keskiviikko 7. elokuuta 2019

Pannuprojektin eteneminen osa 2


Tänään otetaan pieni katsaus tämän vuoden pannuprojektin etenemiseen. Viimeksi edistymistä seurailtiin maaliskuussa ja siitä on nyt vierähtänyt neljä kuukautta. Alunperin projektin alkaessa mukana oli 15 tuotetta, joista viisi on nyt loppunut. Luomiväripaletin laitoin vaihtoon heti projektin alkuvaiheessa ja korkkasin tämän ihan uuden Pixi by Petra luomiväripaletin. Sen kanssa otin tavoitteeksi pannuttaa vuoden loppuun mennessä 9 sävyä. Projektissa oli mukana myös Doven itseruskettava voide, mutta laitoin sen eteenpäin kesän alussa sillä en pitänyt tuotteesta yhtään. Siksi vaihdoin tilalle Garnien No streaks Bronzer itseruskettavan, sillä siitä pidän ja sen kanssa tavoitteeseen on mahdollista päästä. 15 tuotteesta on siis jäljellä vielä 10, joten puuhaa riittää oikein mukavasti vielä loppu vuodeksi. Pakko tosin myöntää, että viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet pannutuksen kanssa aika hiljaisia, koska kyllätyin koko projektiin kesäkuussa ja moni tuotteista on siitä lähtien seissyt koskemattomana kaapissa. Syy kyllätymiseen on se, että kauneusbloggaajana haluaisin kokeilla aina vain uusia tuotteita ja näiden pakollisten projektien kanssa voi tulla pientä takapakkia. Katsotaan kuitenkin miten mulla on näiden kanssa sujunut. Aikaisemman katsaukseen projektiin löydät täältä.Oli ehkä maailman suurin virhe ottaa tuoksu mukaan projektiin. Minun silmääni kun näyttää ettei tämä Victoria's Secret valtavan kokoinen pullo hupene lainkaan. Onneksi on näkä ennen ja jälkeen kuvat todistamassa kehitystä, sillä verratessa maaliskuuhun niin onhan tuosta jonkin verran nestepinta laskenut. Ei tosin niin paljon kuin olisin halunnut, sillä tämä ei ole ollut niin kovalla käytöllä. Täytyy tsempata tämän kanssa ja saada seuraavaan katsaukseen nesteraja ainakin tuon mustan alapuolelle.

Kuvassa näkyvä Garnier itseruskettava tuli tosiaan lähes täysikokoisena Doven rusketusvoiteen tilalle. Tämä onkin ollut kivasti käytössä ja vaikka purkki onkin lähes täysi, luotan edistymiseen tämän kanssa koska pullo ei ole mahdottoman suuri. Väri ei myöskään ole niin tumma etteikö tätä voisi hyvin käyttää vaikka syksyllä, joten toivon saavani tämän tyhjäksi vuoden loppuun mennessä.Viime katsauksessa tämä IsaDoran huulipuna oli vielä aavistuksen verran kohollaan reunan yläpuolella. Nyt auki kiertämättä huulipuna on selkeästi hylsyn sisällä. Tämä on kyllä ollut myös hävettävän vähäisellä käytöllä, mutta kesähelteillä tämä ei ole optimaalinen puna sillä sen märähkö koostumus lähtee helposti sulamaan naamalle. Tämän kanssa päästään touhuamaan taas sitten kelien viiletessä syksyllä.

 

IsaDoran highlighter puikon kanssa edistystä on tapahtunut selvästi. Vasemalla tilanne nyt ja oikealle maaliskuun tilannekatsaus. Molemmissa kuvissa puikkoa ei ole kierretty auki. Tämän kanssa olen tuskaillut kovasti, sillä kovaa puikkomasta tuotetta ei ole helppo saada kulumaan. Tätä olen käyttänyt ahkerasti, mutta välillä meinaa epätoivo iskeä, koska tavaraa on puikossa vaikka ja kuinka. Saa nähdä ehdinkö jouluksi pannuttaa tämän kokonaan. Minua ärsyttää myös suunnattomasti tuo hylsy, josta on kaikki tekstit kuluneet pois. Pakkauksesta tulee heti jotenkin luotaantyöntävämpi, kun siinä ei näy tekstejä. Yritän kuitenkin kestää turhamaisuuteni tässä asiassa ja tsemppaan itseni käyttämään puikkoa vielä vuoden toisenkin puolikkaan. Sävyhän tässä on aivan ihana shampanja, joten itse tuotteessa ei ole mitään vikaa.Sitten mun suurin edistyjä eli Dermosil kulmaväri, joka on ottanut oikein aimo harppauksen eteenpäin viime kerrasta. Viimeksi tuskailin kirjoituksessa sitä, miten tämä ei kulu millään vaikka ihan päivittäisessä käytössä on ollut. No nyt sitä edistymistä on tullut. Reilun kokoinen pannu ja oikein mukava kraateri tuossa keskellä. Ai että tulee hyvä mieli tällaisesta! Olen aika varma, etten saa tätä kokonana loppumaan joulukuuhun mennessä, mutta parhaani yritän kyllä.
Pixin luomiväripaletti oli ahkeralla käytöllä koko loppu kevään, mutta kesäkuussa halusin testata jotain muutakin ja tämä hautautui meikkilaatikon pohjalle. Tässä on sävyjä kyllä monipuolisesti, mutta luulen että syksyllä tämä toimii taas mukavemmin kuin nyt kesällä. Kesällä olen nimittäin käyttänyt enemmän värikkäitä ja kirkkaita sävyjä. Yhdessä sävyssä on kuitenkin jo pannu tullut näkyviin, joka on aivan mahtavaa. Vielä siis kahdeksan sävyä pannutettava. Tummemman ruskeassa sävyssä ja aivan oikeassa yläkulmassa näkyvässä vaaleassa on mukavat kolot jo keskellä, joten ne tulee varmaan seuraavaksi pannutettua. Iso työ tämän kanssa on kuitenkin edessä ja varsinkin kun on testattavana niin monta ihanaa uutta luomiväripalettia, että helposti tekee mieli vain aina käyttää niitä uusia. Toivo en tämän kanssa kuitenkaan vielä menetä.

Loput aloitus kuvassa näkyvät meikit eli Dermosil aurinkopuuterihelmet, Nyx huulipuna, Lumene silmänrajauskynä sekä Mac varjostusväri ovat olleet koskemattomia viime katsauksesta lähtien. Täytyy yrittää niidenkin kanssa vielä tsempata ja jos homma ei lähde pian lentoon niin viimeistään jouluna keksin niille seuraavan sijoituspaikan. Turha sitä on kaapissa pitää sellaisia tuotteita, joita ei tule käyttäneeksi.

Mitä veikkaatte kuinka minun tulee projektissa käymään?
4 kommenttia on "Pannuprojektin eteneminen osa 2"
 1. Ihan hyvällä mallilla on, mutta pannutus on aina arvoituksellinen projekti. Mä en edes yritä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvoituspa hyvinkin :D Kyllä mäkin olen tässä pari kertaa miettinyt miksi tähän ryhdyin, mutta toisaalta edistymiskuvia on mukava seurata.

   Poista
 2. Oikein hyvällä mallilla mun mielestä :). Etenkin tuo luomiväripaletti näyttää tosi lupaavalta! Mä en edes uskalla ajatella omaa pannuprojektia.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh voi ei, toivottavasti saat boostia omaankin projektiisi :D Vielä on onneksi valtavan hyvin aikaa vuoden loppuun!

   Poista