keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Sveitsiläistä laatukosmetiikkaa kasvoillesi + arvonta

* Sisältää mainoslinkkejä

Tuotteet saatu pr-näytteenä

Tänään tutustutaan mielenkiintoiseen tuotemerkkiin, joka oli minulle vielä muutamia viikkoja sitten täysin tuntematon kosmetiikka brändi. Kyseessä on Sveitsiläinen sertifioitu laatu kosmetiikka sarja Colosé. Colosé on brändi, jonka sekä naisille että miehille suunnatussa ihonhoitosarjassa hyödynnetään uusista uusimpia teknologisia suuntauksia ja panostus on erityisesti raaka-aineissa ja tuotteiden tehokkuudessa. Tuotteet sopivat herkällekin iholle, eikä tuotteissa käytetä mikromuovia tai niitä testata eläimillä. Colosén tuotteet valmistetaan Sveitsissä, missä korkean hygieniatason ja laadunvalvonnan mittareina toimii lääketeollisuudelta vaadittavat GMP-sertifiointijärjestelmät. Kosmetiikan kehittämiseen erikoistunut tiimi luo laboratoriossa uusia mielenkiintoisia tuotteita, joissa erilaisten raaka-aineiden vaikutuksia tutkitaan tarkkaan, jotta tuotteiden teho on paras mahdollinen kullekin ihotyypille.

Mulle tulee Sveitsistä välittömästi mieleen maankulut laadukkaat kellot. Sveitsi on brändännyt itsensä muutenkin maailmankartalle laadun ja erinomaisuuden avulla, joten siksipä olinkin aivan tohkeissani, kun sain maahantuojalta testattavaksi neljä Colosén uutuustuotetta. Esittelen teille kaikki tuotteet ja postauksen lopusta löytyy myös arvonta, jossa jollakin onnekkaalla on mahdollisuus voittaa ihana palkinto! Lähdetäänpä tutkimaan, mitä tuotteita sain testattavaksi.


AHA3 KUORIVAT HEDELMÄHAPPOLAPUT 60 KPL 31,50€

Viime aikoina on ollut kovassa suosiossa erilaiset happokuorinnat. Olen itsekin testannut erilaisia happo tuotteita ja tykännyt niistä kovasti. Nämä anti-age vaikutteiset hellästi kuorivat AHA -hedelmähappolaput poistavat kuolleita ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta ja edistää solujen uusiutumista. Kuorinta käsittelyn jälkeen iho jää pehmeäksi ja on vastaanottavaisempi muille hoitotuotteille. Tehokas happokuorinta sisältää luonnollisia happoja sekä rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia, joten iho palautuu nopeammin käsittelystä.

Tuote sisältää allantoiinia, jolla on parantavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Se myös auttaa parantamaan vaurioitunutta ihoa nopeuttamalla uuden kudoksen kasvua. Papaya uute rauhoittaa, virkistää ja kuorii ihoa. Laput sisältävät myös aloe vera uutetta, joka rauhoittaa, kosteuttaa, puhdistaa ja parantaa ihon uusiutumista. Kuorinta suositellaan tehtävän iltaisin, sillä happokuorinnan jälkeen iho on herkkä auringolle. Kuorinta suositellaan tehtävän 1-2 kertaa viikossa.


Hedelmähappolappujen käyttö on todella yksinkertaista. Laput on purkista heti käyttövalmiita, sillä niihin on imeytetty juuri oikea määrä vaikuttavia aineita. Todella kätevää, sillä mitään erillisiä vanulappuja tai pullojen hölskyttelyjä ei tarvita. Käyttövinkkinä kannattaa hieroa kasvoja lapulla useampi minuutti ja keskittyä etenkin kasvojen rasvoittuviin ja tukkeutuneisiin osiin kuten nenään, otsaan ja leukaan. Ihon rikkonaisia kohtia kannattaa välttää, sillä happo hiukan kirvelee haavoissa.

Itsehän rakastuin näihin kuorintalappuihin, sillä nämä oli todella helppokäyttöisiä ja iho selkeästi kirkastui käytössä. Pehmeät laput myös tuntuvat kasvoilla miellyttävältä ja positiivisesti huomasin, ettei laput olleet lainkaan liian märät tai liian kuivat vaan juuri sopivat kosteat käsittelyyn. Tuotetta siis todella oli lapussa oikeassa suhteessa, eikä päällimmäiset laput olleen kuivempia kuin alempana olevat. 60 lapun pakkaus on todella riittoisa ja kestää muutaman käyttökerran viikko tahdilla pitkään.





HYALURON4 24H KASVOVOIDE 39,50€

Kasvovoiteen syväkosteuttavat vaikutukset ja voiteen sisältämät raaka-aineet ovat ominaisuuksiltaan ihoa suojavia sekä uusivia. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ja säilyttää ihon kosteuden ja voiteen sisältämä kasviglyseriini tasoittaa ja pehmittää ihoa samalla ylläpitäen ihon luonnollista puolustusmekanismia. Voiteen tehoaineena on myös panthenol - provitamiini B5, joka toimii tulehduksia estävänä ja rauhoittaa ärsytyksiä iholla sekä nopeuttaa ihon korjaantumista. Kalsium ja aminohapot taas lisäävät tärkeiden ihosolujen aktiivisuutta vahvistaen hauraan ihon rakennetta. Voiteessa on myös E-vitamiinia, avokadoöljyä ja oliiviuutetta. Melkoinen tehopakkaus siis tämä kasvovoide.




Olen käyttänyt voidetta nyt joka ilta kasvoillani ja tykännyt sen kosteuttavasta vaikutuksesta iholla. Kasvojeni iho on aamuisin ollut ihanan pehmeä ja mistään kuivuus ongelmista ei ole ollut tietoakaan. Voide tuoksuu hyvin miedosti, joten myös hajusteherkät voivat käyttää tätä. Voide on koostumukseltaan aika paksua ja minusta tämä sopiikin paremmin talvikäyttöön. Itse suosin kesäisin hiukan kevyempiä kasvovoiteita. Voide on aivan erinomainen juuri kuivalle iholle, joten voin lämpimästi suositella, jos ihosi kuivuu herkästi. Voiteen tuhdin koostumuksen takia oli tämän kasvoihin imeyttäminen hiukan hankalampaa kuin kevyempien voiteiden. Jouduin nimittäin hetken aikaa pyörittelemään tätä kasvoilla ennen kuin se imeytyi täydellisesti, mutta se on hyvin tyypillinen ominaisuus paksuhkoille kasvovoiteille. Tämä aiheutti myös välittömästi levityksen jälkeen pientä kihelmöintiä kasvoilla, mutta se ei tuntunut ikävältä ja häipyi melkein heti tuotteen levityksen jälkeen. Tämä oli erinomaisen hyvä voide ja palaan tähän varmasti syksyllä ilmojen kylmettyä, kun kasvoni kaipaavat syväkosteuttavia tuotteita.



HYALURON4 KASVOSEERUMI 44€

Kasvovoiteen kanssa samaan Hyaluron4 sarjaan, kuuluu myös tämä kasvoseerumi sekä silmänympärysgeeli. Seerumi on ohutta ja helposti imeytyvää, ja sen tehtävänä on tehokosteuttaa ihon jokaista kerrosta. Tämä +20 seerumi sopii kaikille ihotyypeille nuoresta vanhempaan käyttäjään. Erityisesti se on kehitetty kuivan ihon tehohoitoon. Seerumi sisältää 4 erilaista hyaluronihappoa sekä biosaccharide gum-1 joka tunnetaan syväkosteuttavasta sekä ihoa korjaavasta ja vahvistavasta vaikutuksesta.

Seerumit kuuluu mulla osana jokapäivästä ihonhoitorutiinia ja rakastankin testailla uusia seerumeita. Tämä Colosen kasvoseerumi paitsi tuoksui aivan ihanalle myös kosteutti ihoa täydellisesti ja teki siitä kimoisan tuntuisen. Parasta oli myös se, että seerumi suorastaan hulahti ihoon eikä sitä tarvinnut imeytellä ihoon pitkään. Joistakin seerumeista saattaa jäädä iholle hieman märkä lopputuntuma, mutta tästä ei sellaista jäänyt. Kun seerumi oli imeytynyt ihoon niin se todella imeytyi ja vaikka iho tuntui kosteutetulta, se ei jäänyt märäksi. Parasta! Itse en nimittäin tykkää sellaisesta märästä jälkituntumasta, jota joutuu hetken kuivattelemaan ennen kuin seuraavan hoitokerroksen voi lisätä kasvoille.


HYALURON4 SILMÄNYMÄRYSGEELI 48€

Ohut silmänympärysgeeli sopii myös erityisesti kuivalle iholle ja se elvyttää sekä ennaltaehkäisee juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Kosteuttavat vaikutukset pehmentävät ihoa tehden siitä joustavan. Myös tämä geeli sisältää 4 erilaista hyaluronihappoa ja näiden lisäksi peptidien yhdistelmiä, jotka yhdessä korjaavat ja vahvistavat ihoa sisältäpäin samalla kosteuttaen. Geeli lupaa myös vaalentaa tummia silmänalusia.

Rakastuin itse tämän geelin kevyeen koostumukseen, joka imeytyi myös hetkessä kuten seerumikin. Geeli hiukan viilensi ja kosteutti todella tehokkaasti herkkää sy-aluetta. Geeli oli täysin tuoksuton, mikä on minusta hyvä sillä en itse ainakaan kaipaan silmien ympäristöön mitään voimakkaita parfymisoituja tuotteita, jotka voivat turhaan ärsyttää ohutta ihoa. Geelillä oli kyllä siis selkeästi kosteuttava vaikutus, mutta en huomannut että se olisi erityisesti poistanut tummuuttaa silmänalusiholta. Tosin ole viimeisen muutaman viikon aikana nukkunut niin huonosti ja mulla se näkyy aina heti sy-ihon tummuutena, jota on hankala korjata muutoin kun nukkumalla ne kunnon yöunet. Käytin tätä viikon ihan yksinään sy-iholle, mutta sitten aloin kaivata tämän kaveriksi myös jotain kosteuttavaa voidetta. Tämä on hyvä pohjatuote jonka hyaluronihappo yhdisteet sitovat kosteutta, mutta käytin tämän päällä sy-iholla myös voidemaista tuotetta ja koin että näiden yhteisvaikutus oli minulle sopiva. Sy-ihoni nimittäin on todella kuiva ja kiristelevä myös kesällä, joten tuntui luontevalta käyttää myös voidetta geelin kaverina.



ARVONTA

Sain järjestää teille blogin lukijoille myös pienen arvonnan, jossa yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa tämä suosikkini eli Colosén AHA3 hedelmähappokuorintalaput itselleen. Palkinnon arvo on 31,50€ ja postitetaan voittajalle vain Suomeen. Arvonta on käynnissä 11.7.2019 klo 12.00 saakka.

Sinulla on mahdollisuus saada arvontaan jopa neljä arpaa. Yhden arvan saat kommentoimalla julkaisua, toisen olemallani blogini lukija bloggerin kautta, kolmannen arvan saat seuraamalla minua instagramissa @glitteri_addikti ja neljäs arpa on mahdollista saada liittymällä lukijakseni Blogit.fi palvelussa.

Olet mukana arvonnassa, kun kommentoit tätä postausta ja ilmoitat monellako arvalla olet mukana sekä toimivan sähköpostiosoitteen, johon otan yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Kaikki kommentit poistetaan arvonnan päätyttyä.

Arvonta on päättynyt ja voittajalle ilmoitettu henkilökohtaisesti!

ALEKOODI

Jos arvontavoitto ei osu kohdallesi tai haluat jo heti päästä testaamaan näitä ihania Colosén tuotteita, minulla on teille myös alekoodi. Alekoodi GLITTERI2019 on voimassa Colosén verrkokaupassa 19.7.2019 saakka ja koodilla saat -20% ostosten loppusummasta. Nyt onkin mahtava tilaisuus päästä vaikuttumaan sveitsiläisestä laatukosmetiikasta, sillä merkillä on myynnissä ihonhoitotuotteiden lisäksi meikkejä ja hiustenhoitoon liittyviä tuotteitakin. Käy kurkkaa verkkokaupasta ja ihastu!

2 kommenttia on "Sveitsiläistä laatukosmetiikkaa kasvoillesi + arvonta"
  1. Colosé on tosian iankaikkisen vanha merkki! Muistan sen jo pikkulikka-ajoilta. Ne ihanat hedelmäiset vartalovoiteet, kuten mandariini- banaaniemulsio, jotka tuoksuvat juuri tuoreilta hedelmiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa ihanalta! Niissä on kyllä tosi namit tuoksut :D Mulla on just banaaniemulsio käytössä ja tykkään!

      Poista