keskiviikko 28. elokuuta 2019

Hulluna kangasnaamioihin

* Tuotteet saatu Kokoskin.fiSheet mask, kangasnaamio ja mitä näitä nyt on, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kangasnaamiot ovat viime vuosina löytäneet paikkansa myös meidän suomalaisten kauneusrutiineista ja hyvä niin. Koreasta lähtöisin oleva naamiovillitys ei ole turhaa hömppää, sillä näihin on ihastuttu ja rakastuttu ympäri maailmaa. Tehokas sheet mask kätkee usein sisäänsä reipaasti erilaisia hoitavia seerumeita ja hoitoneisteitä, jotka saavat kostean naamion alla vaikuttaa ja imeytyä rauhassa. Usein naamioissa on 20-25ml nestettä, joka on oikeasti aika paljon. Miettikääpä vaikka tuleeko ikinä normaalitilanteessa imeytettyä ihoon noin suurta määrää nestettä kerralla. Itse ainakin levittelen seerumeita vain muutaman tipan iholle. Suuren kosteusominaisuuden ansiosta kangasnaamiot ovatkin hyvä tapa antaa täsmähoitoa iholle ja etenkin kuiva iho kaipaa runsaasti kosteutusta pysyäkseen nuorekkaana ja heleänä.

kangasnaamio käyttö


Naamioissakin on erilaisia ominaisuuksia. On kosteuttavaa, virkistävää, kirkastavaa ja vaikka mitä. Itse en ole niin kovin tarkkaillut mitä ominaisuuksia naamioissa on, koska enemmän teen ostopäätökseni naamion istuvuuden, ihotuntuman ja sen sisältämien ainesosien perusteella. Ja minähän rakastan naamioita, se ei varmasti ole kenelläkään jäänyt epäselväksi. Käytän kangasnaamioita viikottain ja pyrin käyttämään 2-3 naamiota viikossa. Myönnän, että kesällä on tullut viikkoja, kun en ole yksinkertaisesti muistanut koko naamioiden olemassaoloa. Talvella naamioihin tulee tartuttua hanakammin, kun kylmä ja kuiva ilma rasittavat ihoa enemmän ja silloin myös kaipaa extra kosteutusta iholle. Ainoa asia mikä minua naamioiden käytössä harmittaa, on niiden jälkeensä jättämä valvata roskamäärä. Yksittäin pakatut naamiot eivät nimittäin ole mikään ekoteko ja tiedostan tämän. Lajittelen kuitenkin jätteet aina siten, että tyhjä muovinen pakkaus menee muovikeräykseen ja naamio sekajätteeseen ellei se ole tehty biohajoavasta selluloosasta.Naamiohetkestä voi tehdä sekä rentouttavan että hauskan. Veiketä ja värikkäät naamiopaketit ilahduttavat käyttäjää ja naamioiden monenkirjavat herkulliset tuoksut suorastaan huumaavat aistit. Naamiovalikoimista löytyy nykyään niin nestemäisiä naamioita kuin vaahtoavia kuplanaamioitakin. Jokainen varmasti löytää itselleen sopivan naamarin ja kannattaakin testailla eri merkkejä oman lempparin löytämiseksi. Toisaalta ei kannata jumittaa käyttämään vain samaa naamiota, sillä ihokin tottuu tuotteisiin. Toiseksi on hyvä huomioida ihon erityistarpeet ja valita sopiva naamio juuri siihen käyttöhetkeen. Liian vakavaa ei naamioiden käyttämisestä tarvitse tehdä, sillä ihan mikä tahansa kosteuttava naamio on iholle todella hyvästä!Naamiopussien pohjalle jää yleensä vielä paljon hoitonestettä, joka kannattaa kaataa pussista kädelle ja taputella se naamion päälle ja kaulan sekä dekolteen iholle. Näin arvokast hoitoneste ei mene hukkaan. Naamiohoidon jälkeen kannattaa muistaa imeyttää iholle mahdollisesti jäänyt hoitoneste kunnolla ennen kasvovoiteen lisäämistä. Kasvovoide suositellaan lisäämään hoidon jälkeen, sillä näin ehkäistää kosteuden haihtuminen ihosta ja varmistetaan että hoito todella vaikuttaa.
Minulla on kaapissa aina jemmassa useita kymmeniä erilaisia kangasnaamioita ja on ihana päästä valitsemaan sieltä rentouttavaan naamiohetkeen sopiva naamio. Tämän postauksen kuvissa esiintyy korealaisia A'Pieun kangasnaamioita, joissa on aivan ihanan herkulliset tuoksut. Tuoksut ovat makeita ja hedelmäisiä ja tähän asti testaamista lemppari on tuo White milk one-pack naamio joka tuoksuu ihan makealle persikalle, nam.


kangasnaamio käyttö

Kangasnaamioita voi ostaa yksittäin, mutta markkinoilla on myös naamiopaketteja, joissa saa kerralla ison kasan erilaisia naamioita. Kokoskin.fi verkkokaupassa on myynnissä 16 naamion setti, joka näkyy yllä olevassa kuvassa. Boksi sisältää siis 16 kappaletta merkin erilaisia naamioita ja nämä on aivan ihastuttavia. Naamiot istuu kasvoille tosin hyvin, sisältää runsaasti hoitonestettä ja tuoksuukin vielä aivan ihanalle. Näissä A'Pieun naamioissa on myös ihanan erilaisia tuoksuja kuten kahvi, suklaa, meloni ja banaani.  A'Pieun naamiot on Holika holikan naamioiden lisäksi ihan mun lemppareita juuri mielenkiintoisten tuoksujen ja hyvien koostumusten ansiosta! Normaali hinta naamioboksille on 35,20€, mutta nyt boksi on tarjouksessa ja maksaa 25,95€ jolloin yksittäisen naamion hinnaksi jää 1,6 euroa. Ei paha hinta siis! Boksin tilaukseen voit klikkailla täältä (en hyödy linkin klikkaamisesta mitenkään).


Oletko testaillut kangasnaamioita? Mikä merkki on sun suosikki?
4 kommenttia on "Hulluna kangasnaamioihin"
 1. Onpa aivan ihana setti! :) Tykkään kangasnaamioista tosi paljon, mutta näin kesäisin mullakin tuppaa jäämään niiden käyttö :D Näistä postauksen naamioista olen testannut noita maitopurkin näköisiä ja jäätelöpakkauksessa olevia ja molemmat on kyllä olleet tosi hyviä! :) Jos suosikkimerkki pitäisi nimetä, niin ehkä Holika Holika on sellainen :) Ja etenkin heidän Acai -naamio on mun "varma valinta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangasnaamiot on niin ihania <3 Mä tykkään myös ihan valtavasti näiden pakettien ulkoasusta. Monesti naamiopakkaukset on myös hauskoja ja aika kekseliäitä, niin kuin nuo jäätelöpakkauksetkin.
   Mä tykkään myös Holika holikan naamioista ja ne onkin vakionaamareita mun kauneusrutiinissa :)

   Poista
 2. Mä käytän vain 2-3 maskia kuussa sillä omaa rahaa ei viitsi kovin panostaa. Ihania tuotteita!

  www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kangasnaamioita on myynnissä eri hintaluokissa. Itse en kyllä yli 5 euroa missään nimessä laittaisi naamioon, mutta parin euron naamiot ei vielä kipurajaa ylitä. Kuitenkin niiden vaikutukset iholle on niin loistavia <3

   Poista