keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Unelmista totta Tavoitteesi-plannerin avulla

* saatu ilmaistuoteOlen aina ollut oman elämäni organisoija. Huomasin tämän piirteen itsestäni jo nuorena tyttönä ja ihan tähän päivään asti tykkään käyttää paperista kalenteria sähköisten kalentereiden sijaan. Myös erilaiset elämäntaitoplannerit ja päiväkirjat on kovasti mieleeni, sillä paperille visualisoimalla ja tavoitteet konkreettisesti silmien eteen asettamalla ne on helpompi myös toteuttaa. Nykyajan trendinä taitaakin olla ihmisten havahtuminen siihen, miten aikansa haluaa käyttää ja millaisia tavoitteita itselle asettaa. Tavallaan myös päiväkirjan pitäminen on kiva idea, sillä vuosien kuluttua on hauska palata muistoihin ja ihaniin hetkiin. Muistot pysyvät parhaiten tallessa, kun niitä aktiivisesti kertaa ja muistelee. Siksi tykkään kirjoitella kalenteriini tärkeistä hetkistä pienet muistiinpanot, jotta näihin arvokkaisiin hetkiin on myöhemmin helpompi palata uudelleen.
Sain blogini kautta testiin mielenkiintoisen uutuuden eli Tavoitteesi plannerin, joka ei ole kalenteri eikä päiväkirja, vaan kaikkea siltä väliltä. Tavoitteesi planneri pitää sisällään avaimet itsetutkiskeluun, unelmien toteuttamiseen, haaveiluun, vihan purkamiseen, iloisten hetkien muisteluun sekä arjen- ja ajanhallintaan. Se on aikuisten oma puuhakirja, jota on ilo täytellä ja kirja haastaakin miettimään omia tottumuksia ja halutessaan muuttamaan niitä askel askeleelta. Kirja ei tarjoa vastauksia, se esittää kysymyksiä, taulukoita, listoja ja kuvia, joita täyttämällä voi tehdä sukelluksen omaan sisimpään. Siellä vastaan voi tulla haaveita, tavoitteita ja ajatuksia, joiden käsittelemisessä ja työstämisessä kirja on aivan oivallinen apuväline. Kun konkreettisesti esittää itselle kysymyksiä unelmien päivästä tai pohtii elämänsä 20 kiitollisinta hetkeä, huomaakin miten pienistä asioista loppujen lopuksi voimme olla iloisia. Jos taas elämä potkii ja kaikki v*****aa, löytyy plannerista myös omat sivut huonoja päiviä varten. Sinne voi turvallisesti purkaa pahaa oloa ja myöhemmin palata lukemaan omia ajatuksia ja kenties oppia itsestään jotain uutta.Planneri on visuaalisesti selkeä ja mielenkiintoinen. Sen täyttämiseen saa helposti käytettyä vähän enemmänkin aikaa ja kirjan sivuja selaillessa huomaan innostuvani hetki hetkeltä enemmän. Toisaalta olen kokenut sen täyttämisen todella rentouttavaksi ja olenkin ottanut päivittäin hiukan omaa aikaa kysymysten pohtimiseen ja omien vastausten laatimiseen. Kirjassa on niin runsaasti puuhasteltavaa, että tekeminen ei varmasti ihan hetkessä tule loppumaan kesken. Plannerin avulla on myös mielenkiintoista seurata esimerkiksi rahankäyttöä ja parasta on se, että joidenkin teemojen kohdalla voi myös luovan puolensa päästää valloilleen ja visualisoida esimerkiksi piirtämällä tai leikkaa-liimaa taktiikalla miltä unelmien koti näyttää. Plannerista voikin tulla hyvä ystäväsi, joka on helppo sujauttaa laukkuun. Sen esiinkaivamisesta ei kuitenkaan tarvi ottaa stressiä, vaan planneria voi täytellä ihan silloin kun siltä tuntuu ja tulee sellainen fiilis, että ajatuksia ja tehtäviä on kiva kirjoittaa ylös.


Tavoitteesi planneri on aivan loistava lahja itselle, ystävälle tai äidille. Toimitus on nopea ja ihana vaaleanpunainen kirja ilahduttaa pitkään. Loistava äitienpäivälahjaidea, jos lahja vielä puuttuu. Plannerin hinta on 22,99€ ja tilaamaan pääset täältä. Voin lämpimästi suositella, olen itse ollut aivan älyttömän tyytyväinen plannerin omistaja ja jäänyt koukkuun tämän täyttämiseen.


Tuleeko sinun pohdiskeltua ajankäyttöä ja asetettua konkreettisia tavoitteita ihan konkreettisesti paperille?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti