perjantai 23. elokuuta 2019

Häivytä rypyt Madonnan tyyliin

* Tuotteet saatu testiin maahantuojalta


Rypyt, nuo jokaisen naisen pelko. Kukapa ei haluaisi näyttää ikinuorelta ja siloposkiselta. Vaikka itselläni ei vielä suurempia ryppyjä kasvoissa vielä olekaan, on kuitenkin muutama hentoinen uurre ilmestynyt otsalle. Lähestyvä 30-vuoden ikä kai sitä teettää... Olin aika innoissani, kun sain mahdollisuuden päästä testaamaan yleellistä kasvojenhoitosarjaa. joka häivyttää näkyvästi juonteita ja ihon ryppyjä jopa 60 minuutin vaikutusajalla. Kuulostaa aika uskomattomalta ja pakko sanoa, että odotukset tämän suhteen oli ennen testausta jo hyvin korkealla. Olin nimittäin lukenut, että tämän tuotteen vannoutuneita käyttäjiä ovat maailmakuulut julkisuuden henkilöt kuten Madonna ja Michelle Obama. Jos kerran näin vaikutusvaltaiset henkilöt vannovat tuotteen nimeen, on siinä oikeasti oltava jotain hyvin erikoista. Katsotaanpa tarkemmin mistä on kyse.

Kysesssä on Biotulin merkkinen tuotesarja, jonka tuotteet valmistetaan Saksassa. Biotulin tuotteet sisältävät Spilantholia, joka on Acmella Oleracea kasvista uutettu raaka-aine ja täysin verrattavissa Botoxiin. Siinä missä Botulinum-toksiinia sisältäviin neulainjektioihin liittyy aina terveysriski ja lisäksi inhottavia neulapistoksia, on tämä luonnosta saatava Spilantholi täysin turvallinen kotikäyttöön ja täysin verrannollinen botoxin lopputulokseen. En itse pystyisi ikinä ottamaan mitään botox pistoksia, sillä pelkkä ajatus neuloista saa minut pahoinvoivaksi. Sen sijaan helposti kotona iholle levitettävä geeli kuulostaa ihanan helpolta ja ihan normaalilta ihonhoitorutiinilta, joten päätin tarttua tähän tilaisuuteen ja testata millainen tuotesarja Biotulin oikein on. Acamella Oleracea-uute poistaa lihasjännitystä vähentämällä supistuneiden ja jännittyneiden kasvolihaksien aiheuttamia ryppyjä ja juonteita. Aineen vaikutus siis perustuu lihasolujen supistumiseen estävään vaikutukseen, joka saa ihon näyttämään sileältä ja pehmeältä.


* Biotulin Supreme skin gel kasvogeeli 15ml

Biotulin sarjaan kuuluu useampia tuotteita. Tämä ilmatiiviisti pakattu kasvogeeli on todella helppokäyttöinen ja sitä voi vaivattomasti levittää aamulla seerumin tapaan meikin alle. Voiteen tehoaika on noin 9 tuntia eli teho riittää oikein hyvin koko työpäiväksi. Tuotetta voi käyttää myös useita kertoja päivässä, mutta tietysti meikin päälle tätä ei oikein voi lisätä. Olenkin itse käyttänyt tätä aamuin ja illoin. En kuitenkaan ihan joka ilta viitsi levittää geeliä kasvoille, mutta aamuisin ihan toistuvassa käytössä tämä on ollut. Ja tuloksia todella huomaa. Otsassa näkyneet hentoiset juonteet ovat oikeasti tasoittuneet eikä mitään ryppyjä ole iholla näkynyt. Olin aivan ihmeissäni tästä, sillä on jotenkin hämmentävää miten helposti ja tehokkaasti voi juonteensa saada piiloon. Olenhan ostanut vaikka mitä anti-age tuotteita millä luvataan häivytellä juonteita, mutta loppujen lopuksi en ole kokenut minkään tuotteet oikeasti niitä ryppyjä häivyttäneen. Vaikka Biotulin tuotteet eivät siloita ryppyjä lopullisesti, ne piilottavat juonteet kuitenkin useiden tuntien ajaksi tehokkaasti ja näkyvästi.

Supreme skin geliä on myynnissä Sokoksilla sekä Vallaton.fi verkkokaupassa hintaan 59€.* Biotulin Daynite kasvovoide 50 ml

Kasvovoiteella on samat juonteita häivyttävät ominaisuudet kuin aikaisemmin esittelemälläni kasvogeelillä. Voide eroaa geelistä sillä, että voide myös hoitaa ja kosteuttaa ihoa, sillä se sisältää mm. viinirypälesiemenöljyä, sheavoita, skvalaania ja hyaluronihappoa. Voidetta on myös helppo käyttää meikin alla, mutta itse tykkäsin levittää tätä mieluummin yöksi iholle. Geeli oli oma lempparini ja helpompi päiväkäytössä. Vaikka voide kosteuttikin hyvin, sitä oli hieman hankalampi imeyttää ihoon. Geeli nimittäin humahti ihoon aivan välittömästi, kun tätä voidetta sen sijaan piti hetken aikaan pyöritellä ihoon ennen kuin se täydellisesti imeytyi. Koin voiteen kanssa myös erikoisen tunteen mitä en ennen minkään muun voiteen kanssa ole kokenut. Joinakin päivinä voiteen levityksen jälkeen nimittäin kasvoni alkoivat puskea aivan järkyttävän paljon hikeä ja kasvoni olivat aivan märät. En aluksi yhdistänyt tätä reaktiota voiteeseen, mutta lopulta tajusin yhteyden, joka kyllä hämmästyttää minua vieläkin. Osaakohan joku lukijoista kertoa mistä tämä voisi johtua? Joka tapauksessa, reaktio ei tullu ihan joka kerta, mutta se oli sen verran voimakas että jouduin kuivaamaan naamani ihan paperilla. Tästä erikoisesta sivuvaikutuksesta huolimatta voide toimi oikein loistavasti ja siloitti rypyt kuten kasvogeelikin, jonka kanssa vastaavaa reaktiota ei tullut.

Daynite kasvovoidetta on myynnissä myös Sokoksella ja Vallaton.fi verkkokaupassa hintaan 69€.


* Biotulin 4 x 8ml Anti wrinkle mask set

Pääsin testaamaan myös sarjaan kuuluvia kasvonaamioita. Pakkaus sisältää neljä yksittäispakattua naamiota ja myös näissä on tehoaineena tuo spilantholia, joka häivyttelee juonteita. Tämä ei siis ole mikä tahansa kosteuttava kasvonaamio vaan todellinen tehopakkaus, jonka käytön jälkeen pitäisi myös rypyt olla pyyhitty pois kasvoilta. Tällaisen naamiohoidon voi ottaa vaikka aamulla ennen tärkeää tilaisuutta tai juhlia ja saada kasvot hehkumaan ja näyttämään nuorekkailta. Neljän naamion setti maksaa 59€ joka on kyllä omaan budjettiini hiukan liikaa, mutta täsmätuotteeksi silloin tällöin tällaisia voisin kyllä käyttää. Naamio istui kasvoille oikein hyvin ja kosteuttikin ihoa erittäin hyvin, vaikkakin naamion jälkeen iho tuntui hiukan tahmealta vaikka seerumi olikin jo ihoon kuivunut. Ilman tahmaisuuden tunnetta nämä olisi olleet aivan täydelliset, mutta mikäli pieni tahmaisuus ei haittaa niin suosittelen kokeilemaan.

Naamioita myynnissä Sokoksella ja Vallaton.fi verkkokaupassa 59€ hintaan.


Pakko sanoa, että Biotulin kokeiluni oli yksin elämäni mielenkiintoisimmista kosmetiikka tuttavuuksista. Tulokset olivat näkyvät ja oikeasti vaikuttavat, joten epäilijoiden kannattaa ehdottomasti testata vaikka tuolla kasvogeelillä ensialkuun ja jos sarjaan ihastuu niin kokeilla sitten muitakin tuotteita. Parasta tässä ehkä on se, että vaihtoehtona botoxille tämän tuotteen käyttö on todella helppoa. Toiseksi jos katsotaan botox hoitojen hintoja, niin Biotulin tuotteiden hinnat ovat niihin verrattuna todella huokeita. Biotulin onnistui vakuuttamaan ainakin minut ja jatkankin tuotteiden testailua edelleen.


Oletko kuullut Biotulin tuotteista?
2 kommenttia on "Häivytä rypyt Madonnan tyyliin"
  1. Mielenkiintoisia tuotteita, en ole vielä kuullutkaan! Olisi kiva testailla noita, varmasti tehokkaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli mullekin uutuus, mutta mieluinen sellainen. Tosi tehokas ja vaikuttava tuote <3

      Poista