torstai 1. elokuuta 2019

Testissä BH Cosmetics Opalescent luomiväripaletti


Luomivärit on kosmetiikassa ehdottomasti se mun heikkous ja myönnän sen rehellisesti. Mulla on tällä hetkellä aivan älytön määrä paletteja ja tiedostan etten eläessäni saa niitä käytettyä loppuun, mutta uusia merkkejä ja nättejä paletteja on niin ihana testailla, etten ainakaan hevillä luovu tästä rakkaasta harrastuksesta! Lipsticklove Linda järkkäili jonkin aikaa sitten tämän Opalescent luomiväripaletin arvontaa blogin kautta ja mulla kävi tällä kertaa arpaonni ja voitin tämän ihanuuden itselle. Esittelen teille tämän paletin ja lopussa löydätte myös yhden meikin, joka tehty kyseisellä paletilla 👀
BH Cosmetics on merkkinä entuudestaan tuttu ja olen usein katsellut heidän tuotteitaan verkkokaupoissa sekä melkein meinannut ostaakin. Vielä en ole päässyt siihen asti, että olisin merkin tuotteita itselle hankkinut, joten tämä paletti onkin ensikosketukseni brändin tuotteisiin. Paletin kansi on hurjan kaunis kaikissa spektrin väreissä kimalteleva ja sitä voisikin hypnoosissa tuijottaa vaikka kuinka kauan. Kannen sisältä löytyy valtavan iso peili ja sävyt, ne vasta nättejä olivatkin! Värimaailma on juuri nimittäin sellainen, jota rakastan ylikaiken. Tykkään maanläheisistä hempeistä ja rauhallisista sävyistä ihan arkimeikissä. Siksi tämä paletti on aivan täydellinen, sillä sävyt ovat hyvin pehmeitä ja lämpimiä. Mukana on sekä eri ruskean sävyjä, mutta myös vaaleanpunaista ja lilahtavaa värimaailmaa mikä tekee paletista heti monin kerroin kiinnostavamman. Neutraaliin meikkiin kun saa heti vähän twistiä lisäämällä joukkoon vaaleapunaista glitteriä.
Paletissa on monipuolisesti sekä mattaisia häivyttelysävyjä että shimmerisävyjä korostamaan katsetta ja nostamaan silmämeikin aivan uudelle tasolle. Joitakin shimmerisävyjä pystyy käyttämään esimerkiksi highligherina. Paletti on melko iso, joten ihan matkapaletiksi tämä ei sovi, mutta kotona meikkipöydällä tämä on kaunis katseltava ja sävyt ovat helppokäyttöisiä niin arkena kuin juhlanakin. Itse ihastuin välittömästi näihin vaaleanpunaisiin sävyihin. Ne kun on niin hempeitä ja sopii hyvin myös kesään. Olen muutamia meikkejä tällä tehnyt ja testaillut ainakin 8 paletin sävyä. Pigmentti on ollut pääsääntöisesti erittäin hyvää ja värit eivät pahemmin myöskään varise kasvoille. Muutama testaamani mattasävy on kyllä ollut hiukan kuivan puoleinen ja vähän pöllynnyt paletissa sivellintä pyöritellessä, mutta se ei silti ole käytössä haitannut eikä väri ole luomelle levitettäessä kuitenkaan sotkenut kasvoja.


Kuten lähilkuvasta huomaa, niin sävyvalikoima on monipuolinen. On tummaa ja vaaleaa, on mattaa ja shimmeriä. Tykkään kovasti myös paletin raikkaasta ulkoasusta. Pakko sanoa, että BH Cosmetics teki minuun vaikutuksen. Tuotteet kun ovat hintatasoltaan melko edullisia tai keskihintaisia, mutta ainakin tämän testauksen perusteella laatu näyttää olevan kohdillaan. Vielä odotan malttamattomana tuon lilan sävyn testausta, sillä lilat sävyt tahtovat usein olla melko kuivia ja heikkoja pigmentiltään.

Tein meikistä tarkoituksella hyvin hempeän ja vaalean. Testasin siihen vaaleanpunaista glitterisävyä sekä vaaleita ruskean ja persikan sävyjä. Ulkoreunaa häivyttelin hiukan tummemmalla sävyllä. Tykkäsin itse meikistä kovasti, sillä se sopi varsin hyvin muutenkin heleään meikkipohjaan. Värejä oli helppo häivytellä ja ne pysyivät pohjustustuotteen kanssa loistavasti 30 asteen helteessä. Joten en voi valittaa! Loistava paletti, joten kiitos vielä voitosta Lipstick love! ❤

Onko BH Cosmetics sulle tuttu brändi?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti