sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Maaliskuun kosmetiikkasuosikit

 * tuotteet saatu / sisältää mainoslinkkejä



Maaliskuun suosikit olisi tässä. Setti on kaikin puolin aivan ihana, sillä mukana on sekä luonnonkosmetiikkaa, hiustenhoitoa, meikkituote ja itseruskettava. Pari näistä tuotteista on kotiutunut mulle vasta ihan vähän aikaa sitten ja ne ampaisi heti paikalla käytetyimpien tuotteiden joukkoon, mikä kertonee jo aika paljon. Kevään tulonkin jo alkaa omassa ihonhoidossa huomata, sillä tuotteen vaihtuu tuhdeista kevyempiin ja heleyttäviin. Ihana, kun aurinko paistaa ja iholle voi jo laittaa sävyttäviäkin tuotteita!




Itseruskettavat on varma kevään merkki. Olen vuosittain alkanut pikku hiljaa käyttää itseruskettavia tässä pääsiäisen tienoilla, jotta iho saisi vähän väriä ennen kuin paksuista talvikerrastoista luovutaan kokonaan. On muutenkin jotenkin hehkeämpi olo, kun iho ei ole aivan vitivalkoinen. Oma luotto ruskettava on jo vuosien ajan ollut Sunkissed tuotteet. Olen testannut näitä sekä voiteina että mousseina ja molemmat toimii erittäin hyvin. Ihan vaaleat versiot antaa niin vähän sävyä, että itselle ne ei sovi, kun tykkään että sitä väriä oikeasti tulee. Näissä pystyy hyvin vaikutusajalla vaikuttamaan värin intensiivisyyteen. Tämä Sunkissed gradual tan medium/dark* on voidemainen ruskettava, joka toimii samalla kosteusvoiteena. Näissä Sunkissed tuotteissa on ihana trooppinen tuoksu ja mousseissa myös karttaväri. Rusketus pysyy melkein viikon ja väristä tulee omalla ihollani ainakin tosi tasainen. Tämä on myös moniin ruskettaviin verraten erittäin edullinen tuote, mutta tosi laadukas.
Aikaisempi postaus Sunkissed tuotteista löytyy täältä.

Saatavilla: Sokos 7,90€




Kiharahiuksiset nyt kuulolle! Tässä on ihan mahtava kiharoita korostava hoitovoide, joka kosteuttaa, erottelee kiharat, korostaa kiharoita ja suojaa omaa hiusväriä. Maria Nila Curlicue cream kevyt voide on uskomaton, sillä tätä kun levittää pienen määrän koko pituuksiin, tulee kiharat niin kauniisti esiin ja kuivat käkkärät saa eloa ja kosteutusta. En itse tykkää voiteista, jotka jättää hiuksiin raskaan limaisen tunteen tai mikä pahinta, jättää hiukset klimppiin ja geelitetyn näköisiksi. Tämä katoaa hiuksiin yhdessä sekunnissa, eikä jätä niitä edes märiksi. Hiukset on kuin luonnollisen ilmavat vastapesdyt, mutta kiharavoiteen ansiosta hiusten pörröisyys on tiessä ja tilalla on kauniisti laineilevat kiharat. Mieskin on tästä syttynyt ja käyttää päivittäin.

Saatavilla: Lyko* (28€), Eleven* (27,95€), Nordicfeel* (27,95€) ja Bangerhead* (28€)




Sitten ihan mahtava uutuus tuote, joka tuli kauppoihin helmikuussa. Sensai Clear gel wash* on edistyksellinen geeliputsari, sillä se ei kuivata tai vahingoita ihoa. Putsarin pH on niin lähellä ihon omaa pH-arvoa, että se on siksi niin hellävarainen. Tuotteessa on käytetty erityistä Skin brilliane teknologiaa, joka puhdistaa tukkeutuneet ihosolut ja poistaa keratisoituneiden sarveissolujen aiheuttamat tukkeumat, joihin saippuapohjainen puhdistusaine ei edes tehoa. Tätä käyttäessä ihosta tulee ihan silkkisen pehmeä. Ja ei totta vie kuivata yhtään, koska olen naamapesun jälkeen pystynyt hengailemaan ympäriinsä ilman ihon rasvausta, mitä normaalisti en voi ikinä tehdä ilman ikävää kiristävää tunnetta iholla. Tästä tulee kyllä meikäläisen vakkari tuote ja suosittelen kyllä kaikille herkkäihoisille ja muillekin, jotka haluaa laadukkaan ja hellävaraisen putsarin. Tässä on mieto ja hyvä tuoksu, tulee vähän mieleen yleellinen kasvohoitokokemus. Ja pakkaus on riittoisa, sillä jo yksi pumppaus riittää koko kasvojen täydelliseen putsaukseen. 

Saatavilla: Sokos (53€), Kicks* (53€), Stockmann (52,90€), Eleven* (49,50€), Bangerhead* (49€) ja Lyko* (50,50€)





Tämän kuukauden ainoa meikkituote lyökin ällikällä. Jane Ireadalen Solar Flare eye shadow kit* on yksinkertaisuudessaan aivan älyttömän upea pakkaus yleellisyyttä ja huikeaa laatua. Tässä viiden sävyn paletissa on kaikki, mitä silmämeikkiin tarvitset. Kermaiset sävyt ei varise ollenkaan ja pigmentti on niin intensiivinen, että kevyt pyyhkäisy sormella tai siveltimellä pannuun antaa jo mitä upeimman sävyn luomelle. Värit pääsevät iholla oikeuksiinsa ja saavat sen sädehtivän metallisen hohteen, mitä ei pannussa täysin pysty näkemään. Tuota isoa pyöreää nappia voi käyttää loistavasti myös highlighterina, mihin se toimii erinomaisesti. Alla swatchit ja meikkikuvat! 

Paletti on ollut ahkeralla käytöllä koko kuukauden ja tämä sopii erittäin hyvin arkimeikkeihin. Helppokäyttöisenä palettina jo yhden värin monomeikki näyttää upealta, mutta halutessaan tällä saa halo- ja smokey eye meikkejä myös. Paletteja myydään eri sävyissä, itselläni tämä lämpimän kuparinen Solar Flare. Vaikka hinta tietysti tuntuu korkeahkolta, niin vannon tämän olevan sen väärti. Varsinkin jos haluat yhden hyvän ja monikäyttöisen paletin, niin tämä. Upea ruusukultainen pakkaus on piste i:n päälle.

Saatavilla: Jane Iredale 69,95€








Viimeisenä vielä Laveran ihana Hydro effect serum*, joka on täydellinen kosteuttava seerumi heleään ihoon ja alkavaan kesään. Seerumi suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ilman saasteilta samalla ihanasti kosteuttaen ja ihoa heleyttäen. Tämä imeytyy välittömästi ja saa ihon kosteustasapainon voimaan hyvin. Seerumi sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, luomu levää ja hurtanminttu-uutetta. Tässä on vieläpä erittäin miellyttävä Laveramainen hedelmäinen tuoksu. Ihan edottomasti yksi ihanimpia seerumeita, mitä olen käyttänyt. Tuote on tietysti luonnonkosmetiikkaa ja hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan!

Saatavilla: Ruohonjuuri (nyt tarjouksessa 19,95€)
8 kommenttia on "Maaliskuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Testasin joskus sunkissed tutteita mutta ne ei jotenkin ollut mun makuun, sillä voide oli todella paksua ja jäykkää. Ehkä ei sovi levitettäväksi sellaisella kintaalla. Nyt Kicksin omat IR tuotteet käytössä mtuta viimeisinkin pian loppumassa. Olen jo aloittanut noin 1,5kk sitten IR tuotteiden käytön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kintaalla en voidetta suosittele levittämään. Kädellä levitettäessä toimii tosi hyvin <3
      Oho sä ootkin ollut aikaisin liikkeellä IR kanssa ;)

      Poista
  2. Oi mitkä pigmentit tuossa Iredalen paletissa, keskimmäinen sävy on upea taupe? Mullakin oli kuukauden suosikeissa tuo Sensain putsari ja just eilen iho tuntui taas tukkoisalta niin tuo käyttöön ja tulipa ihosta puhdas! En voi itse päivittäin käyttää mutta silloin tällöin kyllä on näköjään hyvä olla vähän stydimpi putsari muiden tuotteiden rinnalla. Mulla ei joku kuoriva kasvovesi tai laput riitä putsaamaan ihoa, ihohuokoset tukkiutuu tosi helposti kun on rasvoittuva iho.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, rakastuin kyllä tuohon palettiin! <3
      Sävy on tuollainen lilan ja savunharmaa, tykkään kyllä siitä iholla!

      Poista
  3. Laveran seerumi on tosi hyvä, otan sen itse taas käyttöön todennäköisesti kesän koittaessa! Ja Jane Iredalen meikkien laatu on jotain ihan omaa luokkaansa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelenkin että joskus taisin Laveran samaisesta seerumista sun blogista lueskella ;) Se on kyllä ihana!

      Poista
  4. Kiva kun kirjoitit Iredalen paletista. Oon miettinyt kans tämmöisen paletin hankkimista. Helmikuussa ostin merkin luomiväriduon ja ihastuin täysillä. Samoin tykkään merkin huulituotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kand Irefalen huulipunia käytössä ja ne on ihania! <3 Siksi olikin kiva testailla vähän muitakin tuotteita ja kyllä oon ollut tyytyväinen kaikkeen mitä olen testannut. Kiva että säkin pidit ;)

      Poista