maanantai 19. elokuuta 2019

Volyymia hiuksiin luonnollisesti

* Tuote saatu pr-näytteenä Ruohonjuuri.fiTänään puhutaan vähän hiuksista ja haluan suositella teille aivan erinomaista volyymia tuovaa suolasuihketta. Sain testiin Dabban Baltic sea spray Hair Spray with pine needles and sea salt suolasuihkeen ja ihastuin tähän tuotteeseen oitis. Olen hiustuotteiden osalta todella nirso ja omat lähtökohtaisesti kuivat ja karheat luonnonkiharat hiukseni ovat todella haasteelliset kesyttää. Suolasuihkeita olen testaillut muutamilta eri merkeiltä ja yleensä en niistä pidä, sillä ne saavat hiukseni helposti näyttämään likaisilta ja klimppiinnyttävät kutrit rumasti. Seuraavana päivänä suolasta karheat hiukset onkin ikävä kammata auki, kun pörröinen hius on jo muutenkin valmiiksi helposti takkuuntuvaa. Dabban suolasuihkeen kanssa en kuitenkaan ole kokenut mitään ongelmia, sillä pullon sumutusmekanismi on niin hienojakoinen, ettei tuote pääse hiuksissa klimppiin väkipakollakaan. Toiseksi minusta tuntuu, että tässä on aivan optimaalinen suhde suolaa, sillä suihke antaa todella kauniisti ja sopivasti volyymia hiuksiin ja korostaa etenkin kiharoita tekemättä niistä liian koppuraisia tai hiuksista likaisen näköisiä. Pidän tästä suihkeesta aivan valtavasti!
Dabban tuotteet valmistetaan pohjoisen luonnon ravinteikkaista raaka-aineista ja tuotteet sopivatkin erinomaisesti meille suomalaisille. Kaikki Dabban tuotteet ovat EcoCert merkittyjä ja tuotteiden raaka-aineet kerätään talteen kerran vuodessa luomuviljelmiltä juuri kasvien ravinnerikkaimpaan aikaan. Näin varmistetaan raaka-aineiden korkeat mineraalipitoisuudet ja vaikuttavien aineiden tehokkuus. Dabban tuotteiden kanssa ei voi siis mennä metsään, sillä luonnolliset ja puhtaat raaka-aineet näkyvät ja tuntuvat tuotteiden laadussa. Dabballa on tuotevalikoimassa kaikkea mahdollista ihonhoitoon ja hiuksiin liittyvää, joten kannattaa käydä kurkkimassa heidän valikoimiaan. Yksinkertaisen tyylikkäät tummat pullot ovat ajattomat ja tumman lasin ansiosta tuotteissa olevat herkät luonnon ainesosat säilyvät suojassa kuumuudelta ja auringonvalolta säilyttäen tehonsa tuotteen käyttöiän ajan. Pulloja on myynnisä kahte eri kokoa. Pienempi matkakoko on 30ml ja isompi 100ml. Pieni pullo on esimerkiksi todella kätevä ottaa mukaan matkustellessa, sillä tuote on tosi riittoisa eikä pieni lasipullo kuitenkaan paina ihan mahdottoman paljon. Kivaa vaihtelua myös, että hiustuotteita voidaan pakata lasipulloihin ainaisten muovipullojen sijaan.Incissä ensimmäisenä näkyy männynneulasvesi, joka lisää mm. verenkiertoa päänahkassa sekä ravitsee ja hoitaa hiuksia. Tällä sanotaan myös olevan hiusten rasvoittumista estävä vaikutus. Suihkeessa on ihana ja persoonallinen mieto männyn tuoksu, joka kylläkin haihtuu hyvin nopeasti, joten ei tarvitse pelätä metsäistä tuoksua mikäli sellainen ei sinua houkuta. Inci on muutenkin yksinkertainen ja lyhyt, eikä sisällä mitään turhia täyteaineita. Hyvin hiusystävällinen ja ekologinen tuote. Dabbasta jäi merkkinä hyvin postiivinen ja innostunut fiilis! Haluan testata merkin tuotteita enemmänkin ja muutama kiinnostava tuote onkin jo testauksessa, mistä tulen kirjoittamaan blogiini vielä myöhemmin.

Tällä välin voitte käydä itse tutustumassa Dabban tuotteisiin Ruohonjuuressa tai Ruohonjuuren verkkokaupassa. Suolasuihke löytyy täältä ja alekoodilla GLITTERADDIKTI saatte kassalla ostosten loppusummasta -10% (en hyödy linkin klikkaamisesta mitenkään). Koodi on voimassa elokuun loppuun eli 31.8.2019 saakka. Normaalihintaisena 30ml suolasuihkepullo maksaa 8,55€ ja alennuksen jälkeen hintaa jää 7,69€.

Oletko testannut Dabban tuotteita?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti