lauantai 16. toukokuuta 2020

Lookfantastic beauty box toukokuu 2020

* yhteistyössä Lookfantastic.fi kanssa



Toukokuun Lookfantastic beauty box on vihdoin täällä!

Lookfantastic beauty box on kuulunut pitkään mun suosikki kauneusboksien joukkoon. Tilasinkin boksia yli vuoden ja pistin sen loppu vuodesta hetkeksi tauolle, koska halusin keskittyä käyttämään varastoista kosmettiikkaa pois ennen uusien tilaamista. Sain nyt yhteistyön muodossa toukokuun "The botanical edition" boksin ja vitsi miten kovasti boksi ilahdutti taas pitkästä aikaa. Toukokuussa teema näkyy boksissa siten, että valitut tuotteet tarjoavat kasvien voimaan ilman haitallisia kemikaaleja. Itse olen nykyään hyvin tarkka siitä, mitä iholleni laitan, joten tällainen teemaboksi sopi minulle enemmän kuin loistavasti.




Lookfantasticille tuttuun tapaan kauneusboksi on aina pakattu upeaan pahviseen laatikkoon, joka on tukeva ja kuukausittain vaihtuvan teeman mukainen. Olen säilyttänyt aina kaikki boksit jatkokäyttöä varten esimerkiksi lahjojen paketointiin tai meikkien ja muiden pikkuesineiden säilyttämiseen. Tämä mintunvihreä laatikko sopi hyvin tämän kuukauden teemaan ja boksista paljastui kuusi mielenkiintoista kauneustuotetta. LF beautyboksin mukana tulee aina kattava esittelyvihkonen, missä on esitelty kaikki boksin tuotteet sekä annettu muitakin kauneuteen liittyviä vinkkejä. Selkeä ero mitä huomasin viimesimpään tilaukseeni viime vuoden puolella oli se, että Britti Elle ei enää tule boksin mukana.




Toukokuun boksi sisälsi tosiaan kuusi tuotetta, joista kaksi oli peräti meikkejä. Boksin sisältö oli tasaisen varmaa LF boksien tasoa, mutta mitään erityistä wow-fiilistä tämä ei tuonut. Mukana oli kuitenkin mulle erittäin mieluisia brändejä, kuten Avant, Eyeko ja Korres. Lähdetään kurkkailemaan tarkemmin boksin sisältöä.




Dr Lipp 100% Natural moisturising colour lip tint in sweet potato ~ 3£

Dr Lipp huulituotteet on minulle jo ennestään tuttuja ja niiden ihanan kosteuttava tuntu huulilla sekä loistava pigmentti on tehnyt näiden huulivoiteiden käytöstä helppoa ja mieluisaa. Tämä super kosteuttava ja pigmenttinen huulivoide sisältää vain 4 luonnollista ainesosaa ja sävyn tämä huulivoide saa bataatista. Bataatti raaka-aineena huulivoiteessa kuulostaa vähintäänkin eksoottiselta, mutta hyvin näyttää toimivan. Huulilla tämä voide on kuitenkin lähes väritön, mutta antaa kauniin kiillon ja ihanan kosteutuksen, ilman että huulet jäävät lainkaan tahmean tuntuisiksi. Boksissa tuli 3ml tuubi. Olisin kyllä kovin mielelläni ottanut tuotteesta ihan täysikokoisen version.




Korres Hydra-biome probiotic superdose face mask ~ 9,40£

Korres on yksi suosikki brändeistäni ja ilahduinkin kovasti brändin kasvonaamiosta, joka boksista löytyi. Tämä kasvonaamio sopii kaikille ihotyypeille, mutta se on erityisen hyvä juuri herkälle iholle. Naamio lupaa pehmentää, kosteuttaa ja viilentää, mikä näin kesää kohti mentäessä tuntuu erittäin hyvältä. Testaan mielenkiinnolla, sillä rakastan erilaisia kasvonaamioita.




Magn!tone London Wipe out eco friendly microfibre cleansing cloth ~ 10£

Boksista löytyi myös meikinpoistoliina, jotka ovatkin varsin suosittuja olleet viime aikoina. Meikinpoistoliinalla saa meikin putsattu kasvoilta ilman puhdistusaineita. Liina kastellaan märäksi, minkä jälkeen kostealla liinalla pyyhitään kasvot ja meikki on tiessä. Vieraksuin itse aluksi näiden liinojen toimintaperiaatetta, mutta lopulta ihastuin näihin täysin. Liinat on tosi käteviä varsinkin sellaisina iltoina, kun olen liian väsynyt tekemään syvällistä putsausta monen putsarin kanssa. Liina pääseekin ehdottomasti käyttöön tulevaisuudessa ja se on todella super pehmeä, mikä tuntuu iholla aivan taivaalliselta.




Eyeko Mini eyebrow gel ~10£

Boksin toinen meikkituote oli Eyekon kulmageeli. Geeli on hailakan ruskea, mikä näin vaaleahiuksiselle sopii täydellisesti. Harjaosa on kapea ja sopivan pieniä, jotta geeli on helppo levittää myös kulmien kärkeen. Itse käytän nykyään lähes poikkeuksetta pelkästään kulmageelejä niiden helppouden ja nopeuden takia, joten tämä on enemmän kuin tervetullut testiin.




Balance me Hualyronic plumping mist ~ 10£

Tämä suihkepulloon pakattu kasvovesi sisältää hyaluronihappoa ja sen tehtävänä on kirkastaa ja kosteuttaa kasvoja. Kyseinen kasvosuihke on voittanut palkintojakin, joten kyseessä pitäisi olla varsin loistavan tuotteen. Kasvovetta voi käyttää osana ihonhoitorutiinia, meikin kiinnittämiseen tai raikastamaan kasvoja kesken päivän. Testasin tätä ja ainakin tässä pienessä pullossa sumu on niin voimakas ja kohdentuu voimakkaasti vain yhteen kohtaan kasvoilla tehden koko naamataulusta aivan märän, joten en voisi kuvitellakaan käyttäväni tätä meikin kiinnittämiseen. Ensi kerralla laitan tätä kasvoille ehkä ihan turvallisesti vanulapulla.




Avant Ultimate hyaluronic acid resurfacing duo moisturiser ~ 100£

Boksin tähtituote oli tämä Avantin super arvokas kasvovoide. Olen muutamia brändin tuotteita testannut ja aina kovasti pitänyt, mutta oma budjetti ei todellakaan riittäisi näiden ostamiseen ihan normaali elämässä. Siksi näitä luksus brändejä on ihan mahtava saada näiden kauneusboksien kautta. Kyseinen voide sisältää hyaluronihapon lisäksi sheavoita ja manteliöljyä, jotka auttavat tekemään ihosta nuorekkaan ja kosteutetun. Tämä oli ehdottomasti boksin helmi.




Kesäkuun boksin sneak peek löytyi esittelyvihkosen takaa ja seuraava boksi sisältääkin yleellisen Molton Brown suihkugeelin. Muut viisi tuotetta ovat vielä yllätys, joten ne saa selville vasta kesäkuun boksin yhteydessä.





Kauneusboksin voi tilata itselleen kuukaudeksi, 3 tai 6 kuukaudeksi taikka ihan koko vuodeksi kerrallaan. Boksin hinta on sitä edullisempi, mitä pidemmäksi aikaa kerralla tilauksen tekee. Boksin tilaukseen pääset *täältä
Boksin on muuten ihan loistava lahjaidea kevään valmistuneille. Nuorelle voi olla vaikea keksiä lahjaa, mutta kuukausittainen beauty box sisältää ilahduttavia kauneustuotteita, jotka varmasti pääsevät käyttöön. Mikäpä olisikaan siis paras tapa hemmotella valmistunutta! Toukokuun boksi on myyty jo loppuun, mutta saatavilla on mysteeriboksi ja tilauksen voi toki aloittaa vasta kesäkuun boksista.

Minulla on teille myös alekoodi, joka käy Lookfantastic verkkokauppaan. Koodilla GA20 saatte tämän vuoden loppuun asti -20% normaalihintaisista tuotteista tämän linkin takaa. Aivan kaikkiin tuotteisiin alekoodi ei käy, mutta valikoima on laaja ja koodilla saa alennusta lähes mistä vain. Nyt onkin hyvä tilaisuus käydä täydentelemässä kosmetiikkavarastoja huokeaan hintaan.




Mitä ajatuksia toukokuun boksin sisällöstä?
6 kommenttia on "Lookfantastic beauty box toukokuu 2020"
  1. Balance me-suihke on ihana ♥ Muutoin boksi ei ehkä parhaimmistoa mutta ihan jees. Mä tein myös radikaalin päätöksen ja lopetin boksin. Niin paljon nyt testaamatonta kosmetiikkaa, että pakko saada kaappeja tyhjäksi ennekuin tilaan lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se balance me suihke tulee pullosta ulos tosi tiukkana spraynä eikä lainkaan tasaisena sumuna, joten sitä on vähän ikävä käyttää. Toisaalta tykästyin kovin siihen Korresin kasvonaamioon, joka onkin aivan ihana.
      Jep mä niin ymmärrä sua Maikku. Olen itsekin joutunut hillitsemään ostohimojani, koska nyt on vaan yksinkertaisesti pakko käytellä varastoja tyhjemmiksi ennen uusien haalimista.

      Poista
  2. Avantin tuotteet on kyllä ihania, jo se yksistään tekee tästä boxista jokaisen euron arvoisen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano. Kyseinen Avantin voide on kyllä ihana ja yleellinen, joten olen todella iloinen, että sen boksissa sain <3

      Poista
  3. Käytän joka päivä liinaa kasvojen putsaukseen jos en käy suihkussa missä kasvot puhdistuvat helpoiten. Ihan parhaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä pelastanut mullakin monta iltaa varsinkin kun on liian väsynyt leikkimään meikinputsausaineiden kanssa :D

      Poista