perjantai 19. heinäkuuta 2019

Boxycharm heinäkuu - Au Naturale


Ihanaa perjantaita!

Se olis kuulkaas viikonloppu ja vihdoista viimein alkaa heinäkuun helteet saavuttaa myös Suomen. Aivan ihanaa, pääsee kunnon kesä fiilikseen ja viikonloppuna vois käydä vähän pyöräilemässä Turussa taas uusia paikkoja. Mä kävin tänään aamulla jo postista ennen töitä noutamassa heinäkuun Boxycharmin, koska odotin tätä pakettia niin innolla ettei työpäivästä olis jännityksessä tullut yhtään mitään. Olin taas käynyt etukäteen kurkkimassa boksin tuotteet ja tämä boksi vaikutti ennakkoon jo aivan loistavalta! Muutaman heikomman Boxyn jälkeen, tämä boksi on taas tuttua Boxycharm laatua, joten käydäänpä katsomaan mitä sisältä löytyi.


Heinäkuun boksin teemana oli luonnonmukaisuus ja kaikki tuotteet sopivat teemaan. Kokonaisuus on kaunis ja harkittu. Teeman puolesta olin erittäin innoissani, koska kaikki luonnonkosmetiikka ja luonnonmukaisuus muutenkin kosmetiikassa kiinnostaa minua äärettömän paljon. Joukossa oli tuttuja merkkejä, mutta myös pari ihan uutta tuotetta minulle. Katseeni kiinnittyi heti boksia avatessa tuohon aivan upeaan palettiin, joka on vaan niin kaunis ❤ Olisin jo yksin tuosta paletista ollut aivan haltioissani, mutta boksissa oli myös monta muuta kiinnostavaa tuotetta.




Aloitetaanpa vaikka tästä aivan häikäisevän upeasta Butter Londonin Natural Goddess luomiväripaletista (32$), jonka kansi on niin kaunis, että voisin pistää tämän esille vaikka olohuoneen pöydälle. Tykkään kovasti puusta sisustuksessa ja niinpä tämän paletin ulkoasu iski muhun aivan suoraan! Kauniit kesäiset kukat kehystämässä paletin reunoja tekee tästä tyttömäisen ja hempeä. Ihastuksen henkäykset eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä paletin sisällä on kuusi aivan ihastuttavaa luomiväriä. Paletissa on 4 shimmeriä ja kaksi mattaa sävyä. Shimmereistä löytyy vaalea kultainen, ruusukulta, kaunis vihreä ja pronssinen sävy. Mattaväreissä löytyy todella tumma ruskea varjostussävy ja aika random kirkkaan sininen.

En jotenkin ymmärrä näitä sinisiä sävyjä, joita tuntuu olevan tällä hetkellä jokaisessa paletissa. Minusta tämänkin tilalla olisi voinut olla vaikka vaaleampi ruskea häivyttely sävy. No mutta, tämä on pieni sivuseikka kuitenkin sillä muuten paletti on niin upea, ettei tämä yksi sininen nappi minua niin paljon haittaa. Plussaa myös paletin erilaisesta muotoilusta, sillä yleensä kaikki paletit ovat neliöitä ja harvemmin tällaisia ohuita pitkuloita.




Luxien siveltimiä on tullut Boxycharmin kautta aika usein, mutta se ei mua haittaa yhtään, koska Luxien siveltimet on tosi laadukkaita ja kauniita. Voisin oikeastaan ihan yksinomaan käyttää vain pelkkiä Luxien siveltimiä, joten kertokoon se jotain näiden laadusta. Boksissa oli Luxie Gaea 3 piece brush set (30$), joka sisälsi meikkivoiteen levitykseen tarkoitetun siveltimen, luomivärien häivyttelyyn sekä luomivärin pakkaamiseen tarkoitetut siveltimet. Varret ovat nätit vaaleanpunaiset ja puiset ruusukultaisella yksityiskohdalla. Nämä on tosi kivat ja kauniit! Jää ehdottomasti mun kokoelman jatkoksi.



Ofran tuotteet lukeutuu myös omiin suosikeihin. Ofran huulikiillon olen itse asiassa saanut boksista aikaisemminkin. Tällä kertaa tuli sävy Santorini on kimalteleva kirkkaan lila. Sävy ei yhtään ole mulle sopiva, joten tämä lähtee eteenpäin. Ofran huulituotteet on kyllä oman kokemukseni perusteella ihan yhtä mahtavia kuin muutkin merkin tuotteet, joten varmasti hyvä kiilto tämä on. Tuotteen arvo 20$.



Boksiin oli pakattu myös Koh Gen Do merkin Spa cleansing water cloths (17$) jotka on valmistettu 100% puuvillasta ja sisältävät lähdevettä sekä luonnon yrttejä. Näillä liinoilla saa putsattua jopa vedenkestävän meikin, joten nämä ovat aivan unelma reissulle mukaan! Yleensä en ikinä kotioloissa putsaile meikkejä tällaisilla pyyhkeillä, mutta matkoilla tulee tällaisiin turvauduttua, sillä en jaksa raahata mukana koko meikinpuhdistus puteelien arsenaalia. Joten tämä jää odottelemaan seuraavaa reissua ja ihan mahtavaa jos nämä puree myös vedenkestävää meikkiin, jes.


Elemis on aivan super ihana merkki. Elemisin tuotteet on yleellisiä ja siksi myös hintavia, mutta olen kokenut merkin tuotteet silti oikein toimiviksi. Iloinen yllätys olikin saada testiin Elemis superfood vital veggie mask (35$) eli vegaaninen kasvonaamio. Naamiossa on avokadoa, parsakaalin siemenöljyä, omega-rasvahappoja, C-vitamiinia ja passionhedelmän happoja kirkastamaan, kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa. Kuulostaa aivan super hyvältä enkä malta odottaa että saan tämän testiin. Nyt on naamioita sen verran paljon auki, että joudun vähän odottelemaan tämän kanssa. Mutta ihanaa, että tämä löytyi boksista.


Aivan super ihana kokonaisuus. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin tuota huulikiiltoa lukuunottamatta. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on noin 120€ eli todella hyvä taas noin 20€ panokselle. Boxycharm osaa kyllä yllättää!

Mitä ajatuksia heinäkuun boksi herätti?
6 kommenttia on "Boxycharm heinäkuu - Au Naturale"
  1. Tämän kuun boksi on kyllä superkiva! Ja tuo Butterin paletti on kyllä niiiin upea niin ulkonäöltään kuin sävyiltäänkin <3 Mua ihmetyttää myöskin aina randomsiniset paleteissa, mutta tuo on jotenkin niin ihanan sävyinen, että ei kyllä haittaa yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä kanssasi! Huikea boksi kaikin puolin. No jep, se sininen oli kaunis, vaikkakaan en yleensä tuollaisia sävyjä käytä. Pitää katsoa jos tämän kanssa kokeilisi tehdä tuttavuutta.

      Poista
  2. Mä odottelen omaa boksiani vielä saapuvaksi, mutta ihan kivaltahan tää näyttää :) Mä oon tosin tykännyt ihan älyttömästi kahdesta edellisestä boksista, eikä tää mun mielestä vedä vertoja niille :D Ehkä se johtuu tosta paletista, joka on tosi nätti, mutta en usko että tulen tota itselläni kuitenkaan pitämään. Tosta puuttuu just se sunkin mainitsema vaaleamman ruskea häivyttelysävy, joka olisi tehnyt paletista omaan silmääni huimasti paremman. Mutta täytyy nyt katsoa mitä ton kanssa teen, kunhan saan sen ensin itselleni hipelöitäväksi :D Siveltimet vaikuttaa superkivoilta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti sun boksi tulisi myös pian! No joo, välillä tosiaan huomaa että eri ihmiset arvioi boksit eri tavalla omien mieltymysten mukaan. Mulle on viime bokseissa tosin sattunut vähän vääriä sävyjä ja omaan käyttöön huonoja tuotteita mutta nyt tuli taas semmonen boksi että kaikki jää itelle <3
      Niin se häivyttelysävy kyllä harmittaa, mutta onneksi monissa muissa paleteissa niitä on, joten aina voi lainata jostain toisesta. Noi glitteri sävyt nimittäin on luonnonvalossa tosi kauniit!

      Poista
  3. No jopas oli ruhtinaallinen sisältö :) Tuo paletti on munkin mielestä todella upea! Ja mun mielestä tuo sininen nappi on juuri kiva väripilkku :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisältö oli kyllä mulle aivan napakymppi! Parempaa en olis voinu toivoakaan :)

      Poista