torstai 31. lokakuuta 2019

Fitbox, jokaiselle itseään rakastavalle naiselle

* sisältää mainoslinkkejä, boksi saatu




Ensinnäkin hyvää halloweenia! Eikös tänään ole se ihan virallinen päivä?

Tänään availla Fitbox vol.2 eli naisille suunnattu yllätysboksi, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä kauneuteen. Boksin sisältö on aina saajalleen yllätys, eikä tuotteita paljasteta siis etukäteen. Olen useamman kerran blogissanikin maininnut, että minusta kauneus kulkee käsi kädessä yleisen hyvinvoinnin ja jaksamisen kanssa. Kun keho voi hyvin se näkyy heti myös ihossa, hiuksissa ja kasvoissa ylipäätään. Siksi tämän Fitboxin idea on minusta ylivoimaisen nerokas! Boksi ei sisällä pelkästään kosmetiikkaa kuten yllätysbokseissa ollaan ehkä totuttu. Fitbox kätkee sisäänsä tuotteita, jotka tukevat terveellisiä elämäntapoja, kannustavat liikkumaan ja tarjoavat testattavaksi myös kosmetiikan uutuustuotteita jotka tukevat aktiivista elämäntapaa. Fitbox ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja ensimmäinen boksi tuli saataville toukokuussa. Kirjoitin siitä silloin jutun blogiin, jonka voit käydä lukemassa täältä. Ensimmäinen boksi oli loistava, mutta pakko sanoa että tämä toinen oli aivan huikea!! Katsotaanpa sitten.




Boksin suurin ja painavin tuote oli tämä Fast Hera80 heraproteiinijauhe makuna vanilja. Heraproteiinijauhetta voi käyttää smoothieissa tai puuroissa lisäproteiinina. Varsinkin urheilevilla proteiinintarve on suuri, joten nämä jauheet on todella käteviä. Itse tykkään käyttää proteiinijauheita smoothieissa, jolloin siitä saa vähän "ruokaisamman" välipalan tai hyvän aamupalan. Fast merkin jauheita en olekaan ennen käyttänyt, mutta olen kuullut että nämä ovat laadukkaita.




Boksista löytyi yksi pussi Nutri Works Hydra worx hiilihydraatti-elektrolyyttijauhetta, joka on tarkoitettu nautittavaksi treenisuorituksen aikana. Sekoitettuna juomaan se parantaa suorituskykyä ja treenin jälkeen taas tehostaa palautumista. Mielenkiinnolla testaan, sillä en ole koskaan tällaisia boost palautusjauheita kokeillut.

Toinen Fast tuote boksissa oli uutuus Fast Rox berry chocolate crisp proteiinipatukka. Proteiinipatukoita on kiva maistaa ennen ostopäätöstä, sillä useat patukat maistuu niin kovin proteiinijauheille etten pysty itse niitä syömään. Tämä maistui ensimmäisillä puraisuilla aivan taivaalliselle, herkulliselle mansikalle. Mutta hetken pureskelun jälkeen massa suussa alkoi maistua tutulle proteiinimössölle mistä en pidäkään itse erityisemmin. Kiva oli maistaa vaikka en todennäköisesti tätä jatkossa ostaisikaan. Hauska myös että boksissa on mukana näitä syötäviä välipaloja.




Jes mikä mahtava yhteensattuma! Olen jo pitkään katsellut salihanskoja, sillä käsipainojen ja tankojen nostelu tuntuisi niillä huomattavasti mukavemmalta. En kuitenkaan vielä ole saanut aikaiseksi hanskoja ostaa, mutta nyt sain tyylikkäät ja laadukkaanoloiset nahkaiset hanskat boksista. Kyseessä on siis Nutri Works treenihanskat, jotka tuli boksissa koossa S. Mietin jo hetken kauhuissani mahtavatko nämä jäädä minulle pieneksi, mutta onneksi ne mahtui vaikka vähän naftit olikin. Päällä oleva venyvä kangas antaa onneksi sen verran myöden, että nämä saa hyvin käsiin ilman liian puristavaa tunnetta. Nämä oli tosi iloinen yllätys ja mainio tuote boksiin, sillä paatunutkin treenaja tarvitsee välillä hanskojen päivitystä eli nämä ei todennäköisesti mene hukkaan!




Boksiin oli pakattu vielä yksi syötävä välipala, nimittäin tämä uutuus Smushie päärynä ja kiivi smoothie. Smoothie on valmistettu luomu raaka-aineista ja sen pitäisi olla täynnä herkullista makua. En ole tätä vielä maistanut, mutta pakkaan treenireppuun ja hörppään joku päivä treenin päätteeksi.




Tällä kertaa boksissa oli vain yksi varsinainen kosmetiikkatuote, mikä ei minua millään tavalla haitannut sillä tämä oli todella kiinnostava. Uutuus ripsiväri Isadoralta on vilahdellut somessa jo monta kertaa ja otankin tämän innolla testiin. Isadora Active all day wear mascara on tuuheuttava ripsiväri, joka pysyy kovemmassakin menossa. Lupauksena nimittäin on, ettei ripsiväri sotke hikoillessa eli tämän on vedenkestävä mutta samalla ripsivärillä pitäisi saada myös näyttävä lopputulos. Olen lukenut tästä jo valmiiksi paljon kehuja, joten odotan tältä paljon!




Vaikka koko boksi tähän mennessä on ollut minusta erinomainen niin tämä viimeinen tuote räjäytti pankin omalta osaltani. Olin aika riemuissani kaivaessani oman fascia-pallon laatikon uumenista. Hierojani suositteli minulle jo puoli vuotta sitten tämän pienen ihmepallon hankkimista, mutta jotenkin se vain on jäänyt. Fascia-pallo soveltuu lihasten rentouttamiseen ja hierontaan. Testasin tätä jo omiin kroonisiin niskajumeihin ja vitsi miten rento fiilis oli heti 10 minuutin pyörittelyn jälkeen. Loistava tuote" Pallo on valmistettu 100% biohajoavasta korkkimateriaalista, mikä tekee tästä vieläpä ekologisen. Ah, olen niin otettu. Mukana oli treeniseuranta kuukaudeksi. Joskus liikuntaan voi auttaa se, että konkreettisesti merkitsee ne ruksit paperille ja näkee konkreettisesti kuinka paljon sitten oikeasti tulee liikuttua. Itse rakastan kaikkia taulukoita, joten tämä pääsee jääkaapin oveen joko herkkulakon tai treenamisen motivaattoriksi.




Toinen Fitbox ei todellakaan jättänyt kylmäksi. Sisältö oli ainakin omasta mielestäni loistava ja tuotteet sopivat omiin tarpeisiin täydellisesti. Boksin tuotteiden arvoksi sain 68€ joka on varsin mukava summa! On kiva, että sisältö on näin monipuolinen ja tuotteita löytyy niin eri tuoteryhmistä. Fitbox toimii Betteboxin alaisuudessa, mutta tilaus on Bettestä täysin itsenäinen. Boksi tosiaan ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja voit tilata yksittäisen boksin kerralla tai vastaavasti 2 taikka 4 boksia kerralla, jolloin yksittäisen boksin hinta on huokeampi. Alla vielä hintatiedot:

1 boksi = 39,90€
2 boksia = 74,90€ (yksittäisen boksin hinta 37,45€)
4 boksia = 144,80€ ( yksittäisen boksin hinta 36,20€)

Oman boksin voit käydä tilaamassa täältä. Seuraava boksi ilmestyy joulukuussa ja koodilla FITJOULU15 saat tilauksen summasta -15% alennuksen ja koodi voimassa joulukuun alkuun. Jos teet tilauksen nyt saat seuraavan boksin eli joulukuussa ilmetyvän Fitboxin. Nyt on vielä myös tätä esittelemääni syksyn boksia myynnissä erikseen hintaan 39,90€ ja se löytyy linkin takaa samalta tilaussivulta niin kauan kuin bokseja riittää. Jos kiinnostuit niin tässä on vaikka hyvä joululahja vinkki elämäntapaliikkujalle tai liikunnallisesta elämästä nauttivalle naiselle.

Kiinnostaako sinua Fitbox konsepti?
4 kommenttia on "Fitbox, jokaiselle itseään rakastavalle naiselle"
  1. Aika hyvä sisältö! Tuo pallo, ripsari ja salihanskat olis tulleet tarpeeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sisältö oli ihan huippu hyvä! Tarpeellisia ja laadukkaita juttuja mitkä todella tulee käyttöön :)

      Poista
  2. Ihan kivoja nämä sisällöt näissä on ollut, mutta tavallaan ei sisällä niitä tarvittavia, joten kivasta ylläristä en haluaisi maksaa tuota noin 30-40 € / kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta on toki kova, mutta itse koin saavani tästä todella rahalle vastinetta. Ja toisaalta minulle kaikki tuotteet oli mieluisia ja tuli käyttöön. Nämä boksit onkin suunnattu ehkä tietylle kohderyhmälle ja siksi täytyy olla myös innoissaan noista treeni/terveys jutuista :)

      Poista