torstai 4. kesäkuuta 2020

Boxycharm toukokuu 2020



Toukokuun Boxycharmista oli liikkeellä monenlaista variaatiota ja ehdin jo muutaman version nähdä ennen kuin sain oman boksini käsiini. Boksin teemana oli Boxynature eli ilmeisesti jollain tapaa luonnonmukaisia ja luonnollisia tuotteita oli bokseihin haluttu laittaa. Huomasin boksin vaihtoehtoja selatessani sen, että toukokuun bokseihin oli kierrätetty paljon vanhojen kuukausien tuotteita. Itselle ei onneksi sattunut mitään sellaista tuotetta, jonka olisin jo aikaisemmin saanut, mutta ilmeisesti joillekin on tullut myös niitä vanhoja tuotteita jo toiseen kertaan. Oma boksivariaationi miellytti mua todella paljon ja kokonaisuus oli toimiva ja erittäin onnistunut. Harmikseni jo toistamiseen oli boksistani jäänyt pois tuote-esittelykortti, joten jouduin vähän googlailemaan tuotteita. En tiedä onko tämä kortin pois jäänti ihan yleinen käytäntö nykyään vain onko jäänyt vain epähuomiossa boksista pois.




Ayam beautycare Dead sea minerals + vitamin C serum make up remover wipes

Käytän aika harvoin meikinpoistoliinoja ja ne eivät siitä syystä mitään suursuosikkeja itselle ole. Meikinpoistoliinoja on Boxycharmin mukana tullut mulle useampia kertoja ennenkin, joten aluksi ajattelin tämän tuotteen olevan ihan plaah ja boksin tylsin. Nämä meikinpoistoliinat kuitenkin kosteuttavat ja kirkastavat ihoa meikinpoiston ohella, joten innostuin näistä kuitenkin. Liinat sisältävät C-vitamiini seerumia, joka tunnetaan juuri ihoa kirkastavana raaka-aineena. Näiden pitäisi onnistuneesti poistaa myös vedenkestävä ripsiväri, joten odotan innolla toimivatko lupausten mukaisesti. Etenkin kesällä reissulaukussa tällaiset liinat on tosi käteviä ja taidankin pakata mukaan tulevilla patikkaretkille.
arvo: 17$




Glamglow Berryglow Probiotic recovery mask

Tämä Glamglown kasvonaamio oli tuote, jonka valitsin muutamasta vaihtoehdosta boksiin mukaan. Boxycharmilla on se kiva ominaisuus, että joka kuukausi voi boksiin valita yhden tuotteen muutamasta vaihtoehdosta. Rakastan kasvonaamioita ja Glamglow on brändinä mulle todella mieluinen, joten siksi päätin valita tämän boksiini. Naamio lupaa kosteuttaa todella tehokkaasti ja korjata sekä ylläpitää ihon omaa suojamuuria. Naamio sisältää mm. punajuurta ja kiinanruusua. Koostumus on mukavan kermainen ja tuoksu miedosti makeahko hieman marjajugurttinen.
arvo: 49$




Pretty Vulgar eyeshadow primer

Olipa todella kiva ylläri saada boksista piiiitkästä aikaa luomivärinpohjustaja. Olen ehkä tasan kerran tässä puolentoista vuoden tilausjaksollani saanut luomiväriprimeri, joten mitenkään turhan usein ei näitä bokseista tule. Pretty Vulgarin meikit on vähän siinä ja siinä, koska osa tuotteista on todella hyviä ja osa ei toimi ollenkaan. Saa nähdä miten tämä toimii. Tällä hetkellä on parikin luomiväriprimeria avattuna, joten tämä jää vielä odottelemaan vuoroaan. Söpö vaaleanpunainen pakkaus ansaitsee kyllä pienet kehut.
arvo: 22$




Daily Concepts Shampoo bar

Tämä oli kenties boksin se ainoa super luonnonmukainen tuote, mutta minulle hurjan mieluisa ja kiinnostava. Kaksitehoinen shampoo ja hoitoainepala kaikki samassa. Yhdellä pesukerralla siis pitäisi saada shampoopesu ja hoitoaine hiuksiin samalla kertaa. Olen oikeasti yllättynyt viimeisen vuoden aikana, miten tehokkaita palasahmpoita on markkinoilla ja odotukset tämän osalta onkin aika korkealla. Shampoopala sisältää avokadoöljyä, kaktusta ja aloe veraa. Yhdessä ne kosteuttavat, rauhoittavat päänahkaa ja antavat hiuksille kiiltoa.
arvo: 24$





Studiomakeup Ease to wear luomiväripaletti

Boxycharm tunnetaan lähes joka kuukausi bokseissa ilmestyvistä luomiväripaleteista. Toukokuun boksista löytyikin taas itselle ihan uuden brändin luomiväripaletti, jonka sävymaailma oli hyvin neutraali ja maanläheinen. Sävyt sinällään olivat kauniita ruskean, persikan ja kullan sävyjä. Sävyistä 5 oli mattaisia ja 4 metalliset hohtavia. Paletin ulkoasu oli minusta hyvin UD Naked palettien kaltainen ja sävymaailma itselle ehkä hiukan tylsä, sillä samanlaisia neutraaleja sävyjä mulla on jo monissa paleteissa. En siis testaile tätä vaan laitan tämän koskemattomana eteenpäin. Paletin sävyillä saa kuitenkin hyvin tehtyä sekä päivä- että iltalookin, joten se on varsin monikäyttöinen, jos tykkään neutraaleista sävyistä.
arvo: 35$


Toukokuun boksin sisältö siis miellytti minua oikein kovasti ja ainoastaan luomiväripaletti lähtee tällä kertaa eteenpäin. Kokonaisuudessaan tykkäsin sisällöstä ja palettikin olisi saanut ehkä jäädä, jos siinä olisi ollut jokin uusi ja upea sävy kokoelmiini. Boksin tuotteiden arvo oli 147 dollaria.

Tilasin toukokuussa myös ensimmäistä kertaa Boxycharmin premium boksin, jonka esittelen teille ihan pian. Tämä normaaliboksi 25$ ja mielestäni boksin hinta on ihan joka sentin arvoinen, sillä tuotteiden arvo on aina monin kertainen myyntihintaan nähden. Boxycharmin ehdottomasti parhaimpiin puoliin kuuluu boksin meikkipainotteisuus ja mielenkiintoiset brändit, joita Suomessa on usein vaikeasti saatavilla. Boxycharmin tilaukseen pääset tästä. Suosittelen paketin lähettämistä Suomeen Planet expressin kautta. Oman Planet express osoitteen pääset luomaa täällä.

Miltä toukokuun boksin sisältö vaikutti? Olisitko innostunut boksista?
8 kommenttia on "Boxycharm toukokuu 2020"
  1. Tää oli hyvin erilainen verrattuna Vadelmamurusia-blogin vastaava. Glamglow olisi kyllä kiinnostanut, muut ovat sen verran tuntemattomia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, toukokuussa oli tosiaan paljon variaatiota liikkeellä.

      Poista
  2. Boxylla on nyt parin kuukauden ajan ollut osa tuotekorteista sähköisessä muodossa. Mulla oli info asiasta ja linkki tuohon tuotekorttiin siinä lähetysvahvistussähköpostissa. Kannattaa kurkata osoitteesta https://www.boxycharm.com/insertcard olisiko oma kortti sähköisessä muodossa, jos ei ole boksissa mukana :)

    Mä olisin tykännyt tässä boksissa kaikesta muusta, paitsi tuosta luomiväripaletista. Meikinpoistoliinoistakaan en erityisemmin välitä, mutta näin kesän alkaessa niitä on kätevä reissujen varalta olla :) Tuo luomiväripaletti kyllä vähän muistuttaa minunkin mielestä aika paljon Nakedeja :D Mutta sävyt ovat tosiaan vähän tylsät, jos vastaavia paletteja löytyy jo ennestään.

    Glamglowin kasvonaamio kuulostaa tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, kiitos vinkistä. Mun täytyykin katsoa löytyiskö se tuotekortti sähköisenä versiona.

      Luomiväripaletti on tosiaan aika neutraali ja simppeli, joten kymmeniä paletteja omistavana tuo ei enää kauheasti tuo kokoelmiin mitään uutta :)

      Poista
  3. Kiva sisältö tässä boksissa! Tossa luomiväripaletissa on mun mielestä nätit sävyt, mutta jotenkin olisin itse kaivannnut sinne pari selkeästi tummempaa sävyä. Mä en tota siis saanut, mutta veikkaan että mäkin olisin laittanut sen eteenpäin, jos se olisi omasta boksist löytynyt. Pretty Vulgarin silmämeikinpohjustaja olisi kelvannut mullekin, mä en muista että olisin ikinä saanut mitään tollasta primeria Boxycharmista :D Glamglown naamio kuulostaa niin hyvältä, en malta odottaa että pääsen itsekin sitä testaamaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletti on tosiaan aika vaalea ja mietin itsekin millä sävyllä tuo varjostaminen esimerkiksi onnistuu. Häivyttelyyn siinä on kyllä hyvin sävyjä.
      Harmi, ettei esim juuri primereitakin tule bokseista useammin. Ei niitä nyt ihan joka kuukausi tarvi, mutta parikin kertaa vuodessa olisi kiva. Se on kuitenkin hyvin perus tuote meikkaamisessa ja luomivärejäkin kun Boxycharmista tulee lähes joka kuukausi niin olisi aika luonnollista, että myös primeri sieltä joskus lähetettäisiin :D

      Poista
  4. Todella kiva sisältö, mulla tulisi kaikki käyttöön. Paletti ehkä aika hento kyllä, mutta siitä saisi niitä vaaleita sävyjä jotka usein paleteista loppuu ensin. Tuo shampoo bar ehdottomasti mielenkiintoisin tuote, voiko toimia samalla tavalla kuin head&shoulders tai 2in1 hiustuotteet jotka on siinä nestemäisessä muodossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shampoopala toimii todennäköisesti juuri noin eli 2in1 tuotteena. Kiva ja erilainen tuote, mitä ei ole ennen Boxycharmissa ollutkaan.
      Paletti oli tosiaan vaaleahko ja omaan makuuni vähän pliisu, joten päädyinkin arpomaan sen seuraajilleni.

      Poista