sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Huhtikuun kosmetiikkasuosikit

* merkityt tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Huhtikuu ehti jo vaihtua toukokuuhun ja nyt se kesän odotus alkaa todenteolla. Toivottavasti teillä oli koronasta huolimatta myös mukava vappu! Itse otin ihan rennosti kotona enkä jaksanut edes meikata. Olipahan erilainen vappu ja jäi ainakin mieleen. Ensi vuonna toivottavasti vappua voisi kuitenkin vietellä ihan perinteiseen tapaan.

Käydään tänään läpi huhtikuun kosmetiikkasuosikit, sillä nyt on ollut enemmän myös aikaa testailla uusia tuotteita. Huhtikuussa tuli meikkailtua vähän enemmän ja testailtua nimenomaan uusia värikosmetiikkatuotteita, mikä näkyy myös suosikeissa. Valinta olikin aika vaikea, koska muutama oikein hyvä tuote jäi tällä kertaa ulkopuolelle, mutta ne yltävät ehkä mukaan toukokuun suosikeihin.





Ciate London Marble light illuminating blush

Olen viimeisen puolen vuoden aikana alkanut toden teolla pitää poskipunista ja käytänkin punia nyt ihan päivittäin. Ne antavat kauniin terveen punan poskille ja saavat omat kalpeat kasvot näyttämään enemmän eläviltä. Poskipunissa arvostan pigmenttisyyttä, mutta liiallinen pigmentti voi olla vaarallinen. Nimittäin punan häivyttely voi tuottaa hankaluuksia ja kirkkaan punaisena hehkuvat posket eivät ole mikään imarteleva näky. Jokin aikaa sitten sain Boxycharmin mukana tämän upean marmorikuvioisen Ciate Londonin poskipunan, joka jo ulkonäkönsä puolesta on erittäin upea pakkaus. Pakkauksessa on sisäpuolella pieni peili, joka helpottaa meikkailua ja punassa itsessään on juuri sopiva määrä pigmenttiä. Pigmenttiä ei nimittäin ole liikaa, mutta ei myöskään liian vähän. Sävyltään tämä on upea roosa. Ciate Londonissa minua todella viehättää brändin tyttömäiset pakkaukset ja he todella panostavat meikeissä pieniin yksityiskohtiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin.




Laura Mercier Loose setting powder translucent

Harvoin olen blogissani kehunut puutereita, mutta nyt on pakko ylistää. Ehdottomasti paras ikinä testaamani irtopuuteri on tämä Laura Mercierin irtopuuteri, joka tekee ihosta uskomattoman pehmeän ja luonnollisen ilman ihon kiiltoa, mutta se ei myöskään tee ihosta kakkuista ja puuteroidun näköistä. On ihan uskomatonta miten täydellisen lopputuloksen tällä puuterilla saa ja tämä riittää todella pitkäksi aikaa, koska puuteria riittää hyvin pieni määrä koko kasvoille. Puuterin soft focus vaikutelma häivyttää ihon pieniä juonteita ja epätasaisuuksia. Se sopii myös herkälle iholle eikä se aiheuta aknea. Suur suositus, jos kaipaat laadukasta ja riittoisaa puuteria, joka todella tekee ihostasi kauniin. Hinta toki on aika suolainen, mutta tämän tuotteen kohdalla todella saa rahoille laadukasta vastinetta ja isosta purkista riittää hurjan pitkäksi aikaa.
Saatavilla esim. Kicksiltä täältä* ja Cocopandalta täältä*.




*GRN Eye makeup remover

GRN on brändi joka on kiehtonut minua ihan valtavasti siitä lähtien, kun se vuosi sitten lanseerattiin. Brändin tuotteet ovat melko edullisia, mutta ne ovat uskomattoman laadukkaita ja etenkin värikosmetiikka on todella pigmenttistä. GRN tuotelinjat ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja kyseinen silmänmeikinpoistoaine on myös vegaaninen. Meikinpoistoaine on kaksifaasinen, joten se sisältää myös öljykerroksen. Positiivisena ominaisuutena tässä meikinpoistoaineessa on se, ettei se jätä iholle öljyistä kerrosta pesun jälkeen. Niinpä aine on helppo huuhtoa pois ihan vedellä. Tuotteessa on myös aivan ihana mieto makea tuoksu, mikä ei toki olisi välttämätön, mutta ainakin minusta se on todella kiva lisä. Meikinpoistoaine sisältää hampunsiemenöljyä sekä risiini-, oliivi- ja manteliöljyä. Tuote sopii hyvin herkkäihoisille ja itse tykästyin kovasti siihen, ettei tämä ärsytä silmiä eikä jätä ihoa öljyiseksi. Tämä poistaa hyvin normaaliin silmämeikin, mutta vedenkestävän silmämeikin poistamiseen saa hiukan käyttää aikaa ja vaivaa. Siksi tämä ei ihan täysin paras mahdollinen tuote oli vedenkestävien ripsivärien poistamiseen, mutta normaalin ripsivärin tuote poistaa vaivatta.




*Maria Nila Meadow käsivoide

Olen löytänyt uuden lemppari käsivoiteen ja olen tästä aivan super innoissani! Minulle ehdottoman tärkeä ominaisuus käsivoiteelta on sen nopea imeytymiskyky ja se, ettei levityksen jälkeen kädet tunnu tahmaisilta ja rasvaisilta. Maria Nilan käsivoide lunastaa odotukset ihan joka sektorilla, sillä sen super kosteuttava hiukan geelimäinen koostumus imeytyy hetkessä jättäen käden kosteutetuiksi, mutta ne eivät tunnu yhtään rasvaisilta. Töiden tekoa voi huoletta jatkaa heti levityksen jälkeen. Ja mikä parasta, niin kuin kaikissa Maria Nilan tuotteissa, niin myös tässäkin on aivan super ihana kevyt tuoksu. Pumppupullo on kätevä tuotteen annostelussa ja voidetta tuleekin lisäiltyä käsiin useammin kuin normaaleista korkillisista käsivoidetuubeista. Vahva peukku, tämä on ihana!
Tuotetta myy Lyko täällä*.






*Lavera Illuminating eyeshadow - hohdeluomiväripaletti 

Olen myös vihdoin löytänyt upean ja toimivan luomiväripaletin, joka on edustaa luonnonkosmetiikkaa. Tämä Indian Dream miniluomiväripaletti on aivan upea nelikko hohtaviksi mineraaliluomiväreiksi. Kaikki sävyt ovat erittäin pigmenttisiä ja niitä on helppo häivytellä. Ne myös sulautuvat loistavasti yhteen keskenään, joten meikin voi luoda ihan kokonaan vain tätä nelikkoa käyttämällä joko muutamalla sävyllä tai kokeilla vaikka kaikkia sävyjä samaan meikkiin. Napit ovat kermaisia koostumukseltaan, mutta hiukan kuivia ja siksi vähän pöllyävät käytössä. Pieni pöllyäminen on kuitenkin luomiväreille varsin normaalia, joten en laske tätä paletin puutteeksi.

Luomivärejä voi käyttää joko kuivana tai kosteana. Kuivana käytettynä lopputulos on enemmän kimalteleva. Swatchit näette kuvasta. Kostealla siveltimellä levitettynä sävystä tulee enemmän intensiivisempi ja metallisempi. Molemmat tavat kuitenkin toimivat ja tämä on erittäin helppo paletti kauniin arkimeikin luomiseen, mutta paletti taipuu myös juhlavan ja näyttävän iltameikin tekemiseen. Oma suosikkini on ehdottomasti upeasti kimalteleva vaalea vihreä (joka kuvassa näyttää kultaiselta, mutta ei sitä ole) sekä upea auringonlaskua jäljittelevä oranssi. Tällä paletilla onkin tullut meikkailtua huhtikuussa useita kertoja enkä kyllästy vieläkään.


Huhtikuun kosmetiikkasuosikit tältä erää. Oli aika kova viisikko, mutta kaikki oikein timanttisia tuotteita! Kertokaa omat lempparit tai kokemukset näistä, mikäli olette testailleet?
4 kommenttia on "Huhtikuun kosmetiikkasuosikit"
  1. The Ordinaryn Azelaic Acid on nyt tän hetken lemppari. Vaikka pari päivää vasta olen käyttänyt, niin iho näyttää hieman paremmalta.

    Ciaten poskipuna näyttää niin kivalle! Laura Mercierin puuteria haluan kyllä kokeilla. Nyt vain on niin monta puuteria, niin en anna lupaa ostaa sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The ordinarylla on huippu tuotteita ja vielä niin edullisesti! Kyseistä tuotetta en olekaan itse vielä testannut :)

      Poista
  2. Olipa kivoja suosikkeja sulla! Ciatén poskipuna on ihana ja noi tyttömäisen hempeät pakkaukset niin kauniita<3 Laura Mercierin irtopuuterista oon kuullut aiemminkin hurjasti kehuja, just tota, että se on monen mielestä paras irtopuuteri ikinä :D Mulla kuluu irtopuuterit aika nopeesti, joten tollaset vähän kalliimmat jää monesti ihan senkin takia ostamatta. Mun suosikki on RCMA:n Translucent Powder, kun se on niin edullista ja siinä on monta kertaa enemmän tuotetta kuin "normaalikokoisessa" irtopuuteripurnukassa. Laura Mercieriä haluaisin kuitenkin joskus itsekin testata juuri noiden kehujen takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on itse asiassa jemmassa kaapissa tuo RCMA puuteri ja pitääkin ottaa se testiin. Pakkaus on aika iso ja epäkätevä kun ei ole alustaa mihin puuteria ravistella, mutta täytyy siihen tarkoitukseen etsiä joku alusta tai kansi :)

      Poista