sunnuntai 10. tammikuuta 2021

Artistry Signature select sarjan yleelliset ihonhoitotuotteet testissä

 * tuotteet saatuOsa teistä saattanee muistaa kun kirjoittelin aikaisemmin loppu vuodesta Artisrty Studion meikeistä, hajuvesistä ja käsivoiteista. Brändi on täällä Suomessa vielä aika tuntematon, mutta maailmalla se on noussut suosituksi ja itse rakastuin brändin roll-on hajuvesiin, joiden kevyet kukkaistuoksut ovat erityisen herkullisia. 

Nyt sain Artistryltä testiin heidän Signature select sarjan vartalotuotteita, joissa hyödynnetään Nutriway hyväksyttyjä ainesosia kuten granaattiomenaa, mustaherukkaa, sitruunaa, chia-siemeniä ja vihreän teen uutetta. Tuotteet on kehitetty päivittäiseen käyttöön ja niiden koostumus, tuoksut ja värikkäät pakkaukset on tekevät ihonhoitohetkestäsi päivän parhaan hetken.

Tämä keltainen tuubi kätkee sisäänsä huumaavan sitruksiselta tuoksuvat pesugeelin. Pesugeeli tasapianottaa ihon pH arvoa ja pesee pois jopa kaikkein vaikeimmin poistettavan mikropölyn. Geeli sisältää aitoa sitrushedelmäuutetta, josta se saa myös harvinaisen autenttisen ja raikkaan sitruunaisen tuoksun. Pesugeeli on todella riittoisaa, sillä tuhti geelimäinen koostumus vaahtoaa hyvin eikä koko vartalon pesuun tarvitse kuin pienen pienen tipan. Ei ole muuten yhtään kuivattavakaan tuote, joten sopii myös kuivalle ja herkälle iholle. Olen tykännyt tuotteesta erittäin paljon ja pidän siitä, ettei aineella tarvi lutrata mielin määrin. Monesti pesugeeleissä on se ongelma, että niitä on jatkettu niin paljon vedellä, jolloin saippuaa tarvitsee vartalon pesemiseen melkein puoli kämmenellistä (no ei nyt ihan, mutta ymmärrätte pointin). 

Vartalokuorintoja käytän itse pari kertaa viikossa. Ne saavat ihon tuntumaan ihanan pehmeältä ja vartalovoiteet imeytymään paremmin ja syvemmälle ihoon. Erityisen hyvin olen huomannut eron, kun käytän kuorintoja säännöllisesti kuiviin kyynärpäihin. Jossain vaiheessa kuiva iho alkoi oikeasti pehmetä ja nykyään kuiva "norsun nahka" onkin poissa. Kuorinnassa on käytetty Nutrilite hyväksyttyä mustaherukkauutetta, eikä tuote sisällä muovisia mikröhelmiä kuorivana elementtinä. Kuorinnassa on ihanan marjaisa tuoksu ja itse kuorinta on voidemaista ja väriltään violettia. Omaan makuuni kuorinnassa on hiukan liian vähän kuorivia rakeita, sillä vartalolle kaipaan oikeasti rouheutta, mutta muuten tuote on ollut ihan hyvä. En kuitenkaan nosta omaksi lempparikseni juuri tuon miedon kuorivan tehon takia.

Tässä on varsinainen vartalovoiteiden multitasking tuote, sillä sen neljä ominaisuutta kirkastavat, kosteuttavat, parantavat ihon rakennetta ja ravitsevat. Voiteen aktiivinen käyttö auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja ja epäpuhtauksia iholla. Voiteessa on makea kukkaistuoksu ja sen imeytymiskyky on aivan omaa luokkaansa. Voide suorastaan hulahtaa ihoon jättämättä ihon pintaa ollenkaan rasvaiseksi. Sen sijaan iho tuntuu samettisen pehmeältä ja kädellä kokeilemalla voi tuntea ihon hehkun ja pehmeyden. Tällaisesta vartalovoiteesta todella pidän! Voide sisältää Nutrilite hyväksyttyä acerolakirsikka- ja valkoisten chia-siementen uutetta. Inciä tutkaillessa huomasin, että kyllähän voiteessa on reilusti myös niitä hoitavia ja luonnollisia ainesosia, mutta löysin myös useampaa silikoniyhdistettä ja yhden niistä heti listan toisena. Sepä selittääkin super pehmeän ihon. Myös hajusteet ovat incin melko alkupäässä, vaikka tuoksu ei minun nenääni häiritsevän voimakas olekaan. Joka tapauksessa pidän tästä voiteesta kovasti.


Kokonais mielipiteeni sarjasta on vähän ristiriitainen. Pidin kovasti suihkugeelistä ja vartalovoiteesta. Houkuttelevat pakkaukset ja autenttiset sekä herkulliset tuoksut on oikeasti todella mieleeni! Myös tuotteiden koostumus toimii ja esimerkiksi suihkugeelissä erityismaininta pienen määrän riittävyydestä. Kuitenkin jos mietin ostaisinko näitä itse, niin rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, etten välttämättä lähtisi ostamaan. Hinnat ovat tavalliselle kuluttajalle aika korkeat ja koska brändi ei ainakaan vielä Suomessa ole noussut kaikkien huulille, en tiedä haluaisinko pulittaa suihkugeelistä yli 30 euroa. En välttämättä pulittaisi tuollaista hintaa edes brändi tuotteesta, saati sitten merkistä joka on verrattain tuntematon. Brändäyksen kanssa on siis paljon tehtävä töitä, jotta kuluttajat löytävät tämän brändin. Itse tuotteet nimittäin ovat ihania, mutta olen myös sitä mieltä, ettei mille tahansa tuotteelle voida lätkäistä hintalappua kylkeen millä tahansa perusteella. Ehkä brändin suosion kasvun myötä hinnatkin tuntuvat oikeutetuimmilta. Joka tapauksessa, jossa kiinnostuit Artistryn sarjan tuotteista, niin niitä löytyy myynnistä Amwaylta. Sieltä löytyy myös niitä aikaisemmin esittelemiäni meikkejä ja hajuvesiä.

Mitä ajatuksia teille herää tuotteiden hinnoittelusta? Maksatko laadusta, brändistä vai mikä vaikuttaa hintaan ja ostopäätökseesi?


2 kommenttia on "Artistry Signature select sarjan yleelliset ihonhoitotuotteet testissä"
  1. Itse tuotteista pidin kyllä kovin paljon, nyt tuo kuorinta käytetty puoliksi ja ihan pian loppuu ihonhoitovoide. Tuotteet kyllä ovat laadukkaat, toivottavasti brändäys onnistuu niin ihmiset lähtisivät kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin itsekin, sarja on kiinnostava ja tuotteet tosi ihania! Brändäys on kuitenkin se iso juttu tässä vaiheessa, jotta tuotteet tulisivat kuluttajille tunnetuiksi :)

      Poista