lauantai 23. toukokuuta 2020

Lycon kesäuutuudet refill kuumavahat ja täydellinen itseruskettava + arvonta

* tuotteet saatu Lycon.fiTänään jatketaan kesän mielenkiintoisten uutuustuotteiden esittelyllä ja vuorossa onkin erityisesti kesään sopivat tuotteet eli itseruskettava sekä ekologinen ja hellävarainen ihokarvojen poistoon tarkoitettu vaha. Lycon tunnetaan maailmalla aivan ykkösluokkaisista kuumavahoista, jotka valmistetaan laadukkaista luonnon kasviöljyistä, pihkasta ja mehiläisvahasta. Kuluttajille on myynnissä oma Wax-cellence kotivahaussetti, josta kirjoittelin jo aikaisemmin blogissani täällä. Kannattaa käydä postaus lukemassa, sillä olen siellä kertonut kokonaisvaltaisesti kuumavahan käytöstä ihokarvojen poistamisessa. Kokemus oli loistava ja kivuton, joten vaha sopii myös kipuherkille ja herkkäihoisille. Itse olen jo useamman paketin kyseistä kotivahaa ostanut, enkä ole enää pois vaihtamassa. Näin kesäkaudella todella arvostan sitä, että karva pysyvät poissa sen 3-4 viikkoa, joten sheivauksesta ja karvojen pois repimisestä ei tarvitse olla stressaamassa joka toinen päivä.
Wax-cellence vaha on pakattu muoviseen mukiin, jossa vaha on helppo lämmittää juoksevaksi käyttöä varten. Kun vahauksen on suorittanut, vaha jähmettyy takaisin kiinteäksi ja purkin voi laittaa kaappiin odottelemaan seuraavaa käyttökertaa. Herkulliselta mansikalta tuoksuva vaha on miellyttävä käyttää ja kotivahapaketissa tulee mukana kaikki vahaukseen tarpeelliset tarvikkeet sekä suomenkieliset ohjeet. Käyttö on siis todella mutkatonta ja vahauksessa onnistuu täydellisesti untuvikkokin ihan ensimmäisellä kerralla. Kotivaha on myös varsin ekologinen vaihtoehto, sillä käytetyn vahan voi laittaa biojätteeseen samoin käytetyt puiset spatulat. Muoviroskaa tulee ainoastaan muovisesta mukista sekä pakkauksen mukana tulevista kahdesta pienestä hoitoöljypullosta.

Minua on harmittanut, että kuluttajille ei ole ollut myynnissä vahasettiin kuuluvia täyttöpakkauksia, sillä kotivahasetin mukana tulevista hoitoöljyistä jää aina suurin osa käyttämättä siinä vaiheessa, kun vaha ehtii jo loppua. Nyt asia on kuitenkin korjattu ja Lycon on tuonut kesän uutuutena myyntiin kotivahasettiin täyttövahat, jotka on helppo sulattaa muovimukiin, jolloin roskaa syntyy entistä vähemmän eikä hoitoöljyt ja puiset spatulat mene hukkaan.

Wax-cellence wax refills täyttöpakkaus sisältää kaksi vahatäyttökiekkoa, jotka on helppo laittaa mukiin sellaisenaan ja lämmittää vahaukseen sopivaksi. Uuden kotivahapaketin voikin tilata vasta sitten, kun kaikki tarvikkeet on käytetty loppuun, jolloin mitään ei mene hukkaan. Tämä uutuus on todella toivottu ja olen itsekin tätä innolla odottanut. Kahdesta vahakiekosta riittää sopivasti käyttöön piemmäksi aikaa ja paketti on myös varsin edullinen. Lyconin verkkokaupassa paketti on myynnissä hintaan 24,80€ ja ostoksille pääset täältä. Näin ollen yhdelle kiekolle jää hintaa vain 12,40€. Kotivahapakkauksessa tulevassa muovimukissa vahaa on 200 grammaa ja pakkaus riittää juuri ja juuri molempien jalkojen käsittelyyn. Nämä täyttöpakkaukset mahdollistavat esimerkiksi koko vartalon käsittelyn samalla kertaa. Vaha nimittäin sopii sekä bikinirajojen, kainaloiden, kasvojen ihokarvojen ja ihan minkä tahansa osan vartalossa vahaukseen. Olenkin näistä refill pakkauksista todella innoissani! vaha on pakattu foliokääreeseen, joka on helppo kierrättää metallinkeräykseen.
Yllä olevassa kuvassa näkyy vielä kokonaisuudessaan Wax-cellence kotivahaussetti, joka sisältää vahan, puiset spataalit sekä puhdistus- ja hoitoöljyn. Pakkaus on erittäin riittoisa, jos vahaa käyttää vain kainaloihin tai bikinirajoille. Mitä isoimmille alueille vahaa käyttää, sitä nopeammin se tietysti loppuukin. Refill pakkausten avulla saa kuitenkin aika edulliseen hintaan hoideltua ihan koko vartalon ihan kotioloissa ja kivuttomasti, mikä itselle on se kaikkein tärkein seikka vahan käytössä. En ikinä lähtisi kiusaamaan itseäni kivuliailla menetelmillä ja Lyconin kotivahasta olenkin juuri kivuttomuuden ansiosta löytänyt itselle vakio tuotteen, josta en ikinä tule luopumaan. Kotivahasetti on muuten juuri nyt aivan järkyttävän hyvässä alessa Lycon verkkokaupassa täällä, missä setti maksaa 35,84€ (norm. 44,80€). Kesää ajatellen nyt on mahtava tilaisuus hankkia tätä best seller tuotetta testiin ja varastoon normaalihintoja huokeammin. Tarjoukset on voimassa verkkokaupassa toukokuun loppuun eli vielä ensi viikon ajan!
Puhutaan sitten hiukan myös itseruskettavista. Olen itse parin viime vuoden aikana hankkinut rusketukseni pääasiallisesti purkista, sillä lisääntynyt uv-säteilyn määrä ja voimakas auringolle altistuminen ei tee hyvää kenellekään lisäten turhaa vain ihosyövän riskiä. Olen testaillut paljon erilaisia itseruskettavia ja joista olen tykännyt, joistain taas en. Sain testiin Lyconin kesän uutuuden eli Sun faker itseruskettavan. Sun faker sisältää mangovoita ja arganöljyä, jotka rusketuksen lisäksi kosteuttavat ihoa ja voide tuntuukin levitettäessä aivan kosteusvoiteelta. Pidän todella paljon voiteen koostumuksesta, joka kosteuttaa mutta myös imeytyy hetkessä. Monet itseruskettavat imeytyvät todella hitaasti ja tahrivat helposti kankaat, mutta tämä itseruskettava ei sitä tee. Voiteessa on myös aivan super ihana vaniljaisen trooppinen tuoksu, joka jää levityksen jälkeen hetkeksi iholle.

Voiteen kannattaa antaa vaikuttaa 6-8 tuntia, jonka jälkeen voide pestään pois. Helpoiten rusketuksen saa levittäessä voiteen iholle yötä vasten ja aamulla iho on täydellisen kullan ruskea. Yllä olevassa kuvassa näette miltä rusketus näyttää yhden levityskerran jälkeen. Unohdin voidetta levittäessä sukat jalkaan, joten näettekin eron nilkan alapuolella, jossa ns. normaalin värinen ihoni ja siitä ylöspäin voiteella saatu rusketus. Jo yhdellä levityskerralla rusketus on kauniin tasainen ja luonnollinen kullanruskea. Ainoa pieni miinus tulee siitä, ettei voiteessa ole karttaväriä, joten sen levittämisessä saa olla huolellinen, jotta iholle ei jää vaaleita laikkuja. Voide kuitenkin levittyy helposti, joten jos vain huolellisesti malttaa levittää voiteen joka puolelle, niin lopputuloksena on aivan ihana rusketus.
Itseruskettava on vegaaninen, gluteeniton eikä sitä ole testattu eläimillä. Voide tulee kätevässä pumppupullossa, josta tuotetta on helppo annostella kädelle levitystä varten. Sun faker rusketusvoide on myös toukokuun loppuun saakka alessa Lyconin verkkokaupassa täällä hintaan 20€ (norm. 25€).

ARVONTA

Sain luvan arpoa yhdelle lukijoistani tämän Lyconin Sun faker itseruskettavan. Samainen arvonta on käynnissä myös instagramin puolella @glitteri_addikti, joten käy tuplaamassa voittomahdollisuutesi ja osallistu molemmissa kanavissa.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

✦ Kommentoi käytätkö itseruskettavia vai hankitko rusketuksen mieluummin auringossa päivettymällä. Jätä kommentin yhteyteen toimiva sähköpostiosoite, johon otan yhteyttä voiton sattuessa kohdallesi. Näin saat yhden arvan.

✦ Toisen arvan saat liittymällä blogini lukijaksi bloggerissa ja kolmannen arvan seuraamalla blogia Blogit.fi sivustolla. Ilmoita kuinka monella arvalla olet mukana.

✦ Arvonta auki toukokuun loppuun eli sunnuntaihin 31.5.2020 saakka. Olen voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Huom! Arvonta suoritetaan sekä instagramissa että blogissa osallistuneiden kesken, joten arvottavana on yksi palkinto.


Joko sinä olet kokeillut kuumavahausta kotona? Entä kuuluuko itseruskettavat sun kesään?
8 kommenttia on "Lycon kesäuutuudet refill kuumavahat ja täydellinen itseruskettava + arvonta"
 1. Itseruskettavaa käytän :) marianneee@wippies.fi

  VastaaPoista
 2. En käytä itseruskettavaa, kun päivetyn suhteellisen helposti.

  Vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kolmella arvalla mukana. Yhteen aikaan käytin itseruskettavia säännöllisesti, mutta sittemmin olen mennyt enempi omalla kalvakkaalla itselläni :D Käytöstä kuitenkin aikaa, joten olisi mukava testailla nykyisiä varmasti parempilaatuisia itseruskettavia. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kolmella arvalla mukana arvonnassa. :) En ole koskaan käyttänyt, mutta tarkoituksena on kyllä ollut. Aurinkoa välttelen myös..

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kolmella arvalla mukana :) Rakastan aurinkoa mutta käytän itseruskettavia koska pakko vähän suojella ihoa. Tässä iässä kun alkaa auringon jäljet näkymään.
  maicunblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kolmella arvalla mukana. En ole vuosiin käyttänyt itseruskettavia voiteita mutta nyt ajattelin käyttää, koska jalkani ovat aina kuin kalkkilaivan kapteenit. Muu osa kropastani kyllä ruskettuu.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Käytän itseruskettavia aina kesäisin :) Kolmella arvalla mukana.

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 8. Käytän IR-tuotteita päivittämiseen ennemmin kuin istun hankkimassa ihosyöpää, 2 arpaa. kosmetiikkakatri@gmail.com

  VastaaPoista