sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Boxycharm premium toukokuu 2020



Ihanaa sunnuntaita!

Juhannus on juhlittu ja toivottavasti kaikilla oli rento ja mukava viikonloppu. Itse nautin aivan täysillä ja nyt rennoin mielin uuteen viikkoon. Ajattelin teille esitellä tänään uuden kauneusboksin eli Boxycharm premiumin, jota päätin kokeeksi lähteä tilailemaan ainakin hetken aikaan. Boksihan on ilmestynyt jo jonkin aikaa, mutta en lähtenyt boksia heti julkaisun jälkeen tilaamaan, sillä sen hinta on normaalia Boxycharmia hiukan kalliimpi.

Boxycharm premium eroaa normaalista boksista siten, että täysikokoisia tuotteita on viiden sijaan 6-7. Premiumin hinta on 35$ kuukaudessa, kun normi boksi maksaa 25$. Premium boksin tuotteiden arvoksi luvataan aina vähintään 175$ (normi boksissa vähintään 120$), joten boksissa on hiukan normaali boksia arvokkaampia tuotteita ja brändejä. Halusin nyt kokeeksi katsoa, millainen tämä premium boksi on ja päätän tilauksen kohtalosta myöhemmin. Luultavasti en tule tätä kokoaikaisena tilaamaan, sillä boksin hinta toimituksineen tulee kuukausittain aika arvokkaaksi, mutta aina silloin tällöin boksia on varmasti kiva tilailla.




Pureheals Centella 90 ampoule serum

Boksin yksi kiinnostavimmista tuotteista on tämä seerumi, joka sisältää 90% rohtosammakonputkea. Kyseinen kasvi on mm. lääkekasvina käytetty ja sitä esiintyykin myös kosmetiikassa. Seerumi helpottaa ärsyyntynyttä ihoa ja vahvistaa ihon omaa puolustusmekanismia. Seerumi on siis erittäin tehokas juuri vahingoittuneelle ja stressaantuneelle iholle ja testailenkin tätä mielelläni taas, kun ihoni näyttää tulehduksen merkkejä.
arvo: 28$





Tarte / Sugar rush The best lip butter balm

Tätä super söpöä huulivoide purnukkaa tekee mieli pitää ihan esillä, sillä kaunis ruusun muotoinen kansi on persoonallinen ja hauska. Itse huulivoide tuoksuu vaniljaisen pioninen. Pionihan on lempi kukkani, joten rakastuin tähän oitis. Hyville huulivoiteille on aina tarvetta.
arvo: 12$




Kevyn Aucoin The expert mascara

Boksista löytyi myös minulle entuudestaan tuntemattoman brändin ripsiväri. Yleellisen kultainen pakkaus antaa vaikutelman erinomaisesta tuotteesta. Ripsiväri lupaa ultra kevyen koostumuksen, jota on mahdollista kerrostaa useita kertoja ilman, että ripset paakkuuntuvat. Ripsivärin sisältämä kamelia öljy tekee ripsistä elastiset. Kiinnostavan oloinen tuote.
arvo: 29$





Too Faced cosmetics Chocolate soleil matte bronzer

Tässä komeilee kaunein aurinkopuuteri, mitä olen ikinä koskaan nähnyt. Too Facedin pakkaukset on aina häkellyttävän persoonallisia, mutta tämä yksilö on kyllä jotain aivan huikeaa. Kaunis ruskea-kultainen pakkaus on kuin karamelli ja sisältä paljastuu suklaalta tuoksuva upea kullanruskea shimmerinen aurinkopuuteri. Tämä on aivan täydellinen päivettyneellä iholla juuri nyt kesäkäytössä, joten tämä tulee ehdottomasti käyttöön heti. Kyseinen aurinkopuuteri on yksi brändin best seller tuotteista.
arvo: 30$




Battington Beauty Powder and contour brush set

Boksin arvokkain tuote oli Battington beautyn kaksi kultavartista sivellintä. Siveltimien karva on todella ihanan pehmeää, mutta silti sopivat jämäkkää. Siveltimet vaikuttavat hyvin laadukkailta ja tukeva varsi antaa hyvän tarttumapinnan. Isompi sivellin on tarkoitettu puuteristen tuotteiden levittämiseen ja pienempi taas meikkivoiteelle ja nestemäisille tuotteille. Pienen koon ansiosta, sillä onkin varmasti helppo työstää esim nenä ja silmänympäryksien aluetta. Vaikka tuote vaikuttaakin laadukkaalta, arvoltaan nämä menevät mielestäni hiukan yläkanttiin.
arvo: 90$





Milk Makeup Glow oil lip + cheek

Vihdoin pääsen testaamaan tältä brändiltä jotain. Olen jo kauan himoinnut Milk makeupilta jotain testiin ja nyt sainkin boksista kauniin vaaleanpunaisen shimmerisen puikon, jota voi käyttää niin poskille kuin huulillekin. Puikko on minusta vähän liian hehkuva poskille, mutta voisin aivan hyvin käyttää tätä highlighterina tai huulikiiltona. Onneksi sain sävyn, joka ei ole aina kulta, hopea tai normaali shimmeri shampanja.
arvo: 15$




Ensimmäinen premium boksini oli todella yllättävän hyvä. Kaikki tuotteet jäävät omaan käyttöön ja erityisen innoissani olen kauniisti hehkuvasta aurinkopuuterista, seerumista sekä highlighter puikosta. Boksin tuotteet olivat selkeästi parempaa settiä kuin normaali boksin sisältö, josta hyvin usein tulee turhia edullisia täytetuotteita kuten rajauskyniä. En tiedä, onko premium bokseissa yhtä paljon variaatiota kuin perus bokseissa, mutta ainakin tähän omaan boksiini olin erittäin tyytyväinen.

Jos oman premium boksin tilaaminen kiinnostaa, niin klikkaa Boxycharmin sivuille tästä. Postitus kannattaa ostaa Planet expressin kautta täältä.


Tykkäsitko premium boksin sisällöstä? Onko rahojen arvoinen ostos?
6 kommenttia on "Boxycharm premium toukokuu 2020"
  1. Tuo seerumi vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, sen verran pätevä raaka-aine kuitenkin kyseessä. :) Kiva boksi muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seerumin testailua odottelen kyllä innoissani. Varmasti taas syksyllä iho temppuilee ja pääsee seerumikin käyttöön :)

      Poista
  2. Ihan ok sisältö, mutta mulle tässä ei olisi itse asissa loppujen lopuksi ollut kovinkaan paljon sellaisia "vau" reaktiota herättäviä tuotteita. Toi TF:n aurinkopuuteri on kyllä upea ja samoin siveltimet olisivat kelvanneet<3 Hintansa arvoinen boksi kuitenkin on! Oliko tämän toimituskulut Planet Expressillä paljon normiboksia kalliimmat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletin puuttuminen tekee paljon, koska ne saa yleensä sen wau reaktion aikaan. Minusta boksin sisältö kuitenkin ilman palettiakin oli tosi kiva, sillä boksissa ei ollut mitään täytetuotteita. Ja jo pelkästään tuo aurinkopuuteri oli aivan huippu ihana <3
      Toimituskulut oli samat kuin normi boksinkin kohdalla, sillä laatikko oli aika lailla saman kokoinen ja painossakaan ei juuri ollut eroa.

      Poista
  3. Näyttää kivalta! :) varsinkin aurinkopuuteri ja seerumi kuulostavat mielenkiintoisilta. Ja tuo huulirasvapurkki on niin suloinen!

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo ruusun mallinen huulituote, myös aurinkopuuteri näyttää ihanalta ja sopivan vaalealta meille suomalaisille :)

    VastaaPoista