torstai 6. toukokuuta 2021

Boxycharm huhtikuu 2021



Voi voi, huhtikuun Boxycharmien kanssa kävi vähän köpelösti. Maksukortin tietojen muuttuessa, oli myös vanhat Shipiton osoitteeni aktivoituneet Boxycharm tilillä ja näin ollen kaikki huhtikuun boksit meni Planet Expressin sijaan Shipitolle. Molemmat firmat siis kuljettavat paketteja Jenkeistä Suomeen, mutta syy miksi aikoinaan vaihdoin Shipitolta pois, oli heidän aivan älyttömän korkeat hinnat. Aika kuultaa muistot ja melkoinen shokki oli, kun yritin lähettää laatikkoani Suomeen. Normaalin pikkuboksin lähetyskulut oli 45 dollaria!! Otin DHL kotiinkuljetus vaihtoehdon, joten boksi saapui nopeasti, mutta Shipiton halvin yli 20 päivää kestävä (pahimmillaan 45 päivää) kuljetusvaihtoehto ei muistaakseni ollut kuin 5$ halvempi, joten mieluummin otan pakettini varmasti ja nopeasti perille parin lisäeuron kustannuksella. Kävinkin heti vahingon jälkeen tarkastamassa, että nyt on varmasti oikeat osoitteet Boxycharmin tiedoissa, jotta vastaava vahinko ei pääse syntymään. Huomautuksena vielä, että Planet Expressillä vastaavan paketin lähetys pyörii noin 20-25$ hinnoissa. En siis todellakaan suosittelen Shipitoa vaan annan ääneni Planet Expresille, minne pääset tästä.


Ihan näin vielä ensiksi pakko sanoa, että Boxycharmin taso on nyt laskenut kyllä huolella. Maaliskuu oli kaikkien boksien osalta aivan floppikuukausi ja ihan kadutti jokainen euro mitä bokseista maksoin. Huhtikuu ei tuonut kaivattua muutosta.




Boksin toinen kiinnostavista tuotteista oli Natasha Denonan mini luomiväripaletti sävyssä Ayana. Olen tykästynyt tosi paljon ND:n luomiväreihin, sillä ne on tosi pigmenttisiä ja sävyiltään rikkaita. Multa löytyy jo useampi minipaletti sekä kaksi isoa palettia. Hinnalta nämä ovat myös varsin arvokkaita, sillä tämä viiden sävyn paletti maksaa 48$. Tässä paletissa huomioni kiinnittyi upeaan maastonvihreään shimmersävyyn.




Boksin toinen kiinnostava tuote oli Earth Harbor naturals Aurora superfood luminance ampoule, joka on superfoodia iholle. Seerumi ja öljyn välimaastossa oleva ihonhoitotuote sisältää mm. kannabisöljyä, merileviä sekä viinirypälesiemenöljyä. Koostumus on kiinnostava ja ravitsevan oloinen. Tämä voisi olla hyvä yökäyttöön vaikkakin pakkauksessa sanotaan tämän antavan iholle ylivoimaisen kauniin hehkun, pehmeyden ja virkistävän ihoa. Katsotaan miten päädyn tätä käyttämään.




No sitten, loppu boksi olikin aivan plaah. Mally beauty evercolor shadow stick extra on kierrettävä kynämallinen luomiväri, joka on sävyltään tyksääkin tylsempi vaalea mattaruskea. Tällaisia sävyjä on kaikki paletit täynnä, joten ei varmasti tule tähän yksittäiseen ruskeaan kynään kyllä tartuttua. Ohjeessa kehoitetaan kokeilemaan tätä vaikka rajaustenkin tekoon, mutta kynän pää on niin leveä ja pyöreä, etten ainakaan minä osaisi tehdä tällä ohuita ja tarkkoja rajauksia. En muutenkaan pysty ymmärtämään tällaisia yksittäisiä luomivärejä, ellei kyseessä ole irtoglitteri tai super uniikki ja kaunis shimmersävy. Käyttämättä jää.




Jotenkin tuntuu, ettei tämän boksin kokonaisuutta ole mietitty ollenkaan vaan sinne on vain heitetty tuotteet mitä on varastosta sattunut löytymään. Vaikka tykkään luomiväreistä niin kolme eri luomivärituotetta samassa boksissa on vähän liikaa! Seuraavaksi nimittäin kaivelin laatikon uumenista Appeal cosmetics liquid eyeshadow tuubin eli kultaisen glitterisen nestemäisen luomivärin. Jälleen kerran, näitä nestemäisiä juuri kultaisen sävyisiä tuotteita multa löytyy varmasti jo miljoona. Tuntuu, ettei mitään muuta nestemäistä väriä valmistetakaan kuin kultaa. Pakkauksen läpi sävy näyttää itse asiassa vähän metalliselta, mutta en ole varma, sillä en avaa tuotetta. Harmittaa, sillä molemmat irtoluomivärit menee nyt eteenpäin.




Ja viimeisenä vielä Be a bombshell cosmetics lip gloss vaalean pinkin sävyisenä. Todella tylsä tuote tämäkin ja pakkaus brändin nimeä myöden jotenkin todella halvan oloinen. Ja Kiinassahan tämä oli valmistettu, joten voiko muuta odottakaan... Sävy ei ole jotenkin yhtään oma juttu, sillä se on putkilon läpi todella barbimainen, joten eteenpäin menee tämäkin.


Huhtikuun boksin saalis oli kyllä todella laiha ja jäi ihan karvas maku suuhun tästä sisällöstä. En tiedä miksi taso on yhtäkkiä näin kovasti laskenut, koska Boxycharm on koko ajan ollut se mun ykkös kauneusboksi. 

Oletteko te huomanneet muutoksia boksin tasossa vai onko mulle nyt vain sattunut huono tuuri?
10 kommenttia on "Boxycharm huhtikuu 2021"
  1. Voi ei, ei kyllä näytä kovin hyvältä :/ Toi Natasha Denonan paletti on kyllä upea! Mutta joo tosi outoa, että noin paljon samantyylisiä tuotteita laitettu yhteen boksiin. Kieltämättä tulee vähän jämäboksifiilis tästä kokonaisuudesta..

    Mulla meni myös pankkikortin vaihtumisen jälkeen joulukuun Ipsy Plus Shipitolle, mutta silloin sain sentään ihan kohtuuhintaan toimituksen. Otin tosin muistaakseni sen kaikkein halvimman, missä ei ole edes seurantamahdollisuutta ja joulukuun boksi saapui mulle helmikuussa :D Pääasia toki, että tuli perille, mutta onhan toi toimitusaika ihan älytön. Puhumattakaan siitä, jos noi maksut on nousseet siellä noin hirveästi! Planet Expressille multakin ehdottomasti ääni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua siis kaksi kuukauttako se seilasi siellä :D Voi ei! Toi oli kyllä Shipitolla tosi ärsyttävää, että ne lähetykset kesti ja kesti, jos otti halvimman toimituksen.

      Poista
  2. Toivottavasti mulle tulis ND paletti. Mun boxi on kohta Suomessa ja tulee sillä Shipiton hitaammalla joka kyllä maksoi vaan pari dollaria vähemmän kuin nopea 4 pvän toimitus. Kaduttaa jo etten ottanut sitä nopeaa :D ens kerralla tulee PE kautta. Voi vitsit mitä jämiä tässä boxissa, en kyllä käytä noin pinkkejä kiiltoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shipiton hinnat on kunnon kiskontaa! Mulla meni koko firma boikottiin :(

      Poista
  3. Toi näyttää kyllä surkealta ja jos toimitus on noin kallis ei boksi ole kyllä arvoisensa. Tuo pinkki on mun väri mutta tuosta tulee semmmonen ei minkään merkkinen huulikiilto mieleen jota myydään jossain tokmannissa. En edes avaisi käyttöön tuota! Multa ei oo vielä edes eka boksi mennyt planet expressille, 1kk sitten tilasinkin, on vielä matkalla jenkeissä kohdevarastoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei sanos muuta. Katoin kans heti että Kiinassa valmistettu tuo kiilto, joten puistatti vielä enemmän avata tuubia ja laittaa sitä huulille.

      Poista
  4. Tää boksi on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta tän postauksen perusteella ei kyllä kauheasti nappaa D: Just toi seerumi vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta, mutta kokonaisuus ei oikein miellytä :o

    VastaaPoista
  5. Olin myös pettynyt huhtikuun boxyyn, sain oudon värisen ND:n paletin ja ärsytti, että boksin arvokkain tuote ei ole mulle sopiva. Katson vielä mitä toukokuussa tulee ja vaihdan varmaan takaisin Ipsyyn jos sekin on pettymys. Mulle on tullut nyt kaksi boksia eikä kumpikaan ole ollut mieleinen. En tiedä, onko se vaan sattumaa vai onko boksien taso tosiaan laskenut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh no joo kävin kurkkaamassa sun paletin, ja olisin kyllä itkenyt jos se ois mulle sattunut :D Mua harmittaa oikeesti sun puolesta, koska Boxycharm on ollut niin hyvä ja nyt yhtäkkiä joku aivan totaalinen mahalasku sisältöjen suhteen...

      Poista