maanantai 18. tammikuuta 2021

Lookfantastic beautybox tammikuu 2021 + alekoodi kauneusboksiin

 * boksi saatu




Tammikuun Lookfantastic kauneusboksi saapui kauniissa haalean violetissa pakkauksessa, joka huokuu hyytävää talvitunnelmaa. Itse boksin sisältö oli hyvin kylmään talvikuuhun suunniteltu, mutta yllätyin kuitenkin boksin kannen avattuani. Boksille nimittäin ominainen tuotevihkonen puuttui kokonaan ja näin on ilmeisesti käynyt muillakin. En tiedä onko tämä nyt LF uusi käytäntö, ettei tuotelehtistä enää lähetetä ollenkaan, mutta harmi jos näin on. Lehtisestä nimittäin sai aina tiedot tosi kätevästi, kun nyt niitä saa metsästää pitkin netin syövereitä. 

Vinkkaan teille nyt myös heti ainutlaatuisesta tarjouksesta, eli minulla on teille alekoodi itse kauneusboksin tilaukseen. Koodilla TREATBB saat 10€ alennuksen, kun aloitat 3, 6 tai 12 kuukauden beautybox tilauksen täällä*. Jos haluat tehdä muita edullisia ostoksia, niin koodi GATALVI on voimassa vielä tammikuun loppuun ja sillä saa monista tuotteista jopa -30% alen. Suosittelen esimerkiksi bongailemaan ihania Too Faced* meikkejä edulliseen hintaan ja muista syöttää koodi kassalla.

Mutta nyt takaisin siihen boksiin...




SVR Hydraline Intense Moisturising Cream 

Boksissa täysikokoisena tuotteena saimme ranskalaisen kosmetiikkabrändin SVR:n kosteuttavan päivävoiteen. Voide imeytyy nopeasti ja on todella kosteuttava ja elvyttävä. Tästä pakkauksesta tulee väkisinkin mieleen vähän apteekkikosmetiikka (onko, en tiedä?), mutta brändi on oikeasti ihan sika hyvä. Mulla on nimittäin juuri SVR sy-voide käytössä ja se on ollut nyt paukkupakkasilla aivan täydellisen kermainen ja kosteuttava. Uskon, että ihastun myös tähän voiteeseen.




So Eco Complexion Sponge

Pitkästä aikaa boksissa tuli myös meikkiväline ja tällä kertaa So Econ ekologinen meikkisieni. Kokeilin jo tätä ja sieni on super pehmoinen ja joustava. Tosi mukavan tuntuinen ja hyvin toimiva. Näissä pehmosienissä on vain se ongelma, että saattavat imeä aika paljon nestemäisiä meikkituotteita itseensä, mutta kyllä tämä ensi kokeilun perusteella menee jatkoon.




Verso Eye Cream

Saimme boksissa myös huippu kalliin Verson silmänympärysvoiteen. Luulin ensin, että kyseessä on suomalainen brändi, mutta nopea googlailu osoittikin kyseessä olevan ruotsalaisen tuotemerkin. Uusi merkki minulle, mutta Verso vaikuttaa kiinnostavalta ja puhtaalta kosmetiikkasarjalta. Voide sisältää fermentoitua kauraa, keramideja ja E-vitamiinia.




Grow Gorgeous Balance Overnight Mask

Grow Gorgeousin yleellisen hiustuotteet on aivan ihania. Nyt boksista osui kohdalleni kuitenkin tuote, josta en liiemmin syttynyt. Tämä on overnight naamio hiuksille, eli naamio jätetään yön ajaksi hiuksiin vaikuttamaan ja pestään pois aamulla. En keksi mitään niin epäkätevää kuin yön yli vaikuttavat hiusnaamiot. Ensinnäkin hiusten ympärille olisi pakko kääriä joku pyyhe tai hiuturbaani, koska en itse ainakaan haluaisi pistää kasvojen ihoa samalle tyynyliinalle, missä on hiuksista imeytyneitä mömmöjä. Toiseksi en tiedä osaisinko nukkua epämääräinen turbaani tai pipo päässä ja jos se onnistuisi, niin käytön jälkeen kyllä pipo/turbaani/pyyhe ja tyynyliina olisi pistettävä pesuun. Tämä tuote ei siis ollut minulle.




Starskin Hollywood Hand Model Hand Mask Gloves

Mikäs olisikaan sen ihanempaa kuin käsiä hellivät kosteuttavat hansikkaat näin talvella. Starskinin kosteuttavat hanskat pehmittävät ja kosteuttavat kädet, mutta hoitavat samalla myös kynsinauhat. Tosi kätevää ja hankat kädessä pystyy ihana hyvin tekemään vaikka töitä koneella tai sitten vain rentoutumaan sohvalla. Ihanat!





Sleek Matte Me Liquid Lipstick

Viimeisenä boksista löytyi vielä Sleekin mattainen huulipuna. Näitä oli bokseissa eri sävyissä ja valitettavasti oma arpaonneni ei minua suosinut, sillä sain oman punan kaikkein epämiellyttävimmässä sävyssä eli ruosteen punaisena. Minulla ei ole tälle mitään käyttöä ja väri ei todellakaan tuossa iholla edes imartele. Olisin toivonut jotain ihanaa kylmän viileää roosaa, punaista tai nudea sävyä. 


Vuoden ensimmäinen boksi ei ollut suosikkini, mutta siinä oli silti pari tosi kivaa tuotetta. Muutama hutikin valitettavasti löytyi. Lookfantastic bokseissa harmillista onkin se, ettei bokseja kustomoida kauneusprofiilin mukaan, jolloin esimerkiksi tuon huulipunan sävyyn olisi voinut vaikuttaa. Toivon myös, että boksista hävinnyt tuotelehtinen löytää tiensä takaisin!

Mitä mieltä boksin sisällöstä, kolahtiko?
7 kommenttia on "Lookfantastic beautybox tammikuu 2021 + alekoodi kauneusboksiin"
  1. Ei kolahtanut tämä sisältö niin kovaa kuin jotkut muut, mutta tämä on silti tosi kiva ja LF:llä kyllä toistuvasti tilatessa näyttäisi tosi kivoja juttuja bokseissa olevan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut kyllä paras aloitus tälle vuodelle. Harmillisesti tuli noita huteja vähän liikaa omaan makuun, mutta onneksi pari ihan kivaakin tuotetta löytyi :)

      Poista
  2. Olipa roskaa tällä kerralla. Minulla menisi kaikki ö-mappiin. Kuka hullu tarvi talvella kevyttä voidetta, jaksaa leikkiä yöhiusnaamiolla ja käyttää paskanväristä huulipunaa? Toivottavasti Lookfantasticilla löytyisi vähän järkeä seuraavaan lähetykseen.

    Tämä on juuri syy, miksi en halunut itse jatkaa kauneusbloggaajana. Mihin ihmeeseen sä hävität ne epäonnistuneet boksien sisällöt? Ei mulla ikinä riittänyt ottajia niihin. Tämä menee minulla vaikeiden ekovalintojen osastolle (https://viaperasperaadastra.com/2020/10/31/vaikeita-ekovalintoja/)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä tuossa ihan oikeassa, että itselle sopimattomia tuotteita on hankala minnekään laittaa. Usein annan niitä eteenpäin, koska roskiinkaan ei oikein viitsi käyttökelpoista tavaraa heittää. Mutta joo tämä boksi ei kyllä ihan valtavasti sytyttänyt. Harmillisesti tuo huulipunakin sattui itselle täysin sopimattomassa värissä...

      Poista
  3. Miksi boxeissa tulee aina päivävoiteita, eikä käytännössä koskaan yökäyttöön tarkoitettuja? Toinen mitä löytyy jo hyllyntäydeltä ovat puhdistusvaahdot. Tahtoo seuraavaan öljyn tai balmin! Tai nousen barrikadeille nakkelemaan minikokoja. Tai jotain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itse kiinnittänyt huomiota ihan samaan. Aika usein tahtoo tulla saman kategorian tuotteita. Mulla löytyy nimittäin jo ihan loputtomasti silmänympärysvoiteita ja päivävoiteita. Sitten taas erilaisia hoitavia seerumeita ei niinkään, koska niitä harvemmin tulee.Harmi :/

      Poista