maanantai 14. lokakuuta 2019

Kivutonta karvojen poistoa kotihoitovahalla + arvonta

* kaupallisessa yhteistyössä Lycon.fi kanssa

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Tämä viikko on spesiaali monestakin syystä. Viikonloppuna (18-20.10) vietetään I love me-messuja Helsingissä, minne itsekin perjantaina suuntaan koko päiväksi ihan ensimmäistä kertaa elämässäni. Jos törmäätte niin tulkaa ihmeessä nykimään hihasta. Päätin messujen kunniaksi pistää omissa kanavissani teemaviikon pystyyn eli tämä viikko sekä blogissa että instagramissa (@glitteri_addikti) vietetään I love me -viikkoa. Teema pitää sisällään itsestä välittämistä ja hyvinvointia kaikilla osa-alueilla. Olenkin tästä todella innoissani ja mukana on huikeita yhteistöitä ja tulossa super mielenkiintoisia arvontoja, joten jos et vielä ole liittynyt seuraajakseni, niin tee se nyt! Luvassa sisältöä ihan viikon jokaisena päivänä ❤
Pistetään teemaviikko käyntiin tällä postauksella, jossa kerron teille uudesta luottotuotteestani. Tämän avulla jokainen nainen voi varmasti tuntea olonsa entistä itsevarmemmaksi, ainakin minulle kävi näin. Ihokarvojen poistosta harvoin blogeissa puhutaan, vaikka se on täysin luonnollinen ja arkinen osa kauneusrutiineja. Olen itse viime vuosina karttanut erilaisten vahojen ja sokerointimenetelmien käyttöä, sillä herkkä ihoni ja matala kipukynnykseni ei ole tehnyt kokemuksesta niin miellyttävää, että olisin vapaaehtoisesti altistanut itseni joka kuukausittaiselle rääkille. Näissä vanhoissa vahaus- ja sokerointimenetelmissä on ollut se ongelma, että aine tarraa niin tiukasti ihoon kiinni, että pois repiminen on tapahtunut hampaat irvessä itseä keräillen ja ehkäpä parin viinilasin siivittämänä. En tiedä pystyttekö kuvittelemaan sitä tuskaa, mutta voin rehellisesti kertoa, että kipureseptorini ovat ikuistaneet sen tunteen syvimpiin syövereihin lopuksi elämää. Siksi en ole moneen vuoteen enää käyttänyt ihokarvojen eliminoimiseen mitään muuta kuin shaveriä. Siinä toki on se ongelma, että karvat kasvavat takaisin varsin nopeasti, joten höyläilyä pitäisi jaksaa tehdä usein. Varsinkin kesällä tämä todella turhauttaa.
Sain kuitenkin aivan valtavan mielenkiintoisen yhteistyön Wax-cellence vahoja maahantuovan Lycon.fi kanssa. Ajattelin antaa vahaukselle uuden mahdollisuuden ja kyllä muuten kannatti! Wax-cellence kotihoitovaha on maailman ensimmäinen hybridi-kuumavaha ja vahat tulevat Austraaliasta. Lycon välittää vahoja kauneussalonkeihin, mutta verkkokaupasta voi hankkia joitakin tuotteita myös kuluttajakäyttöön. Tämä kotihoitovahauspaketti on yksi nimenomaan kuluttajille suunnattu ja helppokäyttöinen kotivaha.

Vahan käyttö on yksinkertaista. Muovisessa korvamukissa oleva vaha on ensin kiinteässä muodossa. Muki laitetaan mikroon tai kuumavesihauteeseen, missä vaha sulaa hiukan juoksevaan muotoon. Itse lämmitin vahan kuumavesihauteessa ja pidin purkin vedessä koko toimenpiteen ajan, jolloin massa pysyi sopivan juoksevana eikä alkanut tönkistyä liian aikaisin. Pakkauksessa tulevilla puutikuilla massaa sekoitellaan tasaiseksi ja levitetään iholle myötäkarvaa. Massan annetaan pieni hetki kuivahtaa iholle ja sitä voi hiukan sormin taputella ihoon kiinni. Kun massa on hiukan kovettunut, se repäistää vastakarvaan nopeasti pois. Yllättävintä tässä koko prosessissa oli se, että toimenpide ei sattunut lainkaan. Ensimmäinen kerta jännitti nimittäin ihan valtavasti ja olin jotenkin aivan paineissani siitä kestänkö koko touhua. Ihmetys olikin suuri, kun tunsin vain pienen nipistyksen. Siitä hetkestä lähtien aloin taas rakastaa vahausta. Tämä vaha nappaa kiinni jopa millin pituisiin ihokarvoihin, joten sillä saa tosi tehokkaasti vedettyä ne pienetkin haituvat pois. Ja tämä on uskomattoman tehokas menetelmä, sillä kerran käsiteltyä aluetta ei todellakaan tarvitse vetää enää toista kertaa uudestaan. Iho on sileä eikä juurikaan edes punoita repimisen jäljiltä.
Vahassa on myös se hieno ominaisuus, että se on biohajoavaa, joten syntyvän "jätteen"  voi heittää biojätteeseen. Puutikut voi kierrättää sekajätteenä ja tyhjä muovipurkki erikseen muovijätteeseen. Roskaa tästä syntyy itse asiassa loppujen lopuksi todella vähän.
Kotivahasetissä tulee mukana myös nämä kaksi pientä pulloa, jotka liittyvät vahaukseen olennaisesti. Vihreässä pullossa on wax-cellence emulsio puhdistusnestettä, jota kaadetaan puhtaalle vanulle muutama tippa ja pyyhitään sillä käsiteltävä alue ennen vahausta. Aine puhdistaa ja valmistaa ihon vahaukselle ja tämän ansiosta vaha ei tartu kiinni ihoon ja aiheuta kivun tunnetta. Ainetta ei saa laittaa kuin hyvin pieni määrä, sillä liikaa laitettuna vaha ei enää tartu ihoon ollenkaan. Siksi siis ihan muutama tippa riittää. Toisaalta, jos vahaa joutuu vahingossa sellaisiin karvoihin, joita ei halua poistaa kuten kulmiin, niin emulsiota levittämällä tälle alueelle vahan saa helposti pois epätoivotuista paikoista. Käsittelyn jälkeen puolestaan toiselle vanulle kaadetaan punaisesta pullosta hoitoöljyä, joka pehmentää ja rauhoittaa ihoa käsittelyn jälkeen. Hoitoöljy jättää iholle ihanan pehmeän tunteen ja rauhoitti oman ihon vaikka se ei käsittelyn jälkeen juurikaan punoittanut.
Wax-cellence vaha sopii käytettäväksi ihan koko vartalolle, bikinialueille sekä kulmakarvojen siistimiseen. Jos vahaa käyttää vain esimerkiksi kainaloille, bikinirajoille ja kulmille niin se riittää aika pitkäksi aikaa. Sen sijaan jos tällä vahailee molemmat jalat kokonaisuudessaan, niin yksi purkki riittää kokonaisuudessaan tähän käsittelyyn. Vaha tuoksuu ihanalta mansikalta ja tekee siitäkin syystä vahauksesta miellyttävän kokemuksen. Wax-cellence paketissa tulee kaikki vahaukseen tarvittavat välineet ja suomenkieliset ohjeet, joten mitään muuta ei vahaukseen tarvita. Käytön aloittaminenkin on niin helppoa, sillä oikea tekniikka löytyi melkein heti ensimmäisen kokeilun jälkeen. Ei siis kannata yhtään arastella, tässä on loisto tuote kaikille jotka haluavat tehdä vahauksesta miellyttävän, kivuttoman ja helpon toimenpiteen. Kotihoitovahan hinta on 44,80€ paketilta. Hinta voi ensialkuun tuntua korkealta. Jos kuitenkin miettii, että kävisi sokeroinnissa kauneushoitolassa, niin hinnat ovat tähän verrattuna kaksinkertaiset. Itse aion jatkossa ostaa vain tätä vahaa, sillä arvostan kivutonta ja kivalta tuntuvaa karvojenpoistoa. Karvat pysyvät poissa vahausmenetelmällä jopa yli kuukauden ja säännöllinen vahaus tekee karvoista vaaleampia ja huokoisempia.


Osana yhteistyötä pääsin myös vierailemaan Lyconin toimipisteellä Helsingissä, missä samassa yhteydessä toimii myös kauneushoitola Wax&Beauty. Hoitolassa tehdään vahauksia näillä Lyconin tuotteilla ja lisäksi myös kynsiä, ripsiä ja kulmien laiminointia. Pääsin testaamaan myös kauneushoitolan palveluita ja hoitolan omistaja Anna loihti minulle aivan unelma ripset. Halusin klassiset ripset ja niistä tulikin upeat. Ripset helpottivat aamumeikkaamista, kun ei tarvinnut kikkailla ripsivärien kanssa lainkaan. Ripset pysyi hyvinä monta viikkoa ja ne oli todella huolellisesti laitettu, joten siksi ne myös näyttivät hyviltä pitkään. Muutenkin asiakaspalvelu Wax&Beauty hoitolassa oli hurjan ystävällistä. Voinkin lämpimästi suositella kaikille Helsingissä asuville. Hoitola sijaitsee Jätkäsaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alhaalla ennen ja jälkeen kuvat ripsien laitosta.


Instagramin puolella on menossa perjantaihin asti arvonta, jossa yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa testiin tämä juuri esittelemäni kotivahaussetti. Kannattaa ottaa tili seurantaan ja käydä osallistumassa. Palkinnon arvo on 44,80€. Mikäli arpaonni ei osu kohdallesi tai haluat muuten hankkia tämän ihastuttavan kotihoitovahan testiin, niin voit ostaa paketin itsellesi täältä.


Mikä on sinun luottomenetelmä ihokarvojen poistoon?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti