perjantai 15. marraskuuta 2019

Pikkujoulumeikki ja Kicksin joulu uutuudet

* tuotteet saatu, mainoslinkit merkitty



Pikkujoulukausi on varmasti viimeistään nyt jo avattu ja tahti vain kiihtyy kohti joulua mentäessä. Pikkujoulut on monelle varmasti se vuoden odotetuimpia tapahtumia, mutta samalla saa miettiä päänsä puhki mitä pukisi päälle tai millaisen meikin sitä itselleen tekisi. Ei hätää, tänään neuvon teitä yksinkertaisen iltameikin tekemiseen ja esittelen samalla Kicksin limited edition Holiday collection meikit, joilla kyseinen pikkujoulumeikki on luotu.

Oletteko valmiita, juhlakausi alkaa nyt!






Kicksin valikoimissa on nyt talven uutuusmeikit eli Holiday collection tuotesarja. Pakkaukset ovat mahtavasti teemaan sopivia, sillä palettien hopeinen glitter tuo mieleen paitsi pikkujoulut niin myös juhlakauden ihan muutenkin. Minua ainakin ilahduttaa kaikki glitterit ja kimalteet, joten nämä pakkaukset upposi kyllä heti mun sydämeen.

Sain testiin Holiday collection bronzerin, jonka universaalin sävyn pitäisi sopia ihan kaikille ihosävyille. Aurinkopuuterilla saa kauniit mattaiset varjostukset kasvoille ja pigmenttiä tässä riittä oikein hyvin. Pidän itse siitä, ettei tuote oli liian lämmin tai liian tumma, vaan sopii omalle vaalealle neutraalille ihonsävylleni ihan loistavasti. Tämä yllätti iloisesti! Reilun kokoinen pannu riittää varmasti hurjan pitkäksi aikaa, joten ei ole hinnalla pilattu tämä tuote.





*Liquid lipstick Christmas kit ~ 19,90€

Kauniissa lahjapakkauksessa tulee mukana kaksi erittäin laadukasta huulituotetta. Paketissa on mukana mattainen huulipuna sekä huulikiilto. Molemmissa tuotteissa on pehmeän samettinen koostumus, joka levittyy huulille hyvin.

Mattapuna pysyy huulilla erinomaisesti eikä kuivata toisin kuin monet mattapunat yleensä tekevät. Mattapunan sävy on vaalean roosa ja sulautuu melkolailla huulten omaan sävyyn. Itse kuitenkin pidän tästä sävystä, koska vahvan silmämeikin kanssa en kaipaa huulille välttämättä kovin voimakkaita sävyjä. Pitkä pysyvyys on erittäin loistava ominaisuus! Yläkuvassa huulilla mattapuna sävyssä "Your lips but better".

Huulikiilto on sävyltää hiukan tummempi kuin mattapuna, mutta ei silti huulilla näytä kovin vahvalta punalta vaan antaa hiukan sävyä ja kauniin kiillon. Tykkäsin erityisesti siitä, ettei huulikiilto tunnu huulilla raskaalta tai tahmealta. Helppokäyttöinen tuote!






*Holiday collection limited edition Eyeshadow palette ~ 29,90€

Pääsin ensimmäistä kertaa ikinä testaamaan Kicksin oman kokoelman luomivärejä ja ensinnäkin täytyy heti sanoa, että katsokaa miten upeita sävyjä tässä paletissa on. Paletissa on mattaisia ja metallisia sävyjä, jotka tuntuvat satiinisen pehmeiltä ja levittyvät hyvin. Kädellä näette swatchit sävyistä ja kuten huomaatte, on sävyt melko hyvin yhteen sulautuvia muutamaa väripilkkua lukuunottamatta. Aluksi hieman vierastin tuota sinistä ja oranssia sävyä, mutta sitten innostuinkin näistä kovasti. Paletti sopiikin mahtavasti sekä hillityn arkimeikin tekemiseen että halutessaan myös räväkämpiin lookeihin.

Pigmentti oli oikein hyvä suurimmassa osassa sävyistä. Vaaleimmat metalliset sävyt oli kuitekin laadultaan vähän muita huonompia ja niitä piti lisätä muutaman kerran sormelle, jotta sävyn sai kunnolla näkyviin. Muutamat mattasävyt oli myös todella kuivakoita ja pientä karisemista oli havaittavissa, mutta pigmentissä ei kuitenkaan ole moittimista. Alla näet juhlameikin, joka luotu näillä Kicks meikeillä. Jos kiinnostuit meikeistä, saat myyntisivun auki klikkaamalla väliotsikoita.





Tänä vuonna pikkujoulumeikissä saa näkyä värit ja leikkisyys. Eihän iltameikinkään tarvitse olla vakava tai tylsä. Monissa syksyn aikana julkaistuissa luomiväripaleteissa onkin näkynyt ihastuttavia väripilkkuja, joten iltameikissäkin voi rohkeasti suosia värejä monelta eri skaalalta. Itse tykkään tehdä iltameikistä kuitenkin enemmän tummemman, joten lähdin leikittelemään kahdella värillä: tummalla vihreällä ja sinisellä. Kuten ylimmässä kuvassa näkyy, niin vihreä ja sininen korostaa myös kauniisti sinisten silmien väriä, joten tämä on oikein ihanteellinen sävysekoitus harmaille ja sinertäville silmille.




Jotta vihreä sävy ei asetu silmiin liian jyrkästi, häivyttelin sen pois vaaleanruskealla mattasävyllä. Pikkujoulumeikkiin voi hakea näyttävyyttä mustilla kissarajauksilla, kuten itsekin tein. Rajaukset voi tehdä joko aivan ohuelti tai sitten reilun paksuisena. Ihan kuinka omaan tyyliin sopii. Itse suosin iltameikissä myös tekoripsiä, jotka tuovat silmiin enemmän näyttävyyttä ja sopivat myös hyvin yhteen rajausten kanssa. Viime aikoina olen suosinut erityisesti magneettiripsiä, jotka on nopea ja helppo kiinnittää sekä tarvittaessa helppo myös poistaa. Silmissä minulla on tällä kertaa ElinaK Glitterin magneettiripset.






Tämä meikki oli helppo ja nopea tehdä. Jos pikkujouluihin lähtö tapahtuu heti töiden jälkeen eikä aikaa meikkaamiseen ole, niin vihreät luomivärit voi lisätä silmiin jo aamulla ja tehdä rajaukset sekä sinisen korostuksen vasta iltaa varten. Halutessaan voi sävyjä kerrostella enemmänkin, jolloin meikistä saa aavistuksen tummemman ja pigmenttisemmän. Minusta tämä toimii kuitenkin hyvin näinkin olematta liian synkkä tai yksinkertainen, vaikka meikki olikin helppo tehdä.

Mitä mieltä olette luomastani pikkujoulu lookista?






Hauskoja pikkujouluja!

2 kommenttia on "Pikkujoulumeikki ja Kicksin joulu uutuudet"
  1. Tosi kauniin näköiset magneettiripset, eivät ollenkaan tönköt. Paletissa kauniit sävyt, noita Kicksin mattahuulipunia käytin josksu ja oli myös ihan mun mieleen :)

    www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Magneettiripsistä yleisesti olen kuullut niin hyvää kuin huonoa, mutta nuo ElinaK Glitterin ripset istuu silmiin kuin nakutettu. En keksi niistä mitään huonoa sanottavaa <3

      Huulipunat yllätti. Mattapuna ei kuivattanut huulia lainkaan ja olikin tosi kiva uusi löytö!

      Poista