maanantai 11. toukokuuta 2020

Keväinen Turku ja ihanat MON|SUN home spa uutuudet

* tuotteet saatu pr-lahjana, sisältää mainoslinkkejä




Aurinkoista maanantaita ja terveiset keväisestä Turusta!

Viimeisten päivien aikana ei ole voinut välttyä ihanilta kirsikkapuukuvilta somessa, niitä kun tuntuu tulevan vastaan ihan joka paikassa. Kirsikkakukintojen myötä jotenkin konkretisoituu oikeasti se, miten lähellä kesä on ja onhan nämä vaaleanpunaiset kukinnot aivan super kauniita. Turun tuomiokirkon viereisessä puistossa aivan jokirannassa on nyt kirsikkakukinnot parhaimmillaan ja vihdoin tänä keväänä pääsin itsekin nauttimaan tästä kauneudesta. Tämä on nimittäin ensimmäinen kevät seitsemään vuoteen, kun en lue pääsykokeisiin tai suorita hiki hatussa opintoja. Tuntuu aika hyvältä kerrankin nauttia keväästä ja odottaa kesän tuloa. Enää ei tarvitse kauan odotella ja tänä kesänä toivottavasti myös saan kauan haaveilemani opiskelupaikan oikeustieteellisessä, joten väkisinkin vähän hymyilyttää vaikka fiilis onkin jännittynyt ja odottava.





Kirsikankukintokuvista päästäänkin sujuvasti päivän aiheeseen eli MON|SUN home spa kevään uutuuksien esittelyyn. MON|SUN home spa on ruotsalainen brändi, jonka yleelliset ihonhoitotuotteet on asiantuntijoiden kehittämiä ja vaikuttavina ainesosina on laadukkaita ja tehokkaita raaka-aineita kuten AHA-happoja, nikotiiniamidia, allantoiinia ja beetaglukaania. Pakkaukset ovat skandinaaviselle tyylille uskollisesti minimalistisia, mutta tyylikkäitä. Niitä on ilo pitää esillä ja pastellin väriset purnukat saavatkin yöpöydälle ja kylpyhuoneeseen hieman piristystä. Brändin nimi MON|SUN tulee sanoista Monday to Sunday, joka tarkoittaa sitä, että tuotteet auttavat sinua viikon jokaisena päivänä saamaan ihosi voimaan hyvin ja näyttämään upealta.

MON|SUN tuotteissa on aivan ihastuttavat tuoksut ja voiteiden samettinen koostumus sekä nopea imeytymiskyky tekivät minuun välittömän vaikutuksen. Ihastuin brändiin niin paljon, että pois en enää vaihda ja olen jo käynyt kurkkimassa mitä kaikkea muuta voisin heiltä ostaa itselle testiin. MON|SUN tuotevalikoimaan kuuluu paitsi ihonhoitotuotteita, myös tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja. Upea pakkaukset sopivat monenlaiseen sisustukseen ja brändin yleellinen vaikutelma antaa arkeen ripauksen glamouria. Mikään kallis merkki ei kuitenkaan ole kyseessä, sillä tuotteet ovat maltillisen hintaisia laadusta ja kaikesta ihanuudesta tinkimättä.




MON|SUN Easy daybreak body lotion ~ 14,90€

Kaurauutetta sisältävä rauhoittava ja samalla kosteuttava vartalovoide imeytyy sekunneissa ihoon, jättäen ihon pinnan pehmeäksi, kosteutetuksi ja uskomattoman hyvän tuoksuiseksi. Samettinen koostumus on helppo levittää ja jasmiinin sekä pionin tuoksu täyttää huoneen ja aistit. Tuoksu ei kuitenkaan ole liian voimakas, joten tämä ei jää koko päiväksi leijumaan iholle. Vartalovoiteesta tuli heti oma suosikkini ja uskallan jopa väittää tämän olevan paras vartalovoide ikinä. Kaunis pakkaus on kiva pitää esillä yöpöydällä ja nautinkin nykyään päivittäin pienen rentouttavan oman hetken vartalon rasvauksen parissa.




All time healer multi cream ~ 14,90€  UUTUUS

Kermainen ja tuhti koostumus parantaa ja kosteuttaa ihon karheimmatkin kohdat. Ihanalta jasminilta tuoksuva voide imeytyy tuhdista koostumuksesta huolimatta nopeasti eikä jätä ihoa tahmeaksi. Voiteen sisältämät keramidit ja beetaglukaani ylläpitävät ihon suojakerrosta ja kosteuttavat halkeilevaa ja kuivaa ihoa. Tämä on ollut aivan loistava apu esimerkiksi kuivien kyynärpäiden ja kantapäiden rasvauksessa. En voi kuin suositella!


Nighttime wonder hand treatment ~ 14,90€  UUTUUS

Yön yli jätettävä käsinaamio sekä kosteuttaa että kuorii ihoa. Naamiota käytetään iltaisin ja sen annetaan vaikuttaa yön yli. Aamulla saat herätä silkinpehmein kätösin. Naamio sisältää 7% AHA-happoja, 5% PHA-happoja, papaiini entyymiä ja puhdistavaa merilevää. Yhdessä ne poistavat epäpuhtauksia ja syväkosteuttavat kuivia käsiä. Tuote on 100% vegaaninen ja sen uskomattoman hyvä kukkaistuoksu ei voi jäädä huomaamatta. Yleellinen tuote ihan päivittäiseen käyttöön.




Bedtime polish foot scrub ~ 11,90€  UUTUUS

Tämä ravitseva ja rauhoittava jalkakuorinta poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja kovettumia jalkapohjista. Kuorinta sisältää kuorivia entsyymejä sekä hohkakiveä, jonka pienet murut kuorivat mekaanisesti. Täyteläinen ja samettinen koostumus sisältää myös kaurauutetta ja tämä ihana voidemainen kuorinta onkin täydellinen väsyneiden jalkojen hemmottelija. Mekaaninen kuorintateho on minusta oikein sopiva jaloille ja kuorivat entsyymit vielä tehostavat kuorintaa. Kuorinnan jälkeen jalat jäävät aivan uskomattoman pehmeiksi. Tätä on koti spa parhaimmillaan.


Bedtime therapy foodmask ~ 11,90€

Kuorinnan jälkeen jalkahoitoa voi vielä tehostaa tällä ihanalla jalkanaamiolla. Jalkanaamiota voi toki käyttää ihan yksinäänkin, mutta täydellisen hoidon saa ensin kuorimalla kuolleen ihosolukon pois ja sitten lisäämällä ihanan pehmittävä ja kosteuttavan naamion. Naamio sisältää B3 ja B5-vitamiineja sekä erilaisia öljyjä, jotka pehmittävät ja hellivät jalkoja. Naamiota on tarkoitus käyttää yöllä ja antaa sen kunnolla imeytyä ja vaikuttaa. Tässäkin, kuten kaikissa muissa brändin tuotteissa on aivan ihana kukkaistuoksu. Paras tapa hemmotella jalkoja, jotka joutuvat päivittäin melko kovan rasituksen kohteeksi.


Kyllä on pakko sanoa, että MON|SUN on brändi, joka tietää mitä tekee. Heidän jokainen tuote on kuin pala luksusta arkeen ja tuotteet sopivat kaiken ikäisille kauneudesta kiinnostuneille. Iso pala sydämestäni on nyt omistettu MON|SUN tuotteille ja olen häkeltynyt siitä, miten viidestä testaamastani tuotteesta ihan jokainen saisi täydet pisteet. Tuoksumaailma on keväinen ja kesäisen kukkainen, mikä sopiikin vuodenaikaan nyt aivan täydellisesti. MON|SUN tuotteita Suomessa myy Kicks ja ostoksille voit klikata täältä*. Seuraavaksi taidan itse testata heidän huonetuoksujaan...


Onko MON|SUN tuttu brändi? 
Joko olet bongaillut kukoistavia kirsikkapuita?



4 kommenttia on "Keväinen Turku ja ihanat MON|SUN home spa uutuudet"
  1. Ihania kuvia! Mua harmittaa, kun en ole mistään bongaillut kirsikkapuita :/ Ne ovat niin upeita!

    Mä olen muutamia tuotteita brändiltä testannut ja oon kans tykännyt tosi paljon :) Näistä etenkin tuo ensimmäinen vartalovoide herätti kiinnostuksen! Kuulostaa tosi hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat, näyttää niin herkullisilta nämä tuotteet näissä maisemissa. Mulle ihan uusi brändi, joten oli kiva lukea tuotteista muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan valtavasti <3
      Ulkona saa kesällä aivan ihania tuotekuvia :)

      Poista