perjantai 29. toukokuuta 2020

Toukokuun kosmetiikkasuosikit

* merkityt tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Kuukauden suosikkipostauksia on aina jotenkin todella kiva kirjoittaa. Mielelläni blogissa ja instagramissa suosittelen teille tietysti niitä hyviä tuotteita, mutta kuukauden läpileikkaus ja kooste niistä kaikkein parhaimmista tuotteista on aina jotain, mistä kertomista odotan kaikkein eniten. Toukokuun aikana opiskelu kiireet ja stressi on hellittäneet ja katseet alkavat pian siintää alkavassa kesälomassa. Toukokuu olikin osaltani valon ja ilon kuukausi, mistä energiaa ammentaneena ehdin myös testailla paljon uusia tuotteita ja meikata pitkästä aikaa useammin kuin koko keväänä. Tässä suosikkipostauksessa onkin mukana sekä meikkituotteita että myös aivan loistava hiustuote. Hiustuotteita harvemmin onkaan näissä suosikeissa näkynyt, mutta nyt suosittelen kyllä ilolla. Lähdetäänpä ottamaan selvää mitä kaikkea kiinnostavaa onkaan tulossa.




* Maria Nila Cleansing powder

Pesen hiukset yleensä joka toinen päivä, joskus joka kolmas päivä. Varsinkin kesällä hiukset tahtovat rasvoittua hikoilusta jo yhdessä päivässä, joten kuivashampoot on ihan ehdoton juttu. Monet kuivashampoot jättävät kuitenkin hiuksiin ikävästi jauhemaisia raitoja ja tunne on likainen, vaikka hiukset jotenkuten puhtailta näyttävätkin. Maria Nilan hiuspuuteri on aivan loistava kuivashampoo, joka on hienojakoista puuteria. Puuteria sirotellaan pakkauksesta varovasti hiusten tyveen ja harotaan hiukan sormin tai harjataan pois. Parasta tässä puuterissa on sen hienojakoinen kevyt koostumus, joka ei jätä hiuksiin mitään merkkejä kuivashampoosta, mutta freesaa sitäkin tehokkaammin. Hiusista tulee kuin vastapestyt (toki sillä erolla, että ne eivät ole aivan yhtä liukkaat ja kiiltävät kuin pesun jälkeen) ja tämän avulla saa hiustenpesuväliä pidennettyä helposti 1-2 päivää.

Kaikissa testaamissani Maria Nila tuotteissa on myös aivan super herkulliset tuoksut. Niin myös tässä kuivashampoossakin. Tosin tuoksu ei jää hiuksiin levityksen jälkeen eikä se oli nenää ärsyttävä, toisin kuin aerosolikuivashampoot. Vahva suositus tälle tuotteelle, jos etsit hyvää kuivashampoota! Tuote on parabeeniton, sulfaatiton, täysin vegaaninen ja pakkaus on 100% ilmastokompensoitu.

Tuotetta myy mm. Stockmann, Eleven*, Nordicfeel* ja Bangerhead*.




* MON|SUN Easy daybreak body lotion

Olen ylistänyt tätä MON|SUN vartalovoidetta blogissani ja instagramissani jo aikaisemmin. Kirjoittelin brändin kevät uutuuksista toukokuun alkupuolella ihan oman postauksen, jonka voit käydä lukemassa täältä. Tämä kaurauutetta sisältävä vartalovoide imeytyy hetkessä ja kosteuttaa kuivaakin kuivempaa ihoa niin hyvin, ettei kuivuudesta enää ole tietoakaan. Rakastan myös tämän voiteen jasmiinin kukan tuoksua ihan älyttömästi. Voisin ihan oikeasti sanoa, tämän olevan kaikkien aikojen paras vartalovoide.

Tuotetta myy Kicks täällä* ja tuote on tällä hetkellä Kicks members jäsenille -30% alessa.






The balm Autobalm GRL PWDR

Sain tämän The balmin minikasvopaletin ipsy plussan mukana maaliskuussa ja olen aivan rakastunut tähän. Siitä lähtien kun paletin käsiini sain, en ole muita kasvopaletteja enää käyttänytkään. Näppärän kokoinen metallisessa säilytysrasiassa on kaksi poskipunasävyä, yksi aurinkopuuteri ja yksi highlighteri. Kaikki kasvojen korostamiseen ja varjostamiseen tarvittavat sävyt siis. Varsinkin kaksi poskipunaa ovat aivan upeita sävyiltään ja sopivat hyvin sekä vaalealle iholle, että vähän tummemmalle päivettyneelle iholle. Poskipunat ovat raikkaita ja vaikka aurinkopuuteri kuvassa näyttää tosi tummalta, niin varovaisesti sutimalla välttää överit ja saa kauniin varjotuksen poskipäihin.

Tämä paletti on myös ihan loistava matkapaletti pienen näppärän kokonsa puolesta. Pannut eivät ole järin suuria, joten tätä varten kannattaa hankkia pieni tai keskikokoinen kasvosuti. Massiivisella siveltimellä helposti swaippaa sävyä viereisestäkin pannusta. The balmin erityinen vahvuus on hauskat leikkisät pakkaukset sekä laadukkaat pigmenttiset tuotteet, joihin ainakin itse ihastun kerta toisensa jälkeen uudestaan.

Tuotetta myy Cocopanda* ja tällä hetkellä -15% tarjouksessa.




Murad AHA/BHA exfoliating cleanser

Tämä kasvojenpuhdistustuote sisältää AHA- ja BHA-hedelmähappoja sekä salisyylihappoa, jotka tehokkaasti kuorivat ja kirkastavat ihoa. Kuorinnassa on mukana myös pieniä jojoba rakeita, jotka tehostavat kuorintaa mekaanisesti. Voidemainen puhdistustuote vaahtoaa kasvoilla ja sen sisältämä hyaluronihappo jättää kasvot pesun jälkeen ihan erityisen pehmeiksi ja kosteutuksi. Tässä tuotteessa on miedohko tuoksu ja se on hellävarainen ja sopiva ihan jokaiselle ihotyypille. Rasvoittuvalle sekoiholle tuotetta suositellaan käytettäväksi vaikka joka päivä, mutta normaalille tai kuivalle iholle suositellaan vain 2-3 kertaa viikossa. Itse käytän tätä ylläpitävänä puhdistustuotteena muutaman kerran viikossa ja olen saanut ihon pidettyä tosi hyvässä kunnossa. Pidän kovasti tämän kuorivasta ja kirkastavasta vaikutuksesta, minkä huomaa heti pesun jälkeen. Kuorivien ominaisuuksien vuoksi tämä on erinomainen tuote myös miehille jokapäiväiseen kasvojenpuhdistukseen, sillä miesten iho on yleensä naisten ihoa paksumpi ja kestääkin kuorivia tuotteita siksi paremmin. Tämä tuote on ihan extra riittoisa, sillä jo pienen pieni määrä riittää koko kasvojen käsittelyyn.

Tuotetta myy Stockmann.




* Lavera Hyaluron liquid foundation

Olen löytänyt aivan ihastuttavan meikkivoiteen, joka on koko kevään ollut ahkeralla käytöllä. Laveran luonnonkosmetiikka meikkivoide on vegaaninen ja NaTrue-sertifioitu. Meikkivoiteen ohut koostumus levittyy tasaisesti ja tekee ihosta tasaisen ilman, että ihon pinta näyttäisi liian meikatulta. Meikkivoide on keskipeittävä ja kevyt, mikä tekeekin tästä aivan täydellisen kesämeikkivoiteen. Iho tuntuu tämän alla hengittävän ja meikkivoiteen sisältämä hyaluronihappo sekä luomumanteliöljy kosteuttavat ihon pintaa. Olen käyttänyt kevään aikana sävyä Ivory light, joka on todella sopiva vaalealle pohjoismaalaiselle iholle. Nyt kesän aikana ihon päivettyessä (ja itseruskettavia käyttäessä) olen taas siirtynyt sävyyn Honey sand, joka on aavistuksen tummempi ja beigempi kuin ivory light. Parhaiten meikkivoide levittyy pyörivin liikkein meikkivoidesiveltimellä (kabuki on ehdottomasti paras).

Tuotetta myy mm. Prisma kautta maan, Ecco-verde, Stockmann, Sokos ja Vallaton.


Monipuolinen setti suosikkeja meikeistä ihon- ja hiustenhoitoon. Kiinnostaisi kuulla oliko joukossa teille tuttuja tuotteita tai onko jotain erityistä kesäsuosikkia, jota minun olisi ihan pakko testata.


6 kommenttia on "Toukokuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Olipa kivoja suosikkeja<3 Mä sain just itselleni myös ton theBalmin paletin ja sen sävyt on kyllä kauniit! Oon aina tykännyt theBalmin tuotteista, joten toi paletti oli senkin puoleen ihan loistava lisä kokoelmiini :) Maria Nilan hiuspuuteri kuulostaa myös hyvältä. Tosin mä en tiedä kuinka paljon enemmän mulla menisi tollaisen tuotteen kanssa aikaa, kun nyt oon niin tottunut vain suihkimaan kuivashampoon pikaisesti hiuksiin ja vähän haromaan/harjaamaan hiuksia sen jälkeen :D Arvostan arkena nopeita ratkaisuja hiusten kanssa, mutta esimerkiksi viikonloppuisin toi voisi olla mullekin tosi hyvä tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TheBalmilla on kyllä niin huikeita tuotteita. Yllätyn siitä aina uudelleen vaikka tiedänkin jo että brändilla on laadukkaita meikkejä <3

      Itse asiassa tuo hiuspuuteri on todella helppo ja nopeakäyttöinen. Mulla ei mene sen kanssa yhtään sen pidempään kuin suihkutettavienkaan kuivashampoiden kanssa. Parasta tuossa on juuri se, ettei tämän kuivashampoon tarvi antaa vaikuttaa ollenkaan vaan heri sirottelun jälkeen sen voi pyyhkiä pois ja hiukset on puhtaat :D

      Poista
  2. Maria Nilan hiustuotteet on kyllä huikean hyviä. :) Täytyypä testata joskus tuo hiuspuuteri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen aivan rakastunut brändiin nyt muutamia heidän tuotteitaan testattuani <3

      Poista
  3. Tuo hiuspuuteri kuulostaa mielenkiintoiselta! En olekaan kyseiseltä brändiltä mitään tainnut testailla, mutta kuulostaa hyvältä :) The Balmin paletti on huippu! Mä tykkään kans siitä todella paljon. Kivat sävyt ja loistava laatu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maria Nilan hiustuotteita suosittelen kyllä lämpimästi, en ole vielä pettynyt kertaakaan! <3

      TheBalmin meikit on kyllä kulttimaineisia eikä suotta!

      Poista