lauantai 30. marraskuuta 2019

Weleda joulukalenteri 2019 unboxing

* kaupallisessa yhteistyössä Greendeal.fi



Tämä marraskuun aamu on päässyt ilahduttamaan auringonsäteillä ja pienellä kirpakalla pakkasella. Aurinkoa ei olekaan hetkeen näkynyt, joten voi pojat miten hyvälle mielelle tuosta valon määrästä voi tullakaan. Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä ja tulen availemaan joka päivä kosmetiikkajoulukalentereiden luukkuja instagramin puolella sekä esittelen viikon koonnit myös tällä blogissa. Osallistun tänä vuonna myös kauneusbloggaajien omaan joulukalenteriin ja minun luukkuni on jo heti maanantaina 2.12 eli muistakaahan käydä lukemassa. Blogin puolella myös koko joulukuun kiinnostavia juttuja sekä arvontoja, vaikka en varsinaista joulukalenteria blogissa pidäkään.

Tänään unboxataan yksi kosmetiikkakalenteri jo valmiiksi ja kyseessä on lähes 100 vuotta vanhan maailman eettisimmän yrityksen Weledan ihonhoito joulukalenteri. Joulukalenterissa on kaikki Weledan tuotteet 100% NaTrue sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja tuotteet valmistetaan tutkituista laadukkaista raaka-aineista. Yrityksen arvoihin kuuluu kunnioittaa luontoa ja osa heidän tuotteistaan valmistetaan yhä oman puutarhan kasveista. Tuotteita ei myöskään testata eläimillä eikä niissä käytetä lainkaan synteettisiä hajusteita tai mikromuoveja, parabeenejä eikä geenimuunneltuja ainesosia.




Sain Weledan joulukalenterin yhteistyössä Greendeal verkkokaupalta, joka myy yksinoikeudella kalenteria Suomessa. Ennen kuin paljastan mitä kalenterin sisältä löytyy niin kerron teille vielä erikoistarjouksesta, jolla voitte sunnuntaihin 1.12 mennessä hankkia vielä oman kalenterin hyvällä tarjouksella. Greendealilla on nopea toimitus, joten kovin montaa luukkua ei ehdi mennä ohi jos tilauksen näppäilee huomiseen mennessä.

Kalenteri on nyt tarjouksessa 49,95€ (norm. 79,95€) ja tilaukseen pääset tästä. Koodilla GLITTERI saatte ilmaisen toimituksen kaikkiin minimissään 59€ tilauksiin ja koodi on voimassa vain sunnuntaihin 2.12.2019 saakka. Nyt Black Weekendin aikana Greendealilla on satoja hyviä tarjouksia ja valikoimista löytyy ekopesuaineita, kosmetiikkaa ja ihonhoitoa. Olen tilaillut heiltä paljon juuri siivous- ja pyykinpesu tuotteita, koska edulliset hinnat, nopea toimitus ja laadukkaat ekologiset tuotteet ovat minulle tärkeitä arvoja.

VAROITUS!

Jos et halua spoilaantua kalenterin sisällöstä, niin älä lue juttua eteenpäin!




Availin jo koko kalenterin ennakkoon, sillä tästä kalenterista ei ole julkaistu spoilereita tai unboxausta, joten monia varmasti kiinnostaa mitä sisältä löytyy. Kalenterissa on 24 luukkua, joista kolmessa on täysikokoinen tuote ja lopuissa matkakokoinen tuote. Matkakokoisetkin ovat pääsääntöisesti aika hyvän kokoisia ja niitä pääsee kyllä käyttämään useamman kerran. Pakkaukset ovat kivan värikkäitä ja kalenterissa on kattava valikoima Weledan tuotteita.





Kalenterin yksi kiinnostavimmista tuotteista on joulun limited edition täysikokoinen Forest Harmony suihkugeeli. Pakkaus on upea! Kiva, että tuote on noin reilunkokoisessa pakkauksessa. Muita täysikkoisia tuotteita on huulirasva sekä Skin food light monitoimivoide, jota voi käyttää kasvoille, vartalolle, huulille, jaloille... You name it. Tämä on tuote on erityisen ihanteellinen talveen ja kuivalle iholle.





Lisäksi kalenterista löytyy matkakokoisia purkkeja mm. erilaisia suihkugeelejä, seerumia, kylmäpuristettuja kasvo- ja vartaloöljyjä, käsivoidetta, vartalovoidetta ja hierontaöljyä. Pakkaukset on kätevän kokoisia reissuille ja toisaalta loistavan kokoisia siihen, ettei miljoona purkkia pyöri koko vuoden kaapissa vaan ne oikeasti saa käytettyä loppuun ja ihastuessa johonkin tuotteeseen erityisesti, voi ostaa sitten myöhemmin täysikokoisen vastaavan. Tuoksut on näissä keskiluokkaa, ei ihan mietoja mutta ei liian voimakkaitakaan. Tuoksut ovat melko luonnollisia ja yrttisiä. Kaikkia en vielä ole ehtinyt tuoksutella, joten voi olla että joukossa on myös hajusteettomia tuotteita. Mielenkiintoisia tuoksumaailmoita löytyy, sillä mukana on sitrusta, mandariinia, mantelia, ruusua ja laventelia.







Tässä vielä muutama lähikuva tuotteista. Kalenterin sisältö on kiva ja monipuolinen. Tuotteiden avulla saa kattavan kuvan Weledan tuoteperheestä ja onkin kiva saada lähempää tuttavuutta uuden kiinnostavan merkin parissa. Kalenteri on myös tyylikäs ja moderni ulkoasultaan. Sen voi kierrättää kokonaan joulun jälkeen tai säilyttää seuraavaan vuoteen uudelleen täyttöä varten.

Ainoa huono asia mitä kalenterista löydän on, se että kalenteri on täysin saksankielinen. Osa numeroluukuista on kirjoitettu saksaksi ja myös tuotteiden paketit on saksankielisiä. Itse kun en saksaa puhu sanaakaan niin jouduin hakemaan konsultointiapua siskoltani. Onneksi tuotetiedot löytää suomeksi googlettamalla, mutta hiukan vaivaa joutuu näkemään. Ei luulisi olleen hankalaa pistää esimerkiksi suomenkielinen kooste kalenterin tuotteista kalenterin taakse, josta olisi helposti voinut lukea mitä tuotteita kalenterissa on ja miten niitä käytetään. Tästä seikasta huolimatta kalenteri on ihonhoidosta pitävälle loistava valinta joulukuulle.


Kuuluuko joulukalenterit myös aikuisten jouluun?
6 kommenttia on "Weleda joulukalenteri 2019 unboxing"
  1. Tosi mielenkiintoinen valikoima! Kiva kun on eri tyylisiä tuotteita ja tosiaan vaikka iso osa onkin matkakokoja, niin näyttävät kuitenkin ihan kunnollisen kokoisilta että riittää pitkään testattavaa :) Mä en ole merkiltä testannut muuta kuin tavallista Skin Foodia ja se on ollut pitkään luottotuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo matkakoot on kyllä tosi reilun kokoisia ja niistä riittää kyllä pitkäksi aikaa testattavaa. Toki esim suihkugeelit tuon kokoisena purkkina ei pitkään kestä mutta esim kasvovoide tai käsirasva taas kestää hyvinkin pitkään.

      Mulla Weleda on merkkinä ihan uusi joten kiva saada nyt kunnollinen mielipide sarjan tuotteista.

      Poista
  2. Monipuolisen näköinen kalenteri vaikka sisältääkin vain yhtä tuotemerkkiä. Weledan faneille varmasti hyvä sisältö! En ollut ennen kuullut Weledan kalenterista, hyvä vaan että markkinoille tulee monia erilaisia kosmetiikkakalentereita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle koko merkki on uusi ja bongasin kalenterin ihan sattumalta. Mutta tosi kiva että markkinoilla on kalentereiden osalta jo mukavasti tarjontaa ja jokainen varmasti löytää itselleen sopivan :)

      Poista
  3. Paketissa on kyllä ihana määrä testereitä ja tuollaisia reilun kokoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkakoot oli kyllä pääsääntöisesti tosi reilun kokoisia 10-30ml purkkeja :)

      Poista