tiistai 9. maaliskuuta 2021

Ipsy plus tammikuu 2021




Tuntuu, että Ipsy postauksista on jo pieni ikuisuus. Jostain syystä mun kaikkien Jenkkiboksien postitus on nyt tänä vuonna kestänyt aivan älyttömän kauan. Helmikuun Boxycharmeja tai uutta Ipsy X boksia ei vielä ole näkynytkään. Tarkastin juuri, että ne on varastolta lähetetty suomeen 8.2 eli matkanneet jo yli kuukauden huh. Toivottavasti alkaisivat pian sieltä kuulua.

Ipsy plussan tai oikeastaan koko Ipsyn osalta tein helmikuussa päätöksen lakkauttaa koko tilauksen. Olen jo pidemmän aikaa ollut enemmän tai vähemmän pettynyt Ipsyn sisältöihin ja postit USA:sta Suomeen on aika hintavat kauneusbokseille, joihin ei ole täysin tyytyväinen. Viimeinen niitti oli, kun näin Ipsy X:n sisällön ja se ei suuremmin sytyttänyt, joten päätin ottaa nyt erätaukoa Ipsystä joksikin aikaa. Boxycharm sen sijaan jatkuu edelleen.




Tammikuun Ipsystä löytyi kuusi tuotetta ja tällä kertaa myös muutama tuttu brändi. Jostain syystä tämäkään boksi ei silti herättäny minussa valtavan innostuneita fiiliksiä vaan päinvastoin turhautuneisuutta. Minusta on jo pidemmän aikaa tuntunut, ettei Ipsy noudata kustomoinnissa asiakkaan toiveita. Olemme siis jokainen asiakas täyttäneet profiilin, missä lukee millaisia tuotteita haluamme. Mulla on omassa profiilissa erilaiset putsarit ja kuorinnat sekä työkalut ruksittuna kohtaan joskus tai harvoin. Jostain syystä putsareita ja kuorintoja tuntuu tulevan ihan joka kuukausi. Nyt on ainakin niitä sitten jemmassa enemmän kuin tarpeeksi.




Maria Nila on ihana ruotsalainen hiustuotteita valmistava brändi ja mulla on vain hyvää sanottavaa heidän tuotteistaan. Tämä kiharoille hiuksille tarkoitettu Curlicue cream on muotoileva ja kosteuttava sekä hoitava voide, jota levitetään hiusten pituuksiin. Voide estää kaksihaaraisten syntymistä ja hiusten katkeilua sekä kosteuttaa kivasti, mikä on varsinkin kiharoille hiuksille ihan elintärkeä juttu. Kiva tuote ja mielestäni kiinnostavin koko boksista!




Boksin ensimmäinen kasvoputsari oli Callyssee Better bean clean face coffee cleanser, joka on siis hämmentävä tuote, koska toimii meikinpoistoaineena ja yleisenä kasvoputsarina, mutta sisältää myös samalla kuorivia rakeita. En itse haluaisi käyttää kuorivaa putsaria päivittäin jo ihan siitä syystä, että mekaaninen kuorinta ei ole hyväksi iholle. Ihmettelenkin, miten tämä voi olla perinteinen putsari joka päiväiseen käyttöön. Itse testailen tätä ehkä ihan kuorinnan tapaan 1-2 kertaa viikossa.




Boksin toinen putsari oli Vitabrid Daily C balancing foam cleanser, joka on hellävarainen C-vitamiinia ja kaoliinisavea sisältävä vaahtomainen putsari. En ole tainnut aikaisemmin törmätä savea sisältäviin kasvoputsareihin, joten testailen kyllä ihan mielenkiinnolla, mutta minusta kaksi kasvoputsaria samaan boksiin on hiukan liikaa. Olisin toivonut jotain toista tuotetta.




Boksin tylsin tuote oli Billion dollar brows Brow tool kit, joka sisältää pinsetit, sakset ja kulmaharjan/siveltimen. Itsellähän löytyy jo kaikkia tämän paketin tuotteita ennestää, joten setti on aivan turha mulle. En pystynyt tästä kyllä innostumaan ollenkaan, vaikka saatankin tuon siveltimen ehkä käyttöön jättää, kun siinä tuo viistomainen kärki on tarpeeksi ohut mun makuun. Tuntuu vaan niin turhalta, että tämmöisiä tuotteita laitetaan boksiin, varsinkin kun olen omaan kauneusprofiiliin täyttänyt, etten tarvitse tai kaipaa näitä kauneustyökaluja bokseihini. 




Viimeinen varsinainen tuote boksissa oli Anastasian Lash brag ripsiväri. Satuin saamaan tästä jo matkakokoisen version muistaakseni LF viime joulun joulukalenterista ja olen ripsiväriä jo testaillutkin. Minulla tämä mascara ei tunnu toimivan yhtään. Harja on iso ja kömpelö, jolloin se sotkee jo levitysvaiheessa massaa ympäri silmiä. Toiseksi tämä ripsiväri ei pidä itsellä taivutuksia ja kolmanneksi se päivän aikana myös karisee silmänalusille, joten täytyy sanoa että olin hyvin pettynyt kyseiseen tuotteeseen lyhyen kokeilun perusteella. Siksi en edes avaa tätä tuubia vaan annan eteenpäin. Voi olla, että jollain toisella toimiikin ihan hyvin, mutta ainakin itsellä tämä oli tosi huono.




Viimeisenä extrana boksista löytyi Ipsy pointseilla lunastamani Larucen sivellinsetti. Larucen siveltimet on tosi kalliita, mutta aivan ihania ja karva niin pehmeää. Mulla on muutamia näitä jo ennestää itsellä ja olen pitänyt näitä yksinä parhaimpina siveltiminä mitä omistan. Kiva saada kokoelmaan lisää. Siveltimien varressa on hyvä tarttumapinta ja nämä on myös todella laadukkaan oloiset. Melkeinpä paras tuote koko boksissa, vaikka olikin extra tuote.


Vähän haikeilla fiiliksillä kirjoitan tätä postausta, koska se tulee olemaan toiseksi viimeinen juttu Ipsystä. Ipsy X on minulle vielä tulossa, mutta se jää viimeiseksi Ipsyksi toistaiseksi. Aloitin Ipsyn tilaamisen miltein heti blogini aloituksen jälkeen, joten olen tilaillut sitä nyt kaksi vuotta putkeen. Paljon ihania juttuja olen boksin kautta löytänyt ja innolla odottanut uusia bokseja. Nyt kuitenkin totean, että on aika siirtyä eteenpäin ja sanoa heipat.

Olisitko sinä ilahtunut tästä Ipsystä?
6 kommenttia on "Ipsy plus tammikuu 2021"
  1. No on kyllä minustakin vähän tylsä kokonaisuus :/ Olisin varmaan eniten ollut innoissani tuosta Anastasian ripsarista, kun en ole sitä vielä testaillut, mutta harmi jos se ei sulle toimi :( Maria Nilan tuote vaikutti kans mielenkiintoiselta. Mulla on muuten varmaan juuri tuo sama Billion Dollar Browsin sivellin kuin tuossa pakkauksessakin on ja olen tykännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maria Nilan hiusvoide oli muuten ihan huippu! Se singahti heti suosikiksi <3

      Poista
  2. Jotenkin tosi yksinkertainen, tavarat ei ehkä luo mitään kivaa kokonaisuutta. Toi kulmakarvaboksi juttu taisi olla "tosi kallis" ja moni sanoikin sitä ylihinnoitelluksi ja kasvatti arvoa suhteessa tuotteisiin. En kyllä itse olisi valmis maksamaan shipidoista tai muista saadakseni jenkeistä tuotteita mutta ehkä joskus tilaan ja maksan tullit+postit ja testaan kylie kosmeticsin tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kyllä ärsytti itseänikin. Ja juuri noiden kalliiden postien ja tullien takia mietin, etten halua enää tilata boksia, joka on ihan kiva mutta ei kuitenkaan enää wow. Koska tuotteille kuitenkin tulee hintaa ja jos sisältö on vain jees niin mieluummin säästän nekin rahat.

      Poista
  3. Toi kulmasetti oli tosi tylsä enkä siitä pitänyt itsekään. Ikimaailmassa en sitä olisi itse boksiini valinnut! Muuten tässä oli ihan kivanoloisia tuotteita, vaikka meikit jäivät omaan makuuni tosi vähälle edustukselle tässä sun boksissa. Maria Nilan tuotteet on ihania<3 Mulla taas on oamsta mielestäni ihan hyvin mennyt parin viime kuukauden aikana noi tuotekohdennukset ja oon tosi iloinen sekä helmi- että maaliskuun boksieni sisällöistä. Kunhan ne joskus vain saapuisivat perille asti :D Ärsyttää, että mulla kestää nykyään noissa Ipsyissä ihan älyttömän kauan, kun toi helmikuun boksikin saapui Planet Expressille vasta helmikuun viimeisinä päivinä, kun se ei ollut ensin liikkunut mihinkään yli kahteen ja puoleen viikkoon.. Oon itsekin miettinyt tilauksen lopettamista, varsinkin nyt tän mun Low Buyni takia, mutta nyt on taas niin kivoja bokseja tulossa, etten toistaiseksi halua tämän tilaamista lopettaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sulla on kohdennukset toimineet. Sulla onkin tullut aika kivoja tuotteita mitä olen seurannut <3
      Mulla on ollut muuten ääretöntä hitautta myös näissä lähetyksissä. En tajua miten niissä nyt kestää aivan super kauan... Vaikuttaakohan korona siellä USAn päässä hidastavasti?

      Poista