perjantai 8. toukokuuta 2020

Ipsy plus huhtikuu 2020 - full bloom



Tänään unboxataan huhtikuun ipsy plus, jonka teemana oli tietysti loppukevään kukkaluisto. Boksin sisältö olikin tällä kertaa pitkään aikaan oikein loistava ja ehdin ihastua yhteen jos toiseenkin tuotteeseen. Niille jotka eivät vielä tiedä, niin ipsy plus on kauneusboksi Jenkeistä ja se sisältää vain täysikokoisia tuotteita. Boksin hinta on 25 dollaria kuukaudessa ja tilaukseen pääset täältä. Boksia ei saa tilattua suoraan Suomeen, mutta välitysfirman kuten Planet expressin kautta boksit saa kätevästi kuljetettua pientä lisämaksua vastaan. Planet express osoitteen saat luotua täällä.
Pidemmittä puheitta availlaan boksi ja postauksen lopusta löytyy myös pari ostamaani extra tuotetta.





Shaina B Miami mini Miami eyeshadow palette ~ 20$

Ipsyn mukana tulee aika usein luomiväripaletteja, mutta viime aikoina on ollut luomivärien suhteen vähän hiljaisempaa. Olikin kiva yllätys saada pitkästä aikaa taas uusi luomiväripaletti. Brändistä en ole ikinä kuullutkaan, mutta paletti on varsin persoonallinen ja suloinen pienin flamingon kuvin. Sävymaailma paletissa on varsin maanläheinen ruskean eri sävyissä. Alarivissä on mattaiset sävyt ja ylärivissä metalliset sävyt. Vaikka paletti on sävyiltään hyvin neutraali ja vastaavia sävyjä löytyykin varmasti muistakin omistamistani paleteista, niin jotenkin tykkään tästä todella paljon. Paletti sopii loistavasti arkikäyttöön ja reilun kokoisista pannuista riittää käytettävää pitkäksi aikaa. Metallisista sävyistä lähtee myös aika upeasti pigmenttiä, joten tästä paletista tulee varmasti yksi luottopalettini simppelissä arkimeikissä.




Starskin Vip sheet mask ~ 30$

Sheet maskeja on aivan ihana saada kauneusbokseista, varsinkin näin arvokkaita naamioita. Itse en ikinä raaskisi ostaa 15$ arvoista yksittäistä naamiota, sillä mun kipuraja menee parissa eurossa. Testaan kuitenkin oikein mielelläni. Tämäkin bärndi on minulle tuntematon.




Tarte tarteist double take eyeliner ~ 24$

Ipsy on viimeisen puolen vuoden aikana tainnut lähettää ihan jokaisessa boksissa uuden eyelinerin ja pakko sanoa, että alan pikkuhiljaa olla aika kypsä linereihin. Helmikuussa teinkin valituksen ipsylle ja maaliskuussa taisi olla pitkään aikaan ensimmäinen kuukausi, kun en saanut lineria boksissa. Nyt asiassa ollaan taas palattu näemmä vanhaan tuttuun kaavaan. Tällä kertaa minua ei kuitenkaan harmittanut asia niin paljon, sillä Tarte on brändinä yksi suosikeistani ja tässä kaksipäisessä linerissä on sekä nestemäinen että kynämäinen lineri, joten se tekee tuotteesta normaaleja linereita kiinnostavamman.




Bloomeffects Dutch dirt mask ~ 49$

Huhtikuun boksiin on todellakin onnistuttu mahduttamaan useampi tuntematon brändi, joka on tosi kiva juttu. Tämä älyttömän arvokas kasvonaamio alkoi kovasti kiinnostaa, sillä se sisältää kasviperäisiä entsyymejä, jotka syväpuhdistavat, kuorivat ja virkistävät kasvojen ihoa. Naamiolla on myös ihohuokosia supistava vaikutus. Naamio sisältää laavasavea ja vulkaanista hiekkaa sekä lukuisia muita kiinnostavia ainesosia. Tästä olen tosi innoissani!




Girlactik Beauty Jello gloss balm ~ 18$

Girlactic bärndi on tullut mulle tutuksi jo aikaisemmin näiden Jenkki boksien kautta ja tykkään brändistä. Brändin huulirasva ei ole mikä tahansa tavallinen huulirasva, sillä tämän koostumus on hieman hyytelömäinen ja tuntuu huulilla aivan ihanalta ja kosteuttavalta. En ole ikinä käyttänyt mitään vastaavaa huulirasvaa ja tämä tuntuukin aivan super hyvältä. Huulivoide sisältää avokadoöljyä sekä E-vitamiinia, jotka noitavat kuivia huulia. Eipä ole huulet kuivina olleetkaan enää tämän käytön aloittamisen jälkeen. Aivan huippu tuote.


EXTRAT:



Ipsy bokseihin saa pientä lisämaksua vastaan valita myös extra tuotteita. Valitsin tällä kertaa Ciate Londonin täysikokoisisen Triple Shot XXL mascaran. Olen kovasti viime aikoina ihastunut brändin tuotteisiin ja haluan myös päästä testaamaan heidän ripsiväriä. Harja vaikutti tosi hyvältä, kärkeä kohti kapenevalta mutta sopivan tuuhealta levittämään värin tasaisesti ripsiin. Testataan ja katsotaan mihin tästä on.




Mukaan lähti myös minikokoinen Neogen Dermalogyn real vita c serum. Rakastan erilaisia seerumeita ja C-vitamiini on iholle hyväksi. Jotkin C-vitamiini seerumit voivat kuitenkin ärsyttää ihoa, joten testaan miten tämän kanssa käy.

Kolmas extra tuote oli Eco lips lipcrub eli huulikuorinta. Huulikuorinnat on todella tehokkaita ja toimivia kuivien huulien ensiapuun ja käytänkin kuorintoja säännöllisesti, jos huulet ovat rohtuneet.


Ipsy plussan arvo oli huhtikuussa 141$ joka on varsin hyvä arvo boksin ostohinnan ja postikulujen jälkeen. Sisältökin oli pitkästä aikaa aivan loistava ja innolla odottelenkin jo toukokuun boksia saapuvaksi.

Mitä fiiliksiä huhtikuun boksin sisältö herätti?
4 kommenttia on "Ipsy plus huhtikuu 2020 - full bloom"
  1. Kivoja tuotteita! Tarten liner erityisesti kiinnostaa

    VastaaPoista
  2. Ton eyelinerin pelasti mun silmissä se, että se on Tartelta ja toi on tosiaan vähän erilainen kuin ne perus tussilinerit. Mutta olisin silti mieluummin ottanut jotain muuta ton tilalle :D Luomiväripaletti oli tässä boksissa ehdottomasti mun suosikkini, se vaikutti ihan huippuhyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, mulla alkaa kyllä vähän tulla raja vastaan noiden linereiden kanssa ja olen vähän jo harkinnut koko boksin tauolle laittamista jos sama meno vielä kauan jatkuu. Pitää seurata tilannetta.
      Paletti oli ihana! <3

      Poista