tiistai 12. toukokuuta 2020

Überwood hiustuotteet curly girl metodiin + arvonta

* tuotteet saatu 4organicTänään esittelen teille huippu mielenkiintoisen saksalaisen brändin Überwoodin. Brändi on valmistanut täysin luonnonmukaisia ja silikonittomia hiustuotteita jo 70 vuoden ajan. Tuotteet valmistetaan kestävästi ja ekologisesti mikä näkyy sen vastuullisesti tuotetuissa raaka-aineissa, mutta myös innovatiivisissa pakkauksissa. Kaikki brändin tuotteet valmistetaan erityisellä polywood-menetelmällä, mikä tarkoittaa sitä, että pakkausten materiaalista viidesosa on mäntyä sekä muita havupuita. Tämä teknologia vähentää muovipakkausten valmistuksessa käytettävää raaka-öljyä jopa 40%. Tyhjän pakkauksen voi normaalisti kuitenkin kierrättää muovinkeräykseen. Pakkaus tuntuukin kädessä vähän puisevalta ja se pysyy paremmin muodossaan kuin tavalliset muoviputeelit.

Überwood tuotteiden taikasana on männyn sydänpuun uute, joka sisältää valtavasti hoitavia ainesosia. Männyn sydänpuulla on antibakteerinen vaikutus ja sen sisältämät aminohapot, flavonoidit, hivenaineet ja eteeriset öljyt antavat hiuksille sen tarvitsemaan hoitoa sekä vahvuutta. Überwoodin tuotteet ovat vegaanisia ja NaTrue-sertifioituja ja ne sopivat täydellisesti myös curly girl metodiin. Sarja kuulostaa siis enemmän kuin täydelliseltä. Testailin kolmea brändin tuotetta ja kerron seuraavaksi tarkemmin kokemuksia tuotteista.
Hiuspohjaa hoitava shampoo

Kuivan ja kutiavan huispohjan pelastus on tässä. Überwood hiuspohjaa hoitava shampoo vähentää ja ehkäiseen hilseen syntyä. Vaikuttavina ainesosina toimii nokkosuute ja männyn sydänpuun uute. Lisäksi shampoon sokeriyhdisteet pesevät hiuspohjan ja hiukset hellävaraisesti ja auttavat ylläpitämään niiden luonnollista kosteustasapainoa, jolloin myös kutina ja hilse pysyvät poissa. Shampoossa ei ole lainkaan synteettisiä hajusteita, jotka voisivat ärsyttää hiuspohjaa. Tuotteessa on hyvin mieto hedelmäinen tuoksu, joka ei ärsytä hajusteallergikkoja.

Shampoo pesee todella hyvin. Hiusten täydelliseen pesuun riittää jo yksi pesukerta ja shampoo antaa mukavasti hiukan lisää kuohkeuttakin hiuksiin. Se vaahtoaa hyvin ja helposti eikä todellakaan kuivata, joten tämä todella lunastaa lupaukset. Kutiava päänahka on tämän käytön aloittamisen jälkeen historiaa ja myös hilse on pysynyt poissa.
Korjaava tehohoito vaurioituneille hiuksille

Tämä tehohoito on tarkoitettu normaaleille ja vaurioituneille hiuksille. Tehohoidon tehtävänä on silottaa hiuksen rakennetta, suojata sitä ulkoisilta haitoilta sekä tehdä hiuksista silkkisen pehmeät. Männyn sydänpuun uutteen lisäksi tehohoito sisältää sheavoita ja iltahelokkiöljyä, jotka yhdessä kosteuttavat hiusta. Vehnäproteiinin tehtävänä on vahvistaa hiusta, joten nämä raaka-aineet todella auttavat vaurioitunutta hiusta palautumaan rasitteista. Tuotetta levitetään shampoo pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, minkä jälkeen se huuhdellaan pois. Ilahduin erityisesti siitä, että vaikutusaika oli kohtuullisen lyhyt. Monissa naamioissa kun tahtoo olla jopa 20-30 minuutin vaikutusaika, enkä ainakaan itse malta ikinä niin kauan odotella. Tämä tehohoito soveltuu myös curly girl metodiin kosteuttavaksi naamioksi, sillä tuote on silikoniton ja täysin luonnonmukainen.

Omassa käytössä koin tämän kohtuullisen hyvänä hoitonaamiona. Oma kihara ja pitkä kuiva hius on kuitenkin hyvin ongelmallinen ja tiedosta, että tarvitsen todella kosteuttavia tuotteita, jotta hiukseni eivät tunnu kuivilta ja hamppuunnu. Valitettavasti tämän naamion kosteustehot eivät omille varsin vaativille hiuksille riittäneet, mutta normaalille hiuksille tämä sopii varmasti oikein hyvin. Pesun jälkeen nimittäin koin, että omat hiukseni olivat aika kuivat ja lisäsin niihin jälkeenpäin kosteuttavia tuotteita ja öljyjä, joilla sain hiukset näyttämään kosteutetuimmilta. Missään nimessä tämä ei kuitenkaan ollut huono tuote, kosteustehot eivät vain itselle riittäneet.
Vahvistava hiusvesi

Tämä oli kaikista testaamistani tuotteista ehdottomasti lemppari. Hiusvesi on tarkoitettu kuivalle ja ärtyneelle hiuspohjalle kosteuttamaan hiuspohjaa, mutta myös vahvistamaan hiusta. Hiusvesi sisältää männyn sydänpuun uutetta, joka vahvistaa päänahan omaa puolustuskykyä sekä koivua ja maté uutetta, jotka tukevat hiuspohjan normaalia toimintaa. Tuotteen sisältämä kofeiini, C-vitamiini ja aminohapot aktivoivat ja vahvistavat hiusjuurta. Tuotetta voi käyttää kuivaan tai kosteaan hiuspohjaan, eikä sitä huuhdella pois.

Hiusvesi on ollut todella loistava apu hilseen ehkäisyssä ja hiuspohjan ärtyneisyyden rauhoittamisessa. Kuivat ja punoittavat läiskät päänahasta ovat hävinneet kokonaan ja päivittäisessä käytössä hilse ei ole enää palannut takaisin. Suihkepullo on todella kätevä, sillä hiusvettä voi suihkia suoraan hiusten tyveen ilman, että käsiä tarvitsee erikseen sotkea. Toiseksi hiusvesi on täysin vesimäistä ja hyvin miedon tuoksuinen, joten sitä voi huoletta käyttää ikään ja sukupuoleen katsomatta. Eikä tämä tahmaa tai jätä hiuksiin mitään jälkiä, joten hiukset voi muotoilla muilla tuotteilla tai jättää vapaana liehumaan miten haluaa.
Überwood onnistui vakuuttamaan minut loistavilla tuotteilla ja innovatiivisilla ekologisilla pakkauksilla. Brändi on nuorekas ja kiinnostava. Erityisesti päänahan ongelmista kärsivälle suosittelen Überwood sarjaa ja myös värjätyille hiuksille löytyy omat tuotteensa. Überwood hiustuotteita voit ostaa 4Organic verkkokaupasta täältä. Kaikki brändin tuotteet maksavat verkkokaupassa 12,50€/pullo.

ALEKOODI

Sain teille lukijoille myös alekoodin 4organic verkkokauppaan. Koodilla WOOD20 saatte kaikista Überwood sarjan tuotteista -20% hinnasta pois sunnuntaihin 17.5.2020 saakka. Nyt onkin mahtava tilaisuus päästä testailemaan tuotteita hiukan edullisemmin hinnoin.

Instagram tililläni @glitteri_addikti on menossa perjantaihin 15.5 saakka arvonta, jossa yksi voittaa kaksi vapaa valintaista Überwood tuotetta omakseen. Kannattaa käydä osallistumassa.


Valitsetko sinä tuotteita brändin arvojen perusteella?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti