keskiviikko 20. tammikuuta 2021

Ipsy plus joulukuu 2020

 


Tooooodella pitkästä aikaa nyt vihdoin Ipsy plus unboxaus. Pidin loppuvuodesta usean kuukauden tauon Ipsystä, koska jotenkin minusta koko kauneusboksi on kokenut huippu ajoistaan suorastaan mahalaskun. Bokseissa kiertää kuukaudesta toiseen samat tuotteet, joita syötetään aina uusille tilaajille. Vanhat eivät toki samoja tuotteita saa, mutta meille vanhoillekin tilaajille tarkoitetut tuotteet ovat muuttuneet varsin mitäänsanomattomiksi. Entisten kulta-aikojen huippubrändit on muisto vain. Siis se, kun bokseista tuli vielä Hudan paletteja, It cosmeticsin meikkejä ja muita oikeasti tosi hyviä brändejä. Nykyään tuotteet ja merkit on niin randomeita, etten edes kauneusvaikuttajana ole niistä ennen kuullut. Ipsystä on kokonaan kadonnut se entisaikojen hohde.

Päätin kuitenkin antaa joulukuun boksille vielä mahdollisuuden, sillä yleensä vuoden viimeinen boksi on aina kaikista magein. Boxycharm ylittikin odotukset joulukuun boksin suhteen (kuten kaikkien muidenkin kuukausien), mutta Ipsy ei onnistunut edes siinä. Perjaattessa pussukan sisältö oli ihan ok, mutta ei mikään kunnon wow. Helmikuussa Ipsy lanseeraa uuden boksin, Ipsy X, jossa on huippubrändejä ja 7-8 täysikokoista kauneustuotetta. Uusi Ipsy X muistuttaakin minua erehdyttävästi Boxyluxesta, sillä myös Ipsy X ilmestyy joka kolmas kuukausi. Ensimmäisen spoilerin perusteella boksissa tulee ainakin Hudan jättipaletti, joten innostuin nyt kokeiluun tuon uuden X:n tilaamaan. Veikkaan kuitenkin, että mikäli tuo X ei onnistu minua valloittamaan niin minun ja Ipsyn taival jää nyt toisaiseksi tähän. Ihan jo siitä syystä, että Jenkeistä tilaaminen tulee posteineen kaikkineen aika kalliiksi ja jos nuo sisällöt ovat sellaista ihan kiva -tasoa, niin en koe mitään järkeä maksaa tilausta enää.
Kun avasin Ipsy pussukkani, käteen tarttui ensimmäisenä IBY:n paletti. IBY on Yhdysvaltalainen indie brändi ja mulla pari palettia heiltä onkin. Olen tykännyt niiden leikkisistä värimaailmoista ja hyvästä pigmentistä. Tämä pussissa saamani Fireside paletti oli kuitenkin minusta tylsääkin tylsempi. Värit on jotenkin todella latteita ja paletin ainoa helmi on kimalteleva vihreä ja punainen sävy. Muuten sävyt on aika tusina sävyjä, joita löytyy ainakin itseltäni jo miljoona monista muista paleteista. Tämä lähtee siis eteenpäin arvontaan tai jonnekin.
Pussukan yksi mieluisimmista tuotteista oli Complex culturen Contour paletti, josta löytyy mattainen aurinkopuuteri ja pinkki poskipuna. Sävyt ovat mielestäni oikein käypäsiä vaalealle iholle ja paletti tukevan oloinen. Brändin laadukkaita siveltimiä onkin Ipsystä jo ennenkin tullut ja niihin olen tykästynyt, joten tätä testaan myös ehdottomasti. Onneksi tuo aurinkopuuterikin näyttää sävyltään minun kalvakalle iholle sopivalta. Kesällä toki ehkä liian vaalea, mutta näin talvella oikein jees.
Boksista tuli myös ihonhoitoa ja tämä tuote oli myös ihan kiinnostava. Tula Skincare sugar scrub oli vuoden 2020 Allure voittaja ja sopii kaikille ihotyypeille, myös sille kaikkein herkimmälle. Kuorinta sisältää sokerikiteiden lisäksi kuorivaa ananas ja papaija uutetta. Ihan kiinnostava tuote ja testaan kyllä, sillä sokerikuorinnat on kasvoille tosi hyviä.

Vaikka luomiväripaletti menikin tällä kertaa pieleen, niin olin iloinen saatuani tämän Ciate Londonin nestemäisen luomivärin. Mulla itseasiassa yksi brändin nestemäinen luomiväri jo löytyykin ja nyt sain kauniin metallisen kultaisen sävyn. Tykkään tosi paljon nykyään meikissä vaihteluna glittereihin käyttää näitä nestemäisiä, sillä ne kuivahtaa luomelle ja pysyy koko päivän virheettömänä. Niillä saa myös tosi näyttävän ja intensiivisen metallisen hohteen ja meikkiin säväkkyyttä. Suosittelen testailemaan nestemäisiä luomivärejä, jos sulle ne on vielä uusi juttu.
Viimeisenä vielä Eyekon Rock out & lash out mascara, jonka pitäisi antaa ripsiin volyymiä ja katseeseen näyttävyyttä. Ripsivärien kanssa on aina vähän tuuripeliä toimiiko ne vai ei. Katsoin kuvista, että tässä on jännä tiimalasin mallinen aika iso harja, joka voi olla ettei toimi mun silmissä yhtään. Itse kun tykkään kärjestä kapeista harjoista. Testailen kuitenkin ennen kuin tuomitsen, koska tosi monet Eyekon ripsivärit on olleet ihan huippuja.


Boksin viidestä tuotteesta neljä jää mulle itselle testiin, mikä on ihan hyvä määrä. Jostain syystä tämä boksi ei kuitenkaan saanut mua kauhean innostuneeksi sisällön puolesta, vaikka se ihan ok hyvä olikin. En tiedä alkaako mulla näkyä kosmetiikkaähkyä, pimeysmasennusta vai mitä, mutta nyt tarvitaan kunnon bokseja, jotta fiilis vähän tästä piristyisi. 

Mitä mieltä sinä olit kokonaisuudesta? Oliko tämä hyvä vai onko mulla nyt jokin henkilökohtainen ongelma näiden Ipsyn boksien kanssa?
4 kommenttia on "Ipsy plus joulukuu 2020"
 1. Siis musta tää sisältö on loistava! Ja toi paletti on ihana<3 :D Mulle on siis tulossa toi paletti myös ja se näyttää tossa sun kuvassa just niin nätiltä kuin siinä Ipsyn sivuilla olevassa kuvassakin. Tai no, jännään tuleeko koko paketti perille asti, kun lähetin sen korttisekoilujen johdosta vahingossa Shipitolla ja sieltä ilman seurantaa kohti Suomea.. Eikä oo sen koomiin paketista kuulunut mitään :D Eyekolla on tosi hyviä ripsareita, toivottavasti toi toimii sulla hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :D No mutta kiva, että säkin saat ton paletin jos siitä tykkäsit. Mä en enää viitsi ottaa kokoelmiin paletteja, joissa tykkään ehkä max kahdesta sävystä. Vie vaan turhaa tilaa kaapeissa :D Siksi pistän ton eteenpäin vaikka toi vihreä ja punainen sävy olikin tosi kivoja.
   No voi hitsi, toivottavasti paketti tulee. Shipitolla kyllä aina kesti ne lähetyksen. Muistan miten monesti panikoin että missä ne menee. Kyllä ne sieltä lopulta tuli kuitenkin :)

   Poista
 2. Muistaakseni plussassa tapahtui laadun huonontuminen myös silloin, kun Ipsy Ultimatea oltiin lanseeraamassa. Toivottavasti sisällön laatu taas paranee, kun uusi tuote on saatu lanseerattua :)

  Mulle tää sisältö olisi itseasiassa ollut kyllä ihan mieluisa :) Tuossa luomiväripaletissa on muutama tosi kaunis sävy ja olisi varmasti päässyt käyttöön. Eyekon ripsari vaikuttaa myös kiinnostavalta ja myös tuosta Culture Complexin duosta olisin ollut innoissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla joo, että ne pistää kaikki paukut peliin tuon lanseerauksen kanssa. Ainakin jotenkin koko syksyn kaikki tuotemerkit on ollut vähän tylsiä ja pari kuukautta oli sellaisia tuotteita tarjolla mitä en halunnu ollenkaan. Toivottavasti se X on kuitenkin kiva ja nostaa vähän tasoa. Sitä odotan kyllä innolla <3

   Poista