lauantai 15. toukokuuta 2021

Goodiebox toukokuu 2021




Toukokuun boksi saapui minulle pari päivää sitten ja availin sitä vähän kauhulla, koska viimeiset kuukaudet ei Goodieboxin osalta ole olleet mitenkään erityisen onnistuneita kokonaisuuksia. Kaunis vaalean keltainen boksi oli oodi kesälle, sillä boksin teema oli first hint of summer. Pakko kuitenkin taas jo varoittaa, sillä boksi ei kyllä tässäkään kuussa ollut mikään fanfaarien saattelema paketti. Harmillista kyllä mulle tulee tästä nykyään täysin rahastuksen maku vain suuhun. Miksi, se selviää vähän tuonnempana.




Boksin kaksi kiinnostavinta tuotetta oli ehdottomasti tuo musta möykky, joka paljastui Moshi moshi minf mind pumice stoneksi eli hohkakiveksi, jolla kuoritaan jalkoja. Minähän en nimittäin itse mihinkään jalkaraspeihin koske, koska niillä saa yleensä vain vahinkoa aikaan. Sen sijaan tällainen luonnonkivi, jolla pystyy varovasti kuorimaan jalkojen kovettumia kuulostaa ihan fantastiselta tuotteelta. Ei ole tullut koskaan mieleenkään, että jalkoja voisi kuoria kivellä!? Onko teille? Wow no joka tapauksessa tulee kyllä testattua, koska mulla on talven jäljiltä kantapäät aivan super kuivina.

Jalkojen hoitoon boksista löytyi myös toinen tuote. Tämä oli Foot lab co Instant foot peeling, joka on jalkojen kuorintaan tarkoitettu seerumi. Suihkutettavaa seerumia laitetaan jalkoihin ja kantapäihin ennen suihkua, annetaan vaikuttaa noin minuutti ja sitten kuoritaan jalat tuolla hohkakivellä. Seerumi pehmittää ihon jo valmiiksi, jolloin kuorintakin on helpompi suorittaa. Älyttömän kiinnostava tuote ja jos toimii niin aivan mahtavaa! Kiva, että tässä oli ajateltu kokonaisuuden kannalta nämä tuotteet yhteen. Yksin tuo kivi olisi ollut vähän hassu, mutta seerumin kanssa make sense!




Okei, tämä tuotteen nähtyäni hommasta meni täysin maku. Jo toinen kuukausi putkeen, kun boksista tulee joulukalenteri tuote! Tämä ihan sama Avantin voide oli nimittäin viime joulun joulukalenterissa. Viime kuun boksissa oli joulukalenterista se kynnenkovettaja. En voi käsittää. Miten ihan oikeasti kehdataan!??? Siis kiitän onneani, etten maksa tästä boksista vaan saan nämä pisteillä, koska raivostuttaisi vielä kahta kauhiammin jos boksin kallein tuote on sama, minkä juuri pari kuukautta sitten sain kalliista joulukalenterista. Ei ei ei näin. Nyt Goodieboxin täytyisi ihan oikeasti vähän ryhdistäytyä. Ja vaikka tuote onkin yli 100€ arvoinen en silti halua samoja tuotteita uudelleen varsinkaan näin lyhyen ajan sisällä. Kun otetaan vielä huomioon se, että monet tilaajat ovat todennäköisesti joulukalenterinkin ostaneet, en oikeasti ymmärrä miksi näin tehdään. Saas nähdä tuleeko seuraavassakin boksissa joku varastojen jämäjatke...




Tämän seuraavan tuotteen kohdallakin aloin hieromaan aivonystyröitä yhteen. Samainen puteeli multa jo löytyy, joten se on tullut jo aikaisemmin jostain kauneusboksista ja joulukalenterista. En vain kuollaksenikaan muista, että mistä. Jotenkin ärsyttää lähtökohtaisesti se, että nämä firmat lähettävät samat tuotteet kaikkiin kauneusboksifirmoihin, jolloin useita bokseja tilaavana niitä saa sitten koko ajan kierrättäen milloin mistäkin. Tämä on kolmivaikutteinen kemiallinen kuorinta, joka sisältää AHA happoja ja kaoliinisavea. Naamio kuorii ja kirkastaa ihoa. Muistakaa aina kesällä näiden happotuotteiden kanssa käyttää kunnollista aurinkosuojaa, sillä hapot herkistävät ihoa auringon säteilylle!




Lopuksi vielä Human + Kind Hand scrub elderflower & rasperry, joka ainakin teoriassa kuulostaa aika ihanalta. Mulla on tältä brändiltä pari tuotetta ollut aikaisemmin ja olen kovasti tykännyt niiden tuoksuista. Toivon, että tässä olisi ihana vadelman tuoksu, mutta saas nähdä. Kuorinnoissa on usein myös riskinä, että joko niissä ei ole tarpeeksi tehoa tai sitten tehoa löytyy liikaakin. Pelkään pahinta, toivon parasta. Harvoin menee nappiin, mutta testataan. Tämä oli boksin toinen täysikokoinen tuote Avantin voiteen lisäksi.




No siis fiilikset sitten. En halua kirota, joten sanotaan näin nätisti että aika kakka. Kun lasketaan boksin tuotteiden arvo ilman Avantin voidetta se tekee noin 40€. Arvon noista mini tuotteista laskin milliperusteisesti, koska en tajua mistä nuo Goodieboxin lehtisessä olevat arvot on tempaistu. Ne on aivan yläkanttiin, koska millä järjellä täysikokoinen jalkasuihke 100ml pullossa maksaa 20€ ja matkakokoinen boksiversio 30ml pullossa 13,50€? Kysympä vaan... Eli 40€ boksi vastineeksi 25 eurosta. Ei tunnu vähän rahastukselta, kun kuitenkin tuo Avant on jo kertaalleen tullut kalenterista ja se oli boksin arvokkain tuote yli 100€ arvolla. No joo, kuten sanoin näin bloggaajana ei kai saisi marista, kun saan boksin pisteillä, mutta kyllä harmittaa kaikkien teiden maksavien asiakkaiden puolesta!

Vai mitä mieltä itse olet boksista?

13 kommenttia on "Goodiebox toukokuu 2021"
  1. No siis ensinnäkin, tuo koko meininki kuulostaa todella omituiselta, mut eipä nuo tuotteetkaan kyllä mitään huraa-huutoja aiheuttanut... :D Itse olisin kyllä ollut todella pettynyt boksiin, jos olisin heidän asiakkaansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä uskon monen muunkin olleen pettynyt. Itse en tykkää tämmöisestä meiningistä ollenkaan...

      Poista
  2. Joo taso on laskenut ihan hirveesti, tosin en olisi alun alkaenkaan ollut tästä boksista valmis maksamaan täyttä hintaa. Eli olisin joka tapauksessa lopettanut tilauksen siinä vaiheessa, kun vanhojen Bette-tilaajien alet poistuivat.

    Toi Balance Men tuote tili ainakin mulle LF:n Beauty Boxista, olisitkohan säkin saanut sen sieltä..? Toi on kyllä oikeesti aika hassua laittaa noita joulukalenterituotteita bokseihin, enkä itse rehellisesti sanottuna pysty ymmärtämään mistä noi Avantin tuotteiden hinnat revitään. Ei ne ihan noin hyviä mun mielestä ole :D

    Pettymys olisi ollut itsellenikin tää boksi, onneksi ei oo tullut tilattua enää kuukausiin tätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta vie, tuon boksin hintahan on vielä verrattain korkea ja taso näinkin paljon laskenut joten en kyllä itse tästä maksaisi jos tilaisin maksavana asiakkaana.

      Hei voi muuten olla, että tuli juuri LF boksista tuo Balance me. Vähän tahditonta ehkä noilta brändeiltäkin tuutata samoja tuotteita jokaiseen boksiin. Vaihtaisivat edes eri tuotteeseen.

      Poista
  3. Tosi tylsää toistoa. Varmasti suurin osa joulukalenterin ostaneista tilaa myös boksia eikä haluaisi samoja tuotteita enää bokseista.
    Mielestäni Goodieboksissa ei ole tapahtunut mitään parannnusta, vaikka kaikkien tilaajien hinta nousi samalle tasolle. Hinnankorotus olisi perusteltu, jos se myös näkyisi arvokkaampana ja monipuolisempana sisältönä. Tää boksi oli ihan todella arkinen ja siinä mielessä mitäänsanomaton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amen, sinä sen sanoit! En myöskään ymmärrä mihin se hinnankorotus on tässä tapauksessa mennyt, koska taso ei ole ollenkaan noussut.

      Poista
  4. Jep en kyllä tilaisi tätä enkä olekaan tilannut :) Harmi kun ei saa enää laadukkaita kivoja bokseja. Muutoksen jälkeen on jo käytännössä ikävä tuttua Bette Boxia, vaikka aina tuotteet ei ollut timanttisia niin tiesi aina mitä sai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomessa ei kyllä oikeasti tunnu olevan yhtään hyvää boksia enää. Tosi harmi... Tulispa noi Jenkkiboksit helpommin saataville tännekin.

      Poista
  5. ValiVali mutta olen pettynyt tämänkin kuun boksiin. Koulukalenteria en tilannut, joten Avantin voide oli oikeastaan ainoa plussa.
    No joo, jalkatuotteet pääsee kyllä kokeiluun mutten jotenkin jaksa innostua näistä kaikenmaailman kivistä tai muovisista läpysköistä/niistä kasvorollista, toivottavasti tajuatte mitä ajan takaa 😃 ja mun jalat ja etenkin kantapäät on talven jäljiltä siinä kunnossa, etten odota ihmeitä.
    Käsikuorinta pääsee kokeiluun myös, mutta toistaiseksi on riittänyt ihan pelkkä käsivoide.
    Ei siis tästäkään boxista tullut yhtäkään tuotetta, joka olisi aiheuttanut minkäänlaista wow-efektiä, jäi tosi laimea fiilis. Taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goosh, tarkoitin joulukalenteria! My bad! 🙈

      Poista
    2. Ymmärrän hyvinkin :D Goodiebox on kyllä tahdikkaasti lähettänyt näitä läpsyköitä ja oheistuotteita joka ikinen kuukausi. Alan jo itse kyllästyä. Toivoisin niitä oikeita tuotteita sen sijaan...

      Poista
  6. Itse olen ainakin näin alustavasti tyytyväinen boksin sisältöön, kaikki tuotteet on mielenkiintoisia ja entuudestaan tuntemattomia itselle :) Ja kivaa oli myös se että boksista tuli tällä kertaa oikeesti erilaisia tuotteita eikä vaan niitä perus rasvoja ja seerumeita, kuten boksi toisensa jälkeen on tullut ja kaapit pursuaa niitä :D Mielipide voi toki vielä muuttua sitten kun saan boksin käsiini, kun en sitä ole vielä postista ehtinyt hakea. Toki ymmärrän sen että jos tuotteet on jo aikaisemmin tulleita tai muuten jo tuutuja, niin harmittaahan se.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sulle napsahti tuotteet kohdillee :) Tokihan näissä on aina yksilöllistä se tykkääkö/sopiiko vai ei. Tietysti monet käyttäjät ovat täysin tyytyväisiä boksiin ja sekin on ihan ok. Mielipiteitä on monia :)

      Poista