torstai 28. tammikuuta 2021

UUSI kauneusboksi Suomessa: Twistbe luonnonkosmetiikka beautybox

 * kaupallinen yhteistyö TwistbeNyt UUTISIA!

Suomeen on tullut myyntiin uusi kauneusboksi, joka on täysin 100% puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Tällainen meiltä täältä vielä puuttui ja nyt tarpeisiin on vastattu. Twistben oma beauty box on nimittäin tullut myyntiin tänään ja se on myynnissä vain rajatun ajan 28 -31.1.2021

En spoilaa sisältöä, joten jatka ihmeessä lukemista. Lopusta löydät kutkuttavan alekoodin!

Twistben uusi luonnonkosmetiikkaa sisältävä kauneusboksi sisältää ajankohtaisia ihonhoitotuotteita, jotka asiantuntijat ovat boksiin valinneet. Tämä ensimmäinen boksi on ihonhoitoteemainen ja sisältää ihanan kosteuttavia tuotteita talven kuivattamalle iholle. Boksi sisälsi todella laadukkaita ja kiinnostavia brändejä. Olipa mukana myös yksi ihan uutuus tuote, jota ei vielä markkinoilla myynnissä edes ole! Boksi sisältää 6 varsinaista tuotetta, joista 3 on täysikokoisia sekä näiden lisäksi kolme tuotenäytettä. Mukana on myös suomalaista luonnonkosmetiikkaa, mikä on ihan huippu juttu! Olen ihan varma, että moni teistä rakastuu boksin tuotteisiin.

Boksi on myynnissä vain pari päivää, joten kannattaa toimia nopeasti. Veikkaan, että tämä tullaan viemään käsistä. Normaalihintainen boksi maksaa 79€, mutta minulla on teille alekoodi. Koodilla GLITTERIBOX saatte boksin hintaan 59€. Todella hyvä alennus siis, joten kannattaa hyödyntää alennus ja klikata suoraan Twistben verkkokauppaan*, jossa boksi on myynnissä.

Miltä vaikuttaa, kiinnostuitko tästä uudesta kauneusboksista?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti