sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Makumatkalle hedelmätarhoihin Bernard Cassiere tuotteilla

 * tuotteet saatu pr-lahja



Olen aivan super innoissani kirjoittaessani teille uudesta ihanasta ranskalaisesta kosmetiikkasarjasta, Bernard Cassiere, jonka tuotteet perustuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin. Kyseessä on kauneushoitoloista saatava ammattikosmetiikkasarja, joka lupaa nopeita ja tehokkaita tuloksia ihonhoidon saralla. Sarjan valttikorttina on ehdottomasti kiinnostavat, tehokkaat ja monipuoliset hoitolinjat, joista löytyy jokaiselle ihotyypille ja ongelma-alueelle omansa. Se mikä vei minut lopullisesti mukanaan on tuotteiden tuoksumaailma. Voisin sanoa, että tämän sarjan tuotteet vievät sinut Karibian paratiisisaarten hedelmä- ja kukkatarhoihin. Tuoksuina käytetään aitoja kasviuutteita, mikä näkyy myös autenttisissa makeiden hedelmien aromeissa. Nämä ovat ehdottomasti yleellistä luksusta arkipäiväisten tuotteiden rinnalle. Vai mitä tuumit, jos suihkun jälkeen vartalosi tuoksuihi aisteja huumaavalta mangolta tai ananakselta?





Tiedän, että monille tulee jatkuvassa kosmetiikkapaljoudessa ähky ja lisääntyvä valinnanvara voi oikeasti tuottaa päänvaivaa. Mistä tietää sopiiko tuote ja tykkääkö siitä. Nostan blogissani esiin paljon brändejä, joihin itse olen tykästynyt ja tuotteita, joiden koen toimivan. Haluan suositusteni kautta auttaa teitä löytämään kiinnostavaa testailtavaa ja loppuelämän suosikki tuotteet. Harvoin minulle käy kertaheitosta niin, että uuteen sarjaan tutustuessa se vie välittömästi mennessää. Sain tuotteet testiin ennen joulua ja olen aivan ihastuneena käyttänyt näitä nyt lähes kuukauden. Olin jo ensi hetkestä asti aivan myyty Bernard Cassieren kohdalla ja tunne on tässä matkalla vain vahvistunut. Miksi, se tulee selviämään tässä postauksessa. Suosittelenko? No totta hemmetissä, tämä sarja ei ansaitse vain kehuja, se ansaitsee paikkansa kylpyhuoneen hyllyillä! Mikäli nyt jo alkoi kutkuttelemaan, niin vinkkaan, että sarjan tuotteita myydään vain kauneushoitoloissa. Oman lähimmän tuotteita myyvän kauneushoitolan löydät täältä.

Bernard Cassiere sarjasta erittäin kiinnostavan tekee se, että heiltä löytyy niin viehättäviä ja kiinnostavia tuotelinjoja, kuten edellä jo mainitsin. Valikoimissa olevista linjoista löytyy mm. suklaa, mango, ananas, hunaja ja vanilja & monoi. Jokaisessa sarjassa on sille nimensämukainen herkullinen tuoksu, joka erottaakin tämän sarjan monista muista markkinoilla olevista brändeistä. Jos rakastat ihonhoitotuotteita, joissa on hyvät tuoksut ja tuotteet on valmistettu eettisesti ja laadukkaista raaka-aineesta, niin pistäppä korvan taakse ja nappaa tästä postauksesta mun suosikit vinkiksi.




Wild Mango & Cupuacu butter body scrub – Virkistävä vartalokuorinta

Harvoin vartalokuorintoja käytetään kuivalle iholle, mutta nyt törmäsin ensimmäistä kertaa sellaiseen. Tämän kuorinnan avatessa nenään tulvahtaa raikkaiden makeiden mangojen tuoksu ja hetken aikaa voi vain kuvitella olevansa jossain etelässä hedelmätorilla. Mmmm, niin ihanaa! Tätä on oikeasti vaikea sanoin kuvailla, nämä tuoksut täytyy kokea. Tuote sisältää ihoa kosteuttavaa ja pehmentävää mango-ja cupuacuvoita. Kuorivina ainesosina toimivat karitepähkinäjauhe, sokerikiteet sekä vulkaanikivijauhe. Tuote hierotaan kuivalle iholle, sitten kädet kastellaan, jolloin tahmean geelimäinen koostumus sulaa maitomaiseksi ja on helppo pestä pois. Ihosta tulee aivan ihanan pehmoinen ja kosteutettu tietysti sitä tuoksua unohtamatta. Tämä kuorinta on ihoystävällinen ja vegaaninen. Yksi omista suosikeistani!




Wild mango & cupuacu butter hydrating body milk - kosteuttava vartalovoide

Mango & Cupuacu -vartalovoide kosteuttaa ja suojaa ihoa. Voiteen levityksen jälkeen iholle jää herkullinen mangon tuoksun. Karitevoi ja macadamiaöljy tekevät ihosta pehmeän ja ravitun. Voide on kevyt, mutta silti erittäin tehokas ja kosteutettu. Se imeytyy aivan välittömästi eikä jätä iholle mitään tahmaista rasvakerrosta. Tätä voi huoletta levittää iholle välittömästi ennen pukeutumista. Sopii sekä aamu- että iltakäyttöön.




Wild Mango & Cupuacu butter nourishing body oil – Ravitseva vartaloöljy

Tämä uskomaton vartaloöljy ravitsee kuivaa ihoa. Öljy on koostumukseltaan kuivaöljymäinen, mikä tarkoittaa sitä, että se imeytyy ihoon täydellisesti eikä jää ihon pinnalle öljyilemään. Helppo siis käyttää, ei tahmaa eikä tunnu iholla tahmealta. Öljy sisältää ihoa kosteuttavaa mango-ja cupuaçuvoita, pehmentävää manteliöljyä sekä heleyttävää porkkanauutetta.  Sisältää yli 96% luonnollisia raaka-aineita ja on vegaaninen. Tämä on yksi suosikkini!




Bambu-Aloe vera high hydration mask - Tehokosteuttava naamio

Kaipaileeko iho tehokasta kosteusnaamiota? Tartu siis ehdottomasti aloe veraa sisältäviin tuotteisiin. Raikas bambu-aloe verta kosteusnaamio on melkoinen kosteuspommi. Naamio vähentää välittömästi kiristävää tunnetta iholla ja palauttaa sille sen kirkkauden, joustavuuden ja pehmeyden. Tuotteen aktiiviaineina ovat Bambu-uute ja Aloe vera -uute, hyaluronihappo, ravitseva karitevoi sekä pehmentävä kasviperäinen skvalaani. Naamio hierotaan kasvoille vaikuttamaan noin 10 minuutiksi, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Tämän levityksen jälkeen kiristelevä tunne kasvoilla katosi välittömästi. Hyvä tehohoito pari kertaa viikossa.




The Camellia makeup remover balm - Hellävarainen puhdistusbalsami

Täyteläinen puhdistusbalsami poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta tehokkaasti jättäen ihon silkinpehmeäksi. Puhdistusbalmi sopii kaikille ihotyypeille myös herkälle ja kuivalle iholle. Balsamilla pitäisi lähteä myös silmämeikki sekä voimakas kasvomeikki. Tuotteen aktiiviaineina ovat ihoa pehmentävä ja suojaava japanilainen kameliauute, ravitseva karitevoi sekä kosteuttava ja pehmentävä macadamiaöljy. Tuote on vegaaninen. 

Tätä otetaan kuiviin käsiin aivan pieni nokari, hierotaan kämmenten välissä kunnes koostumus muuttuu öljymäiseksi ja sitten öljy hierotaan huolellisesti kasvoille. Lopuksi balmi emulgoidaan vedellä kasvoilta ja puhdistus viimeistellään kasvovedellä. Balmissa on aivan ihana tuoksu, mutta kaikista yrityksistä huolimatta en saanut tätä aivan toivotulla tavalla toimimaan. Silmämeikkiä en saanut tällä poistettua ja öljy ei myöskään tahtonut emlgoitua kunnolla, joten joudui käytännössä pesemään kasvot useaan kertaan monella eri putsarilla, jotta lopulta sain öljyt pestyä pois. Testaan tätä vielä pari kertaa eri määrillä, mutta mikäli en saa toimimaan niin sitten luovutan.




Bilberry soothing mousse – Rauhoittava Mustikkamousse

Nam, tämä kermaisen moussemaisen koostumuksen omaava herkän ihon kosteusvoide soveltuu erityisesti kuivalle iholle. Voiteen aktiiviaineina toimii pohjoisen marjat, aloe vera sekä karitevoi. Yhdessä ne rauhoittavat, kosteuttavat ja suojaavat herkkää ja kuivaa ihoa vähentäen ihon punoitusta ja ärtyneisyyttä. Mustikkamousse on yksi myydyimpiä sarjan tuotteita Suomessa. Tykästyin tässä erityiseen moussemaineen koostumukseen, mihin en ole koskaan kasvovoiteissa törmännyt. Voide on samalla todella tuhti mutta ilmava. Se on hämmentävää, sillä tämä on varsin kosteusköyhälle iholle täydellinen täyteläinen voide, mutta se ei jätä iholle raskasta tunnetta. Tämä on tuotteista ainoa, jossa ei ole varsinaista tuoksua.




Bambu-Aloe vera AQUASLEEPING PACK night cream – Tehokosteuttava yövoide

Bambu-aloe vera tehokosteuttava yövoide soveltuu kaikille ihotyypeille. Geelimäinen voide on super nopea imeytymään ihoon ja se jättää ihon pinnan aivan ihanan silkkisen pehmeäksi loistavista kosteustehoista puhumattakaan. Kolmen vuoden tuotekehityksen tuloksena luotu innovatiivinen voidekoostumus luo iholle 3D-suojakalvon, joka ehkäisee tehokkaasti kosteuden haihtumista iholta yöllä. Voiteen aktiiviaineina ovat kosteuttava ja rauhoittava Bambu-uute ja aloe vera uute, hyaluronihappo sekä jojobaöljy. Voiteen koostumus on mielenkiintoinen sillä se on geelimäinen, mutta purkista ottaessa se on venyvää hiukan liisterimäistä, josta tulee ihan mieleen lapsena syödyt suklaavanukkaat. Voide on erittäin kosteuttava ja iho on aamulla todella ravittu. Tämä on kirkkaasti yksi lempparini!





Tämän kokeilun perusteella suosittelen lämpimästi teitä tutustumaan sarjaan. Tuotelinjoista löytyy kaikille jotain ja takaan, että tulet ihastumaan ihaniin tuoksuihin ja laadukkaisiin tuotteisiin. Itse olen ainakin utelias näkemään myös mitä muita tuotelinjoja brändiltä löytyy.

Mitä näistä tuotteista itse lähtisit kokeilemaan?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti