perjantai 27. joulukuuta 2019

Holland&barrett joulukalenterin 2019 unboxaus




Tänään esittelen teille toisen itse hankkimani joulukalenterin eli brittiläisen luonnonkosmetiikkaa myyvän verkkokaupan Holland&Barretin luonnonkosmetiikkajoulukalenterin. Löysin kalenterin googlailemalla ja kurkkasin sisällön etukäteen. Kalenterin hinta oli noin 40€ ja sisällön luvattiin olevan yli 160€. Todella huikea tarjous, sillä sisällön arvo on yli nelinkertainen. Lisäksi katsoin etukäteen, että kalenterissa on tosi monta kiinnostavaa uutta brändiä ja useimmat tuotteet näyttivät myös tosi kiinnostavilta. Itse kalenteri on tukeva ja luukut pysyi hyvin kiinni. Kovin jouluinen tämä kalenteri ei ollut, mutta ei se sinällään ainakaan minua häirinnyt. Kokonaisuutena oli äärettömän tyytyväinen tähän ja toissapäivänä esittelemäni The pipbox kalenterin rinnalla tämä oli tämän joulun onnistunein kosmetiikkakalenterin, jonka omistin. Harkitsen vakavasti ensi vuonnakin tilaamista!
Seuraavaksi esittelen kalenterista tulleet tuotteet (tuotteet ei ole luukkujen mukaan järjestyksessä).




Palasaippuoille on aina tarvetta, sillä käytän niitä niin käsien kuin vartalonkin pesuun. Tämä laventelille tuoksuvat saippua oli oikein mieluinen yllätys ja tuote taitaa olla ihan täysikokoinen.




Huulirasvakin on varma valinta kalenteriin, sillä lähes jokainen käyttää huulirasvoja. Erityisesti ilahduin tästä, koska pidän vesimelonista ja tässä on kutkuttavan hyvä vesimelonin tuoksu. Huulirasva on tehty aidoista hedelmistä, nam.




Jotenkin minua alkoi turhauttaa, kun Weledan tuotteita tuntui tulevan tänä vuonna ihan joka kalenterista. Sinällään siinä ei ole mitään pahaa, mutta kun sain jo yhden kalenterillisen pelkästään Weledan tuotteita, olisin niin kovasti toivonut muuta. Noh ei se mitään, tämä kulttivoide pääsee ilahduttamaan jotakuta toista. Plussaa kuitenkin reilunkokoisesta pakkauksesta.




Tykkään misellivesistä tosi paljon ja ne on käteviä esimerkiksi treenikassissa, kun töistä suoraa salille mennessä voi pyyhkiä meikit nopeasti miselliveden kanssa pois ja treenata naama freesinä. Todella mieluinen tuote ja iso pakkaus!




Seerumit on erittäin mieluisia ja kalenterista löytyikin Holland&Barretin oman merkin hyaluronihappo ja C-vitamiini seerumi, joka kirkastaa ja uudistaa. Aivan ihana ja 100% luonnollinen tuote. Tuote taitaa olla ihan täysikokoinen ja luulen että käytän tällaista valtavaa 30ml seerumi pulloa ikuisuuden.




Kalenterista tuli myös kaunis vihreä jade rolleri, jota käytetään kasvojen hierontaan. Minulta tällainen jo löytyy, joten tämä pääsee ilahduttamaan jotakuta toista, mutta aivan ihana tuote kalenteriin, sillä se ei ole mikään turhake vaan oikeasti loistava käyttötuote.




Sukin on yksi kiinnostava merkki, jonka tuotteista pidän valtavasti. Sukin tuotteet tulee Australiasta ja niissä käytetään tehokkaita luonnon raaka-aineita. Tämä kasvokuorinta pääsee varmasti testiin!




En oikein osaa käyttää vartaloöljyjä, mutta tämä öljy tuoksuu niin herkullisen jouluiselta, että mieleni tekisi hiukan kokeilla. Öljyä voi käyttää hierontaöljynä tai iholle sellaisenaan.




Tämä on yksi kalenterin ehdottomasti kiinnostavimmista tuotteista. Ihmenaamio, joka kiinteyttää ja kirkastaa ihoa jo 5 minuutissa. Naamio sisältää käsittääkseni jotain planktonia tai muuta merellistä, joten mielenkiinnolla odotan mihin tämä todella pystyy.




Kasvosuihkeita käytän nykyään päivittäin, joten tämä täysin uusi brändi kyllä kiinnostaa. Tässä kasvovedessä on ruusuvettä ja laventelia.




Jännittävä yleisvoide, joka käy ihan joka vaivaan ja voi käyttää päästä varpaisiin. Epäilen kyllä tämän tyyppisiä yleisvoiteita, mutta täytyy tutkia tarkemmin mihin tämä on tarkoitettu käytettäväksi. Ehdottomasti testiin ja jälleen reilun kokoinen pakkaus.




Tämä oli kalenterin ensimmäinen täysi floppi. Jos nyt ymmärsin oikein niin tätä voidetta takalistoon hieromalla pitäisi kiinteytyä ja saada kurvit esiin... Että anteeksi nyt mitä 😂😂 Jos se olisi näin helppoa niin ei kukaan hikoilisi salilla enää ikinä! En aio edes testata...




Tämä onkin jo tuttu tuote ja samanlainen käsivoide pääsi loppumaan marraskuussa. Tykkäsin tästä kovasti ja sen kosteustehot näytti hyvin riittävän myös näin talvella vaikka voide onkin aika juoksevaa. Kiva saada uusi tuubi käyttöön.




Appelsiinilta tuoksuva vartaloöljy. Tuoksu sinällään oli oikein hyvä, mutta en vain osaa käyttää tällaisia vartaloöljyjä. Ehkä yksi vartaloöljy kalenteriin olisi jo riittänyt ja tämän tilalla olisi voinut olla jotain muuta.




Tästäkin tuotteesta olen aika innoissani. Luonnonmukainen ja alumiiniton deodorantti, jonka ei pitäisi jättää valkoisia tahroja vaatteisiin. Vihaan sitä, että deodorantti tahraa vaatteet, joten jos tämä oikeasti toimii niin olen topsi iloinen. Tässä on myös kosteuttavaa aloe veraa eli pitäisi sopia myös herkille kainaloille.




Luonnollinen hiuslakka. En ole ikinä kuulutkaan saati testannut. Kokeilen mielenkiinnolla joskin hiukan varauksella, sillä minun kurittomia kiharoita ei noin vain taltuteta.




Dr.Organicin tuotteita onkin kalenterissa ollut jo monen monta ja putki näyttää jatkuvan. Tällä kertaa löytyi merkin suihkugeeli, joka tuoksuu hentoisesti ruusulle. Tuoksu on hiukan pistävä, mutta ei kuitenkaan kovin voimakas. Tulee varmasti käytettyä pois.




Kalenterista löytyi toinenkin ei kosmetiikka tuote. En tiedä miksi tätä sanotaan, mutta tämä on siis silmille laitettava nukkumista helpottava silmänaamio(?). Kiva tuote, sillä olen halunnut tällaista jo vuosia. Kätevä reissuilla ja esimerkiksi kesällä, kun aurinko porottaa aamulla jo aikaisin verhojen välistä. Naamio tuoksuu hennosti laventelille ja sen on tarkoitus helpottaa nukahtamista. Kiva tuote!




Täysikokoinen kookos hammastahna. Tekisi hiukan mieli testata tuon kookoksen takia, mutta koska tahna on fluoriton niin en tiedä haluanko tätä käyttää.




Puuvillainen kasvoliina on ihan kätevä tuote kasvojen pesussa. Minulla on tällainen käytössä ja pyyhin sillä yleensä naamiot pois kasvoilta ja viimeistelen kasvojen pesun. Liinalla on kätevä pyyhkiä pois myös voidemaiset kasvonputsausaineet. Onneksi kalenterin ei-kosmetiikka tuotteet ei ole kuitenkaan olleet mitään turhakkeita vaan ihan oikeasti järkevää tavaraa.




Taas Weledaa. Onneksi sentään ihan käytännöllinen tuote, sillä huulirasvoja tarvii aina. Tämä on tarkoitettu erityisen kuiville huulille.




Oi jes. Kannabisuutetta sisältävä vartaloöljy on hurjan kiinnostava, sillä kannabiksen käyttö kosmetiikassa on ollut nyt viimeisimpiä uusia villityksiä. Harmillista vain, että tuote on vartaloöljy. Voisikohan sitä silti käyttää vaikka kasvoille...




Ihan outo merkki minulle, mutta kalenterista löytyi mineraali shampoo ja hiusseerumi. Kiinnostava ainakin tuo hiusseerumi, koska en ole ikinä mitään vastaavaa kokeillut.




Olen blogissa jo monta kertaa hehkuttanut miten tykkään nykyään kasvonaamio jauheista, joilla saa tuoree naamion kasvoille aina kun haluaa. Tässä pikkuruisessa purkissa on kasvojen kuorintaan tarkoitettua naamiojauhetta mutta tästäkin riittää kyllä moneksi kerraksi.




Kalenterissa oli 25 luukku, josta paljastui tämä Beauty Kitchenin kasvoöljy. Öljyssä on käytetty mm. vadelman siemenöljyä ja ruusunmarjaa. Todella kiinnostava tämäkin ja tykkää kasvoöljyistä etenkin talvella.


Kalenteri yllätti todella positiivisesti! Sisällä on lukuisia täysikokoisia tai todella riittoisia pakkauksia. Tuotteissa ei ollut itselle kuin muutama huti, joten sisältökin oli timanttinen. Kaikki tuotteet on luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia, valta osa myös vegaanisia. Ihonhoidosta pitävälle todella loistava hinta-laatusuhteen sisältämä kalenteri, jonka sisältö on monipuolinen ja itse kalenterikin tyylikäs. Tämän perusteella haluan kyllä ensi vuonna tämän uudelleen!

Miltä vaikutti sisältö? Olitko kuullut kalenterista?
14 kommenttia on "Holland&barrett joulukalenterin 2019 unboxaus"
  1. Tosi kivanoloinen kalenteri, vaikka tykkäsin ehkä vähän enemmän siitä Pipboxin sisällöstä :) Tästäkään firmasta en ollut aiemmin kuullut, joten oli kiva seurata myös näiden vähän vähemmän tunnettujen kalenterien sisältöjä :) tuo viimeisenä tullut öljy ja merkin oma seerumi olivat ehkäpä omat suosikkini näistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipbox kalenteri oli meikkipainotteinen joten itsekin tykkäsin siitä hitusen verran enemmän mutta tästäkin kalenterista tykkäsin kovasti sen monipuolisen sisällön ja kiinnostavien tuotteiden ansiosta. Ihonhoitoakin käytän päivittäin joten varmasti tulee monia mielenkiintoisia tuotteita testiin tämän myötä 😁

      Poista
  2. Vau! Kalenteri oli minulle entuudestaan tuntematon. Hyviä ja kiinnostavia tuotteita! Kiitos postauksesta - oli mukava nähdä, mitä kalenterin luukkujen takaa löytyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🥰 kalenteri oli tosiaan hiukan tuntemattomampi mutta erittäin kiinnostava

      Poista
  3. Tässä oli kyllä kiva sisältö! Tuotteet oli mun silmiin mielenkiintoisia, mutta kuitenkin tosi käyttökelpoisia ja itsekin saisin näistä varmasti suurimman osan otettua käyttöön :)

    Mulle tää kalenteri oli täysin uusi tuttavuus, joten senkin takia oli tosi kiva kun kerroit tästä tarkemmin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kyllä tuohon myyntihintaan nähden erinomainen sisältö sillä usein edullisissa kalenterissa on paljon turhaa täyte tavaraa. Tässä ei sellaisia ollut oikeastaan yhtään

      Poista
  4. Ihan mielenkiintoinen sisältö kyllä! Olisi suurin osa tullut itsellekin käyttöön. :) Tuo hammastahna kyllä oli ehkä vähän pöljä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hammastahna oli kyllä vähän outo valinta kalenteriin ja muutenkin hassu tuote. Mutta muutama huti tuote ei kyllä kokonaisuutta huononna

      Poista
  5. Pitäisköhän sitä itsekin hankkia tuollainen rolleri, kun kaikki sitä hehkuttaa. Vaan ehtisköhän sitä käyttää, kun muutenkin vauva-arjessa oma hoito jää niin vähälle :D Miten sä käytät sitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jade rollerin käyttö on helppoa ja vaivatonta. Onnistuu hyvin kiireisessäkin arjessa. Itse käytän rolleria esim. siten että laitan kasvoille sheet maskin ja rullailen hetken aikaa naamion päällä. Rullailu tehostaa seerumin imeytymistä ja aktivoi pintaverenkiertoa. Toinen vaihtoehto on levittää kasvoille seerumi ja vetää rollerilla pitkiä vetoja kasvojen keskeltä ulospäin. Parin minuutin käsittelyä voi toistaa muutaman kerran viikossa 😊

      Poista
  6. Kiva sisältö, olisin iloinen tosta jade-rollerista kun sellasta en ole päässyt kokeilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jossain tulee vastaan niin kannattaa ehdottomasti kokeilla. Guasha ja rolleri on nyt viimeisimpiä kasvohoito trendejä😁

      Poista
  7. mulla oli tää sama! tykkäsin kovasti sisällöstä. ja tosi edullinenkin oli.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnan puolesta ei todellakaan ollut pilattu! Toivottavasti tekevät kalenterin ensikin vuonna :)

      Poista