tiistai 5. toukokuuta 2020

Boxycharm huhtikuu 2020



Huhtikuun Boxycharm on vihdoin täällä. Odotin omaa boksiani aika kauhulla, koska olin lukenu niin monen pettyneen huhtikuun boksiin. Boxycharmilla oli ilmeisesti ollut joku bugi järjestelmässä ja monet tilaajat eivät olleet saaneet lainkaan valitsemaansa tuotetta. Odotin itse boksia kovasti, sillä olin valinnut boksiin yhden Elemiksen tuotteen, jonka kovasti halusin saada. Onnekseni boksia avatessa sain huokaista helpotuksesta, sillä valintani oli osunut oikein ja sain haluamani Elemiksen tuotteen. Boksi ei ollut minusta Boxycharmin parhaimmistoa, mutta silti ihan kiva kokonaisuus. Katsotaan sisältö sitten tarkemmin.




Lavish Neon eye brush collection ~ 30$

Boksin yksi vähiten kiinnostavista tuotteista oli tämä värikäs silmämeikkisivellinpakkaus. Siveltimet itsessään olivat hauska pirtsakan väriset, mutta ne eivät kuitenkaan vakuuttaneet minua. Ehkä tällaiset räikeän väriset siveltimet antavat jotenkin halvan vaikutelman. Toiseksi siveltimistä vain pinkki häivytyssivellin olisi ollut omiin tarpeisiini sopiva ja hyödyllinen, joten päätin laittaa paketin suoraan eteenpäin. Koin muut siveltimet vähän turhiksi omaan käyttöön, sillä harvemmin tulee meikkailtua tuollaisella oranssilla teräväkärkisellä siveltimellä ja keltainen on yksinkertaisesti liian pieni oikein käytettäväksi muuhun kuin rajausten tekemiseen.




Iconic London Illuminator ~ 41$

Boksin arvokkain tuote oli Iconic Londonin nestemäinen highlighter sävyssä original. En oikein itse perusta näihin nestemäisiin highlightereihin enkä olekaan koskaan oppinut niitä käyttämään. Päätin siis pistää myös tämän avaamattomana kiertoon. Jotenkin muistelen, että Boxycharmista on joskus aikoinaan tullut samanlainen tuote. Ehkä se oli eli brändiltä, mutta samanlainen nestemäinen highlighter kuitenkin, joten harmitti aika lailla, että boksin arvokkain tuote ei sopinutkaan itselle.




TonyMoly I'm real sheet mask setti ~ 9$

Rakastan sheet maskeja ja niitä onkin aina kiva saada kauneusbokseista, vaikka ne ei kovin arvokkaita sinällään olekaan. TonyMoly on korealainen brändi ja pääsääntöisesti pidän kyllä heidän tuotteistaan, mutta nämä kasvonaamiot eivät valitettavasti muistamani mukaan ole kovin istuvia. Taidan kokeilla yhtä ja päättää sitten loppujen kohtalosta. Kiva kuitenkin, että tällä kertaa naamioita tuli erilaiset variaatiot. Yleensä Boxycharmin mukana on tullut saman brändin samanlaisia naamioita kolme kappaletta, joka on sinällään vähän tylsä, koska tuote on täysin sama. Kaktus naamio kiinnostelee tällä hetkellä eniten.




Elemis Superfood cica calm cleansing foam ~ 32$

Elemiksen tuotteet on aivan ihania ja yleellisiä. Moneen brändin tuotteeseen olenkin kovasti ihastunut, mutta ne on yleensä aika arvokkaita, mikä on jarrutellut ostohalujani. Valitsin tämän vaahtoputsarin boksiin, koska olen aivan rakastunut vaahtoaviin kasvonputsausaineisiin. Ne putsaavat kasvot hellästi ja kuivattamatta, minkä lisäksi ne on kevyen vaahtoavan koostumuksen ansiosta todella helppo levittää iholle. Tämä putsari on täynnä ihania superfoodeja iholle ja sen kosteuttava koostumus rauhoittaa ihoa. Kuulostaa erittäin hyvältä.




Benefit cosmetics The porefessional face primer ~ 32$

Benefit on ihan huikea meikkibrändi ja heillä onkin kiinnostavia tuotteita. Olinkin tosi innoissani tästä Benefitin siloittavasta primerista, joka tasoittaa ihohuokosia ja häivyttää juonteita. Primeri on kevyt ja tekee ihosta silkkisen pehmeän. Se myös sisältää ihoa suojaavaa E-vitamiinia. Olen käyttänyt tätä samansarjan pinkkiä helmiäisprimeria ja se oli aivan huikea, joten uskon rakastuvani myös tähän primeriin. Tämä olikin Elemiksen lisäksi boksin kiinnostavin tuote.




Huhtikuun boxycharmissa oli niin hyvät kuin huonot puolensa. Kaksi viidestä tuotteesta oli erittäin kiinnostavia, mikä minusta on kuitenkin aika pieni prosentti koko boksin sisällöstä, joten tällä kertaa ei ihan osuttu nappiin. Viimeiset pari kuukautta boxycharmin sisällöt ei minusta henkilökohtaisesti ole olleet niin kiinnostavia, mutta toivottavasti parannusta tapahtuisi nyt kesää kohti mentäessä. Kyllä tästäkin boksista silti vielä voiton puolelle jäätiin, sillä boksi kustantaa kuukaudessa 25$. Oman boksin voit tilata täältä. Boxycharmin lähetys Suomeen ei onnistu ilman välitysfirmaa, joten suosittelen tekemään osoitteen Planet Expressille ja lähettämään paketin sitä kautta Suomeen. Planet express on halvin ja toimivin yritys eikä ole hukannut vielä yhtään lähettämääni pakettia. Planet express osoitteen pystyt luomaan täältä.
6 kommenttia on "Boxycharm huhtikuu 2020"
  1. Sulla oli kiva sisältö tässä! Tai nojoo, noi siveltimet nyt voi jättää ihan omaan arvoonsa :D Mulla olis myös päässyt vaan se häivytyssivellin käyttöön, mutta parempi laittaa toi setti ihan kokonaisuudessaan eteenpäin. Iconic Londonin Illuminator periaatteessa kiinnosti mua, mutta tajusin oikeestaan tota sun tekstiä lukiessa, että niin - enhän mäkään välitä nestemäisistä highlightereista :D Tai ne on ihan ok, jos on aikaa meikata, mutta arkiaamuisin en missään nimessä lähtisi sellaisen kanssa leikkimään, vaikka puuterinen highlighter mulla aina onkin meikissä mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän sama juttu noiden nestemäisten highlightereiden kanssa. Ne pari kertaa mitä olen testannut niin on kyllä olleet aika leikkimistä ja normi aamuina ei todellakaan ole siihen aikaa. Ehkä vielä joskus...?

      Poista
  2. Mie olisin mieluummin ottanut vaikka nuo siveltimet kuin sen Zoevan paletin, jota en edes valinnut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh no voi kurjaa. Toivottavasti eivät jatkossa töpeksi tuon valinnan kanssa!

      Poista
  3. Huhtikuu ei kyllä tainnut olla Boxylle se kaikkein paras kuukausi :/ Onneksi sä onnistuit kuitenkin saamaan tuon valintatuotteen :) Mullehan tosiaan tuli väärä tuote ja harmittaa, etten sitä oikeaa saanut :/

    Mulle tuli kans tuo Iconic Londonin highlighter ja sitä olen nyt käyttänyt meikkivoiteen seassa. Yksinään käytettynä tuo on harmillisesti liian tumma, mutta meikkivoiteen seassa menee ja tuo kaunista hehkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ollut ei, jännä että onnistuivat sössimään oikein huolella. Toivottavasti jatkossa ei tapahdu samanlaista virhettä enää :(

      Poista