutan sen pian. Ne jotka eivät tiedä, niin Ipsy plus on tavallisesta ipsy pussukasta paranneltu versio. Boksi ilmestyy kuukausittain ja sisältää vain täysikokoisia tuotteita erona normi ipsyyn, jossa tuotteet ovat yleensä samplekokoisia. Ipsy plus on tähän asti ollut vain rajatun käyttäjäryhmän saatavilla, mutta nyt toukokuusta lähtien sen tilaaminen tehtiin mahdolliseksi kaikille ipsyn jäsenille. Ilmeisesti kuitenkin sinun tulee edelleen olla normaali ipsyn tilaaja, jotta voit tilata plus version. Boksi kustantaa kuukaudessa 25$, mutta sen arvo on moninkertainen siitä maksettavaan hintaan nähden.


Huhtikuun teemana on raikkaus ja kevät. Teemaan valituilla tuotteilla toivottiin sinun löytävän uusia ja raikkaita kauneus rutiineja ja boksin tuotteet sopivat minusta tähän teemaan aika hyvin.



Boksin sisältö oli jälleen kerran huikean upea! Tuotteiden yhteisarvo oli 189$ ja vain sen 25$ panoksella. En voi kuin joka kuukausi ihmetella miten Ipsy pystyy tähän. Olin valinnut boksiin myös 3 extra tuotetta, mutta ipsyllä oli möhläilty ja tuotteet oli unohtuneet paketista. Ilmeisesti ne ovat tulossa jälkitoimituksessa... Joka tapauksessa tästä laitoin heille tiukkaa noottia takaisin, sillä tämä on jo toinen peräkkäinen kuukausi, kun he unohtavat lisätä extra tuotteet lähetykseen.


* Paris Hilton Skincare ProD.N.A Dual-action cleansing gel ~ 29$

Paris Hilton on näemmä lanseerannut nimeään kantavan ihonhoitosarjan. Vanha sanonta "nimi ei miestä pahenna, vaan teot", pitää ikävä kyllä tässä tapauksessa paikkansa. En itse ainakaan pysty ottamaan kovin vakavasti kyseiseen henkilöön liittyviä asioita ja niinpä pieni epäillyksen häivähdys käväisi mielessäni kun näin tämän tuotteen boksin sisällä. Kyseessä on tehokas kasvoputsari, joka sisältää mm. limen ja ananaksen entsyymejä kirkastamaan ihoa ja valkoista teetä korjaamaan auringon vahingoittamaa ihoa. Tuote kuulostaa lupaavalta ja pakkaus on erittäin tyylikäs. Mutta se nimi... Onneksi olin lukenut jo aikaisemmin keväällä Virven blogikirjoituksen tähän liittyen, joten osasin suhtautua silti positiivisesti tuotteeseen brändiä kantavasta esikuvasta huolimatta. Testaan tätä siis ennakkoluulottomasti ja kerron teille sitten, miltä tuote vaikutti.


* It Cosmetics Heavenly skin smoothing complexion brush ~ 48$

It cosmetics on pienessä hetkessä noussut yhdeksi suosikki brändeistä ja rakastan heidän tuotteitaan yli kaiken. Niinpä suurelta innostuksen purkaukselta ei voitu välttyä, kun sain boksistani jo toisen kerran merkin arvokkaan siveltimen. Viime kuun suosikki postauksessa kerroin rakastuneen It cosmeticsin meikkivoidesiveltimeen ja nyt sain toisen mutta hiukan eri mallisen. Aion ehdottomasti ottaa tämän käyttöön sen toisen siveltimen rinnalla, koska sillä lopputuloksesta tulee niin täydellisen kaunis. Tämäkin sivellin on äärimmäisen pehmeä ja karva on pakattu todella tiheään, jonka ansiosta nestemmäiset tuotteet levittyvät tasaisesti. Itse en välttämättä raaskisi ostaa näin arvokasta sivellintä, joten on todella kiva saada näitä boksien kautta testiin.


* Goldfaden MD bright eyes ~ 55$

Silmänympärysvoiteita käytän päivittäin, joten uusia mielenkiintoisia merkkejä on aina kiva testata. Tästä merkistä en ole kuullutkaan, mutta kyseessä on luonnonkosmetiikka brändi, joten tuotteen ainesosat ovat pitkälti luonnollisia. Tuote lupaa vähentää turvotusta ja juonteita sekä tasoittaa tummuutta silmänympärysiholla. Voide sisältää mm. riisiuutetta, soija peptidiä ja luonnollista punaista teetä eli rooibosta. Netin ihmeellisestä maailmasta tutkin ja löysin, että tämä oli saanut todella hyviä arvioita. Yksi tämän boksin kiinnostavimmista tuotteista ja testaan ehdottomasti mielenkiinnolla.



* Benefit Cosmetics High brow eyebrow highlighter ~ 22$

Viime kuussa Ipsyn mukana tuli Benefitin mattainen highlighter, josta kerroinkin ihmetelleeni miten mattaa voi sanoa highlighteriksi. Noh, tässä boksissa tuli samaisen merkin mattainen highlighter kynä... Mitä ihmettä nyt sentään! Siis edelleenkään minusta mattaa ei voi sanoa highlighteriksi. Tätä olisi tarkoitus käyttää kulmaluulla avaamaan katsetta ja tuomaan valoa silmiin. Tietysti siihen tarkoitukseen tätä varmasti voikin käyttää, mutta nimeäisin itse kynän hiukan eri tavalla. Eihän tässä oli highlighterin kanssa mitään tekemistä. Vaikka ärsyynnyinkin tästä harhaanjohtavasta nimestä, niin itse kynää testaan silti. Ulkomuodoltaan se on oikein miellyttävä ja persoonallinen korkki tekee tästä jännittävän. Tykkään myös näistä Benefitin pakkauksista tosi paljon. Niissä on vähän sellaista vanhan ajan tuntua ihan niin kuin The Balmin pakkauksissakin.

Taidan kuitenkin keksiä tälle kynälle ihan oman käyttötarkoituksen, koska minusta tämä voisi toimia silmän alarajan rajaukseen ja avaamaan katsetta. Hyvin voisin testata tätä myös silmäkylmissä, ehkä myös siellä kulmaluulla. Sitä viime kertaista Benefitin mattaista highlighteria olen käyttänyt nyt peitevoiteen tavoin ja siihen tehtävään se on oikein erinomainen. Joten miksi meikkejä pitäisi aina käyttää siihen tarkoitukseen johon ne on suunniteltu, jos itse keksii paremman käyttötavan? Niinpä, ei miksikään. Joten ollaan luovia 😆




* Laura Sanchez Moods eyeshadow and highlighter palette ~ 35$

Olen saanut Ipsyn mukana joka kuukausi uuden luomiväripaletin, eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta. Tykkään kuitenkin saada testattavakisi/kokoelmiini uusia paletteja, joten en valita. Tällä kertaa boksista tuli minulle ihan tuntematon merkki. Kyseessä on Kolumbialaisen meikkitaiteilija ja vuoden 2016 kauneus vloggaajan titteliä kantavan Laura Sanchezin paletti, joka sisältää upeita värikkäitä ja pigmenttisiä luomivärejä sekä kaksi highlighteria. Pakkaus on minusta upea ja kertoo heti iloisesta elämänasenteesta ja värikkäästä kulttuurista. Ehkäpä se hyvin kuvastaakin Etelä-Amerikkalaista kulttuuria, sillä harvoin olen itse tottunut näkemään näin värikästä ulkoasua paleteissa.
Paletin nimi Moods tulee siitä, että Sanchez on nimennyt kaikki paletin sävyt erilaisilla emojeilla, sillä ne on kansainvälisesti paremmin ymmärrettävissä kuin sanat. Hauska idea minusta ja en ole tällaiseenkaan ennen törmännyt. Hyvin kekseliäs ja kaiken kaikkiaan positiivista energiaa huokuva paletti.



Paletista löytyy 4 mattaista sävyä (ylärivi) ja 4 shimmeriä/metallista sävyä (alarivi) sekä 2 erisävyistä korostusväriä. Mukana on myös pieni sivellin ja tietysti iso peili kannessa. Vaikka ensijärkytys olikin kirkkaat värit ja olin ihan varmasti antamassa palettia eteenpäin, niin nyt hetken asiaa sulateltuani taidan sittenkin pitää tämän itse. Kesä on tulossa, joten ehkä minäkin uskaltaudun leikittelemään väreillä niiden ainaisten maanläheisten sävyjen sijaan. Ja toisekseen paletti on niin uniikki ja persoonallinen etten taida senkään takia raaskia antaa tätä eteenpäin. Kokeillaan nyt ainakin ensin tullaanko me miten hyvin juttuun keskenään. En ole vielä sävyjä testannut, joten en tiedä miten pigmenttisiä ja helposti käsiteltäviä nämä ovat. Mutta otan siitä pian selvää.


Ipsy plus yllätti minut jälleen kerran! En voi kuin vain huokaista ihastuksesta, miten hienoja tuotteita ja upeasti joka kuukausi boksin sisältö on rakennettu. Pieni miinus tulee ainoastaan niistä extra tuotteiden puuttumisesta, mutta jos saan ne nyt erillisessä lähetyksessä niin hyvä. Minusta on alkanut pikku hiljaa myös tuntua siltä, että kauneusboksien ykkössijaa pitävän Boxycharmin on aika luovuttaa kultamitalinsa Ipsy plussalle. Niin paljon olen nimittäin näistä bokseista pitänyt ja tuotteiden variaatio yllättää joka kuukausi. Boxykin on edelleen hyvä, mutta ei ehkä näin hyvä.
Pari päivää sitten sain tietää toukokuun Ipsyn sisällön ja sieltä on taas huikeaa settiä tulossa. Tästä myöhemmin lisää 😉


Mitä mieltä olet huhtikuun Ipsy plussan tuotteista? Oletko itse harkinnut tilaavasti Ipsyä?
6 kommenttia on "Ipsy Glam bag plus huhtikuu - raikasta keväistä kauneutta"
  1. Olipa ihan huikea sisältö! :) Erityisesti tuo Paris Hiltonin tuote vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta, kun joskus hänen brändistään Virven blogista luin :) Laura Sanchezin luomiväripaletti muistuttaa muuten mun mielestä tosi paljon Juvia's Placen Zulu -palettia. Tosi kivat sävyt ja kesällä on hyvä testailla vähän värikkäämpiäkin meikkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta muutes, nyt kun sanoit niin minullekin tulee mieleen Zulu paletti! Sävyt on kyllä kivan raikkaat ja kesäiset :)

      Poista
  2. Vau mikä sisältö! Ipsy ei oo mua aiemmin oikein kiinnostanut, mutta en kyllä oikeesti enää tän sisällön jälkeen ymmärrä miksei. Tossa paletissa on hurjan kauniit sävyt ja kesällä on kiva käyttää välillä niitä värikkäitäkin luomivärejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsy on kyllä tämän uuden plus version ansiosta nostanut rimaa aika korkealle. Saa nähdä tuleeko muut kilpailijat perässä. Ainakin taannoin Boxycharmilta tuli viesti missä kyseltiin löytyisikö kiinnostusta valita itse muutamia extra tuotteita boksiin joten vähän matkimisen makua on ilmassa :D
      Paletti on kyllä ihana <3

      Poista
  3. Ihania tuotteita, todella hyvä valikoima!
    Paletissakin on kivat raikkaat kesäsävyt ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Ipsyllä on aina tosi hyvä ja monipuolinen valikoima tuotteita ja tykkään siitä että voi itse kustomoida mitä sieltä boksista kuukausittain tulee :)

      Poista